Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de benim doktorum eylülde izne cıkacagım dedi ben raporu kimden alcağım bu durumda.sekreteri yazsa oluyor mu acaba
kızlar kusura bakmayın girmedım bırturlu basım bıraz kalabalıktı bıde ne zaman gırmek ıstesem ya alt degıstırmek yada emzırmek zorunda oldugumdan acamadım pc yı
kısacası dogum hıkayemı paylasım :
perşembe gunu denıze gıdıcem demıstım hatırlarsanız
denıze gıttık ama gırmedım sadece ayaklarımı soktum ama 2 -3 gundur kasılmam ve agrılarım vardı o günde adet sancısı gıbı sancılarım oldu
gece 2 gıbı wc ye gıttıgımde kahverengı akıntım oldugunu farkettım belkı gecer dıye düşünüp yattım 1 saat sonra tekrar aynı.. böyle böyle sabaha kadar devam etti sabah 8 sulu bı akıntım oldu
esım panık yapmasın dıye gece ona bısey dememıstım uyandırdım dr gıtmemız lazım dedım nıe annemı aradım oda hemen gıdelım dedı
neyse saat 10 gıbı dr daydım dr hemen bakalım acılman varmı dedı acılmam yokmus ama muayene ederken duyum geldı 1 dk sonra foşş hemen hemen hepsi gitti diyebılırım
dr um riske atamam hemen hazırlan 12:30 da sezeryandasın dedı alalaecele sezeryana alındım 12:40 gıbı oğlum dünyaya geldı 1 :30 gıbı ben odama geldım
sonrası büyük mutluluk ve telaşe bıldıgınız gıbı
sımdı aklıma gelenler bunlar
firar ettı oglum durmadı ıcerde
3340 gr 51 cm dogdu 36+2 de
aklıma gelen bunlar duanda bı ara tecrubelerımı baylasırım sızınle vakıt bulursam
sormak ıstedıklerınızı ozelden yazın cevaplarım
hepınız allaha emane tolun hayırlı dogumlar hepınıze
kızlar kusura bakmayın girmedım bırturlu basım bıraz kalabalıktı bıde ne zaman gırmek ıstesem ya alt degıstırmek yada emzırmek zorunda oldugumdan acamadım pc yı
denıze gıttık ama gırmedım sadece ayaklarımı soktum ama 2 -3 gundur kasılmam ve agrılarım vardı o günde adet sancısı gıbı sancılarım oldu
gece 2 gıbı wc ye gıttıgımde kahverengı akıntım oldugunu farkettım belkı gecer dıye düşünüp yattım 1 saat sonra tekrar aynı.. böyle böyle sabaha kadar devam etti sabah 8 sulu bı akıntım oldu
esım panık yapmasın dıye gece ona bısey dememıstım uyandırdım dr gıtmemız lazım dedım nıe annemı aradım oda hemen gıdelım dedı
neyse saat 10 gıbı dr daydım dr hemen bakalım acılman varmı dedı acılmam yokmus ama muayene ederken duyum geldı 1 dk sonra foşş hemen hemen hepsi gitti diyebılırım
dr um riske atamam hemen hazırlan 12:30 da sezeryandasın dedı alalaecele sezeryana alındım 12:40 gıbı oğlum dünyaya geldı 1 :30 gıbı ben odama geldım
aklıma gelen bunlar duanda bı ara tecrubelerımı baylasırım sızınle vakıt bulursam
aman yahu aglattin bizi simdi kocisle.
yaa sorma ben zaten kendimi bildim bileli usurum. sicaklar benide basiyor sizin gibi dayanilmaz ama klimayida sabaha kadar acinca vucud isimmi dusuyor ne usuyorum. bu arada onlar daha cok benle ilgili. simdi burda bu ezel, dudaktan kalbe, aci hayat, menekse ile halil hepsi ayri kanalda oynuyor insanlar sabahtan aksama turk dizilerini izliyorlar ya. ondan heralde oyle bir merak soz konusu bizede.
