• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aranızda çarpıntı sorunu olan varmı bebekle ilgili herşey beni heyecanlandırıyor ne yapmalıyım tavsiyelerinize ihtiyacım var..

ben inanın 11-12ye kadar uyuyorum.ama pazrtesi tekrar iş başı.keşke daha çok rapor alsaydım..:59:
oh valla biz çalışalım sen yattt :20::20::20:
bi başla işe çalışamazsan tekrar alırsın.
benim işyerinde yerime bakacak kimse olmadığı için
rapor bile alamıyorum.
dua ediyorum daha kötü olmayayım.
yoksa alacağım böyle giderse kovulma pahasına.:9::9:

kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri temzlik yapmıyorum.yapan var mı..artık 15günde bir eve bayan alacağım.ayrıca, beslenmenize dikkat ediyormusunz? ben sabah ve akşam bir bardak süt içiyorum.6 öğün yapıyorum 3 ana 3 ara.aralarda 1 avuç kuruyemiş( ceviz,badem,fındık,kuru üzüm kayısı) meyve yiyorum..ana öğünlarde 1-2dilm kepek ekmek yiyorum.sebze ve et yemekler yapıyorum.bugün yemeğim yok ne yapıcam bilmiyorum:50:

ben kendimi çok yormamaya dikkat ederek temizliğimi her şeyimi yapıyorum valla.
yemeğime de midem aldığınca dikkat ediyorum.

kalbimin atışlarını duyabiliyorum hızlı atıyor buda beni rahatsız ediyor sadece bu sorun bende var galiba

kalbimin atışlarını duyabiliyorum hızlı atıyor buda beni rahatsız ediyor sadece bu sorun bende var galiba

merhaba canım..
carpıntı dıye algılıyor olabılır mısın ?
ılk gebelıgın sanırım ve kendını fazla dınlıyorsun galıbaa..
eger cıddı sekılde rahatsızlık hıssedıyorsan en yakın saglık ocagına aıle hekımıne basvur..:29:

doktora gittim ekg çekildi 120 çıktı heyecandan dediler doktor hamile olmasaydın yatıştırıcı verirdim dedi normalde 80 90 çıkıyor heyecanlandığımda yükseliyor doktor bebek yüzünden dedi ne yapacağımı bilmiyorum bebeğe zararı olmasın da..inşallah geçicidir.

doktora gittim ekg çekildi 120 çıktı heyecandan dediler doktor hamile olmasaydın yatıştırıcı verirdim dedi normalde 80 90 çıkıyor heyecanlandığımda yükseliyor doktor bebek yüzünden dedi ne yapacağımı bilmiyorum bebeğe zararı olmasın da..inşallah geçicidir.

psikolojiktir canim,
ama dikkat et panik ataga cevirmesin. bunun icinde fazla heyecan yapmamaya calis.

kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri temzlik yapmıyorum.yapan var mı..artık 15günde bir eve bayan alacağım.ayrıca, beslenmenize dikkat ediyormusunz? ben sabah ve akşam bir bardak süt içiyorum.6 öğün yapıyorum 3 ana 3 ara.aralarda 1 avuç kuruyemiş( ceviz,badem,fındık,kuru üzüm kayısı) meyve yiyorum..ana öğünlarde 1-2dilm kepek ekmek yiyorum.sebze ve et yemekler yapıyorum.bugün yemeğim yok ne yapıcam bilmiyorum:50:

canım herşey güzel yapıyorsun ama dr. çavdar yada tam buğday ekmeği öneriyor..kepek kansızlık yapıyormuş...bilgin olsun diye yazdım

korkma canım bebeğe zararı olmaz zaten geçici bi uyum süreci ama sakin kalmaya çalış böyle dinlersen geçmez dokuz ay.:82:

canım bende de bazen oluyor..kalbim ağzımda atıyormuş gibi oluyor..nadir ama azıcık heyecanlanayım , yorulayım (özellikle okulda merdiven çıkarken )..nerdeyse sesini duyacağım zannediyorum kalbimin..ama çok sık olmadığı için kafama çok takmıyorum..

bu arada herkese merhaba,

ben de araniza katilmak istiyorum,

yasim 30
ilk gebeligi
SAT 22 kasim

bir internet sitesi hesaplayicisina gore 29 agustos tahmini dogum tarihi

henuz sadece keseyi gorduk, kalp atislarini duymak icin 1,5 hafta sonra gidecegiz

hepinize guzel hamilelikler diliyorum

sikayetlerime gelirsek, son 2 gune kadar hicbir rahatsizligim yoktu, sadece adet olacakmisim gibi bir his, kasiklarimda ve belimde agri vardi.

2 gundur bas donmeleri mide bulantilari ve istahsizlik basladi, bazi yemeklerin dusuncesi bile beni tiksindiriyor sabah cok zorlaniyorum ise gelmekte, ilk uyandigimda bayilacak gibi oluyorum

simit ve cubuk kraker iyi geliyor hem mideme hem bas donmesine

normalde cok dengeli beslenen birisiyim, her gida gurubundan yeterli olcude alirim gunluk,
ama 2 gundur sadece yiyebildigim seyleri yiyorum besin degerlerine cok dikkat edemeden :-(

teşekkür ederim kızlar çok sağolun içimi rahatlattınız Allah da sizin içinizi benim içimi rahatlattığınız gibi rahatlatsın..

herkese merhaba bu arada..
umarım herkes iyidir...
benim ara ara kahverengi akıntılarım oluyor.progestan alıyorum sabah akşam..
midem 3 gündür fena bulanıyor...iştahım kapalı zorla yiyorum sonra da midem beni öldürecek zannediyorum..
kusamıyorum ben , bu yüzden de hiç rahatlayamıyorum..gözümden yaşlar boşanıyor her defasında istemsiz olarak..
tv de bişey görünce bile midem kalkıyor..mutfağa pek giremiyorum...

bugün aile hekimimize gittim tanıştık pek tatlı dilli bi adam..kaydımı yaptırdım..çok ilgilendiler..numaralarını falan verdiler bi şey olursa ara hemen diye..
bugün biraz da vicdan azabı duyuyorum okula gitmedim..aslında çok kötü değildim ama bide nöbetçi olunca hiç gözüm kesmedi..

kıslar ben sabah şu cinsiyet testini yaptım buda erkek çıktı :55:evde 3 erkekle naapçam ben yaaaa...kızı bulamıcam heralde...:6:neyse hayırlısı sağlıklısı olsunda naapak...

kıslar ben sabah şu cinsiyet testini yaptım buda erkek çıktı :55:evde 3 erkekle naapçam ben yaaaa...kızı bulamıcam heralde...:6:neyse hayırlısı sağlıklısı olsunda naapak...

öncelikle hayırlısı olsun tabi
ama işin zor valla:34:

yediklerimiz içtiklerimiz çok önemli özellkle bitki çaylarından bazıları düşük sebebi oluyormuş mesela yeşil çay adaçayı gibi..

meda canım kendini çok fazla dinleme. bir ara bendede oluyordu hatta habire acile tanışıyorduk.en son bütün testler tahlillerden sonra psikolojik olduğuna karar verildi.sonra artık kendi kendimi motive etmeye başladım.şimdi allaha şükür geçti gitti.

Back
X