Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh valla biz çalışalım sen yatttben inanın 11-12ye kadar uyuyorum.ama pazrtesi tekrar iş başı.keşke daha çok rapor alsaydım..![]()
kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri temzlik yapmıyorum.yapan var mı..artık 15günde bir eve bayan alacağım.ayrıca, beslenmenize dikkat ediyormusunz? ben sabah ve akşam bir bardak süt içiyorum.6 öğün yapıyorum 3 ana 3 ara.aralarda 1 avuç kuruyemiş( ceviz,badem,fındık,kuru üzüm kayısı) meyve yiyorum..ana öğünlarde 1-2dilm kepek ekmek yiyorum.sebze ve et yemekler yapıyorum.bugün yemeğim yok ne yapıcam bilmiyorum![]()
kimse beni duymuyor![]()
aranızda çarpıntı sorunu olan varmı bebekle ilgili herşey beni heyecanlandırıyor ne yapmalıyım tavsiyelerinize ihtiyacım var..
kalbimin atışlarını duyabiliyorum hızlı atıyor buda beni rahatsız ediyor sadece bu sorun bende var galiba
doktora gittim ekg çekildi 120 çıktı heyecandan dediler doktor hamile olmasaydın yatıştırıcı verirdim dedi normalde 80 90 çıkıyor heyecanlandığımda yükseliyor doktor bebek yüzünden dedi ne yapacağımı bilmiyorum bebeğe zararı olmasın da..inşallah geçicidir.
kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri temzlik yapmıyorum.yapan var mı..artık 15günde bir eve bayan alacağım.ayrıca, beslenmenize dikkat ediyormusunz? ben sabah ve akşam bir bardak süt içiyorum.6 öğün yapıyorum 3 ana 3 ara.aralarda 1 avuç kuruyemiş( ceviz,badem,fındık,kuru üzüm kayısı) meyve yiyorum..ana öğünlarde 1-2dilm kepek ekmek yiyorum.sebze ve et yemekler yapıyorum.bugün yemeğim yok ne yapıcam bilmiyorum![]()
doktora gittim ekg çekildi 120 çıktı heyecandan dediler doktor hamile olmasaydın yatıştırıcı verirdim dedi normalde 80 90 çıkıyor heyecanlandığımda yükseliyor doktor bebek yüzünden dedi ne yapacağımı bilmiyorum bebeğe zararı olmasın da..inşallah geçicidir.
kıslar ben sabah şu cinsiyet testini yaptım buda erkek çıktıevde 3 erkekle naapçam ben yaaaa...kızı bulamıcam heralde...
neyse hayırlısı sağlıklısı olsunda naapak...