- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
Niye bugün kutluyorsunuz ki??? 23 Nisan değil ama:44:
yarına stadda görevlendirilenlerle büyük başlarla kutlama yapılır okullarda da bugun yada pzt kutlanır :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye bugün kutluyorsunuz ki??? 23 Nisan değil ama:44:
yarına stadda görevlendirilenlerle büyük başlarla kutlama yapılır okullarda da bugun yada pzt kutlanır :)
Evettt...
Sadece yüzü var burda zaten.. Artık sığmıyorlar ekrana
Net gözüküyor olması lazım:44:
hadi canım sağlıklı haberlerle dönersin inşallah :))) bebebişinin gelişimi nasılmış öğren bakalım :))slm bayanlarrr yenı kalktık oglusumla kahvaltımızı yapıp hazırlanıp hasteneye gıdecegız raandevumuzvar detaylı ultrasonumuz var gıdelımde bebısımı gorım ben renklı oluyomus sanırım detatlı ultrason merak ıcındeyım o yuzdenn
Hımmmm, anladım canım...
Cahillik napıcan![]()
aaa evettt kulagı gözü falan belli kafasınınüstünde sanki halka var hani meleklerde olur yaa :))
ben resmi büyütmeden bakmışım ondan tam secemedim maşallah diim tekrar tutuutututu:)))![]()
biz kaçtık kızımla anneciklerr :)) görüşürüz akşama :))hava çook güzell yaaa tam polonezköy havası varrr :)) ama biraz serin galiba :))
günaydın fıstıklarrrr....nasılsınız bakalım..
biz bugün okulda 23 nisanı kutluycaz inş...neşe doluyuzz yaniii:)) inş çok güzel olurrrr...
neyse ben dün okuldan çıktıktan sonra ya-pa çocuğa gittim ve alışverişimin büyük kısmını tamamladım sayılır.ama bir sorunum varr ben foto eklemeyi beceremedim geçen akşam( ama alışverişten dönünce ölmüşüm rsmen zaten mağazada karnıma kramp girdi çok yorulmuşum gecede baya bi geçmedi.şu an ayaklarım felaket şişşş
( yere bastıkça acıyor..az önce duş yapabildim umarım iiy gelir...bakın dün ben neler aldım..:))
sevi bebe küvet mavi renk :) fakat file alamadım kalmamış gelicekmiş
sebamedin bakım serisi
nuk marka kauçuk ve silikon emzik ( yenidoğan)
chicco emzik saklayıcı ve askısı (bu beraber çok şeker bişeyy)
dönence (kurmalı aldık ama babası ısrarla kumandalı olanıyla değiştirelim diyor.ama kumandalı olan 150 biz 70 aldık şimdilik kutuyu açmadık)
nuk marka fırça ve tarak
tırnak makası
burun aspiratörü
uyku tulum torbası ( yorgan almıcam sanırım)
yenidoğan boydan tulum
2 patikli alt
1 tk alt üst tk ama bu ( 3-6 ay)
oyuncak zıplayan köpek (bu çok şeker bişey akşam epey oynadık:))
çıt çıtlı bady 3-6 ay
sanırım bu kadar aldıklarımız 350 tl tuttu 300 e aldık...bbek eksiklerimiz baya azaldı bizim çok şükür..
slm bayanlarrr yenı kalktık oglusumla kahvaltımızı yapıp hazırlanıp hasteneye gıdecegız raandevumuzvar detaylı ultrasonumuz var gıdelımde bebısımı gorım ben renklı oluyomus sanırım detatlı ultrason merak ıcındeyım o yuzdenn
inşallah öyledir canım bu hızla gidersem 80i bulurum diye korktumCanım 22. haftada normal kilo alımı 5-8 arasındaymış. Dün doktorum söyledi. Bende 55 ile başladım şimdi 60kg oldum. Doktor çok normal, alt sınırda gidiyorsun dedi...
Ayda 2 kilo alımı normalmiş...
