• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar unnado'da bugün kids room kampanyasında çok güzel çocuk odaları stickleri var...oda süsleyecek olanlara tavsiyemdir :)

bir de benim doktorum eylülde izne cıkacagım dedi ben raporu kimden alcağım bu durumda.sekreteri yazsa oluyor mu acaba

benm dr'um herhangi bi hastaneye bağlı çalışmıyo ben başka bi ilin ilçesinin devlet hastanesinden aldım şart değil dr'dan almak. ama bi bayanla karşılaşmıştım o özel hastanede çalışan dr'a muaynehanesinde raporu yazdırdı sonra hastaneye gidip onaylattırdı mühür falan işte. o gün dr'u hastanede yokmuş.ama en son ultrason görüntünle hangi devlet hastanesine ya da özel hast'e gitsen verirler yeterki kaçıncı haftada olduğunu ispat edecek bi belgen olsun.:49:

kızlar kusura bakmayın girmedım bırturlu basım bıraz kalabalıktı bıde ne zaman gırmek ıstesem ya alt degıstırmek yada emzırmek zorunda oldugumdan acamadım pc yı

kısacası dogum hıkayemı paylasım :

perşembe gunu denıze gıdıcem demıstım hatırlarsanız
denıze gıttık ama gırmedım sadece ayaklarımı soktum ama 2 -3 gundur kasılmam ve agrılarım vardı o günde adet sancısı gıbı sancılarım oldu

gece 2 gıbı wc ye gıttıgımde kahverengı akıntım oldugunu farkettım belkı gecer dıye düşünüp yattım 1 saat sonra tekrar aynı.. böyle böyle sabaha kadar devam etti sabah 8 sulu bı akıntım oldu
esım panık yapmasın dıye gece ona bısey dememıstım uyandırdım dr gıtmemız lazım dedım nıe annemı aradım oda hemen gıdelım dedı
neyse saat 10 gıbı dr daydım dr hemen bakalım acılman varmı dedı acılmam yokmus ama muayene ederken duyum geldı 1 dk sonra foşş hemen hemen hepsi gitti diyebılırım
dr um riske atamam hemen hazırlan 12:30 da sezeryandasın dedı alalaecele sezeryana alındım 12:40 gıbı oğlum dünyaya geldı 1 :30 gıbı ben odama geldım
sonrası büyük mutluluk ve telaşe bıldıgınız gıbı
sımdı aklıma gelenler bunlar
firar ettı oglum durmadı ıcerde
3340 gr 51 cm dogdu 36+2 de

aklıma gelen bunlar duanda bı ara tecrubelerımı baylasırım sızınle vakıt bulursam

sormak ıstedıklerınızı ozelden yazın cevaplarım

hepınız allaha emane tolun hayırlı dogumlar hepınıze

canım ne güzel sende kucağına aldın yavrunu:)) darısı bizlere inşallah

kızlar kusura bakmayın girmedım bırturlu basım bıraz kalabalıktı bıde ne zaman gırmek ıstesem ya alt degıstırmek yada emzırmek zorunda oldugumdan acamadım pc yı

denıze gıttık ama gırmedım sadece ayaklarımı soktum ama 2 -3 gundur kasılmam ve agrılarım vardı o günde adet sancısı gıbı sancılarım oldu

gece 2 gıbı wc ye gıttıgımde kahverengı akıntım oldugunu farkettım belkı gecer dıye düşünüp yattım 1 saat sonra tekrar aynı.. böyle böyle sabaha kadar devam etti sabah 8 sulu bı akıntım oldu
esım panık yapmasın dıye gece ona bısey dememıstım uyandırdım dr gıtmemız lazım dedım nıe annemı aradım oda hemen gıdelım dedı
neyse saat 10 gıbı dr daydım dr hemen bakalım acılman varmı dedı acılmam yokmus ama muayene ederken duyum geldı 1 dk sonra foşş hemen hemen hepsi gitti diyebılırım
dr um riske atamam hemen hazırlan 12:30 da sezeryandasın dedı alalaecele sezeryana alındım 12:40 gıbı oğlum dünyaya geldı 1 :30 gıbı ben odama geldım

aklıma gelen bunlar duanda bı ara tecrubelerımı baylasırım sızınle vakıt bulursam

canım maşallah süpanallah,,tebrik ederim allah analı babalı bütsün,darısı bizim başımıza
aman yahu aglattin bizi simdi kocisle.

