2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[
kızlarrrrr bugun eminönü seferi yaptık başta bi kızkardeşimi fırçaladım atıştıkağlaştık boşaldık şöyle sonra da uslu uslu alışveriş yaptık sonuç mükemmel neler aldık söyle hızla anlatyaım kapı süsü cubuklu süsler kurdela sepet hediyelik notluk bebek bezi pastasına süsler ... gibi şeyler işte totalde 250 tl gitti kapı süsüm falan tüllü değil oyüzden daha pahalı hediyelik noyluklardan 100 tane aldım bundan dolayı fiyat arttı biraz ama kesinlikle bir gün ayırıp gidin muhakkak ama eve geldiğimizde pert olmuştuk :)))

yarına falan da kızımın kılıklarını alabiliriz halimiz kalırsa tabii :))
öteki emzik gazlı bez gibi şeyleride daha sonra lırım heralde zaten bu ay ev olayı olunca odayı falan erteledim otomatik olarak :)))

hadi kaçtık iyi geceler
iyi hafta sonları kendinize iii bakın :))
geçmişi şöööle bi okudum ayrıntılıdan gelenler gözünüz aydın aşı olanlar geçmiş olsun yeni gelenler hoşgeldiniz unuttuklarım kusura bakmayınız:))):))))[/QUOTE]

HOJBULDUK CNM VALLA BENDE DAYANAMIYORUM MAGAZALARI GÖRÜNCE
EMİNÖNÜNE Bİ GİRDİNMİ ÇIKILMIYOKI HELE HAVUZLU HAN.
VALLA BENIM GOZUM ALMIYO GIDERSEM GEZERIM DURMAM SONRA AKSAM BELIM HERYERIM KOPUYO COCUK BILE YORULUYO TIK DEMIYO VALLA SONRA YATIP KORKARAK ELIM KARNIMDA OĞLUŞUMDAN OZUR DILEYEREK TEKMELESIN DIYE DURUYORUM (TABI KENDIME KIZA KIZA )

BENDE GECENDE CIKTIM ÜMRANIYEDE OTURUYORUM BIZIM BURADA COKL MAGAZA VAR ONA BAK BUNA BAK DERKEN 4-5 SAAT GEZMISIM AYNEN 200 LIRA GITTI BISSURU SEY ALDIK DAHA DA ALICAZ EVE BI GELDIM KI PESTILIM CIKMIS COCUK ERTESI GUNE KADAR KIMILDAMADI :1:

kızlar merhaba dün akşam üzeri bırakmıştım maşallahınız var şööle bi okudumm. Herkesin keyfi yerinde herhalde..

çiğdemcim çook geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış..

Ben de doktordan geliyorum kızlar.. Bnm doktor az ve öz konuşuyo, herşey yolunda, haftasıyla uyumlu dedi. 335 grmış. Başka bişey söölemedi. Renkli doppler ile baktı. 4 hafta sonra çağırdı. Randevuya bi hafta kala yaptırmam için tam kan sayımı, şeker yüklemesi, idrar kültürü ve bnm pıhtılaşma sorunum olduğu için pıh. Ile ilgili bi test istedi...
Ben sadece folbiol alıyorum başka herhangi bi ilaç vermedi..

Sonra mothercare gidip 29 liraya 3lü yarım çıtçıtlı badi aldım bebişime ilk kez...

artık vaktı geldı cnm al al anca tamamlarsın eksıklerı ben sımdıden bıssuru aldım bıssurude hedıye geldı sımdıden 3 ayakkabısı var
senı bı turlu yakalayamadım bugun bızım topıcte yazmısın orda gordum

cnm ya doktor sana neden baska vıtamın vermedı anlamıyorum bende hemen kan hapına basladılar bıde baska bı vıtamın var ona doguma kadar bunları kullanacaksın dedi
acaba doktordanb doktora mı farkedıyo ?
Neyse oglumla optum senı teyzesııı

heee bu arada senın muhtemel dogum tarıhı ne cıkıyor sorucam unutuyorum hep ?

kızım ve babişimizle dışarı çıktık ...evimize yürüme mesafesinde e-bebek ve joker mağazaları var...deliler gibi dolandık içerde....fiyat ve ürün araştırması yaptık ve sonunda bi oyuncak alıp çıktık mağazadaN HAHAHA ne hoş dimi:P
neyse yaa...şu ihtiyaç listesini ayrıntılı olarak bi inceleyeceğim sonra başlarız biz de...
odasına bebişi için buhar üfleyici düşünen varsa tavsiye edilen ürün şu oldu....benim kafama yattı baya ürün...siz de bakın isterseniz:)
Weewell Soğuk Buhar Üfleyici - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
biz acıktık şimdi...kaçıyoruz...yarın da veli toplantımız var ...pzr pzr çalışacağım ufffffffffff....görüşürüz:P

Kızlar selam...

