2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa ben de 16.haftada kanamam olup düşük tehditi geçirdiğim için müdürüm sağolsun nöbet tutturmadı o günden beri ama resmi raporu alıcam ben de içim rahat etsin diye:) bu arada yönetmelikte ben 28.hafta veriliyor bu rapor diye okudum...bazıları da 24de aldım ben diyor...haftaya gittiğimde alırım herhalde bende...

ayyyy ayrıntılısı güzel geçen teyzoşlar...gözünüz aydın....çok sevindim

canım seni çok iyi anlıyorum..babamı annemi üzmemek için dünyaları veririm..yeni hayatında mutluluklar canım, sen mutlu ol ki ailende mutlu olsun
bende şuana kadar tplam 3 kilo almışım
çok güzel gidiyorsun canım
canım neyseki herşey yolunda gitmiş, tebrikler

ohh şeker yüklemeside yapılmış, sorunda çıkmamış geçmişolsun..bende bugün tetanoz aşısı oldum..2.dozda bir ay sonra

ne güzel canım anlayışlı müdürle çalışmak başka oluyor. bizim müdür yardımcısı 4-5 hafta önce söyledi bana. 24. haftaya geldiğinde raporunu al nöbetten silelim diye. sen de 24. hafta da al canım.

evet yaa sağolsunlar:)
bugün tam 24 bitti,benim doktor randevum haftaya kaldı...bu hafta izinliymiş....gittiğimde şeker yüklemem felan yapılacak...rapor olayını da hallederim gidişte

Canım aklında bulunsun marks& spencer da E cup da var. Olurda ihtiyacın olur. Off ben hiç bir zaman o kadar düzenli olamadım :)))

Merdiven çıkmak vücudu zorladığı için mümkün olduğunca çıkmayın diyor doktorlar.

canım çok sevindim huzurunun yerinde olmasına. Babanda affeder eninde sonunda üzme kendini.
Ayyyy yer onu teyzesssiii neler yapıyor bvakalım :))))

Canım gözün aydın yükleme sonucun iyi çıkmış. Eee! Türkiye ye geldiğinde burada bir dr. agider cinsiyetten emin olursun olmadı :))

Geçmiş olsun diyelim canım. Büyük stres yaşamışsın. Ama sonuçlar iyi anladığım kadarıyla

yaaa anlayışlı insanların hali bi başka benim nöbet 2 gün bide birini silin dedim müdüre mdr. yrd. söyle uygunsa silsin dedi mdr. yrd. cısıda dikkat çeker insanlara ne diycez dio bana salak yaaa okuldaki tek hamile benim buarada
bana hiç rapor getir diyen olmadı bide ben kendim takip ediyorum sordum rapor getirmelimiyim yoksa gerek yokmu diye bizim beyni devasal mdr. yrd cısına gerek yok diyebilirdi ama getir dedi hoş ben her halukarda alıcaktım zaten raporuda ufff yaa ne dangalak insanlar varr ya bide mdr. asnasörü yaptırmıyo başkasına inat etti adamda haklı hayvan gibi kullanıyolar htüm tuşlara basıyorlar ama maalesef ceremesini ben çekiyorum hergun bi kaç kez 4 kat çıkıyorum

bide bende karnımda kasılmalar oluyor acaba çokmu yorulduğum için oluyor sizde de oluyormu karnım sertleşiyor böyle bana rahatsızlık hissi veriyor bir an önce gevşesin istiyorum çok uzun sürmüyo öyle düzenli de zaten değil içim bi garip hissediyorum işte tam tarif edemedim de sizde de oluyormu ?

o sertleşmeden bazen bende de oluyor...böyle kaskatı kesiliyor bi anda....noluyo yaf felan diyorum....okuldaysam özellikle çok panikliyorum...huzursuz oluyorum...bilmem ki nedendir????tenefüslerim tuvalette geçiyor artık....paranoyalarım coşmuş durumda
bu arada bizim uykumuz gelmeye başladı teyzoşları...kitap okuyup ardından bayılayım ben
sizlere iyi geceler...öperiz sevgiyle :)

kids_go, sonucun iyi çıkmış, hayırlısı olsun. darısın tüm hamilelerin başına:)
banada şeker 24ncü haftada yapılacağını söylediler ama benim aklım alamadığı bir şey var. şimdi benim normalde 23 hafta olmalı ama bebek bir hafta ileri gittiği için ben neye göre gidecem acaba:) zaten haftaya yine detaylıya girmek zorundayım umarım hiç bir sorun çıkmaz

efsung, büyük ihtimal ayakta çok duruyorsun veyada kendini çok yoruyorsun çünkü benimde çok yorduğumda oluyor. hele bir kere temizlik yaparken karnım öyle bir kasıldıki ayakta duramadım tüm gecede uyuyamadım. korkudan sonraki gün doktora koştum. doktor ayakta çok durma, iş yaparkende dinleyerek yap dedi.