yaa sorma ben zaten kendimi bildim bileli usurum. sicaklar benide basiyor sizin gibi dayanilmaz ama klimayida sabaha kadar acinca vucud isimmi dusuyor ne usuyorum. bu arada onlar daha cok benle ilgili. simdi burda bu ezel, dudaktan kalbe, aci hayat, menekse ile halil hepsi ayri kanalda oynuyor insanlar sabahtan aksama turk dizilerini izliyorlar ya. ondan heralde oyle bir merak soz konusu bizede.

ay kiyamam bide hamilelik. gecmis olsun jnm.

aman allahim bakip seyretmeye doya,iyorsunuzdur. yaa inanilmaz bisey gercekten. ben napicam heyecandan hic bilmiyorum.

canim benim en son kontrolunde ne oldu kacirdim ben. artik yuru hareket et dedimi doktor.

valla biz daha bi haftalikken gidicez tatile. burda ole 40 i ciksin bilmemne beklemiyorlar.

seninle gunlerimiz ayni sanirim benimde 2 agustosta baslaticaklar dogumu.

haha kuaforden canli yayin. acitmadimi yahu agda.

kızlar acilinden iki soruya cevap bekliyorum sizden..

birincisi vita malt içeceğini bugünden içim mi ? süt artırıcıymış ya..

ikincisi 1 ay önce sancım vardı o panikle ağdaya gittim..ama bebek yarın gelicek :) e tüyler de çok çıkmamış kısacık
ne yapayım şimdi ?
ağdacıya gidim mi ? traş bıçağı ile çözeyim mi ?

bende 40ını falan bekleyemem hiç..zaten en çok doğduğu günler çıkılıyormuş..yok aşısı yok kontrolü falan:34:..40 gün ne işim var evde dışarlara atıcam vallahi kendimii..:62:

canim benim en son kontrolunde ne oldu kacirdim ben. artik yuru hareket et dedimi doktor.

:) bende cogu seyi kaciriyorum cnm. az önce okudum senin de haftaya sali olucakmis dogumun kismetse kordon dolanmis falan demis doktor ama üzme kendini hic cok tehlikeli bi durum olsaydi saliya kadar bekletmezdi seni. türkiyede cogu insan sezeryanla doguruyo ama yurtdisinda en son ana kadar normal dogumu deniyolar buna sevinmeliyim üzülmeli mi hiiiic bilmiyorum valla. ama umarim dogumun cok kolay olur senin icin ve bebisini saglikli bi sekilde kucagina alirsin. bizde artik tehlikeli haftalar bitti o yüzden de bütün gün yatmam gerekmiyo artik dogsa da sorun olmazmis doktorun dedigine göre.zaten bebegin basi da daha dogum kanalinda degilmis. bende günün gecmesinden korkmaya basladim simdi.o yüzden biraz hareket dogum icin iyi olucak. bende haftaya dogumla ilgili konusucam doktorumla ama bi aksilik olmadigi sürece günün gelmesini beklicez ya da kizimiz biraz erken gelmek isterse sanci-su- nisan gelmesi gibi durumlarda hastaneye gidicez iste. bende de büyük ihtimalle epidural normal olucak daha kesin karar vermedim ama agriya dayanamazsam yapicaklar igneyi ;)

güzellerrr ankara valiliği sıcaklar yüzünden 2 gün idari sağlık izni çıkarmış.. bizim kurumda bu karar istinaden izin veriyo hamileler, emziklilere, kronik hastalara.. bugünden dilekçemi verdim. dolayısıyla bugün son iş günüm olduu..

evde de temizlik yapılıyodu kayınvalidem gözetiminde... bilmiyorum işte olsam daha mı iyi olurdu.. ayaklarının altında dolanıcam boş yere..

ikincisi 1 ay önce sancım vardı o panikle ağdaya gittim..ama bebek yarın gelicek :) e tüyler de çok çıkmamış kısacık
ne yapayım şimdi ?

cevap yahuuuu :9:

slm kızlar
ben şekerleri hallettim ama yazı kartları olmadığı için sipariş vercem.
birmax die bi site buldum orda var bu yazı kartları ayrıca sekerler de cok ucuz söliiym.
buradan alışveriş yapan var mı?
güvenli mi? ben iletişimdeki cep nosunu aradm ama kmse acmadı ondan da güvenemedim şimdi.
aranızda burdan alışweriş yapan var mı?