Ben hasta oldum :2:
Hapşuruyorum, boğazım batıyor, burnum tıkalı ve öksürüyorum. :14:
Sinüzit olsa gerek.

Burnum tıkalı sinir oluyorum, şu burun bantlarından alsam diyorum. Denediniz mi siz?

kızım ve babişimizle dışarı çıktık ...evimize yürüme mesafesinde e-bebek ve joker mağazaları var...deliler gibi dolandık içerde....fiyat ve ürün araştırması yaptık ve sonunda bi oyuncak alıp çıktık mağazadaN HAHAHA ne hoş dimi:P
neyse yaa...şu ihtiyaç listesini ayrıntılı olarak bi inceleyeceğim sonra başlarız biz de...
odasına bebişi için buhar üfleyici düşünen varsa tavsiye edilen ürün şu oldu....benim kafama yattı baya ürün...siz de bakın isterseniz:)
biz acıktık şimdi...kaçıyoruz...yarın da veli toplantımız var ...pzr pzr çalışacağım ufffffffffff....görüşürüz:P

Canım buhar makinesi çok şart değilmiş. Hem de bazı doktorlar önermiyor. Ablamlar almıştı, yeğenimde kontrollerde doktor göğsünde hırıltılar duydu, astım ya da alerji olabilir; buhar makinenizi çalııştırmayın demişti.
Odayı nemlendirmek için doktorların önerisi: odanıza bir kap içerisine su koyun diyorlar. hani şu radyatörlere asılan süslü kaplara su konuluyor ya aynı işi görüyor ve gece havluyu ıslatıp kaloriferin üstüne koyun diyorlar

Kızlar selam...

Sinüzit olsa gerek.

Burnum tıkalı sinir oluyorum, şu burun bantlarından alsam diyorum. Denediniz mi siz?

aman cnm çok dikkat et... bende pazartesi gününden beri öleyim doktora gittim, o da ilaç veremedi sadece burun tıkanıklığı için ocean spray yazdı... onun dışında ıhlamur , tavuksuyu çorba ve bol portakalla kendime gelmeye başladım yavaş yavaş Allah'a şükür ....

Kızlar selam...

Sinüzit olsa gerek.

eevet cnm grıpken kullandım cok ıse yarıyor ozellıkle gece yatrken

Canım buhar makinesi çok şart değilmiş. Hem de bazı doktorlar önermiyor. Ablamlar almıştı, yeğenimde kontrollerde doktor göğsünde hırıltılar duydu, astım ya da alerji olabilir; buhar makinenizi çalııştırmayın demişti.
Odayı nemlendirmek için doktorların önerisi: odanıza bir kap içerisine su koyun diyorlar. hani şu radyatörlere asılan süslü kaplara su konuluyor ya aynı işi görüyor ve gece havluyu ıslatıp kaloriferin üstüne koyun diyorlar

bilmem ki danışırım bikaç kişiye ama benim yeğenim onla büyüdü...çok rahat etmişlerdi abimler...
bi de bu yeni modellerimiymiş...ne bilimm...bakarıs artık;)

Hoşgeldin diyen arkadaşlar teşekkür ederim hepinize. Alıntı yaparak cevaplayamadım kusura bakmayın.
Doktor randevumuz çok güzel geçti. Doktor ayrıntılı olarak inceledi, her şey çok iyi gidiyor maşallah:) Çok güzel pozlar da verdi oğlum:) Kramplarım oldu geçen hafta, onun için magnezyum önerdi doktor.
Doktorumuz İzmir'de Murat Celiloğlu. Birkaç özel hastaneyle anlaşması var. Kesin olmamakla beraber Gazi Hastanesi olabilir doğum için. Bu arada ben de Aydınlıyım, özledim Aydın'ı...