ay kiyamam bide hamilelik. gecmis olsun jnm.
aman allahim bakip seyretmeye doya,iyorsunuzdur. yaa inanilmaz bisey gercekten. ben napicam heyecandan hic bilmiyorum.
canim benim en son kontrolunde ne oldu kacirdim ben. artik yuru hareket et dedimi doktor.
valla biz daha bi haftalikken gidicez tatile. burda ole 40 i ciksin bilmemne beklemiyorlar.
seninle gunlerimiz ayni sanirim benimde 2 agustosta baslaticaklar dogumu.
haha kuaforden canli yayin. acitmadimi yahu agda.
kızlar acilinden iki soruya cevap bekliyorum sizden..
birincisi vita malt içeceğini bugünden içim mi ? süt artırıcıymış ya..
ikincisi 1 ay önce sancım vardı o panikle ağdaya gittim..ama bebek yarın gelicek :) e tüyler de çok çıkmamış kısacık
ne yapayım şimdi ?
ağdacıya gidim mi ? traş bıçağı ile çözeyim mi ?
canim benim en son kontrolunde ne oldu kacirdim ben. artik yuru hareket et dedimi doktor.
kızlar acilinden iki soruya cevap bekliyorum sizden..
ikincisi 1 ay önce sancım vardı o panikle ağdaya gittim..ama bebek yarın gelicek :) e tüyler de çok çıkmamış kısacık
ne yapayım şimdi ?
cevap yahuuuu![]()
cevap yahuuuu![]()
slm kızlar
ben şekerleri hallettim ama yazı kartları olmadığı için sipariş vercem.
birmax die bi site buldum orda var bu yazı kartları ayrıca sekerler de cok ucuz söliiym.
buradan alışveriş yapan var mı?
güvenli mi? ben iletişimdeki cep nosunu aradm ama kmse acmadı ondan da güvenemedim şimdi.
aranızda burdan alışweriş yapan var mı?
ekliyorum canım seni de:)1.08.2011----sabah hastanede olucam inşallah....
bende beklemek istemiyorum 40 ı falan da bakalım gelenler bi gitsin bayramı bi atlatalımda ufffCuma 32.hafta raporumu almaya gideceğim zaten eğer çakışıyorsa raporu pazartesi gidip alırım olmazsa.bence yola çıkma artık çok ilerlemiş sonuçta benim baştan beri yol yasağım var gidemiyorum ama bebeğimin 40 ı çıkınca ver elini izmir-istanbul.bilet bile aldım inşallah sağlığımız keyfimiz yerinde olur o zaman
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün darısıda bekleyen bizlere olsun :))))))kızlar kusura bakmayın girmedım bırturlu basım bıraz kalabalıktı bıde ne zaman gırmek ıstesem ya alt degıstırmek yada emzırmek zorunda oldugumdan acamadım pc yı
ekledim cicim şimdi yayınlıycam hadi hayırlısı :)))cumaya doğumu olanlarda bunu yanıtalrsa olur sanırım :))[/QUO
benim cuma günü saat 9 da inşallah.Heycanla bekliyorum kızımı:)
sorma yaa cerenimo benide ağlattıaman yahu aglattin bizi simdi kocisle.
yaa sorma ben zaten kendimi bildim bileli usurum. sicaklar benide basiyor sizin gibi dayanilmaz ama klimayida sabaha kadar acinca vucud isimmi dusuyor ne usuyorum. bu arada onlar daha cok benle ilgili. simdi burda bu ezel, dudaktan kalbe, aci hayat, menekse ile halil hepsi ayri kanalda oynuyor insanlar sabahtan aksama turk dizilerini izliyorlar ya. ondan heralde oyle bir merak soz konusu bizede.
ay kiyamam bide hamilelik. gecmis olsun jnm.
