• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrrr
uzun süredir girip yazamadım, umurım herkes iyidir...
eyeszay gitmişsin sonunda, kavuşmuş kocasına....en kısa zamanda babanla da buzları eritirsin.
ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım, çıkmadı allahtan...ama idrar yollarında enfeksiyon çıkmış, hiçbir şikayetm yoktu halbuki...doktoruma gösterecem bakalım sonuçları.

kızlar bugün doğum yapacağım hastanede odları yenidoğan bakım ünitesini normal doğum odasını falan gezdim doğum yapan 3 kız annesi vardı kapıları süslü tabii birisi bebişini emzirirken gördüm (kapı açılınca)
yenidoğanda bir bebek vardı hemşirenin elinde okadar küçüktü ki dirsek el arası kadar yoktu tabii büzülmüştü bide iyicee minikti yani hastanede altınıza hasta bezi falan seriliyomuş almaya gerek yok yani ama zmz bebe kıyafeti sormadım bak şimdi aklıma geldi neyyyyseeee sonra gene sorarım
afiyet olsun cnm:56:

dedigin gibi sezeryan olsun ben raziyim, cor erken bi dogum olmasin da Allah korusun.
yarin da kendi doktoruma gidicem zaten, o bana daha iyi izah eder.
bu fetustaki mhmet bey bi dedi risk var, sonra dedi rahim agzin o riski bertaraf ediyor, sonra dedi sancin olursa hemen doktorunu ara falan aklimi karistirdi anlamadim ne dedigini tam olarak.. :26:

ben de okudum, braxton hicks kasilmalarini da ogrenmis olduk :34:
aman sen kendi dr nu dinle canım
bi braxton umuz eksikti
arkadaşlar dün yaşlı bir teyze bana normal doğum istediğimi söyleyince çok oturmamı devamlı hareket halinde olmam gerektiğini çünkü oturmanın bebeği şişirdiğini ve rahiminde perdelendiğini söyledi bende sizinle paylaşmak istedim :34:
evet evet bende hep hareket ettiklerini duydum normal yapanlar 8 ayda bile evlerini temizliyolarmış falan biz nolcaz bakalım yaa
meraba bayanlar ben geldımmm

bılıyomusunuz bısy ıtıraf edıcem ben sıgara ıcıyorum hazırlıklı hamıle kalmadım sıgra bırakmaya vakıtolmadan bebıs geldı ve bırakamıyorumm :(:(
canım bu tamamen irade canım bende 95 ten beri içiyodum hiç bırakmadan sadece ameliyat olduğumda 3 gün içmedim o kadar onun dışında aralıksız içtim hatta hep hamileliğimi düşünürdüm ne yaparım acaba bırakırmıyım diye ama hiç tereddüt etmedim bu olay senin elinde tamemen unutma bunu ...
mrb aranıza yeni katıldım bende 71 kiloyla hamile kaldım 1 kilo almıştım onuda geri verdim.3 hafta önce kontrole gittim karnım büyüyo ama kilo almamama bende şaşırdım.birde 4lü organ taraması yaptıran varmı??? dr. um bana söyledi ama yaptırmak istemedim çünkü ikili ve üçlü testler normal çıktı bebeğin sürekli ultrasona marus kalmasıda iyi değil diye düşünüyorum......
hoş gelgin canım ultrasonun bi zararı yok hemen hemen hepimiz adetaylı oltrason yaptırdık organ taraması dediğin sanırım
merabalar agustos anneleri ben de eylül annesiyim.size bişey sormak istedim aranızda amniyosentez yaptıran var mı acaba down sendromu riskinden dolayı sonuçlar nasıl çıktı
ben yaptirdım ama sonuçlarım iyiydi fish aldım trizomi 13-18-21 bakıldı on sonuçta sorun çıkmadı zaten sonradan da tamiz çıktı ama değerleri bilmiyorum tabii
bağcılarda canım ilköğretim okulu haftada 30 saate yakın dersim olcakmış yarın gidip görüşücem inşallah olur

