2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim coook guzel:) yatak sallanabiliyor mu?bir de yatagin fiyatini hatirliyor musun ben cok begendim.

kızlar ben oda takımı düşündüğüm için tek tek fiyat sormadık... ama şöle söliim 3 kapılı dolap (gerçekten büyük ve kullanışlı), alt değiştirme modüllü daha sonra ayrılabilien ve (ayrılan parçalar komidin oluo) büyüyen yatak, şifonyer, duvar rafı, oyuncak sandığı bide benim bebek odası yapacağım odada 2m ye 1 m yatak var ona uygun daybed denilen yatak başlığı yapacaklar (koltuk görünümlü... bunların hepsi nakit olduğunda yaklaşık 3600 -3700 TL arası bişey oluodu... kısmetse haftaya anlaşmayı düşünüyoruz, 4 haftada teslim ediolarmış...
bu arada yatak sallanmıo...

benim bayağı kafam karıştı bu konuyla ilgili cnm yaa , senin dediğin de doğru gelio mesela ama bi türlü karar veremiorumm ... piiffff....

BEN CONCORDE DENEDİM SÜRÜŞ ÇOK RAHATTI HATTA KULLANAN BİR ÇİFTTE ÇOK MEMENUNUZ DEDİ BEBEKLERİ 8 AYLIKTI :))) ayy yanlışlıkla büyük harf yazdım

ben concorde ile jane arasındayım zaten arabanın acelesi yok ya nolcak haziranda alsamda olur valla
ama bebek odası daha acil yapımı havalandırılması 3 ay sürüyo

güzel oda fiyat nedir :)

su boşalma olayının zararı yok çünkü olsa nette kesin dolaşırdı kaan kocatepe alper mumcu falaln söylerdi enfeksiyon mikrop yoksa eşinde sorunda yok
şimdi rahim büyüyüor ya kasılmaları daha çok hisseder hale geliyoruz o yüzden karında agrı hissi oluyor bide ben son 1.5 ay ilişki önerilmiyor diye biliyorum ama doğumu cabuklaştırmak için dr önerebiliyormuş

kizlar d&r yada idefix ten, tipis tipis zamanlar isimli ajandaya bakmanizi oneriyorum,bakalim begenecek misiniz.

hehe valla biz bikere böle bisey yapmaya kalktik ondada korunmamiza rağmen hamile kaldiğim için onun disinda bi etkisini bilmiyorum:))

iste bende sanirim o kasilma çok kuvvetli oluyor çünkü bebek kimildiyorken oda kasilip kaliyor sanki yavrum hiç kimildamiyor. ondan korktum bende biraz bunu sormalimiyimki doktora. off soramamki nasil anlaticam(

güzel oda fiyat nedir :)

3 kapılı dolap (gerçekten büyük ve kullanışlı), alt değiştirme modüllü daha sonra ayrılabilien ve (ayrılan parçalar komidin oluo) büyüyen yatak, şifonyer, duvar rafı, oyuncak sandığı bide benim bebek odası yapacağım odada 2m ye 1 m yatak var ona uygun daybed denilen yatak başlığı yapacaklar (koltuk görünümlü... bunların hepsi nakit olduğunda yaklaşık 3600 -3700 TL arası bişey oluodu...

Benim hic sormak aklina gelmemisti ama internetten sorun olmayacagini okumustum, doktora soran var mi?

evet bende hiç bilmiorum sormak lazim doktora bi sakincasi olurmu hani ne biliyim enfeksiyon falan.

aynen bende öle bizde buharda pisirme bisisi vardi.hep öle sebze meyve falan kendim hazirlamak istiyorum çok daha sağlikli.

Valla bizim doktor biz sormadan söylemişti direk sağolsun, ilişkiye girmenizde hiçbir kısıtlama yok ama biz prezervatif ile öneriyoruz demişti; illa olacak diye birşey yok ama gebelikte enfeksiyonu tedavi etmek daha zor olduğundan (antibiyotik fln lazım) bu şekilde öneriyoruz demişti...
Benim bildiğim düşük riski olan gebeliklerde ya da başka problemli gebeliklerde ilişkiyi yasaklıyorlar. aslında son zamana kadar serbest, yalnız erken doğum riskiniz yoksa (rahimde açılma fln gibi)...Bebeği etkilemesi, zarar vermesi zaten fiziken mümkün değilmiş. Onun dışında sizin de söylediğiniz gibi son haftalarda özellikle ilişki öneriyorlar ki rahmin kasılmasına neden olduğu için sancının başlamasını kolaylaştırıyormuş :))
İçiniz rahat olsun yani, kendinizi de eşleriniz de kasmayın

o-hooo
ya geçen topiğin birinde bi arkadaş yazmış... doğum için hastaneye gittiğimde yanımdaki yatakta yatan kız hala eşiyle birlikte olmadan yüzeysel yaşadığı ilişkiden gebe kalmış yani kız hamile ama hala zarı duruyor doğumda doktor yırtacak diye....
yani seninkide ona benzemiş canım. yani sen yeni evli ve ilişkiden acı duyan ama hamile birisin... anlşadığım kadaruyla bebek olmasa bile kasılmaların olacaktı. yanılıyor muyum?

kz nasil 3 aymi havalandirioruz odayi anlamadim??

tabi bu rahim kasilmalari düsük riski için vajinalmi muayene ediolar. bana hiç bakmadilar.

yaaa siz neden bana hiç pas vermiyonuz bugün darıldım çokkk
yarın ayrıntılı bakacak dr um ne sıkıntı ettim kendime bugün anlatamam ne olacak ne çıkacak diye....
bakalım kaç kilo oldum bebeğim ne durumda çok merak ediyorum...
hemde size söylemedim babası bebeğimizi dün akşam ilk defa hisseti kociş karnıma koydu elini oda pat pat yaptı babasına...
bugne kadar hiç ayrıntılıyı kafama takmamıştım bugün sıkıntı ettim kendime çok fena...

