• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar..
bugun ayrıntılı ultr. vardı cok sukur hersey yolunda :nazar:
bır dakıka bıle yerınde durmayan oğlumuzun ellerı bacaklarının arkasından kafasının yanından heran heryerden ceeee edasıyla cıkar durumdaydı dr kızınızda mı bu kadar hareketlıydı dıyor :1:
hele dakıkalarca babamızın yuzundekı gulumseyı gormek :61: Allah ım her kadına bu kutsal duyguyu yasatsın:49:
ılk fotografımızı da aldık 435 gr olmusuz :nazar:

karabağlar canım, orda çok güzel bebek mobilyası satan mağzalar var. birde kısık diyorlar ancak ben gitmedim o yüzden kısık hakkında yorum yapamıyorum

ben gittim kısıkköye çok kötüydü ya:( zaten 3 tane mi ne mağaza vardı biri kapanmak üzereydi, hayal kırıklığı oldu yani :(

meraba bayanlar ben geldımmm

bılıyomusunuz bısy ıtıraf edıcem ben sıgara ıcıyorum hazırlıklı hamıle kalmadım sıgra bırakmaya vakıtolmadan bebıs geldı ve bırakamıyorumm :(:(

yapmayın nolursunuz yapmayın... içinde sana emanet küçücük bi can büyüyo ve bu sigarayı bırakman için sana da büyük bi şans. birgün meyvemi dahi yemesem vicdan azabı çekiyorum, o kadar iştahsızdım ki başlarda istifra edeceğimi bildiğim halde bebeğime yararı olan şeyleri zorla yiyiyordum. en basiti süt, sütü ağzıma süren biri değildim ama sabahları zorla alıştırdım kendimi ki alışana kadar neler çektim bir ben bilirim...

demem o ki seni kimse bişey için zorlayamaz ama içinde bulunduğun durum gereği bırakmalısın sigarayı.. yavrum o kadar küçücük ki seninle beraber sigara dumanına maruz kalıyo, sigara içen arkadaşlar küçücük ciğerlere yapmayın bunu

ben gittim kısıkköye çok kötüydü ya:( zaten 3 tane mi ne mağaza vardı biri kapanmak üzereydi, hayal kırıklığı oldu yani :(

bunu öğrenmem iyi oldu :)) boşuna oralara kadar gitmiş olmayız..

bu arada oda süsleri satan yerler biliyormusun canım ?? çarşı içinde olduğunu biliyorum ama nerelerde tam olarak onu bilmiyorum.. ki çarşının kalabalığından da korkuyorum

bunu öğrenmem iyi oldu :)) boşuna oralara kadar gitmiş olmayız..

bu arada oda süsleri satan yerler biliyormusun canım ?? çarşı içinde olduğunu biliyorum ama nerelerde tam olarak onu bilmiyorum.. ki çarşının kalabalığından da korkuyorum

kemeraltında vardır mutlaka diye tahmin ediyorum. ben izmirin ilçesinde oturuoyorum sadece haftasonları gelebiliyorum. ozamanlar da çok kalabalık oluyor ama yapacak bişi yok giricem o çarşıya :) :76:

kemeraltında vardır mutlaka diye tahmin ediyorum. ben izmirin ilçesinde oturuoyorum sadece haftasonları gelebiliyorum. ozamanlar da çok kalabalık oluyor ama yapacak bişi yok giricem o çarşıya :) :76:

canım nerde oturuyosun peki ? bende merkezdn uzağım da çeşmede oturuyorum

ankarada oturan arkadaşlar
günlerdir anam ağladı dr bulamdım ya
bana tavsiye edeceğiniz bi dr var mı ?