canım 2 aydan az kaldı ki tam artık ağırlaşacağımız zamanlar alacagın ücret ayıracagın zaman emek ve yorgunluğu düşün de ona göre kara ver derim ben ilköğretim öğrencileri bana biraz yorucu geliyor da :(
ama çok sıkıldıysan oyalanmış da olursun sen bilirsin yani cicim allah kolaylık versin :))

teyzoşları...bugün çok iyi değiliz...hafif bi kırgınlık var...okuldan geldim 3 saate yakın uyudum,yemekten sonra kıjııımm tekmeleyince daha iyi hisseeettim tabe..ama gene de durmayacağım...sizi görüp kaçiyim dedim...keyifler ii gördüğüm kadarıylaaaaa....

kıssssssssssssssssslarr yalnız değilsiniz ki,ben de 10 kilo aldım 24.haftayı yeni bitirdim:( halim fenaa....

canım 93yılından beri içiyordum sigara...kimse hamile kalınca bırakabileceğime inanmıyordu....yok yaaa farklı bişi bu...her dumanı çektiğinde onun yüzüne direk üflediğini hatırla...canım istiyor tabi ki arada..aama ona bişi olmasına göz göre göre izin veremem....lütfeeennnn içme:(

eheuehe kıslaaaaaaaaaaar benim branşta ingilizce:)
ben de ilköğretimde 4-8.sınıf arası çalışıyorum ;)

ah ahh ne güzel :21: bn de hazırlanıorum kpss ye ama pek umudum yok busene atanma konusunda :(( haziranda yapılck esas atama bize sıra gelmez sanmıyorum :26:

selam kızlarrrrr
uzun süredir girip yazamadım, umurım herkes iyidir...
eyeszay gitmişsin sonunda, kavuşmuş kocasına....en kısa zamanda babanla da buzları eritirsin.
ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım, çıkmadı allahtan...ama idrar yollarında enfeksiyon çıkmış, hiçbir şikayetm yoktu halbuki...doktoruma gösterecem bakalım sonuçları.

aman idrar basit canım şeker daha dertli çok dikkat istiyo çünkü ben gözün aydın diycem sana :)

teyzoşları...bugün çok iyi değiliz...hafif bi kırgınlık var...okuldan geldim 3 saate yakın uyudum,yemekten sonra kıjııımm tekmeleyince daha iyi hisseeettim tabe..ama gene de durmayacağım...sizi görüp kaçiyim dedim...keyifler ii gördüğüm kadarıylaaaaa....

kıssssssssssssssssslarr yalnız değilsiniz ki,ben de 10 kilo aldım 24.haftayı yeni bitirdim:( halim fenaa....

canım 93yılından beri içiyordum sigara...kimse hamile kalınca bırakabileceğime inanmıyordu....yok yaaa farklı bişi bu...her dumanı çektiğinde onun yüzüne direk üflediğini hatırla...canım istiyor tabi ki arada..aama ona bişi olmasına göz göre göre izin veremem....lütfeeennnn içme:(

eheuehe kıslaaaaaaaaaaar benim branşta ingilizce:)
ben de ilköğretimde 4-8.sınıf arası çalışıyorum ;)

bazen oluyo canım farkında olmadan kendimizi çok yoruyoruz galiba dün bende çok halsiz ve yorgundum bugünde baş ağrım vardı hava iş herşey etkiliyor bizi bide su yemek yapma olayını çözsem çok mutlu olucam valla anlamsız açlık yaşıyorum iki gündür annem gitti ya gene rezillik yani :( bide tam ara mevsim herşey tadsız meyveler falan sebzede doğru dürüst bişi yok karnıbahar kabak bıktık ya :(((

benimde canım çok sıkılıyooo, eşim yokkk, bizde kayınvalidevle oturmuş tv seyrediyorus :((((( daha doğrusu o seyrediyor ben nette dolaşıyorum.

