Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım valla bana uzun yolculuk deme... Çok zor oluyor, 3 hafta önce Bursaya gitmiştik, mahvoldum resmen...
Dikkat et kendine
günaydın kızlar
biz kızımla bugün uzun bir yolculuğa çıkıyoruz :)
kızkardeşim istanbul dışına ona gidiyorum yaklaşık 5 saatlik bir yolculuk yapıcam
dua edin bana iyi geçsin yolculuk![]()
tamam canım arabayla gidicez dur kalk yaparız zaten wc ihtiyacım bol olacakCanım valla bana uzun yolculuk deme... Çok zor oluyor, 3 hafta önce Bursaya gitmiştik, mahvoldum resmen...
Dikkat et kendine
ben de meyve alım diyorum canım..inşallah benim ki de güzel geçer..kızkardeşimin bir de minnak kızı var onu çok özledim..hasretiyle çekerim yolu diye düşünüyorumKolay gelsin cnm sana bende 2 hft önce bursaya gittim hemde sabah gittik gece döndük hiçde birşey olmadı bir de benim oğluşum vardı yanına bol bol yiyecek birşeyler al ağzım boş durmadı benim)
kızlar bugün doğum yapacağım hastanede odları yenidoğan bakım ünitesini normal doğum odasını falan gezdim doğum yapan 3 kız annesi vardı kapıları süslü tabii birisi bebişini emzirirken gördüm (kapı açılınca)
yenidoğanda bir bebek vardı hemşirenin elinde okadar küçüktü ki dirsek el arası kadar yoktu tabii büzülmüştü bide iyicee minikti yani hastanede altınıza hasta bezi falan seriliyomuş almaya gerek yok yani ama zmz bebe kıyafeti sormadım bak şimdi aklıma geldi neyyyyseeee sonra gene sorarım
aman sen kendi dr nu dinle canım
bi braxton umuz eksikti
evet evet bende hep hareket ettiklerini duydum normal yapanlar 8 ayda bile evlerini temizliyolarmış falan biz nolcaz bakalım yaa
canım bu tamamen irade canım bende 95 ten beri içiyodum hiç bırakmadan sadece ameliyat olduğumda 3 gün içmedim o kadar onun dışında aralıksız içtim hatta hep hamileliğimi düşünürdüm ne yaparım acaba bırakırmıyım diye ama hiç tereddüt etmedim bu olay senin elinde tamemen unutma bunu ...
hoş gelgin canım ultrasonun bi zararı yok hemen hemen hepimiz adetaylı oltrason yaptırdık organ taraması dediğin sanırım
ben yaptirdım ama sonuçlarım iyiydi fish aldım trizomi 13-18-21 bakıldı on sonuçta sorun çıkmadı zaten sonradan da tamiz çıktı ama değerleri bilmiyorum tabii
canım 2 aydan az kaldı ki tam artık ağırlaşacağımız zamanlar alacagın ücret ayıracagın zaman emek ve yorgunluğu düşün de ona göre kara ver derim ben ilköğretim öğrencileri bana biraz yorucu geliyor da
ama çok sıkıldıysan oyalanmış da olursun sen bilirsin yani cicim allah kolaylık versin :))
bende 19 mayısta uçaga binicem bakalım kızkardeşim yanımda olacak gerçi ama biraz tedirgiinim gerçi eyeszay bile rahat ettiyse bende ederim heralde ::)))))kizlar ben geldimmmm :) doguma hazirlik kursum vardi bu aksam oraya g
ittim ilk gün konusmayla gecti ama bi sürü yararli bilgiler verdi burdaki hastanelere giderken yanimizda götürmemiz gereken seylerin listesini verdi mesela suyun gelmesiyle ilgili konustuk hastanelerle ilgili bilgiler verdi kanamalarla ilgili bilgiler verdi cok benim icin iyi oldu da türkiyede oldugum 2 hafta gidemicem zaten topu topu 5 kez baya bisey kaciricam ama napalimegzersizleri yoga da tamamlicaz artik :)
canim ya bende hic yoktu bu korku nedense simdi basti birden annelik ic güdüsü bu olsa gerek insan bebegine bisey olmasin diye hep düsünüyo karnimi görmemeleri biraz zor olur zaten ama yine de cok bol seyler giymem tabi yardim etsinler :)))
günaydın canım maşallah:))Günaydın canımmm...
