o-hooo
ya geçen topiğin birinde bi arkadaş yazmış... doğum için hastaneye gittiğimde yanımdaki yatakta yatan kız hala eşiyle birlikte olmadan yüzeysel yaşadığı ilişkiden gebe kalmış yani kız hamile ama hala zarı duruyor doğumda doktor yırtacak diye....
yani seninkide ona benzemiş canım. yani sen yeni evli ve ilişkiden acı duyan ama hamile birisin... anlşadığım kadaruyla bebek olmasa bile kasılmaların olacaktı. yanılıyor muyum?
zaten 35-40 gun yapım aşaması en az 2 ayda havalandırma bazen mobilyacıda oluyo bu havalandırma bazen kendi evinde oda boş olarak havalandırılıcak yoksa kokuyo:)
aaa 12 ye kadar niye bekledin cicim erken söle de ilgilenelim ben inanıyorum ki yarın ayrıntılında sorun olmayacak diyceksinki dün boşuna kapris yaptım kızlar a:)))) ehueheuheuehu,
küsmüşüz ama ilişki konusunu da kaçırmıyoruz yani :))))
hamilelikte hormonlarımızın etkisi ile daha istekili oluyoz biliyonuz dimi ne kardeşi ya saldıranzi :)))) benimki benden kaçıyor o ayrı
bu erkekleride bazen anlamıyorum valla :)))) saat 12 yi geçti ya kırmızı noktalımı devam etsek :)))) hihihihihihi
kızlar evde oturmak bana hiç iyi gelmedi. bir aydır ankarada evden işe işten de yorgun argın eve gelince uykuya.. kafama bişiler takacak vaktim olmuyodu. ama 3 gündür evdeyim yani aklıma gelmeyen şey kalmadı. çamaşırımda ıslaklık oluyo yok acama amnion sıvısı mı diyorum.. bebek hareeket etmiyo vay bebeğe bişi mi oldu diye çikolata yiyorum ki hareket etsin.
çalışırken vaktim olmuyodu.. ben daha önce kaygı bozukluğu için tedavi gördüm zaten.
yani delirmek üzereyim herşeyi kafama takıyorum ya deli gibi oldum. kurtulamıyorum da
aranızda var mı benim gibi olan..
2 hafta sonra işe başlayacam iyice sıyırmam İNŞALLAH o zamana.
ALLAHA sığınıyorum ALLAHIM sen ne isersen o olur sağlıkla kavuşmaı nasip et diyorum..
Günaydın herkeseeee
Herkesin rahatı yerindedir umarım, benim dün aşıdan dolayı kolumda biraz ağrı var. Sürekli değil de bir şey tutarken, kaldırırken fln zorlanıyorum, sol koluma yaptırmıştım dün soluma doğru hiç yatamadım.
Yaptıracak olanlar sağ kollarına yaptırsalar daha iyi sanki, yoksa gece sol tarafa hiç yatılmıyor.
aynen canım benim de kolumda ağrı var. kaldırıp indiremiyorum. ben de sağıma yattım hep. ama bana da çzellikle sol kolunu aç dediler acaba özel bi nedeni mi var ki sana da sola yapmışlar yoksa rutin sola yapılır uygulaması mı
aynen canım benim de kolumda ağrı var. kaldırıp indiremiyorum. ben de sağıma yattım hep. ama bana da çzellikle sol kolunu aç dediler acaba özel bi nedeni mi var ki sana da sola yapmışlar yoksa rutin sola yapılır uygulaması mı
günaydınn kızlarr
karnım gurulgurullll çok acıkıyorum ben sabahları yaa
Bebek İlk Banyo Video İzle | Doktor ve Hasta Sağlık Videoları
Yenidoğan bebeğin ilk banyosu videosunu izle - Kadın - Mynet - Video
kızlar yenidoğan bebek banyosu :)))
gözlerim doldu yaaa.. özellikle ilkindeki oğluş çok ağladı.. dayanamadım ben de ağladım
bende pazartesi günü masko'yu gezdim... almayı düşündüğümüz oda takımını "ışın gülaç"ta bulduk, büyük bi ihtimalle bunu alacağız, sizlerde fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum :)
Eki Görüntüle 173210
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...bek-anne-hastane-cantasi-vs.html#post18561781
kizlar ihtiyac listeleri icin ayri bi topic actim.
takibi daha kolay olur
çok güzel güle güle kullanın..bende maskoya gidicem..ne kadar bu oda canım?
kizlaarrr hangi isim guzel
nehir
defne
basak
niran
belis
revna
berra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?