• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm herkese...
ayy ne güzel herkesin tarihi belli oluyor. benim de yarın doğum günüm ve yarın olsun istiyordum ama doktor bebek gelmek istediği zaman yapıcaz doğumu dedi ve yarına kontrol için randevu verdi. ben yine de yarın bi daha sorcam tarihli planlı olsa yoksa çok panik yapıcaz gibi geliyor.:1:

bugün ve yarın doğuma girecek arkadaşlar inşallah güzel rahat doğumlar geçirirsiniz. güzel haberlerinizi alırız inşallah.

selam teyzoşlar...sıcak ve uykusuz bir gece sonrası burdayız...bişiler atıştıracağız kuzumla ama size bi bakalım dedik...

canım doktorun çok önemli bişi olsaydı zaten hemen başlatırdı doğumu...bak az kaldı senin de ...haftaya bugün eva minan kucağında olacak inşallahhhhhhh...dişin de ağrıyormuşşşşş...parol kullanabilirsin gebelikte ağrı kesici olarak...

ayyy kızlar artık yetişemiyoruz...herkesin doğumu karıştı....kim ,nerde,ne zaman doğurdu,doğuracak yetişemiyoruz hehe...
Allah hepimize kolay doğumlar,sağlıklı bebişler nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:

evet canim bende ole diyorum. ee ben dogumun baslamayacagini tahmin ettim zaten artik diyordum kesin 10 unda falan doktor baslatir dogumu ama 2 sinde olucak daha cabuk. gercekten cok heyecanli. sadece bir hafta. bu arada dogum olaylarini ben bastan beri kaciriyorum. hala kim dogurdu kim dogurucak bilmiyorum.

ay sorma yaaa cocuklaşıyorlar bildiğiin :)) bence sen başka yerde yat bu akşam benimde boğazım inmiş soğuk sudan heralde amna dikkat son günlerimiz kendimizi korumalıyız

eminim hiç bir sorunun olmaycak canım benimde burnu kısa demişti ve amniyo yaptırdım ama temiz çıktı darısıda sana olsun canım takılma bence :)

sen bir arkadaşına anneni emanet dili olan birisi tr ve yunanca kayınvalidenlerde hemen gelirler heralde hastaneye o tv yide hemen kabul etme saç baş yorgunluk doğumdna 6-7 saat hatta bir gün sonra kabul et aynı gün darmadağın olursun annen senle doğuma gelmezmi sonradanmı gelecekki
ya birini ayarla yada olmadı bi taksi ayarla anneni getirmek için

canim benim dogum planim soyle. gece saat 12 de gidecegiz hastaneye. vaginaya o dedigim pelvisimi iste neyiyse inceltici seyi koyacaklar. sonra ben hastanede uyuyacagim sabah 7 dede sanci ignesimi ne yapicaklar. dogumun gerceklesmesi 20 saat gibi surer dedi doktor dolayisi ile annem zaten panik erken gelmesine gerek yok. kayinvalidemler geceden gelicez dediler onlarada gelmeyin dedim ama bilmiyorum ne yapacaklar. onlar oglen gibi gelseler annemide alirlar. olmadi zaten alexandros gelip alir heralde ama hala daha bi plan yapmadik. annem bi panik zaten dunde doktorda panikledi.

1 ağustos saat 11:00 benim sezeryannnn...

hehe bak goruyormusun sat tarihimiz herseyimiz ayniydi dogumda bi gun ara ile olucak:))

canım şu modelini aldım, çok kullanışlı gözüküyor bir sürü cebi falan var..2 ayrı çanta olarakta kullanabiliyorsun..unnadodan 90 küsüre almştım

geçmiş olsun canım

önce çok kızdım kayınvalidene ama yabancı oldğunu okuyuncada biraz azaldı kızgınlığm..sanırım onlar için bu çok normal birşey

canım hayırlı doğmlar diliyorum.ne güzel bebiş kucağındadır bugün

:39:

