2011 Ekim Anneleri

benim son adetim 16 ocaktı doktor alttan bakalım dedi ben istemedim yedinci haftada kalp atışlarını duyarız dedi martın beşine gün verdi çok agrılarım var ne yapıcagımı bilmiyorum

merhaba benim de sat 16 ocak.2 defa kan testi yaptırdım ama hiç doktora gitmedim. benim de müthiş bel ağrım var, dayanamıyorum.normal mi diye de merak ediyorum aslında ama daha çok erken diyolar, gitsem bile geri gönderip 2 hafta sonra gel diyecekk:KK58:

merhaba benim de sat 16 ocak.2 defa kan testi yaptırdım ama hiç doktora gitmedim. benim de müthiş bel ağrım var, dayanamıyorum.normal mi diye de merak ediyorum aslında ama daha çok erken diyolar, gitsem bile geri gönderip 2 hafta sonra gel diyecekk:KK58:

hayırlısı olsun bebeğin, son kan tahlili sonucun ne çıktı?

hayırlısı olsun bebeğin, son kan tahlili sonucun ne çıktı?

Reglime 1 hafta kala 58 çıktı, 2 gün kala 230 çıktı.Bir daha da yaptırmadım ve doktora da gitmedim. Reglim şuan 3 gün gecikti.6 haftalık falan olmasını bekliim diyorum. Sadece çok belim ağrıyordu, bugün azıcık rahatladım...Yine de gitsem mi acaba doktora bilemiyorumm

benim iki gebeligimdede asiri kasik agrilari cektim reglm gectikten 4,5gun sonra kesildi ikisindede..korkma!

selam kizlar.dun dra gittim keseyi gorduk.hersey yolunda coksukur. 28inde bidaha gidicem kalp atislarini dinlicez

slm kızlar, benim de sat 17 ocak reglim 3-4 gün gecikti evde test yaptım negatif çıktı, bugün kan verdim sonucu bir iki saat sonra alcam, doktor bana ultrasyonda ancak pazartesi salı görebiliriz dedi, benim 3 yaşında bir oğlum var, bakalım hayırlısı, allah herkese sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah

slm kızlar, benim de sat 17 ocak reglim 3-4 gün gecikti evde test yaptım negatif çıktı, bugün kan verdim sonucu bir iki saat sonra alcam, doktor bana ultrasyonda ancak pazartesi salı görebiliriz dedi, benim 3 yaşında bir oğlum var, bakalım hayırlısı, allah herkese sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah

hadi bakalım hayırlısı olsun oğlunu allah bağışlasın inşallah iyi sonuçlar alırsın...

günaydın kızlarr :KK5:mide baş ağrısıı oyy oy patates sardım başımada baya geçirdi. Bi arkadaş önermişti.

mide bulantısı :KK25:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ocak ayı pek bereketliymiş valla maş. Rabbim hayırlı kul olan hayırlı evlat eylesin inş. hepsini

vatana, millete, anne bbasına, çevresine hayırlı, güzel ahlaklı insanlar olsunlar. Cuma günü Aminnn :KK16:

günaydın kızlarr :KK5:mide baş ağrısıı oyy oy patates sardım başımada baya geçirdi. Bi arkadaş önermişti.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ocak ayı pek bereketliymiş valla maş. Rabbim hayırlı kul olan hayırlı evlat eylesin inş. hepsini

vatana, millete, anne bbasına, çevresine hayırlı, güzel ahlaklı insanlar olsunlar. Cuma günü Aminnn :KK16:

canım miğde bulantların kaç haftalıkken başladı

1 hafta önce başladı geçen cuma kalktım bişeyim yoktu kahvaltı yaptım. Sonra bulanmaya başladı işte o günden beri bazen akşama kadar bazen günün bir bölümü bazen bişeyler yediğimde hiç belli olmuyor. Bazen geceleri...şu andada sabah kahvaltı yaptım eşim gitti yattım az önce kalktım bulanıyor Bi porsiyon meyve yiycem belki geçer. :KK31:

amin canım amiiinnn. hayırlı cumalar olsun inşallah,
benimde mide bulantısı baş ağrısı çok fazla, tadım yook yaaa, sürekli bi tiksinti halindeyim, ayy ne olcak bu halimiz böyle maşallah diyelimde nazar değmesin yinede :nazar::KK49:

Sağlıklı olsunlarda çekicez inş. napalım. 3. yada 4. ayda geçer inş. :KK49::KK61:

ayva sürekli yiyorum zaten canım. Eski zamanlarda bir kavmin çocukları hep çirkin olurmuş o zamnki musa yada isa olması lazım peygambere söyleyip dua etde çocuklarımız güzel olsun demişler. Oda hamileleriniz bol bol ayva yesin demişler. Bir yerde okumuş yada dinlemiştim sanırım. ayvayı yiyorum sürekli :KK69:

ayvayı çokda severim ama bazıları insanın boğazında hiç kalmıyor. Bazılarıda kalıyor, pazarda nasıl ayva alıcamı bilemiyorum. Bazıları çok güzel yeniyor, bazılarıda yenmiyor pek

Sağlıklı olsunlarda çekicez inş. napalım. 3. yada 4. ayda geçer inş. :KK49::KK61:

ayva sürekli yiyorum zaten canım. Eski zamanlarda bir kavmin çocukları hep çirkin olurmuş o zamnki musa yada isa olması lazım peygambere söyleyip dua etde çocuklarımız güzel olsun demişler. Oda hamileleriniz bol bol ayva yesin demişler. Bir yerde okumuş yada dinlemiştim sanırım. ayvayı yiyorum sürekli :KK69:

bu hikayeden habersizdim ama iyi denk gelmiş :KK1:

X