• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum beniiimmmm :69: bizim oğlanın annesi bi dakka yerinde oturmadığı için uyuyamıo ki teyzesi o da annesini beklio napsın :1: demkki kızımız senle aynı zmnlarda uyumuo :emir_bebek:

valla bende evde olduğumdan sürekli yatıyodum hareket edince sallanmaya başladı heralde yavrum beşik sandı uyuyo gecede ben yatıyorum o başlıyo tekmeye aman tekmelesin o tekmelemeyince benim aklım çıkıyor ya

kızlar size ne anlatıcam benim eşim karadenizli bende egeliyim daha öncede demiştim bugün eşim aldı eline pc yi açtı müzikleri hepsi horon falan tabi elinide koydu karnıma hadi kızım bak bunlar bizim orlar diye başladı tekmelemsini beklemeye yalnız bizim kız tek bi tekme bile atmadı:60: bende öylesine bide harmandalı aç bakalım napacak dedim açtık biz harmandalını eşimin eli yine karnımda bizim kız nasıl tekmeliyo karnımdan çıkıcak nerdeyse :60: eşim öyle bozulduki görmelisiniz yüz ifadesini benim gülmekten gözlerimden yaşlar aktı nerdeyse müziği kapatınca eşim kızımda durdu hiç tekmelemedi eşim eğildi karnıma seninle küstüm küçük fıstık haberin olsun dedi benim kızda sadece 1 tekme attı keyfin bilir dercesine çok güldüm bugüün:66:

merhaba kızlar :34:
bende inşallah ağustos 2011 annesiyim ilk günden beri sizi takip ediyorum
üye olmadığım için yorum yapmak kısmet olmadı
21 hafta 1 günlük hamileyim :nazar:
tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım
canım, aramıza hoş geldin:) umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

aranızda izmirli olan var mı? Mobilya için nereleri önerirsiniz?
canım, mobilya için en güzel karabağlar. istemediğin kadar çeşit var ve kaliteli. tüm markalarıda ordan bulursun ama tüm günün kesinlikle gider. ben evlenirken mobilyalarımı ordan aldım
İnş canım

benim de ikili ve üçlü testler riskli çıktı o yüzden yaptırdım genelde iyi çıkıyomuş ama insan ister istemez endişeleniyo
umarım, herşeyin yolunda olur
karabağlar canım, orda çok güzel bebek mobilyası satan mağzalar var. birde kısık diyorlar ancak ben gitmedim o yüzden kısık hakkında yorum yapamıyorum
kısıkköy felaket bir şey, kesinlikle boşa zaman harcamış olursun. biz bir kere gidip bakmıştık, hem çoğu mağaza kapalı duruyor açık olanda ise bir şey yok
merhabalar..
bugun ayrıntılı ultr. vardı cok sukur hersey yolunda :nazar:
bır dakıka bıle yerınde durmayan oğlumuzun ellerı bacaklarının arkasından kafasının yanından heran heryerden ceeee edasıyla cıkar durumdaydı dr kızınızda mı bu kadar hareketlıydı dıyor :1:
hele dakıkalarca babamızın yuzundekı gulumseyı gormek :61: Allah ım her kadına bu kutsal duyguyu yasatsın:49:
ılk fotografımızı da aldık 435 gr olmusuz :nazar:
gözün aydın, canım
bunu öğrenmem iyi oldu :)) boşuna oralara kadar gitmiş olmayız..

bu arada oda süsleri satan yerler biliyormusun canım ?? çarşı içinde olduğunu biliyorum ama nerelerde tam olarak onu bilmiyorum.. ki çarşının kalabalığından da korkuyorum

kemeraltında vardır mutlaka diye tahmin ediyorum. ben izmirin ilçesinde oturuoyorum sadece haftasonları gelebiliyorum. ozamanlar da çok kalabalık oluyor ama yapacak bişi yok giricem o çarşıya :) :76:
kemeraltı arkasında çeşit çeşit oda süsleri ve şekerleri var. çankaya metrodaki girişten veya kızlarağası tarfından gir. dolaşınca zaten bir sürü görürsün

selam kızlar biz dün giremedik hiç kızımla eşim evdeydi çünkü kızım ve ben sizleri çooooook özlediiiikkk:16: bu arada çok mutluyuz taaaa ekim ayında ücretli öğretmenliğe başvurmuştuk bugün arayıp çağırdılar bizi yarın görüşmemiz var inşallah olurda bende kızıma daha çok şeyler alırım teyzeleri dua edin bize
ee, gözün aydın, bakıyom doğumdan sonra direk iş hayatına geçiyoz:):)

canım, aramıza hoş geldin:) umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

canım, mobilya için en güzel karabağlar. istemediğin kadar çeşit var ve kaliteli. tüm markalarıda ordan bulursun ama tüm günün kesinlikle gider. ben evlenirken mobilyalarımı ordan aldım