canım allah analı babalı büyütsn..tebrk ederim

ha bugün ha yarın derken,senın doğum tarihinide öğrenmiş olduk..hayırlı olsunc anım..yarın güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar bu arada cerenimo bugün değil yarın doğracak diye biliyorum
sementa eklememişsin cnm aldığın modeli?ne renk aldın sen?
canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah

kızlar karnım çok fena çatladı çok çirkin ve 3 hafta daha var nasıl çatlar düşünemiyorum umarım doğumdan sonra biraz düzelir mustela doğum sonrası kullanacağım öncesi kullandım işe yaramadı ne lierac ne mustela

ayy cnm sorma aynı dertten yakınıyoruz neler neler sürdüm ama çok fenayım bende çatlak konusunda yayılıyoda doğumada daha var
hergün ne kadar çok farkediyo bi bilsen

dikkatimi çekti doğumlar genellikle sezeryan gidiliyor inşallah normal isteyenlerin ki normal doğum olur.bu arada doktordan güzel haberle gelenlere çok sevindim Allah sağlıkla bir avazda kurtarsın..

selam kizlar:)))))
bizde doktordan geldik simdi oglumuz 36+1 de 2900 boyu 49 cm haftasiyla tam uyumlu cikti. gerci ilk basta olctu kucuk cikiyo dedi bebek yan durdugu icin olcumu rahat yapamiyorum dedi buraz bekledikten sonra dondu bebek. sonrasinda rahat olctu nst de de sorun yok cok sukur haftaya tekrar giduyoruz kontrole

pepermint canim sen nasilsin baban nasil oldu

canım şimdi ademelle görüştüm..kendi de bebekte iyimiş..sadece akşama kadar aç beklediği için zor olmuş....bebekte azönce emmiş uyumuş...

canım benim bebekte pazartesiden bu yana çok şükür emiyor..sadece zora gelemiyor...geceleri pek emmek istemiyor..bunalıyor..geceleri bazen mama takviyesi yapıyoruz.ama inşallah onuda yavaş yavaş bırakır...mamayada kendi sütümü katıyorum...

ayyy kiyamam ona benn. bakmaya doyamiyorsundur simdi degilmi? kac saat uyuyor gunde??

Geçmiş olsun,çok ağrın varsa bence al parasetamol.ağrı stresinden daha iyidir.emzirirken de verecekler hepize muhtemelen doğum sonrası ağrılarda çok takma kafana zararlı bir ilaç değil.

Biz sabah gene dr.daydık.nst ye bağlandık,ama hastane ana baba günü hemşire bulana aşk olsun.benı nstye bağladı gitti 20 dk oldu gelen yok.kendimiz kapadık cihazı çıktıyı aldık indik.dr.a şikayet edecektim kadıncağız ameliyata girmiş haftaya artık.telefonda öğrendik sonucu sorun yokmuş.açlıktan dedi dünkü düşük değerler.aklınızda olsun benım gibi 4-5 saat açlıkla gitmeyin.bugün sancımız da çıktı ama çok değil normal sınırlarda.

yaa ondan degilde inatmidir nedir hani kisin 39 atesle bile hic ilac almadim simdi bi dis agrisi icin almak zoruma gidiyor sanirim:((

ay kızlar yoruldum, şimdi evden içeri girdim hemen size yazayım dedım.
3 hafta once kontrole gıttığımde kızım bır hafta gerılemıstı, teyzeleri şimdi toparlamış çok şükür 35+3 dedi dr:)
sezeryan tarıhımızıde verdı, bir aksılık olmazsa 18 ağus. sabahı amılyatımız var.
kılomuzda 2750 gr:) nasıl sizce haftama gore.
daha hıc bısey okumadım, bi soluklanıp hemen okuyorum neler döktürmüşsünüz. he bu arada perde sıparısınıde verdım gelırken. birde yıne dayanamadım bady tulum corap falan aldım :)

canım ben de bugün doktordan geldim bebişlerimiz çok yakın ve sezeryan günümüz aynı 18 ağustos benimkisi de tabii başka aksilik olmazsa ayrıca kilosu gayet iyi benimkisi de 2786 gram geldi 35+3 teyim ben de çizelge bir gün fazla gösteriyor

Günaydın kızlar.