çoook şeker maşşallah maşşallah
aynıyız sanırım benim 23. haftam işte tam kilo alma zamanındayım o zaman ne yapsam ki :26:selam kızlar konu kılodan acılmıs ben 60 kg ıle basladım 22. haftada 65 oldum 22.haftadan sonra bıraz fazla alıyoruz ben 3 kg aldım
aslında benim drlar da açık hava yürüyüşü diyorda giyin çık git gel bana uzun geliyo bende vede yapıyorum valla 30 dk falan lesliie diye amerikalı bi kadın çok meşhur onun 2 mile yürüyüşü bazı hareketleri es geçiyorum yada kendimi yarmadan yapıyorum ama faydası var çünkü ben her kontrolde bi mak. çıkıyorum orda kas -yağ-su... ölçülüyor ve kas oranım da rtış var :)) özellikle bacaklarımda :))
insülinden de hiç korkma benim babm ve kayınvalidem kullanıyor hiç sorun değil kullanımı hatta ilaçtan kolay hatta ve hatta benim iki arkadaşımda hamilelik şekeri çıktı ikiside insülin kullandı son üç ay birinin bebeklerinin yarına doğum günü biride mayıs ortası doğumu var mayısta doğumu olan arkadaşım şimdiye kadar 7 kilo aldı :)) ayyy inşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız valla
ben son üç ayda ağırlaşıp spor yapamazsam ya yürüyüşe yada hmile yogasına falan dönmeyi planlıyorum bizim bahceye inip yürüyüş yapmakta saçma geliyo aparmanın etrafınsda tur atmak gibi dışarı gideceksem de yokuşu tımanmam gerek ne biliim işte yaaa dr eşime de diyooo sizde şinizle yürüyün ama bizimki afedersinde kısmıyo bi tarafını bişi dersemde ben işte yeterince kısıyorum o bitarafımı diyyor :))))) aman diyorum iyiyiii :))))
Evettt...
Sadece yüzü var burda zaten.. Artık sığmıyorlar ekrana
Net gözüküyor olması lazım:44:
slm bayanlarrr yenı kalktık oglusumla kahvaltımızı yapıp hazırlanıp hasteneye gıdecegız raandevumuzvar detaylı ultrasonumuz var gıdelımde bebısımı gorım ben renklı oluyomus sanırım detatlı ultrason merak ıcındeyım o yuzdenn
selam kızlarrrrr
uzun süredir girip yazamadım, umurım herkes iyidir...
eyeszay gitmişsin sonunda, kavuşmuş kocasına....en kısa zamanda babanla da buzları eritirsin.
ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım, çıkmadı allahtan...ama idrar yollarında enfeksiyon çıkmış, hiçbir şikayetm yoktu halbuki...doktoruma gösterecem bakalım sonuçları.
bazen oluyo canım farkında olmadan kendimizi çok yoruyoruz galiba dün bende çok halsiz ve yorgundum bugünde baş ağrım vardı hava iş herşey etkiliyor bizi bide su yemek yapma olayını çözsem çok mutlu olucam valla anlamsız açlık yaşıyorum iki gündür annem gitti ya gene rezillik yanibide tam ara mevsim herşey tadsız meyveler falan sebzede doğru dürüst bişi yok karnıbahar kabak bıktık ya
((
günaydın fıstıklarrrr....nasılsınız bakalım..
biz bugün okulda 23 nisanı kutluycaz inş...neşe doluyuzz yaniii:)) inş çok güzel olurrrr...
neyse ben dün okuldan çıktıktan sonra ya-pa çocuğa gittim ve alışverişimin büyük kısmını tamamladım sayılır.ama bir sorunum varr ben foto eklemeyi beceremedim geçen akşam( ama alışverişten dönünce ölmüşüm rsmen zaten mağazada karnıma kramp girdi çok yorulmuşum gecede baya bi geçmedi.şu an ayaklarım felaket şişşş
( yere bastıkça acıyor..az önce duş yapabildim umarım iiy gelir...bakın dün ben neler aldım..:))
sebamedin bakım serisi
dönence (kurmalı aldık ama babası ısrarla kumandalı olanıyla değiştirelim diyor.ama kumandalı olan 150 biz 70 aldık şimdilik kutuyu açmadık)
nuk marka fırça ve tarak
tırnak makası
burun aspiratörü
yenidoğan boydan tulum
2 patikli alt
çıt çıtlı bady 3-6 ay
sanırım bu kadar aldıklarımız 350 tl tuttu 300 e aldık...bbek eksiklerimiz baya azaldı bizim çok şükür..