bu arada bebek arabası için düşündüğm takım bende paylaşayım yorum yapın bakalım
Cybex Topaz Travel Sistem Baston Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
2011 model sıfır süspansiyonlu
bide eşinizle ilişkiyi sormuşsunuz -ki ben güya o işi unutmuş olsamda biliyorum bizim tüp bebişte olsa 4.5aylık hamileyim 1 ay tedavi desem 15 gün bekleme falan derken 6 aya kadar yakındır eşimle kardeş olduk dr sakıncası yok dedi ama biz korktuk yapamadık kanamalarımda olduğu için aklımıza bile gelmedi gelmiyoda çok uğraştık çünkü
aa neyse konuya döneyim zararı yokmuş ama eşiniz kondom yani prezervatif kullanırsa daha iyi olurmuş mikrop olabilirmiş eşinizde size geçmesi çok kolay biliyosunuz..yani kızlar DİKKAT.

kz nasil 3 aymi havalandirioruz odayi anlamadim??

tabi bu rahim kasilmalari düsük riski için vajinalmi muayene ediolar. bana hiç bakmadilar.
zaten 35-40 gun yapım aşaması en az 2 ayda havalandırma bazen mobilyacıda oluyo bu havalandırma bazen kendi evinde oda boş olarak havalandırılıcak yoksa kokuyo:)
aaa 12 ye kadar niye bekledin cicim erken söle de ilgilenelim ben inanıyorum ki yarın ayrıntılında sorun olmayacak diyceksinki dün boşuna kapris yaptım kızlar a:)))) ehueheuheuehu,
küsmüşüz ama ilişki konusunu da kaçırmıyoruz yani :))))
hamilelikte hormonlarımızın etkisi ile daha istekili oluyoz biliyonuz dimi ne kardeşi ya saldıranzi :)))) benimki benden kaçıyor o ayrı
bu erkekleride bazen anlamıyorum valla :)))) saat 12 yi geçti ya kırmızı noktalımı devam etsek :)))) hihihihihihi

kızlar evde oturmak bana hiç iyi gelmedi. bir aydır ankarada evden işe işten de yorgun argın eve gelince uykuya.. kafama bişiler takacak vaktim olmuyodu. ama 3 gündür evdeyim yani aklıma gelmeyen şey kalmadı. çamaşırımda ıslaklık oluyo yok acama amnion sıvısı mı diyorum.. bebek hareeket etmiyo vay bebeğe bişi mi oldu diye çikolata yiyorum ki hareket etsin.
çalışırken vaktim olmuyodu.. ben daha önce kaygı bozukluğu için tedavi gördüm zaten.
yani delirmek üzereyim herşeyi kafama takıyorum ya deli gibi oldum. kurtulamıyorum da
aranızda var mı benim gibi olan..
2 hafta sonra işe başlayacam iyice sıyırmam İNŞALLAH o zamana.
ALLAHA sığınıyorum ALLAHIM sen ne isersen o olur sağlıkla kavuşmaı nasip et diyorum..

kendini oyalasana canım kitap oku gez dolan nette araştırma yap bebe kıyfeti arba oda emzirme yıkama ooo oyalanacak sey o kadar çokki ama takıntı durumu ayrı tabii tedavide görmüşsün artık sen kendini frenlemeye çalış eğit bari kendini 2 hafta kısa değil çünkü :))

cok guzel yazmissin canim:) :) :) :)

Son düzenleme:
biz kaçıyosssss :))))
valla bugun topicte mesaimi doldurdum uyuyayimde annem gelecek ya yarına :)))

Son düzenleme:

kız ne 12yi beklemesi gündüzde dedim topikte o yüzden kimse bişi demediği için trip yaptım haha
şaka be cnm herkes düşmştü bebek arabası derdine benim yazdığımı görmediler takılayım size dedim..
aaa kardeş kardeşte yatsak herşeyi bilirim bu bebişi yapmak için neler öğrendim ah bi bilsen sen..
dediğin gibi istekli oluyoruz ama korkuyoruz biz çok ya ya bişi olursa bebeğe diye...

canim esin yanindaysa onunla konus,ona soyle kaygilatini,seni en cok o rahatlatir. ne zaman aklina kaygi gelse olumlu seyleri ardarda sirala, bende bazen resmen kaygilarimda bogiluyorum,hicbir sey beni sakinlestiremiyor,ancak esimin sabirla benimle sakin sakin konusmasi ise yariyor.

bugün dışarı çıktım eski işyerime gittim. ama geldiğimde çamaşırım ıslaktı onu taktım kafama bu defa da. aslında ilmihal tarzı bişi okusam en iyisi galiba. ya da bi romana başlayayım haklısın.

bi toksoplazma için 2 defa test yaptırdım. her bir test 100 küsür lira, hiç gözüme gelmedi yeter ki içim rahat etsin diye. dr da şikyetçi banden. kovacak yakında yani :2:
bi de kanamam oldu benim 2 ay önce ondan sonra daha bi taktım kafaya.

Allahın izniyle bişi olmaz İNŞALLAH da ğlumu sağ sağlim alırım kucağıma

canim insallah guzel gecer,icini ferah tut,stres yapma,dua et :) merak olumlu gecme ihtimali daha fazla,yarin haberlerini bekliyoruz.

bu arada haklisin,hamilelikte kadinlarin istegi artiyor,hatta bir cok kadin ilk kez hamileliklerinde orgazmi yasiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…