Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım belki bende biraz nazlıyım ondan ama direk kasa yapıyolar kas ağrısı oluyo.. inşallah sende olmaz..
ayrıca kıslar limango kidsde avent ürünleri var.. bi bakın derim..
Günaydın kızlar ben folbiol dışında bi ilaç kullanmıyorum balık, süt de yok.. Bakalım doktorum bildiği bişey vardır herhalde...
zaten çabuk çatlayan biriyim çok kararsız kaldım.. bide badem yağı kullanma diyen bir grup var tüylenme yapıyormuş. benim göbek zaten maşşallah ultrasonda açmaya utanıyorum daha fazla tüylenirse iyice depresyona girerim.
okudugum kitaplarda da kremlerin ise yaramayacagi, catlamanin genetik oldugu yaziyor.
ama yine de bir umut denemekte fayda var.
benim aldigim galenic 40kusur tl.
1 ay oldu alali, 1 ay daha gider ayni tup bana
zaten 4. ayda basladim, yani 6 ayda 3 kutu bitiririm;
fazla bi maliyet olmaz
keske demektense ...
Yani annende var diye, sende de çıkacak değil ya. Hem hamilelikte şekeri yüksek çıkan bir sürü insan var, dikkat edersin olur biter; allah başka sıkıntı vermesin.
Canım eline geçtikten sonra bizi de bilgilendirsene,üretim tarihi fln ne? Orjinalliğinde bir şüphe var mı??
ben de lierac kullanıyorum, çok da memnunum. eczaneden 65 TL ye almıştım. Bu fiyat çok uygun gerçekten.
Ben gittigidiyordaki satıcıya sordum, emin olamadım güvenebilir miyim diye. O da şöyle bir cevap yazmış:
"URUN FIRMANIN SATICISINA YONELIK KAMPANYALI FIYAT POLITIKASINDAN KAYNAKLANAN UCUZ SATISIMIZ MEVCUT. BU FIYATTAN 7 ADET MEVCUT BIR DAHAKI PARTI URUNLERIN GELISI FARKLI OLDUGUNDAN 39 TL KUTU ADEDI OLARAK ACILACAK. ORJINALLIGI lıerac.com web sıtesınden barkod kontrol yapabılırsınız ve urun kesınlıkle eczanemızden faturalı olarak gelmekte sahte olması durumunda dırek dava hakkınızın dogacagının bılıncınde olarak satıs yapmaktayız urun elınıze ulaştıgında kontrol edın 30 gun ıcerısınde orjınallıgınden suphe ettınız veya ıcınıze sınmedı paketı acmadan ıade edebılırsınız satıs sozlesmenızde bu mevcut kurumsal satıs yaptıgımızdan bır sıkıntı yok ıyı gunler "
elevit, kan ilacı, balık yağı ve magnezyum toz karışım hepsini de kullanıyorum.
arkadaşlar lierac'tan gerçekten emin misiniz? ben hirudoid jel kullanıyorum devlet veriyor, bir de saf zeytinyağı.. bir gün biri bir gün diğeri hiç kaşıntım da olmuyor bunları kullanırken. kaşıntı çatlağın sinyalini veriyor zaten.. Ama lierac forumda çok popüler bu yüzden çok paralar dökülüyormuş gibi geliyor. kullanan ve etkisinden emin olan tanıdıklarınız var mı?
eveet bende her sabah bebeğimin tekmeleriyle uyanıyorum :) hadi kalk artık diyor bana resmen :)
gribim çok azıttı yaa( bütün kış olma gel baharda olll bende de ne şans ama dimi...çok ilginç ama sadece sağ gözüm ve burnum sürekli akıyoo..gözümün yaşı dinbmedi yaaa...en son 3 limon sıkıp suyla karıştırıp içtim...
kızlar elevit bugün itibariyle bitiyor bir daha kulanmayacağm..kan ilacı vermişti son gittiğimde bundan sonra onu kullanacaksın dedi..sizde durumlar nedir..hangi ilaçları kullanıyorsunz
Günaydın kızlar ben folbiol dışında bi ilaç kullanmıyorum balık, süt de yok.. Bakalım doktorum bildiği bişey vardır herhalde...
canım ben kastamonuda sordum 105-120 arasıı fiyatlar.. çok fark olacağını sanmam..eğer 75 falan derse gelip ordan alıcam![]()
kızlar ben agustos annesi olcam inşş.. ama benimki sorunlu bi hamilelik sanırım.. şekerim cıktı ve sıvı yükseldi karnımda cok dikkat etmen lasım erken dogum olabilir dedi doktor.. ama tabi ihmail etmio devamlı takip halimdeyim ama by seferde cok ultrasyona giriorum bunun zararı varmı gercekten ... allahım butun bbeişlerimizi korusun .. cvp bekliorummmm benimm gibi sorunlu hamilelik gecirende varmı
Hoşgeldin cnm allah sağlıkla zamanında kucağına almak nasip etsin ultrasona girmenin bir zararı yok cnm içini ferah tut...
saol cnm .. gercekten yokmudur sordum cok kisiye yok diolar ama inanamıorum işte..cünkü aynı gün 3 defa bile bakıldı... anne olmak daha simdiden zormus bunu anladım.. allahım ne vercekse bana versin bebeğimi ve herkesin bebeğini korusun inş..
ben beşikle ilgili ne aldınız ne almayı düşünüyosunuz diye sorcaktım acaba büyük bi yatakmı yoksa bab bam beşiklermi karar veremiyorum
saol cnm .. gercekten yokmudur sordum cok kisiye yok diolar ama inanamıorum işte..cünkü aynı gün 3 defa bile bakıldı... anne olmak daha simdiden zormus bunu anladım.. allahım ne vercekse bana versin bebeğimi ve herkesin bebeğini korusun inş..
kızlar ben agustos annesi olcam inşş.. ama benimki sorunlu bi hamilelik sanırım.. şekerim cıktı ve sıvı yükseldi karnımda cok dikkat etmen lasım erken dogum olabilir dedi doktor.. ama tabi ihmail etmio devamlı takip halimdeyim ama by seferde cok ultrasyona giriorum bunun zararı varmı gercekten ... allahım butun bbeişlerimizi korusun .. cvp bekliorummmm benimm gibi sorunlu hamilelik gecirende varmı