• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bayanlar,özellikle de hamileler haftada 2-3 çalışsınlar ve çalışma saatlerini kendileri belirlesinler bence..:27: 5 gün 8.30-6 arası,cumartesi 9-12.30 arası çalışıyorum ve çok yorucu geliyor bana..üstelik pc başında olduğum için eşime yoruldum dediğimde ne yaptın ki akşama kadar oturdun oturdun geldin diyor..:37:

kesinlikle doğru.. oturmak daha çok yoruyo bilgisayar karşısında işte evrak olunca.. hacim dolduruyorum bugün valla.. yarına allah kerimm bi güç gelse de bitirsem işlerimi..

Kizlat okudum gecmis olsun dileklerinizi, cok cok sagolun...

Simdi geldin hastaneden,tansiyon 12/7 ve 10/7,demir seviyesi 120 normalmis, bebegin kalbini dinledik o da normal... Benim kalbim biraz hizli atiyordu 106 vr bir kezde 120 cikti. Kasik agrim var deyince vajinamdan ornek ve idrar testi aldilar, yarin tekrar doktora gidecegim. Bakalim... Okuldan da izin aldim, belki yarin da gitmek off yaa isler birikiyor hep :(

Simdi geldin hastaneden,tansiyon 12/7 ve 10/7,demir seviyesi 120 normalmis, bebegin kalbini dinledik o da normal... Benim kalbim biraz hizli atiyordu 106 vr bir kezde 120 cikti. Kasik agrim var deyince vajinamdan ornek ve idrar testi aldilar, yarin tekrar doktora gidecegim. Bakalim... Okuldan da izin aldim, belki yarin da gitmek off yaa isler birikiyor hep :(

CNM GEÇMİŞ OLSUN her şey yolunda olsun inş...

canım umarım kötü bişey çıkmaz, tekrar geçmiş olsun.

ya ben anlamadım nasıl bellı olmazkı bana dr 13 haftalıkken erkek dedı ve 16. haftada kesınleşti kı sen 23 haftalık hamılesin herseyı bellı artık bebegın nasıl olurda goremezler bence sen başka bır dr gıt canım cunku cınsıyet değişmez bebeğin sadece dr lar yanlış gorur cok zor bır durum canım
canım bazen bebek doğunca cinsiyeti öğreniliyor..çok ilginç ama öyle :70:

geçmiş olsun arkadaşım..rahat ol ciddi bişi yoktur..işi gücü düşünme sen..hepsi yoluna girer..

gecmıs olsun canım inş bıdey cıkmaz tansıyonunun iyi canım bak bebeğinde sağlıklı endişelenme

ebru'dan kargom geldi nihayet,
5 li zibin takimina bayildim; cok tatli.
kucuk kiyafetim yok derken bu epey bi kucuk cikti; 1-2 ay yaziyor etiketinde. foto eklerim.
havlumuz da cok cici..

:16::emir_bebek: :nazar:
canım, kızın bu kiyafetleri güle güle giysin:)

bayanlar,özellikle de hamileler haftada 2-3 çalışsınlar ve çalışma saatlerini kendileri belirlesinler bence..:27: 5 gün 8.30-6 arası,cumartesi 9-12.30 arası çalışıyorum ve çok yorucu geliyor bana..üstelik pc başında olduğum için eşime yoruldum dediğimde ne yaptın ki akşama kadar oturdun oturdun geldin diyor..:37:
zaten, bayanın sadece hamile olması bile yoruyor. hem oturma pozisyonu gebelerde baya bir sırt ağrısı yapar. bu arada, sende kocana sen ne yaptın beyefendi deseydin ya:) hem "karpuz yetiştiriyon", hem de çalışıyon. daha ne olsun:)

canım, umarım herşey iyi olur. bu arada, şimdiye kadar benim hiç kalbimi ölçmediler:61:

kızlar, biriniz bu sayfayı önermişti:

Hamile Kıyafetleri | Bohçacı

gerçekten güzel pijamalar var, hem çok uygun. hele iki tararftan düğmeli mavi hoşuma gitti. ama şimdi benim kız olacak. aslında pembe mavi ayırmak hiç istemiyordum ancak buda direk erkeğe hitap ediyor:), acaba turkuazı nasıl olur sizce, bide saç bandıda varmış

$pijama.webp
moz-screenshot-1.png
moz-screenshot-2.png

bu arada, şunuda almaya düşünüyorum.
$4a8daf866102805cbfe031d2c4ba5b93.webp
ama bunları şimdi giymek için düşünüyorum. asıl hastaneye doğum sonrası lazım, onun için sabahlıklı olanlardan alacağım

Geçmiş olsun canım..

kizlar su ana kadar aldiklarim ve de alacaklarim.
(epey aldim diyordum hala bisuru eksik var alinacak, hic bitmeyecek sanirim :-))