kızlar bugün doğum yapacağım hastanede odları yenidoğan bakım ünitesini normal doğum odasını falan gezdim doğum yapan 3 kız annesi vardı kapıları süslü tabii birisi bebişini emzirirken gördüm (kapı açılınca)
yenidoğanda bir bebek vardı hemşirenin elinde okadar küçüktü ki dirsek el arası kadar yoktu tabii büzülmüştü bide iyicee minikti yani hastanede altınıza hasta bezi falan seriliyomuş almaya gerek yok yani ama zmz bebe kıyafeti sormadım bak şimdi aklıma geldi neyyyyseeee sonra gene sorarım

aman sen kendi dr nu dinle canım
bi braxton umuz eksikti

evet evet bende hep hareket ettiklerini duydum normal yapanlar 8 ayda bile evlerini temizliyolarmış falan biz nolcaz bakalım yaa

canım bu tamamen irade canım bende 95 ten beri içiyodum hiç bırakmadan sadece ameliyat olduğumda 3 gün içmedim o kadar onun dışında aralıksız içtim hatta hep hamileliğimi düşünürdüm ne yaparım acaba bırakırmıyım diye ama hiç tereddüt etmedim bu olay senin elinde tamemen unutma bunu ...

hoş gelgin canım ultrasonun bi zararı yok hemen hemen hepimiz adetaylı oltrason yaptırdık organ taraması dediğin sanırım

ben yaptirdım ama sonuçlarım iyiydi fish aldım trizomi 13-18-21 bakıldı on sonuçta sorun çıkmadı zaten sonradan da tamiz çıktı ama değerleri bilmiyorum tabii

canım 2 aydan az kaldı ki tam artık ağırlaşacağımız zamanlar alacagın ücret ayıracagın zaman emek ve yorgunluğu düşün de ona göre kara ver derim ben ilköğretim öğrencileri bana biraz yorucu geliyor da :(
ama çok sıkıldıysan oyalanmış da olursun sen bilirsin yani cicim allah kolaylık versin :))

evde çok daraldım artık canım ya habire eşime sarıyorum artık yazık oda daraldı gideyim kafa dağıtayım biraz:66:

evde çok daraldım artık canım ya habire eşime sarıyorum artık yazık oda daraldı gideyim kafa dağıtayım biraz:66:

ozaman en iyisi çalış bizde hem çalışıp hem sarabiliyoruz yani kadın dedğin böyle olur :))))
şeker canım labaratuara gidiyosun aç kanını alıyolar sonra şekerli su içiyosun (glikoz yüklemesi yapılıyo) 1 saat sonra bi daha kan alıyolar ve sende şeker varmı yokmu anlaşılıyor :))

ozaman en iyisi çalış bizde hem çalışıp hem sarabiliyoruz yani kadın dedğin böyle olur :))))
şeker canım labaratuara gidiyosun aç kanını alıyolar sonra şekerli su içiyosun (glikoz yüklemesi yapılıyo) 1 saat sonra bi daha kan alıyolar ve sende şeker varmı yokmu anlaşılıyor :))

çalışıp sarmak daha keyifli geldi bana ayyy çok aklıma yattı bende hem çalışayım hem sarayım hehhehehe:66:

kizlar ben geldimmmm :) doguma hazirlik kursum vardi bu aksam oraya gittim ilk gün konusmayla gecti ama bi sürü yararli bilgiler verdi burdaki hastanelere giderken yanimizda götürmemiz gereken seylerin listesini verdi mesela suyun gelmesiyle ilgili konustuk hastanelerle ilgili bilgiler verdi kanamalarla ilgili bilgiler verdi cok benim icin iyi oldu da türkiyede oldugum 2 hafta gidemicem zaten topu topu 5 kez baya bisey kaciricam ama napalim :( egzersizleri yoga da tamamlicaz artik :)