tatlım ben lütfü önderoğlu'nun özel muayenesine gidiyorum tuzlu yalnız 300 tl. riskli gebelik uzmanı olduğu için gidiyorum(kan pıhtılaşması sorunum var)

balgatta cüneyt genç var . hastaneye bağlı çalışmıyo. muayene ücreti 180-200 tl

akrapol hastanesinde bülent alp aydın var çook tutulan bi doktor randevu almak çok zor hastası çok. muayene ücreti 30-40 tl .. (bizim kurumla anlaşması var akrapolun fiyet farklı olabilir )

kızlar kısıkköye filan hiç gitmeyin annemin apartmanında biri yaptırtmış kısıköye hiç güzel olmamış adi duruyor kaliteli değil değmez hatta size bir nacizane tavsiye daha kemeraltının eziyetini de hiç çekmeyin bence benim arkadaşım kemeraltından alışveriş yaptı ben yaşadığım yerde bir dükkandan aldım aynı aziz bebe 10 lu hastane çıkışı örneğin ben daha ucuza aldım karşıyaka devlet hastanesi yolunda şemikler sapamağı sonrası e-bebek mağazası var oraya gidin herşey var ve çok güzel

geçen hafta gittim e-bebek mağazasına baya bi alışveriş yaptık. süt sağma makinesi,buhar makinesi,sterilaztor,emzik,biberon falan aldık. çok güzel bi mağaza çok hoşuma gitti. kıyafet bölümünü pek incelemedim açıkcası.
Kısıkköy dediğin gibi çok kötüydü,hiç beenemedim. o yüzden bu haftasonu karabağlara bakmak istiyrum.

karabağlarda kardeşler mobilya var biz kızımın odasını orda yaptırmıştık şimdi bir tane daha beşik yaptıracağız. malzeme de işçilik de çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim

kizlar ben su kraft dondy'ye cok taktim yaa.
alsam mi acaba kizima, sever mi ki kizim.
az para da degil. napsam sasirdim valla

selam kızlar biz dün giremedik hiç kızımla eşim evdeydi çünkü kızım ve ben sizleri çooooook özlediiiikkk:16: bu arada çok mutluyuz taaaa ekim ayında ücretli öğretmenliğe başvurmuştuk bugün arayıp çağırdılar bizi yarın görüşmemiz var inşallah olurda bende kızıma daha çok şeyler alırım teyzeleri dua edin bize

ben elimde çikolata kutusuyla dolaşıyorum 2 günde yarım kilo bitiyo kesin oda frenlememle 2 gün yoksa 1 günde hepsini yicem bende şeker çıkarmıki ya korkuyorum şimdi:18:

selam kızlar biz dün giremedik hiç kızımla eşim evdeydi çünkü kızım ve ben sizleri çooooook özlediiiikkk:16: bu arada çok mutluyuz taaaa ekim ayında ücretli öğretmenliğe başvurmuştuk bugün arayıp çağırdılar bizi yarın görüşmemiz var inşallah olurda bende kızıma daha çok şeyler alırım teyzeleri dua edin bize

canım gözün aydın inşallah olur...nerdeymiş okul?

değişik duruyo ama pek gzel gelmedi bana sadece hem anakucağı hemde maam sandayesi olması cezbedici..
epeyde pahalıymış yaaa

cnm degisik hizlarda otomatik sallama ayari varmis;
istedigin sureye kuruyormussun; muzik esliginde salliyormus bebegi.
bazi anneler gece emzirip onda uyuttuklarini yazmislar
bu ozelligi hosuma gitmisti

ama simdi baktim da fisher price'in da cok hos ev tipi ana kucaklari var, saincakli muzikli
200 tl civari;
onlar da hosuma gitti aslinda

ne guzel cnm,
hadi insallahh
ben elimde çikolata kutusuyla dolaşıyorum 2 günde yarım kilo bitiyo kesin oda frenlememle 2 gün yoksa 1 günde hepsini yicem bende şeker çıkarmıki ya korkuyorum şimdi:18:
:20:
yiyeceklerden bahsetmiyoruz kuzum burda;
rejimde olan sekeri olan vs arkadaslar var, canlarni istetmeyelim
dahasi hepimiz hamileyiz ya ce desen ceviz ister canimiz; belli olmaz yani :34:

yaaaaaa:5: ben 2-3sayfa önce bi uyarıda bulunmuştum..noluuur burda yiyecek ve içecek ismi vermeden konuşalım....canımız çekiyor helede yasaksa bulsamda yiytemiyorum....:59:

Back
X