Bugün ben açtım dükkanı eheh ehhe

günaydınnn güzeller..

Kontrolleri güzel geçen arkadaşlar maşallaaahhhh.. Darısı başımıza...

Buarada kızlar ben evimin 2 bina yanında bi bebe mağazası buldum alt açma bezi falan aldım biara yüklerim bodyler tulumlar ucuzmuş gibi geliyo ama aslında mothercaretle faln toplamda hemen hemen aynı şey oluyo.. Neyse yedek mağaza bulmuş oldum ilerde bişey eksik olsa ekmek almaya gider gibi alır dönerim.

bende de 2 turlu oluyor karnimda sertlesme,
1. karnim davul derisi gibi geriliyor bazen, o da genelde sirkette oluyor, sanirim isyerinin yemeklerini siskinlik ve gaz yapiyor ondan.

2. bazen bebegim icerden ellerini ya da ayaklarini dayayip olanca gucuyle ittiriyor sanki; icerden disari dogru bir baski oluyor; hatta distan da gozle goruluyor; karnimin o tarafi sisiyor boyle disari dogru diger tarafi bos kaliyor; esime gosteriyorum bak bebegimiz burda su an diye, o da goruyor, sonra bebeknormal sekline gelince o kasilma da geciyor

boyle biseyler mi sizdekiler de.

ben de yarin izinliyim arkadaslar, doktor kontrolum + 2.doz asim var.

Günaydınnn kızlarrrrrrr

gunaydinn

herzaman_seninle cnm ayrintilin iyi gecmesine sevindim;
daha sonra yasadiklarin uzucu olmus tabi ama sonucta bisey cikmamis sukur
benimde ayrintilida doktor rahmimde bolme (septum ) oldugunu, bebegin ters durdugunu, erken dogum riski yapabilecegini soyledi.
ama rahim agzini olctu ve rahim agz boyutum iyi, bu riski bertaraf ediyor simdilik dedi,
o yuzden takmiyorum cnm.
Allah'in izniyle biseycik olmazz

kids_go seker cikmamis sende de , gozunaydin
kilo kontrolu zorlasmaya basladi cnm artik yaa haftalar ilerledikce, diy mi?

turkiye ye gelisine az kaldi, hadi bakalimm

geçmiş olsun canım..sorunsuz geçecek günlerimiz hiç merak etmeyin..
gyno ferro sanol kan ilacı her sabah aç karnına içyorum..eleviti akşam alıyordum doktorum
gündüze dön daha iyi olur dedi..doktoruna bir sor istersen..

şeker yüklemesi iyi geçen arkadaşım sana da çok sevindim.

bir de kızlar hiç mi yemek yemiyosunuz 3 kilo 5 kilo alıyosunuz :26:
ben çok kilo aldım ama üzmüyorum kendimi..önce pisikolojik olarak hazır olmalıyım.

herşey iyi olacak herşey iyi olacak :81:

Sen kaç kilo aldın canım??

evet canım, bugünlük ben açtım topiği

Nasılsın?

iyiyim canımm geleneksel çay-simit olayını tamamladıımm.. Kahvaltı anlayışım yıllardır bööleee.. Ay canınızı istetmedim işnş. Ama kolay bulunucak bişey en azından..

Son düzenleme:

Gözünaydın cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim NST' ye de alışmış oldun işte 8.aydan sonra 15 günde bir hft bir gireceğiz ona

sagol canim insallah herkesin düsük cikar seker yüklemeleri ama simdi benim kafamda doktorumun bugünkü ilgisizligi var yaa bi cinsiyetini onaylar insan di mi ya kiz degilse diyip duruyorum kendi kendime

Oh ne güzel düşük çıkmış senin, benimde en çok korktuğum benim ilkinde yüksek çıkmıştı sonra 100 lük yaptırmıştık allahtan o düşük çıkmıştı

Üzülme cnm bende çok kilo aldım veririz inş.doğumdan sonra 7 kilo aldım ama hftdır çok aburcubur yiyorum :-((

Günaydın herkeseeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…