slm kızlar
ben şekerleri hallettim ama yazı kartları olmadığı için sipariş vercem.
birmax die bi site buldum orda var bu yazı kartları ayrıca sekerler de cok ucuz söliiym.
buradan alışveriş yapan var mı?
güvenli mi? ben iletişimdeki cep nosunu aradm ama kmse acmadı ondan da güvenemedim şimdi.
aranızda burdan alışweriş yapan var mı?

arkadaşım tavsiye etmişti bu siteyi burdan almadım nikahsekeri.tv den aldım istediğimi tam bulamayınca.güvenilir diye biliyorum

aaaa yazdıklarım uctuuu

sulesliii den haber alan varmı yaaa sesi çıkmıyo hiç:??????????
1.08.2011----sabah hastanede olucam inşallah....
ekliyorum canım seni de:)

Cuma 32.hafta raporumu almaya gideceğim zaten eğer çakışıyorsa raporu pazartesi gidip alırım olmazsa.bence yola çıkma artık çok ilerlemiş sonuçta benim baştan beri yol yasağım var gidemiyorum ama bebeğimin 40 ı çıkınca ver elini izmir-istanbul.bilet bile aldım inşallah sağlığımız keyfimiz yerinde olur o zaman
bende beklemek istemiyorum 40 ı falan da bakalım gelenler bi gitsin bayramı bi atlatalımda ufff

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün darısıda bekleyen bizlere olsun :))))))

cumaya doğumu olanlarda bunu yanıtalrsa olur sanırım :))[/QUO

benim cuma günü saat 9 da inşallah.Heycanla bekliyorum kızımı:)
ekledim cicim şimdi yayınlıycam hadi hayırlısı :)))
aman yahu aglattin bizi simdi kocisle.

yaa sorma ben zaten kendimi bildim bileli usurum. sicaklar benide basiyor sizin gibi dayanilmaz ama klimayida sabaha kadar acinca vucud isimmi dusuyor ne usuyorum. bu arada onlar daha cok benle ilgili. simdi burda bu ezel, dudaktan kalbe, aci hayat, menekse ile halil hepsi ayri kanalda oynuyor insanlar sabahtan aksama turk dizilerini izliyorlar ya. ondan heralde oyle bir merak soz konusu bizede.

ay kiyamam bide hamilelik. gecmis olsun jnm.

aman allahim bakip seyretmeye doya,iyorsunuzdur. yaa inanilmaz bisey gercekten. ben napicam heyecandan hic bilmiyorum.

valla biz daha bi haftalikken gidicez tatile. burda ole 40 i ciksin bilmemne beklemiyorlar.

seninle gunlerimiz ayni sanirim benimde 2 agustosta baslaticaklar dogumu.

haha kuaforden canli yayin. acitmadimi yahu agda.
sorma yaa cerenimo benide ağlattı
agdada da acımadı valla kökleri çok incelmiş zaten 3 tel :))

ne yapayım şimdi ?
geç oldu ama ikisinede evet demek istiyorum :))

benm dr'um herhangi bi hastaneye bağlı çalışmıyo ben başka bi ilin ilçesinin devlet hastanesinden aldım şart değil dr'dan almak. ama bi bayanla karşılaşmıştım o özel hastanede çalışan dr'a muaynehanesinde raporu yazdırdı sonra hastaneye gidip onaylattırdı mühür falan işte. o gün dr'u hastanede yokmuş.ama en son ultrason görüntünle hangi devlet hastanesine ya da özel hast'e gitsen verirler yeterki kaçıncı haftada olduğunu ispat edecek bi belgen olsun.:49:
benim hastanede de sgk antlaşması yok devletten 32ve 37 yi aldım bide deilerki doumdan 50 gün sonra gel jınekolojide izinleriniz söyle necek falan filan...
canım maşallah süpanallah,,tebrik ederim allah analı babalı bütsün,darısı bizim başımıza

bende 40ını falan bekleyemem hiç..zaten en çok doğduğu günler çıkılıyormuş..yok aşısı yok kontrolü falan:34:..40 gün ne işim var evde dışarlara atıcam vallahi kendimii..:62:
bende beklemiycem valla
güzellerrr ankara valiliği sıcaklar yüzünden 2 gün idari sağlık izni çıkarmış.. bizim kurumda bu karar istinaden izin veriyo hamileler, emziklilere, kronik hastalara.. bugünden dilekçemi verdim. dolayısıyla bugün son iş günüm olduu..