merhaba..
Aydınlıyım cumlesını gorupte atlayamadım ben de Aydınlıyım ..:3:

kızlarrrrrr ben geldimmm. ayyy ölüyorum sevinçten. öncelikle size sunu söliyim alacağiniz arabanin markasi ne olursa olsun mutlaka gidin fatihten saraçhaneden alin. bütün markalar mevcut birsürü dükkan ve arabalarin hepsi piyasadaki fiyatinin altinda.

ben bugün jane riderimi aldim:DD travel sistem. oto koltuğu bi haftaya gelicek çünkü ellerinde renk yokmus bitmis bi haftaya getirtecekler. 1 600 e aldim. orada toprak diye biri var çok yardimci oldu bana. yani içim öle rahatki su an. adam bugaboo için bile ki daha fazla kazanicak onu satsa, valla bana soruyorsan benim elimdeki en iyi ürün bu dedi. alan herkes çok memnun müsterimiz artiyor tavsiye üzerine yetistiremiyoruz bu araci dedi. hem bugaboo ile ayni ağirlikta olmasina arsilik tasarimi bugaboodan çok daha güzel dedi. bana sorarsan dahada iyi için rahat olsun. insanlar 2 araba aliyor bi bebeğe bu arabayla 2 çocuk büyür dedi. yaa herseyini çok beğendim kizlar anlatamam çok mutlu oldum valla. piyasa fiyati 2 190 bu arabanin. benimde baktiğim sitelerde öleydi. concordlar falan 1 250 lira orda. mama sandalyesi falan yatak hersey var. ama biz bi çözüm bulamadiğimiz için nasil götürcez herseyi onlara hiç yanasamadim.

sora civil bebe ye gittik.fatihte kocaman bir mağazasi var. tuvalet bilmemne içinde hehe. sokağa çikinca en büyük sorunum tuvalet oluyor. dinlenme yeride var. ama ürünleri çok güzel. çok çesit var. bide mesela herkesin tarzi farklidir ben çok çiçekli böcekli seyler sevmiorum her zevke hitap eden seyler vardi. kijima elbise aldim bodyler aldim. unibaby pamuk su mendil aldim. pijama aldim. kilotlu çorap aldim. tirnak makasi bisürü bisey 60 lira tuttu toplam. daha hastane çikisi falan filan almadim annemle alicam onu. bide benim beğendiğim hastane çikisinin yeri güzel değildi yumusak değildi. ama renkleri çok güzeldi. ama yumusak olmayinca alamadim. bu arada çok güzel bi kangru vardi tam benim istediğim gibi ççift trafli. ama çok ucuzdu güvenemedim 37 liraydi.

isallah yarinda eminönüne gidicem çok bugün yorulmamissam:D

eyeszay, cnm bebeişin cicilerini güle güle giysin, güzel günlerde kullansın :))
resimlerini de eklersin sonra biz de görelim, ben daha hiç bişey almadımm yaaa piiiffffffffff....

kızlar,
bebek yatagını Türkiye'ye dönmeden almam gerekiyor ya, bununla ilgili bir konu açtım, siz de resim eklerseniz piyasadaki beğendiğimiz bebek yatagı ve bebek odası takımlarını bir başlık altında toplamış oluruz diye düşündüm ve 2011 ağustos anneleri bebek odası ve bebek yatağı seçimleri
başlıklı bir konu açtım ve bir kaç bebek yatagı ve bebek odası fotoğrafı ekledim.

ama yanlışlıkla Kadın & Çocuk Sağlığı -> Doğum ve Sonrası... -> Bebeklerimiz ve Cicileri başlığı altında açmışım :( bulması çok zor, agustos anneleri başlığı altına taşıyabilir miyim dersiniz?

merhaba arkidişler...

ne güzel çoğunuz ciciler almaya başlamışsınız, aldıklarınızı sağlıkla, güle güle kullanın.. ben daha hiç birşey almadım, ihtiyaçlar konusunda da kafam çok karışık. örneğin büyüyen yatak mı alsam, oyun parkımıalsam bir türlü kara veremedim.:50:

kızlar merhaba dün akşam üzeri bırakmıştım maşallahınız var şööle bi okudumm. herkesin keyfi yerinde herhalde..