kids go canim valla korkma korkulacak bisey yok. zaten seninde yolun uzun degil. ki bende ciddi anlamda ucus korkusu olmasina ragmen gayet rahatti. bide karnini gosteren bisey giyki gerci hemen yardim ediolar birisi gorunce bavulunu arabaya koymaya. bana hemen birisi yardim etti hop hop dedi kaldirma koydu hemen bavulu o tasiyici arabaya:)

canim ya bende hic yoktu bu korku nedense simdi basti birden annelik ic güdüsü bu olsa gerek insan bebegine bisey olmasin diye hep düsünüyo karnimi görmemeleri biraz zor olur zaten ama yine de cok bol seyler giymem tabi yardim etsinler :)))

hımm olsun dilciyiz ya gerisi önemli değil :21:
canım, bende amerikan kültürü ve edebiyatı mezunuyum, yani dilciyiz işte:) yüksek yaparken bir ara dershanede çalıştım. ilk öğretmenlik deneyimi o zaman kazanmıştım:) orda 4-7 sınıflara ingilizce dersi vermiştim. ilk başta ne olacak diye düşünürken sonra baktım ki zaten herşey kendi yoluna giriyor.

Sulesliiii
, ilk derste zaten tanışmayla başlarsın, ardından çocukların neler bildiklerini ölçmeye çalışıyorsun. soru cevap şeklinde. birbiriyle dialog şeklinde konuşturuyorsun. bide oyun şeklinde geçen dersleri daha çok seviyorlar. onlarında cümle yapısı oluşturmakta ne kadar iyiler diye ölçmek için oyun oynuyordum, çokda işime yaradı.
tahtaya bir güneş çizip etrafında bulutlar çiziyorsun. o bulutların içinde parçalanmış cümlenin kelimelerini yazıyorsun. sonra öğrencilerinden o kelimelerden düzgün cümle kurmalarını istiyorsun. her doğru kurdukları cümleler için bulutları silip bulutlu havanın güneşliye dönmesine sağlıyorsun. bir nabzıda kandırıyorsun:) ama inanki çok hoşlarına gidiyor.
kelime bilgilerini kontrol etmek içinde hep papatya veya tabu tarzında oyunlar oynattım. koca yapraklı paptyayı yaptırıp, her yaprağına kelimeler yazdırıyorsun. eş anlamlı kelimeler söyleyip gereken kelime yapraklarını koparmalarını istiyon. benim çocuklar bu oyunlara bayılıyordu. buna benzer daha bir kaç şey var. ama oyunlarla abartmamakda lazım sonra yoksa çok alışıp, hep oyun oynamak istiyorlar. zaten o iki ayın böylecelikle nasıl geçtiğini bile anlayamazsın:)

Günaydıınnnnn tatlı annelerrrrr :49::49:

Ayy ankarada biraz güneş gördükk sonunda... Güzel bi gün olsun hepimiz içinnn

Günaydıınnnnn tatlı annelerrrrr :49::49:

Ayy ankarada biraz güneş gördükk sonunda... Güzel bi gün olsun hepimiz içinnn

Günaydın canımmm...

Bugün topiği sen açtın:16:

Dün doktora gittik, minişimi gördüm.Kocaman olmuş bitanem. Herşey yolunda dedi doktor. Haftaya detaylıya gidicem:32:

günaydın kızlar

biz kızımla bugün uzun bir yolculuğa çıkıyoruz :)
kızkardeşim istanbul dışına ona gidiyorum yaklaşık 5 saatlik bir yolculuk yapıcam
dua edin bana iyi geçsin yolculuk :71:

günaydın kızlar

biz kızımla bugün uzun bir yolculuğa çıkıyoruz :)
kızkardeşim istanbul dışına ona gidiyorum yaklaşık 5 saatlik bir yolculuk yapıcam
dua edin bana iyi geçsin yolculuk :71:

Canım valla bana uzun yolculuk deme... Çok zor oluyor, 3 hafta önce Bursaya gitmiştik, mahvoldum resmen...

Dikkat et kendine

Back
X