Bebek şekerlerini nasıl temin ettiniz?

Malzemeyi alıp kendisi yapan var mı?

ben aldım daha birleştirmedim ama.ancak kapı süsü ve altın yastıgını yapabildim malzemeleri annem eminönünden almıştı eksikleri nikahsekeri.tv den aldım birmax tada var.yalnız söyle bir durum var onlar silikon tabancası ile yapışıyor biz dandik aldık sekerlere gecemeden motoru yandı iyileri de biraz pahalı.gittigidiyordan alsaydım dedim hazır olarak.seker kullanmayacagım sıcak yüzünden.lavantalı yapacagım

kızlar perşembe doğumu olanlar lütfen bunu yanıtlayın işler iyice karışıyor çünkü

28.07.2011 saat 08:30 da geliyor meleğimmmmm :nazar::emir_bebek:
konuştum bugün onunla dedim meleğim, son günün içerde yarın ayrı ayrı bedenlerde olacağız.
seni bunca zaman içimde taşımak büyük bir zevkti..
sağlıkla gelmeni bekliyorum annem dedim
o da tekmesiyle cevap verdi.:69:

konuştum bugün onunla dedim meleğim, son günün içerde yarın ayrı ayrı bedenlerde olacağız.

canımmmmmmmmmmm ne güzel ya darısı başımıza....:69:

kızlar cumartesiye kadar hava 45 derece diyor meteoroloji.kımıldayamıyorum sıcaktan bunalıma girdim cuma kontrole gitcez ama simdiden heyecan yaptım 5 haftadır görmedim bebeğimi.inşallah her şey yolundadır

kızlar cumartesiye kadar hava 45 derece diyor meteoroloji.kımıldayamıyorum sıcaktan bunalıma girdim cuma kontrole gitcez ama simdiden heyecan yaptım 5 haftadır görmedim bebeğimi.inşallah her şey yolundadır

canım senin beklenen doğum tarihin ne zamandı eylül annesisisn sanırım benim gibi. belki süpriz yapar bizim bıcırıklar ağustos böcüğüüü olurlar. :9:

off 1 saat önce burada şiddetli bir deprem oldu 30 saniye falan sürdü ne yapacağımı şaşırdım evin içinde dolandım durdum aklıma binbir türlü şey geldi.. yalnızım bide evde.. kızlar çok kötü saniyelerdi Allah birdaha yaşatmasın kimseye beterinden saklasın.

25 temmuzda dunyaya geldı bebısım 2990 gr masallh bebegım hersey yolunda sezeryan yaptım malesef

Canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. :nazar:

kızlar sonunda bugün bebek arabasını aldık.. içime çok sindi inşallah bu özene bezene aldığımız şeyleri güzel günlerde kullanmak nasip olur hepimize..

Güle güle kullanın arbanızı...:emir_bebek:

bızde drdan geldik tombik anasının mınık kızı 300 gr almış iki haftada :50: 2400 grız.nstye bağlandık gene ama sancı çıkmadı.ama biraz yavaş buldu bazı hareketleriaç mısın dedi.kendimi aç hissetmesem de 5 saat olmuş yemeyeli,sabah tok karnına bır daha nst istedi:18: ama ordan çıkınca farkettim acmışım ben yaaa...

Maşallah bebişine canım. 2 haftada 300 g bence az değil ortalama bir değer. O yüzden boş yere sıkma canını... :nazar:

slm kızlarr..uykusuz bunaltıcı bol terlenen geceden sabahı edebildik şükür..bugün doğum yapacaklar var
mış okuduğum kadarıyla..inş sorunsuz olur...Allah kolaylıklar versin..

eyeszay canım okudum az önce kıyamam ben sana.ama merak e tme bişi olmucak.dr unda zaten bişi olmaz demiş.normal yada sezaryan hayırlısı olsun diyorum.önemli olan meleklerimizin sağlıklıca bize gelmeleri..