Bugün topiği sen açtın
Dün doktora gittik, minişimi gördüm.Kocaman olmuş bitanem. Herşey yolunda dedi doktor. Haftaya detaylıya gidicem![]()
ayyy iyi yolculuklar canım 5 saat hemde kendi aracınızla bence zorlanmazsın zaten hava çok güzel tam yolculuk havasıı ohhhhh missss vallaaa keşke bende gidebilsem bursa ya balıkesire falan :)))günaydın kızlar
biz kızımla bugün uzun bir yolculuğa çıkıyoruz :)
kızkardeşim istanbul dışına ona gidiyorum yaklaşık 5 saatlik bir yolculuk yapıcam
dua edin bana iyi geçsin yolculuk![]()
international de ismail çepni senin ki kim nerde dr uncanım senin dr.un hangi hastanede?
bende bu akşam dr.a gidiyorum.inşallah iyi haberlerle dönerim..![]()
ayyy ne güzeeellll hayırlı olsun canım güzel günlarde sağlıkla kullanın :)))günaydın fıstıklarrrr....nasılsınız bakalım..
biz bugün okulda 23 nisanı kutluycaz inş...neşe doluyuzz yaniii:)) inş çok güzel olurrrr...
neyse ben dün okuldan çıktıktan sonra ya-pa çocuğa gittim ve alışverişimin büyük kısmını tamamladım sayılır.ama bir sorunum varr ben foto eklemeyi beceremedim geçen akşam( ama alışverişten dönünce ölmüşüm rsmen zaten mağazada karnıma kramp girdi çok yorulmuşum gecede baya bi geçmedi.şu an ayaklarım felaket şişşş
( yere bastıkça acıyor..az önce duş yapabildim umarım iiy gelir...bakın dün ben neler aldım..:))
sevi bebe küvet mavi renk :) fakat file alamadım kalmamış gelicekmiş
sebamedin bakım serisi
nuk marka kauçuk ve silikon emzik ( yenidoğan)
chicco emzik saklayıcı ve askısı (bu beraber çok şeker bişeyy)
dönence (kurmalı aldık ama babası ısrarla kumandalı olanıyla değiştirelim diyor.ama kumandalı olan 150 biz 70 aldık şimdilik kutuyu açmadık)
nuk marka fırça ve tarak
tırnak makası
burun aspiratörü
uyku tulum torbası ( yorgan almıcam sanırım)
yenidoğan boydan tulum
2 patikli alt
1 tk alt üst tk ama bu ( 3-6 ay)
oyuncak zıplayan köpek (bu çok şeker bişey akşam epey oynadık:))
çıt çıtlı bady 3-6 ay
sanırım bu kadar aldıklarımız 350 tl tuttu 300 e aldık...bbek eksiklerimiz baya azaldı bizim çok şükür..
güüünayyyydıııııın annecikleeeerrrrr veee sevgili yeğenlerimmmmm :)))çok güzel bir gün bugün :))) sabah kalktık sporumuzu yaptık üstüne sütümüzü içtik sonra kahvaltı sonrada ilaçlarımızı aldık :))))yarına 23 nisaaan arkadaşımın ikizleirinin doğum günü :))) oraya gidicez çılgın parti var 2 yaşa grubuna :))))
bende 19 mayısta uçaga binicem bakalım kızkardeşim yanımda olacak gerçi ama biraz tedirgiinim gerçi eyeszay bile rahat ettiyse bende ederim heralde ::)))))
günaydın canım maşallah:))
ayyy iyi yolculuklar canım 5 saat hemde kendi aracınızla bence zorlanmazsın zaten hava çok güzel tam yolculuk havasıı ohhhhh missss vallaaa keşke bende gidebilsem bursa ya balıkesire falan :)))
international de ismail çepni senin ki kim nerde dr un
hadi canım hayırlı haberlerle gel bu arada bişeyi merak ettim senin bebiinin gelişimi-kilosu nasıl canım ilerdemi normalmi genelde bizim gibi gebelerde kilolu bebişler oluyor yaa benim beslenme uzmanım bebeğin ilerde gitmesini hiç istemiyor 38. 39. hafta da 3.5-4 kilo bebek doğuyor anneler bundan haz alıyor ama aslında en iyisi bebeklerin haftaısnı doldurmaları doğduktan sonra zaten çok çabuk kilo alıyorlar dedi bende önümüzdeki hafta gitcem hem ayrıntılıya gittiğim amniyo yapan drum atıl yükselde kontrolüm var hem beslenme uzmanında kontrolum var hemde kendi drum da randevum var onumuzdeki hafta 3 dr randevusu :)))
aslında önümüzdeki cuma eşimin mezun olduğu üniversitede eskişehir de bir etkinliğe konuşmacı olarak katılacak bendehiç gitmedim eskişehire hep gitmek istiyodum ama dr randevularım falan trenle git gel yorgunluk valla gözümüz almadı eşimde bende çok istiyoduk am neyseee sonra kızımızla gideriz artık :))porsuk u muratkenti ... merak ediyodum valla :))
ayyy ne güzeeellll hayırlı olsun canım güzel günlarde sağlıkla kullanın :)))