evde de temizlik yapılıyodu kayınvalidem gözetiminde... bilmiyorum işte olsam daha mı iyi olurdu.. ayaklarının altında dolanıcam boş yere..
oooh supriz tatil gibiside yoktur valla :)))

kızlar adamel den haber alan var mı ?
gelişimciyle görüşmüşler gelişimciden alıntıdır :))
KIZLAR SİZE ADEMELİN MESAJINI GÖNDERİYORUM......

planlı doğum olmasına rağmen araya giren 2 normal doğum birde kanamalı hasta yüzünden akşama 16 ya kaldı doğum.çok şükür bir sıkıntı olmadıbaşka. 16.43 te erdem alp 3530 gr 49 cm oldu.akşama kalınca işler geri dönemedim ...dün çok uğraştık emsin diye bugün emiyor.şimdi de süt gelsin diye uğraşıyorum az az geliyor onun haricinde ben dün çok kötüydüm ama bugün çok iyiyim..ikimizde iyiyiz çok şükür öpüyorum.....

BEBEĞİN BOY VE KİLOSUNUDA EKLERSİNİZ ARKADAŞLAR....

Son düzenleme:
28-07-2011 perşembe
cerenimo sabah 8.30 sezeryan
venüs43..............sezeryan

29-07-2011 cuma
mgokberk sabah 8 de sezeryan
nazsem sabah 9 da sezeryan

1-08-2011 pzt
hippy34 saat 11 de sezeryan
cigdem33 sabah.... sezeryan

2-08-2011 salı

eyeszay ....... epidural normal

kızlar dua edin görümcelerim geliyo bugün bi sorun olmmasın
kızlaaar sulessliii enson bu mesajı yazmış istirahat yerine görümcelerinimi yedi acba :)))) sorun olmasın diodu ama :))
sanırım herşey yolunda ki kaçıp nete girmiyo ne dersiniz ?????

bende kutulara yerleştiriceeem drajeleri nezaman alacağıma karar veremedim valla :( bu hafta sonu alsam ii olur galiba bi yerede gidemiyom zaten
ufff yaaa tüm gün anne baba bunaldım yaaa :((((

28.07.2011 saat 08:30 da geliyor meleğimmmmm :nazar::emir_bebek:
konuştum bugün onunla dedim meleğim, son günün içerde yarın ayrı ayrı bedenlerde olacağız.
seni bunca zaman içimde taşımak büyük bir zevkti..
sağlıkla gelmeni bekliyorum annem dedim
o da tekmesiyle cevap verdi.:69:
ama ama biz çok duygusalız ama :5: direk ağlama moduna geçiyorum.internetten izlediğim her doğum videosuna ağlıyorum :25: cerenimo yapılır mı bize bu...Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı da bizeeee. :10:

Sevgili Agustos Anneleri
Verdiginiz cevaplari tel tek okudum fakat cevap veremedim.
Hepinize desteginizden,dualarinizdan oturu cok tesekkur ederim
Ben artik kendimi cok daha iyi hissediyorum,uzulmuyorum,aglamaiyorum..
Biliyorum ki kendimi rahat hissetmezsem bu iyilesmemi etkileyecek
Yaralarim su toplayip,patlamaya basladi.Daha once bu sekilde bi rahatsizlik gecirmemistim, eminim bunu veren Allah sifasini da verecektir.
Elimden geleni yapiyorum,inanin su sicak gunlerde tisort uzerine uzun killu bodyle dolasiyorum.Dus alamiyorum,surekli ellerimi dezenfekte ediyorum.Bundan sonrasi Allahin taktiri..Bebegime de hicbirsey olmayacak,birlikte cok guzel gunler gecoreegiz insallah

Bugun anneanne ve teyzemiz geliyor,esim birazdan havaalanina gidip getircek.Bu arada teyzemiz 7 yasinda:69:oldukca heyecanli yegenini gorecegi icin

Benden haberler bunlar, tekrar destek ve dualariniz icin tesekkur ederim.
Dogum yapan tum annelerimizi tebrik ediyorum.
Bu arada epidural normal dusunen arkadaslar icin dogum hikayemi en kisa zamanda uzun uzun yazacagim.
Hepinizi opuyorum

Sezeryan mı , merak ettim:)

sezeryan ve genel anestezi olacağım kısmetse...

bu arada e-sekerden sipariş ettiğimiz hastanede dağıtacağımız bebiş çikolatalarımız geldi bugün...üstüne hoşgeldin Bade Bebek yazdırdık...fiyat farkı da almadılar:)

$bebek-cikolatasi-kiz-1.webp
$bade-bbek.webp[

Back
X