çiğdemcim çook geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış..

ben de doktordan geliyorum kızlar.. bnm doktor az ve öz konuşuyo, herşey yolunda, haftasıyla uyumlu dedi. 335 grmış. başka bişey söölemedi. renkli doppler ile baktı. 4 hafta sonra çağırdı. randevuya bi hafta kala yaptırmam için tam kan sayımı, şeker yüklemesi, idrar kültürü ve bnm pıhtılaşma sorunum olduğu için pıh. ile ilgili bi test istedi...
ben sadece folbiol alıyorum başka herhangi bi ilaç vermedi..

sonra mothercare gidip 29 liraya 3lü yarım çıtçıtlı badi aldım bebişime ilk kez...
bende mothercare den almak istiyorum ama burada yok, ingiltere için yapılan internet sitesinde online satış var fiyatlar Türkiyenin neredeyse 3te 1i ancak ingiltere dışına gönderim yapmıyorlar :( Kaldık yine H&M ' e :) Gerçi çoğu giysisini aldım heralde artık alımlarımı azaltırım...

ben bu konuda kararsızım, hiçbir bilgim yok. yani faydası var mı emin olmak lazım.
Kızlar selam...

Sinüzit olsa gerek.

benim de sinüzitim var, çözümün ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. ama tuzlu su ya da eczanelerdeki okyanus suyunu kullanmak işe yarayabilir. Başını üşütmemek lazım bir de... geçeceğini hiç düşünmüyorum artık ben... grip e çevirmesin yeter :)

eyeszayhayırlı olsun canımmm, güle güle kullanır inşallah :) bence çok güzel bir seçim yaptın, burada hemen hemen herkeste bugaboo görüyorum ama genelde siyah renk. Bebekler için şöyle canlı cıvıl cıvıl neşeli şeyler yapmalılar, bence de jane rider ın tasarımı daha güzel, mutlu günlerde kullanın

Son düzenleme:
ya biliyorum onlar içinde ilk bu bebek ama henüz mantıklı düşünemiyorum sanırım, belki hormonlardandır. ama bizde eşimle artık bir aileyiz ve bu ilk ve zor deneyimimizin üstesinden beraberce gelebilmek istiyoruz. tabiki de her cevabını bilmediğim soruda onlara danışıyorum ama kendi çocuklarına doya doya almışlar bize de bu özgürlüğü tanımaları lazım diye de düşünmeden edemiyorum. oyuncak alırsınız diyorum bende. annem şanslıyım ki beni anlıyor, beraber almaya gideriz diyorum tamam diyor ama kayınvalidem ne düşünüyor hiç bilmiyorum. döndüümüzde koca bir bavul koyarsa önüme ne tepki vermem lazım hiç bilmiyorum çünkü bebeğime hiçbir şekilde müdahale etmesinler sadece bazen gelip sevsinler istiyorum o kadar. biliyorum biliyorum bencilim ben, inşallah doğru yolu bulurum :(
seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. insan bu mutluğu eşinle yaşamak istiyor ama ailerin her iki tarafıda bizden daha çok hevesli çıktılar. eşimin annesi daha eşim askerden gelmeden alışverişi yapalım diye tutturdu. annemlerde yurt dışında oldukları için biz temmuzda geldiğimizde yapalım diyor. her iki tarafda beni çıldırtıyor. ya ben sonuçta eşimle gidip bu mutluluğu paylaşmak istiyorum. tamam belki mantıksız şeylerde almış oluruz ama sonuçta kendimiz seçerek alırız. hem ben o kadar boşu boşuna mı arıştırıyorum. ne alacaklarımı şimdiden kafamda güzel bir şekilde oturtum sadece mayısta eşimin gelmesi kaldı

ama bundan sonra ayda en az 2 kilo alacagım yani en az en az 10 kilo daha alacağım
buradaki kızlar hamileliklerinde çok güzel oluyor, zapzayıf sadece karınları şişiyor :D ama ben epeyce yuvarlak olacagım, rejim de yapamıyorum, elimden geldiğince ceşitli ve az yemeye çalışıyorum ama dün mesela börek vardı, çok beğendim, 4 parçacık yiyiverdim. tabii böle böle kilo olarak geri dönüyor bana

başlarda çok dikkatlidim her seyi buharda pişirerek yağsız yiyordum falan iyi gittiğimi görünce mi kendimi salıverdim yoksa bu dönemde normal mi bilmiyorum ama bazen yemek yemekten gözüm dönüyor resmen :):) neyse arada yüzmeye devam belki etkisi olur :(
ya, sen kilo alıyon bende şu ana kadar sadece 1 kilo alabildim ve çok kötü zayıf duruyorum. zaten ilk baştan 6 kilo vermiştim. toparlanamıyorum bir türlü. iştahımda yok. yüzüm her yerim zayıf kaldı bir tek önden göbek geliyor.