aslında benim drlar da açık hava yürüyüşü diyorda giyin çık git gel bana uzun geliyo bende vede yapıyorum valla 30 dk falan lesliie diye amerikalı bi kadın çok meşhur onun 2 mile yürüyüşü bazı hareketleri es geçiyorum yada kendimi yarmadan yapıyorum ama faydası var çünkü ben her kontrolde bi mak. çıkıyorum orda kas -yağ-su... ölçülüyor ve kas oranım da rtış var :)) özellikle bacaklarımda :))
insülinden de hiç korkma benim babm ve kayınvalidem kullanıyor hiç sorun değil kullanımı hatta ilaçtan kolay hatta ve hatta benim iki arkadaşımda hamilelik şekeri çıktı ikiside insülin kullandı son üç ay birinin bebeklerinin yarına doğum günü biride mayıs ortası doğumu var mayısta doğumu olan arkadaşım şimdiye kadar 7 kilo aldı :)) ayyy inşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız valla
ben son üç ayda ağırlaşıp spor yapamazsam ya yürüyüşe yada hmile yogasına falan dönmeyi planlıyorum bizim bahceye inip yürüyüş yapmakta saçma geliyo aparmanın etrafınsda tur atmak gibi dışarı gideceksem de yokuşu tımanmam gerek ne biliim işte yaaa dr eşime de diyooo sizde şinizle yürüyün ama bizimki afedersinde kısmıyo bi tarafını bişi dersemde ben işte yeterince kısıyorum o bitarafımı diyyor :))))) aman diyorum iyiyiii :))))
kızlar kilolar ne durumda ? ben 65,5 olmuşum60 la başladım çok kilo almışım ya nasıl olduğunu anlamadım..
kızlar göğüs pedinde önerilen markalarda Nuk standart ve Bebedor yazmışız ihtiyaç listesine ama hepsi buradanın yorumlarında nukun ve bebedorun yorumları o kadar iyi değil chicco nun yorumları çok iyi herkes çok memnun. bende kararsız kaldım. siz ne düşünüyorsunuz?
birde chicco nun tek kullanımlık bebek önlükleri var kullanışlı olur mu ki.yıkamaktansa bundan alsak.
kızlarr slm
ben bugün çok durgunum
bebeğimin aşağıda olmasına çok üzülüyorum...
inş bebeğimi zamanında ve sağlıkla doğururum...
bende işte geçen hafta izmir ankara yolculuk yaptım, insan normalden biraz daha fazla yoruyoluyor, tabiki, ama yinede o kadar zor olmuyor. yanına biraz yiyecek ve meyve al. mideni doldurmaktan insan yolculuğun nasıl geçtiğini bile fark etmiyor:)günaydın kızlar
biz kızımla bugün uzun bir yolculuğa çıkıyoruz :)
kızkardeşim istanbul dışına ona gidiyorum yaklaşık 5 saatlik bir yolculuk yapıcam
dua edin bana iyi geçsin yolculuk![]()
canım, maşallah, çoğunu hallettin sayılır. bende eşim gelince bir günde herşeyi hallederiz diyorum ama galiba biraz hayal peresim:):)günaydın fıstıklarrrr....nasılsınız bakalım..
sebamedin bakım serisi
nuk marka fırça ve tarak
tırnak makası
burun aspiratörü
yenidoğan boydan tulum
2 patikli alt
çıt çıtlı bady 3-6 ay
ya, kızlar, ben bu kilo konusunda çok takıldım. sırf kilo alayım diye makarnalar, kekler falan yiyorum. şimdilik sadece 1 kilo alabildim. haftaya doktora neden kilo alamdığımı soracam. çünkü benimki bence hiçde normal değilselam kızlar konu kılodan acılmıs ben 60 kg ıle basladım 22. haftada 65 oldum 22.haftadan sonra bıraz fazla alıyoruz ben 3 kg aldım
maşallah, bebişin kendini baya bir göstermiş:):)insan ultrasyon çekimi alınca baya bir mutlu oluyor. ben hala arada bebğimin ilk ultrasyon çekimlerini dönüp dönüp bakıyorum. bu arada, şu kafasının üsütündekine ampüle benzettirdim, çok fikirli bir çocuk mu olacak acaba:) geleceğin bilim adamı:):)
güle güle git canım, iyi haberler bekliyoruzslm bayanlarrr yenı kalktık oglusumla kahvaltımızı yapıp hazırlanıp hasteneye gıdecegız raandevumuzvar detaylı ultrasonumuz var gıdelımde bebısımı gorım ben renklı oluyomus sanırım detatlı ultrason merak ıcındeyım o yuzdenn
kızlarr slm
ben bugün çok durgunum
bebeğimin aşağıda olmasına çok üzülüyorum...
inş bebeğimi zamanında ve sağlıkla doğururum...