aman allahim bakip seyretmeye doya,iyorsunuzdur. yaa inanilmaz bisey gercekten. ben napicam heyecandan hic bilmiyorum.
valla biz daha bi haftalikken gidicez tatile. burda ole 40 i ciksin bilmemne beklemiyorlar.
seninle gunlerimiz ayni sanirim benimde 2 agustosta baslaticaklar dogumu.
haha kuaforden canli yayin. acitmadimi yahu agda.
agdada da acımadı valla kökleri çok incelmiş zaten 3 tel :))
geç oldu ama ikisinede evet demek istiyorum :))kızlar acilinden iki soruya cevap bekliyorum sizden..
ne yapayım şimdi ?
benim hastanede de sgk antlaşması yok devletten 32ve 37 yi aldım bide deilerki doumdan 50 gün sonra gel jınekolojide izinleriniz söyle necek falan filan...benm dr'um herhangi bi hastaneye bağlı çalışmıyo ben başka bi ilin ilçesinin devlet hastanesinden aldım şart değil dr'dan almak. ama bi bayanla karşılaşmıştım o özel hastanede çalışan dr'a muaynehanesinde raporu yazdırdı sonra hastaneye gidip onaylattırdı mühür falan işte. o gün dr'u hastanede yokmuş.ama en son ultrason görüntünle hangi devlet hastanesine ya da özel hast'e gitsen verirler yeterki kaçıncı haftada olduğunu ispat edecek bi belgen olsun.![]()
bende beklemiycem vallacanım maşallah süpanallah,,tebrik ederim allah analı babalı bütsün,darısı bizim başımıza
bende 40ını falan bekleyemem hiç..zaten en çok doğduğu günler çıkılıyormuş..yok aşısı yok kontrolü falan..40 gün ne işim var evde dışarlara atıcam vallahi kendimii..
![]()
oooh supriz tatil gibiside yoktur valla :)))güzellerrr ankara valiliği sıcaklar yüzünden 2 gün idari sağlık izni çıkarmış.. bizim kurumda bu karar istinaden izin veriyo hamileler, emziklilere, kronik hastalara.. bugünden dilekçemi verdim. dolayısıyla bugün son iş günüm olduu..
evde de temizlik yapılıyodu kayınvalidem gözetiminde... bilmiyorum işte olsam daha mı iyi olurdu.. ayaklarının altında dolanıcam boş yere..
gelişimciyle görüşmüşler gelişimciden alıntıdır :))kızlar adamel den haber alan var mı ?
KIZLAR SİZE ADEMELİN MESAJINI GÖNDERİYORUM......
planlı doğum olmasına rağmen araya giren 2 normal doğum birde kanamalı hasta yüzünden akşama 16 ya kaldı doğum.çok şükür bir sıkıntı olmadıbaşka. 16.43 te erdem alp 3530 gr 49 cm oldu.akşama kalınca işler geri dönemedim ...dün çok uğraştık emsin diye bugün emiyor.şimdi de süt gelsin diye uğraşıyorum az az geliyor onun haricinde ben dün çok kötüydüm ama bugün çok iyiyim..ikimizde iyiyiz çok şükür öpüyorum.....
BEBEĞİN BOY VE KİLOSUNUDA EKLERSİNİZ ARKADAŞLAR....
kızlaaar sulessliii enson bu mesajı yazmış istirahat yerine görümcelerinimi yedi acba :)))) sorun olmasın diodu ama :))kızlar dua edin görümcelerim geliyo bugün bi sorun olmmasın
ama ama biz çok duygusalız ama28.07.2011 saat 08:30 da geliyor meleğimmmmm
konuştum bugün onunla dedim meleğim, son günün içerde yarın ayrı ayrı bedenlerde olacağız.
seni bunca zaman içimde taşımak büyük bir zevkti..
sağlıkla gelmeni bekliyorum annem dedim
o da tekmesiyle cevap verdi.![]()