umarım, herşeyin yolunda olur

kısıkköy felaket bir şey, kesinlikle boşa zaman harcamış olursun. biz bir kere gidip bakmıştık, hem çoğu mağaza kapalı duruyor açık olanda ise bir şey yok

gözün aydın, canım

kemeraltı arkasında çeşit çeşit oda süsleri ve şekerleri var. çankaya metrodaki girişten veya kızlarağası tarfından gir. dolaşınca zaten bir sürü görürsün

ee, gözün aydın, bakıyom doğumdan sonra direk iş hayatına geçiyoz:):)

doğumdan sonra değil şimdi 2 aylık yani okuldaki hoca doğum iznine ayrılmış yerine ben gidiyorum nerde öyle kadrolu iş ah ah

yarın bende görüşmeye gidicem okula senin okulun adı ne olmazsa sanada uğrarım ben yarın :44:

canım benim okul çavuşpaşada topkapı dolmuş duraklarının olduğu yerde...bağlar lisesine yakınız...benim okul rehabilitasyon merkezi....ana özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi..beklerim....

kızlar size ne anlatıcam benim eşim karadenizli bende egeliyim daha öncede demiştim bugün eşim aldı eline pc yi açtı müzikleri hepsi horon falan tabi elinide koydu karnıma hadi kızım bak bunlar bizim orlar diye başladı tekmelemsini beklemeye yalnız bizim kız tek bi tekme bile atmadı:60: bende öylesine bide harmandalı aç bakalım napacak dedim açtık biz harmandalını eşimin eli yine karnımda bizim kız nasıl tekmeliyo karnımdan çıkıcak nerdeyse :60: eşim öyle bozulduki görmelisiniz yüz ifadesini benim gülmekten gözlerimden yaşlar aktı nerdeyse müziği kapatınca eşim kızımda durdu hiç tekmelemedi eşim eğildi karnıma seninle küstüm küçük fıstık haberin olsun dedi benim kızda sadece 1 tekme attı keyfin bilir dercesine çok güldüm bugüün:66:

babasına iyi bir cevap vermiş..heralde ben :9:annemin kızıyım diyor

tamam canım yarın alışverişe çıkıcam inşallah uğramaya çalışıcam:66:

yarın çoğunlukla boş derslerim ..11 de ve 5 teki öğrencim büyük ihtimal gelir...diğer saattekiler gelmeyebilir...gelselerde yarın el sanatı etkinliği yapıcaz ...gelirsen yanımızada gelebilirsin...11 ve 5 teki hariç :9:

yarın çoğunlukla boş derslerim ..11 de ve 5 teki öğrencim büyük ihtimal gelir...diğer saattekiler gelmeyebilir...gelselerde yarın el sanatı etkinliği yapıcaz ...gelirsen yanımızada gelebilirsin...11 ve 5 teki hariç :9:

dolmuşla gelcek olsam hangisine binmem gerek yada hangi otobüs ordan geçiyo:66:

Merhabalar, arada sırada bakıyorum yazdıklarınıza ; tatlı telaşlarınız beni de heyecanlandırıyor

Yani ne alışveriş yaptım kuzucuğum için ne mobilya falan baktım şimdilik.

Sebebi aslında belki kızdır dr yanılmıştır ümidiydi

Amaaa bugün paşamızın pipisini ayannnnn beyannnn gördükten sonra pes ettim artık kız hayallerimi üçüncüye saklayarak minik tosunum için mavişler almaya karar verdim.

Aslan oğluma yok mu alkış teyzeleri?:16::16:

Ay ben napacam üç tane herifle:9::9::9:

Oğlum havalara uçuyor futbol oynayacakmış

SEVİYORUM ONLARI ÇOOOK SEVİYORUM.:49:

Merhabalar, arada sırada bakıyorum yazdıklarınıza ; tatlı telaşlarınız beni de heyecanlandırıyor

Amaaa bugün paşamızın pipisini ayannnnn beyannnn gördükten sonra pes ettim artık kız hayallerimi üçüncüye saklayarak minik tosunum için mavişler almaya karar verdim.

aslan oğlun hayırlı uğurlu olsun canım ilk alkış benden:46:

hayırlıı olsunnn..benimde oğlum oluyor :21:

hayırlıı olsunnn..benimde oğlum oluyor :21:

bizede 2 kere erkek dediler bizde bi hevesle oyuncak falan aldık babası polis arabası falan aldı sonra kız olduğunu öğrendik şu andada hiç bi üzüntümüz yok kızımla alışverişe çıkıcam günleri sabırsızlıkla bekliyorum düşünsenize büyümüş saçlarını yapmış kokoş kokoş giyinmiş yanındada ben kolkola dolaşıyoruz mağazaları ah ah:66:

suleslii
duygumutlu

Teşekkür ederim arkadaşlar Allah bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirip sağlıkla büyütmek nasip etsin hepimize.

Back
X