ALINANLAR
tırnak makası
tarak ve fırça
bakım çantası
ıslak mendil
kulak çubuğu
pişik kremi, pudra, bebe yağı
banyo filesi
banyo sungeri
sampuan, sabun
havlu bornoz
biberon
emzik
emzirme minderi
Karyola veya beşik
yatak
nevresim takimi
oda temometresi
ince penye battaniye
kalın battaniye
0-3 ay citcitli body
0-3 ay penye tulum
0-3 ay ayakli alt-ust pijama tk.
minik penye onluk
penye sapka, eldiven
corap, patik
hastane cikis takimi
penye yelek
zibin takim
bebek şekeri+biblo
emzirme sutyeni-2 ad.
Gogus ucu Kremi (lansinoh)
Gogus pedi (lansinoh)

ALINACAKLAR
kulaktan ölçme termometre
burun aspiratörü
göbek bağı bandı
alt değiştirme örtüsü
bebek deterjanı ve sabunu
bebek bezi
Banyo kuveti-kova-masrapa
banyo havlusu icine tulbent
göğüs pompası
sut saklama kabi, poseti
biberon temizleme fircasi
emzik kutusu, zinciri
yastık
yorgan
dönence
gece lambası
mermersahin agiz ve omuz bezleri
0-3 ay sonrasi icin benzer kiyafet stoku
bebek arabasi
portbebe
kanguru

canım işler bi şekilde olur,dert etme..yarın iyi haberlerini bekliyoruz..

(epey aldim diyordum hala bisuru eksik var alinacak, hic bitmeyecek sanirim :-))

ALINANLAR
tırnak makası
tarak ve fırça
bakım çantası
ıslak mendil
kulak çubuğu
banyo filesi
banyo sungeri
sampuan, sabun
havlu bornoz
biberon
emzik
emzirme minderi
Karyola veya beşik
yatak
nevresim takimi
oda temometresi
ince penye battaniye
kalın battaniye
0-3 ay citcitli body
0-3 ay penye tulum
minik penye onluk
penye sapka, eldiven
corap, patik
hastane cikis takimi
penye yelek
zibin takim
bebek şekeri+biblo
emzirme sutyeni-2 ad.
Gogus pedi (lansinoh)

ALINACAKLAR
burun aspiratörü
göbek bağı bandı
alt değiştirme örtüsü
bebek bezi
göğüs pompası
sut saklama kabi, poseti
emzik kutusu, zinciri
yastık
yorgan
dönence
gece lambası
bebek arabasi
portbebe
kanguru

Canım sen bayağı almışsın..

Ya ben çok korkuyorum bişey alırken... Çok yakın bir arkadaşımın bebeği doğuma 1 gün kala karnında öldü:50:
Üzmek istemem sizi ama aklıma geliyor hep.. Onunda odası herşeyi hazırdı. Arkadaşım nerdeyse kafayı yiyecek gibi oldu...

O yüzden hep bir korkum var benim:50:

bikesha ben pembesini daha çok beğendim :26:

oyy oyy oyyy..peppermint pek eksiğim yok diyordum ama listeyi görünce çok eksiğim olduğunu farkettim :52:

kızlar bir de hastabezi ve pedddd :17:

Ya ben çok korkuyorum bişey alırken... Çok yakın bir arkadaşımın bebeği doğuma 1 gün kala karnında öldü:50:
Üzmek istemem sizi ama aklıma geliyor hep.. Onunda odası herşeyi hazırdı. Arkadaşım nerdeyse kafayı yiyecek gibi oldu...

Allah esirgesin oyle bir ihtimal de var tabi ama , dua etmekten baska caremiz yok.
ben herseyi alirken, evde cekmeceye yerlestirirken hep agzimda dualar inan.
Allah'im saglikla kullanalim insallah diye dua ediyorum hep.

allah hepimizin bebeklerini melekleriyle korusun kizlar.
kotu seyler yasatmasin, kizlarimiza ogullarimiza saglikli, uzun omurler versin, guzel yazilar yazsin, talihli sansli mutlu olsunlar hep (aminnn )

oyy oyy oyyy..peppermint pek eksiğim yok diyordum ama listeyi görünce çok eksiğim olduğunu farkettim :52:

valla kuzucum benim de excel tablom var ordan aldigimi boyuyorum ama hala eksik cok,
daha burda anne ihtiyaclari yeralmiyor bazilari, ddigin gibi ped, gecelik vss

Allah saglik versin de olur hepsi be canimmmm

alinti ""Ancak unutulmamalıdır ki kasık ağrıları bazen ciddi bir problemin habercisi de olabilir. Bu problemler idrar yolu enfeksiyonları veya erken doğum tehdidi nedeniyle oluşan ağrılar olabilir. Dolayısıyla aslında kasık ağrılarından rahatsız olan her gebe doktoruyla irtibata geçmelidir. Böylelikle sonradan telafisi mümkün olmayan gecikmelerden de kaçınılmış olacaktır. Eğer hissedilen ağrı ritmik bir ağrı ise, yani her düzenli ve belirli aralıklarla geliyorsa ve beraberinde rahminizde ya da karnınızda sertleşme ve toplanma hissediyorsanız, bu ağrıların erken doğum kasılmalarının yarattığı bir ağrı olma olasılığı yüksektir"""

kizlar hani cogumuz yasiyoruz ya, bebek sanki top gibi biyerde toplaniyor, karn,m geriliyor falan diyorduk;
bana cok oluyor yani
simdi su yaziyi okuyunca korktum
ogleden sonra saate de dikkat ettim, 1 saatte bir oluyor sanki ben de (allih2in korusun)
doktoru aramam gerekir mi sizce, ya da ne olursa, ne zaman aramam gerekir :18: :59:

Allah esirgesin oyle bir ihtimal de var tabi ama , dua etmekten baska caremiz yok.
ben herseyi alirken, evde cekmeceye yerlestirirken hep agzimda dualar inan.
Allah'im saglikla kullanalim insallah diye dua ediyorum hep.

allah hepimizin bebeklerini melekleriyle korusun kizlar.
kotu seyler yasatmasin, kizlarimiza ogullarimiza saglikli, uzun omurler versin, guzel yazilar yazsin, talihli sansli mutlu olsunlar hep (aminnn )

valla kuzucum benim de excel tablom var ordan aldigimi boyuyorum ama hala eksik cok,
daha burda anne ihtiyaclari yeralmiyor bazilari, ddigin gibi ped, gecelik vss
Allah saglik versin de olur hepsi be canimmmm

Amin canım yaa...

Ama ben korkumu atıp bişeyler alamıyorum. Sanki hep erkenmiş gibi geliyor. Hele bir doğsun diyorum kendi kendime...

2. bebeğimiz olsa belki böyle olmaz.:26:

alinti ""Ancak unutulmamalıdır ki kasık ağrıları bazen ciddi bir problemin habercisi de olabilir. Bu problemler idrar yolu enfeksiyonları veya erken doğum tehdidi nedeniyle oluşan ağrılar olabilir. Dolayısıyla aslında kasık ağrılarından rahatsız olan her gebe doktoruyla irtibata geçmelidir. Böylelikle sonradan telafisi mümkün olmayan gecikmelerden de kaçınılmış olacaktır. Eğer hissedilen ağrı ritmik bir ağrı ise, yani her düzenli ve belirli aralıklarla geliyorsa ve beraberinde rahminizde ya da karnınızda sertleşme ve toplanma hissediyorsanız, bu ağrıların erken doğum kasılmalarının yarattığı bir ağrı olma olasılığı yüksektir"""

kizlar hani cogumuz yasiyoruz ya, bebek sanki top gibi biyerde toplaniyor, karn,m geriliyor falan diyorduk;
bana cok oluyor yani
simdi su yaziyi okuyunca korktum
ogleden sonra saate de dikkat ettim, 1 saatte bir oluyor sanki ben de (allih2in korusun)
doktoru aramam gerekir mi sizce, ya da ne olursa, ne zaman aramam gerekir :18: :59:

Canım nasıl bir kasık ağrın varki??

Bende de ara ara oluyor, önemsz bence...

ALINANLAR
tırnak makası
tarak ve fırça
bakım çantası
ıslak mendil
kulak çubuğu
banyo filesi
banyo sungeri
sampuan, sabun
havlu bornoz
biberon
emzik
emzirme minderi
Karyola veya beşik
yatak
nevresim takimi
oda temometresi
ince penye battaniye
kalın battaniye
0-3 ay citcitli body
0-3 ay penye tulum
minik penye onluk
penye sapka, eldiven
corap, patik
hastane cikis takimi
penye yelek
zibin takim
bebek şekeri+biblo
emzirme sutyeni-2 ad.
Gogus pedi (lansinoh)

ALINACAKLAR
burun aspiratörü
göbek bağı bandı
alt değiştirme örtüsü
bebek bezi
göğüs pompası
sut saklama kabi, poseti
emzik kutusu, zinciri
yastık
yorgan
dönence
gece lambası
bebek arabasi
portbebe
kanguru
ay, canım, sen çoğunu zaten halletmiş gibisin. almadıklarından arabayıda aldın mı zaten herşey bitmiş gibi olacak. o araba olayı insanın üzerinde baya bir yük. bu arada, arabayı tarvel sistem şeklinde mi alacan yoksa ayrı ayrı mı?

canım, ona bakılırsa, allah korusun tabikide, doğduktan sonra ölen bebeklerde var. o zaman bebek büyüyene kadar alınmaz bile. o yüzden sen böyle şeyler aklına getirme. inşallah, hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız. ben kendimde pek bir şey alamadım bebeğime ama aklımda ya bebek erken gelirse o zaman ne hat yiyecem diye düşünüyorum:18:

bende pembesini direk seçtimde, işte öbüründe kararsız kaldım. bu arada sadece 55liraya geliyor. bence sizde bu sayfaya bakın.
Pijama, Spor Giyim, Hamile Giyim, Gecelik, Elbise, Sabahlık, Şortlu Takım | Bohçacı

Back
X