pepermint babbana geçmiş olsun cnm...

kızlar hepsini okuyamadım haliyle atlaya zıplaya 2 -3 sayfa anca.. bu arad ben pazartesi d r a gittiğimde dr a dedimki ben 1 ağustosu beklemiycem.dahqa öne alsak zezaryanı dedim.eşimde öyle istiyor..o da olur dedi.ve perşembeye gün verdi.yaniii yarınn olacak kısmet olursa.. :)) 28 temmuz :::)) inş sağ salim ve sağlıklıca alırım oğlumu kucağıma..

bu arda bi soru daha bana epidural sezaryan olacak ya , benim sol belimmin alt kemiğinde bi ağrı var.ceryranda kalmışım, yel girmiş oraya.basmak ve ayağımı kaldırmak çok a cı veriyor.yarına kadar geçmeside mümkün değil.acaba bunun bi zararı olur u bana.belden uyuşturcaklar yaa...korkuyorum açıkcasıı:18::18::18::18:

Tatlım ilk sen mi doğuracaksın aman beklesin falan derken zaman nasıl da geçti. Dualarımız seninle. İnşallah kolay bir doğum ile sağlıkla oğluna kavuşursun...:nazar:

gunaydinkizlar. dis agrisindan butun gece uyuyamadim. bi yandanda aman cok donersem bebek bikere daha dolanirmi korkusu. butun gece tepindi durdu anlamiyorum nerden yer buluyor. bugun dogumlari olan arkadaslar hayirlisi ile bebislerine kavussunlar dilerim. bu arada bana dogum topiginin linkini verebilirmisiniz. bugun bi baglanti yakaladim okuyim.

Canım geçmiş olsun. Umarım şuan geçmiştir ağrısı. Bu arada senin dönmen ile bebeğin dolanması orantılı değil. Rahat uyu tatlım.

kızlar doktordan geldik bebeğim 2786 gram 51 cm olmuş maaşallah kızıma. nstde sancı çıkmadı tansiyon 10-6 ve sezeryan tarihimiz 18 ağustos epidural olsun dedi doktorum ben de belden ameliyatlıyım dedim bakalıom anestezi uzmanına soracak bizdeen haberler böyle

Maşallah kızına:nazar:

efsungcum valla yaslandikca bir garip oluyorlar kesinlikle. anlamak mumkun degil. ama galiba bizde degisiyoruz bu hamilelik beni cok degistirdi cidden.

bu arada tansiyonumda dustu biraz once. tum gece hic uyuma. bide bizimki klimayi aciyor yatak odasinda soguktan donuyorum hergece titreyerek uyaniyorum. yok senin usumenin caresi var ama benim sicaktan bayilmamin tek caresi klima diye. bogazlarimda sisti iyicene. dis agrisi bogaz agrisi bide simdi basim agrimaya basladi 9 ayda bu kadar agri cektigimi hatirlamiorum. bugun hastane cantasi ile bebek odasini hazirlamak gerek. yani yatagi yatak odasina almak daha dogrusu bebek odasini sadece susleyecegiz. bu arada dogum yapan arkadaslar hastanede en cok neye ihtiyac duydular. hemen reglimi oluyoruz ped med demis bu listede/ aman regl olmayida hic ozlememistim..

Hihihi! Bu da ilginmiş. Tatlım nasıl üşümeyi başarıyorsun bütün gece 18 derecelik klimanın tam altında yatıyorum tenim serinlemiyor bile. İmrendim şimdi sana...