bende de bi kilit oldum alacaklarımı bekletiyorum neyi bekliyosam bilmiyorum valaaa :)))) neyse ay başı olsunda bende bi e-bebek, joker turu yapayım dimi :))) tarak emzik fırça biberon v.s alalım yavrukuşuma dimi teyzesi :)))
canım bu ya-pa cocuk nerde bu aarada benim bildiğim ya-pa yayınları bide anaokulu var böyle bebek market bilmiyodum
canım benim dr. bakırköy devlet hastanesinden emekli.bakırköyde özel muayenahanesi var.oraya gidiyorum..doğumu allah nasip ederse ethicada düşünüyorum.....canım benim bildiğim kadarıyla kontrolsüz şeker hastalarının bebkleri kilolu doğuyor.benim tam tersi zayıf doğabilirmiş...kullandığım ilaç 7. aydan sonra bebeğe az kilo aldırıyormuş.ama dr. bana sordu ilacı bırakıp kendini ve bebeği tehlikeye atıp bebeğin kilolumu işstersein yada zayıf olup sağlıklı olmasınımı? tabiki ilaca devam ama bi dahaki yğklemde şekr düşerse ilacıda bırakma durmum var.yada yükselirse insülüne geçnme durumu var...........bebğim kilo şuan normal .ne az ne fazla..boyu normalden uzun...bakalım bu akşam dr. ne diycek..bu arada bugün sabah 20-30 dk yürüyüş yaptım.benim yürüyüşmde sizin tarafa doğru yürüyo otobüse o taraftan binmek.başka zamanım olmuyor![]()
sen baya bi almıştın sanırım.öyle hatırlıyorumm :)) all trabi annesi tarağını fırçasını süslensin kokoş kızınn![]()
bizim burdaki ya-pa çokcuk baya büyük.4 katlı biyer.bebek kıyafetleri arabaları oyuncakları aklına ne gelirse hepsi var..iyiki de var.çünkü burda bebek üzerine pek mağaza yokkk malesef..bend e dün jokerden kendime ıslak mendil,göğüs pedi,göğüs kremi sipariş ettim.ek derste de inş medela pompa ve emzirme badysi siparil edicem.ama hepsi buradadan..:))
tabi ben hala hastane çıkışı alamadımmm o ayrııı( bi şöyle gönlüme göre bulamadım.bu gidişle aldığım organik bir yenidoğan set var onu kullanıcamm heralde
![]()
kızlar kilolar ne durumda ? ben 65,5 olmuşum60 la başladım çok kilo almışım ya nasıl olduğunu anlamadım..
günaydın fıstıklarrrr....nasılsınız bakalım..
biz bugün okulda 23 nisanı kutluycaz inş...neşe doluyuzz yaniii:)) inş çok güzel olurrrr...
neyse ben dün okuldan çıktıktan sonra ya-pa çocuğa gittim ve alışverişimin büyük kısmını tamamladım sayılır.ama bir sorunum varr ben foto eklemeyi beceremedim geçen akşam( ama alışverişten dönünce ölmüşüm rsmen zaten mağazada karnıma kramp girdi çok yorulmuşum gecede baya bi geçmedi.şu an ayaklarım felaket şişşş
( yere bastıkça acıyor..az önce duş yapabildim umarım iiy gelir...bakın dün ben neler aldım..:))
sevi bebe küvet mavi renk :) fakat file alamadım kalmamış gelicekmiş
sebamedin bakım serisi
nuk marka kauçuk ve silikon emzik ( yenidoğan)
chicco emzik saklayıcı ve askısı (bu beraber çok şeker bişeyy)
dönence (kurmalı aldık ama babası ısrarla kumandalı olanıyla değiştirelim diyor.ama kumandalı olan 150 biz 70 aldık şimdilik kutuyu açmadık)
nuk marka fırça ve tarak
tırnak makası
burun aspiratörü
uyku tulum torbası ( yorgan almıcam sanırım)
yenidoğan boydan tulum
2 patikli alt
1 tk alt üst tk ama bu ( 3-6 ay)
oyuncak zıplayan köpek (bu çok şeker bişey akşam epey oynadık:))
çıt çıtlı bady 3-6 ay
sanırım bu kadar aldıklarımız 350 tl tuttu 300 e aldık...bbek eksiklerimiz baya azaldı bizim çok şükür..
sen baya bi almıştın sanırım.öyle hatırlıyorumm :)) all trabi annesi tarağını fırçasını süslensin kokoş kızınn![]()
bizim burdaki ya-pa çokcuk baya büyük.4 katlı biyer.bebek kıyafetleri arabaları oyuncakları aklına ne gelirse hepsi var..iyiki de var.çünkü burda bebek üzerine pek mağaza yokkk malesef..bend e dün jokerden kendime ıslak mendil,göğüs pedi,göğüs kremi sipariş ettim.ek derste de inş medela pompa ve emzirme badysi siparil edicem.ama hepsi buradadan..:))
tabi ben hala hastane çıkışı alamadımmm o ayrııı( bi şöyle gönlüme göre bulamadım.bu gidişle aldığım organik bir yenidoğan set var onu kullanıcamm heralde
![]()
maşallah canımsu ortadaki kafası dimi?