apandis ameliyatı oldum canım . üzerinden bi hafta gecmeden asırı agr ı yüzünden tekrar yattım dikişler apse yapmıs dedi doktor berbattı.allah kimseye vermesin
canım, çok geçmiş olsun. bu topikte daha birisi apandis ameliyatı olmuştu. umarım başınıza başka bir sorun daha gelmez. valla, kendine ve bebeğine çok dikkat et. yine geçmiş olsun, allah korumuş
az daha uğraşsak akraba çıkarız biz :9: oooooo ne güzel olur doğum zamanı bir tanıdık kader arkadaşı süper olurdu valla. irtibatı koparmayalım şekerim sen bana ben sana destek olur geçinir gideriz :61:

kızlar ben de sökeliyim :)
ama başka ilde oturuyorum][/QUOTE]
tabi canım, o kadar güzel bulduk birbirmizi. doğuma yakın anlaşıp buluşuruz artık:) doğumdan sonrada çocuklarımız arkadaş olur artık:):)

oooooooooo bak git gide çoğalıyoruz :61: söke ye bir kaç kere gittim hastaneye tahliller için. ama onunharicinde izmire giderken alışveriş merkezlerine gidiyorum yoldakilere:9: sende gel çınarlıya hepberaber doğuralım şekerim :1:
demi, ordada pank kart da açarız "forumdaki 2011 ağustos anneleri hepsi buraya" diye:) bu arada, bende sökeyi şu fabrika satış yerlerden dolayı çok iyi biliyorum:) eşimle aydın dönüşü hep oraya uğrarız:)
Hoşgeldin diyen arkadaşlar teşekkür ederim hepinize. Alıntı yaparak cevaplayamadım kusura bakmayın.
Doktor randevumuz çok güzel geçti. Doktor ayrıntılı olarak inceledi, her şey çok iyi gidiyor maşallah:) Çok güzel pozlar da verdi oğlum:) Kramplarım oldu geçen hafta, onun için magnezyum önerdi doktor.
Doktorumuz İzmir'de Murat Celiloğlu. Birkaç özel hastaneyle anlaşması var. Kesin olmamakla beraber Gazi Hastanesi olabilir doğum için. Bu arada ben de Aydınlıyım, özledim Aydın'ı...

iyi, gözün aydın, doğumdada fotoğrafçıya da umarım güzel pozlar verir:) bu arada, burdaki herkes aydınlı mı çıktı ya:) istanbullu olan çoktu ama Aydınlıda baya varmış. benimde eşim aydınlı:)

Son düzenleme:
eyezay canim arabayi almissin güle güle kullan :) ne zaman gidiyosun bakalim paskalyada mi? ben de paskalya bitince gelicem insallah istanbula 2 haftaligina eminönü yolunu tutcaz annemle :) kizima ceyizini ordan düzerim artik :)

bu arada aldigin araba cok güzel gercekten ben bugaboo nun renginde degisiklik yaptim kizim olucagini ögrenince bak resmini paylasiyorum :)

$bugaboo_cameleon_soft_pink_d_z3.jpg nasil teyzesi :))))

evet sonunda bende alışveriş yaptım :)) ilk 2 numaradan prima bebek bezi aldım, ıslak mendilin yeni doğanlar için safsu ve pamuktan yapmışlar 3 paket birden 12tl ydi onu aldım. bebedorun 250ml cam biberonunu aldım 125ml yoktu bitane de ondan alıcam.. sebamed önerdi herkes vücut kremini, pişik kremini şampuanını sabununu aldım. hacı şakir granül sabun aldım ilk cicilerini onunla yıkayıp hastaneye götürücez. bu arada limangoda wenice ürünleri vardı acayip ucuza bi girdim pek bişey kalmamış kaçırdım. burdan birbirimize haber verelim arkadaşlar.. şimdi funna baby nevresim takımları var 32 liraya benim istediğim kuzulusu bitmiş :( kız bebekler için çok güzelleri vardı ama hala..

Back