Buarada pedler mens. için değil. Doğum sonrası hafif de olsa kanama oluyor rahim kendini toparlayana kadar. O sebeple ped koyun diyorlar. Doğum sonrası mens. başlangıcı 3. ay ile 1 yıl sonrasına kadar değişebiliyor. Umarım bizimkiler 1 yıl sonra olur :46: çünkü ben de hiç özlemedim mens olmayı...

yarın doğum yapacak bütün arkadaşların Allah yardımcısı olsun... sonra sırada ben varım..:)) cuma sabah 8.de hastanedeyiz inşallah...

kızlar ne olur benim için de dua edin... ben sadece sağlıklı sıhhatli bi bebek istiyorum... ağrıydı sancıydı sezeryan sorunlarıydı hiç umurumda değil... bir süredir kafamdam atmıştım ama bu aralar gene evhamlanmaya başladım... malum 3 lü testim de yaş riskim çıkmıştı ve ben amniyo yaptırmamıştım... kızım sağlıklı olsun yeter diyorum... sezeryan sonrası kendime geldiğimde ilk soracağım soru bebek sağlıklı mı olacak...

Dualarımız seninle... Ama olumsuz düşünceler getirme aklına... Biliyorsun ki o testler sadece ve sadece istatistiki veriler. Kesinlikleri yok ve büyük ölçüde de belirtilen riskler çıkmıyor. Sende de çıkmayacak umarım...

bide hastaneye tv gelicek. nasil iptal etsemde eve gelseler. dogumdan cikmis hal kalmamis bide onunlami urasicam. zaten daha ne alicam ne edicem annem nasil gelicek kayinvalidem nasil gelicek onu bile organize edemedim..
bence hastanede tv olayını mümkünse iptal et. Gerçi bir defa duydularsa zor olacaktır.. Gerçi herhalde odaya girmezler... Yasaktır diye düşünüyorum. Çünkü bebek için de uygun olmaz. Olmazsa Alex. kapıda röportaj verir...

3 hafta once kontrole gıttığımde kızım bır hafta gerılemıstı, teyzeleri şimdi toparlamış çok şükür 35+3 dedi dr:)
sezeryan tarıhımızıde verdı, bir aksılık olmazsa 18 ağus. sabahı amılyatımız var.
daha hıc bısey okumadım, bi soluklanıp hemen okuyorum neler döktürmüşsünüz. he bu arada perde sıparısınıde verdım gelırken. birde yıne dayanamadım bady tulum corap falan aldım :)

Maşallah bebişine tatlım:nazar:

off 1 saat önce burada şiddetli bir deprem oldu 30 saniye falan sürdü ne yapacağımı şaşırdım evin içinde dolandım durdum aklıma binbir türlü şey geldi.. yalnızım bide evde.. kızlar çok kötü saniyelerdi Allah birdaha yaşatmasın kimseye beterinden saklasın.

Tatlım nerede oturuyorsun???? Uzun mu sürdü?

canım senin beklenen doğum tarihin ne zamandı eylül annesisisn sanırım benim gibi. belki süpriz yapar bizim bıcırıklar ağustos böcüğüüü olurlar. :9:

23 eylül canım inşallah zamanını bekler ailelerimiz çok uzaktalar eylül ortasından sonra gelecekler

selamlar kızlarrr
ben hastallıkla uğraşıyorum ...kızımın önceki gün ateşi vardı 40 a çıktı ateşi arkasından bütün vücudu kabardı kaşındı iki gündür uyumuyor dr a götürdüm viral enfeksiyon dedi 3 dr da aynı şeyi söyledi ilaçlar sanırım bugün yeni tesir etti şimdi uyuyorrr kaşınması bitti inşallah çok zor yaaa Rabbim onlara dert vermesin:((

cerenimo bebiş geliyormuş sağlıkla al kucağına canım darısı bize

Hadi cnm allah kurtarsın sende sıranı savıyorsun

29.07.2011----sabah 8.de hastanede olucam inşallah....

Seni de allah kurtarsın sezercik olunca hemen planlı tabi ya ben napayım

1 ağustos saat 11:00 benim sezeryannnn...

allah kurtarsın cnm bende de tuhaf bir duygu var ağustos ayında doğum yapmak istiyorum bakalım hayırlısı herşeyin

Oh maşallah kilosu çok iyi güle güle giysin minnoş, sanırım ben senden önce doğurmuş olurum benim sata göre 13 ağustos ctesi kontrolüm var bakalım dr ne diyecek

Back
X