Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla eşim zaten çok geç geliyor eve...yanımda birilerinin olcağınıda sanmıyorum...benim için gereksişz diye düşündüm...ayrıca biberonla emzirmenin ne faydası varmış...
çok sağol canım cevabın için
yok öyle 3 hafta sonra falan olunca bizde de problem olmuyodu da. 2 aydır yapmayınca vajinam çok daralmış galiba. sabah uyandım herhangi bi leke yok. zaten gelen pembe kan da çok silince geliyo.hemen giriş kanıyo farkediyorum. sildiğim yer de acıyo zaten.. offf hep böyle oluyo..
bende var bi darlık galiba :)
ama oğlum fıkır fıkır şükür Allahıma.. bütün gece döndü tekmeledi durdu :)
Günaydın kızlarrrrr....
Canım ben idil baby'nin 20'li setini aldım. Hatta ciciler topiğinde paylaştım. Diğerlerine göre biraz pahalı ama önemli olan hoşumuza gitmesi![]()
ppermint cumartesi ne oldu canım öğrenebildin mi cinsiyetini? bir çınar daha geliyor mu topiğimize![]()
evet cnm biliyorum gormustum,
zaten idil bebeye bakmak senden aklima geldi
cok tatli bi set,
ben kremli pembeliyi begendim.
esimle karar verdik h.sonu alicaz ya,
cok icime sindi
cnmm yazdim buraya cmr.
sen kacirmissin
yok cnm,
prenses geliyorr![]()
![]()
![]()
canım endişe etme, geçen gün doktoruma gittiğimde alttan muayene etti.ve kanaman olursa korkma dedi elle muayene ettiğim için olur dedi ama olmadı..ilişkiyede girdiğimzde olmuyor bende, ama bebekle ilgili bir sıkıntı yoktur rahat ol![]()
canım benimde çamaşırımda leke olmuyor ama tuvalet kağıdını sürünce pembemsi oluyor..ama ben fakettim ki benim ön iç kısmında minik çatlaklar olmuş..ordan leke geliyormuş...dr. krem verdi..seninde ordan geliyor olmasın...
canım benimde çamaşırımda leke olmuyor ama tuvalet kağıdını sürünce pembemsi oluyor..ama ben fakettim ki benim ön iç kısmında minik çatlaklar olmuş..ordan leke geliyormuş...dr. krem verdi..seninde ordan geliyor olmasın...
kızlar çok sağolun
doktordan geldim şimdi
oğlum çok şükür iyi yüzünü de gördüm 4 boyutluda :)
doktor ilişkiye girebilirsiniz bi problem yok dedi. yani dünkü kanamanın zedelenmeden tahrişten olduğu ortaya çıktı. bu sefer dr izin verdi ama benim heryanım acıdığından yine bekleyecez
eşimin son 5 ayı beklemekle geçti.. ama inan onu o kadar çok seviyorum ki.. siz iyi olun nolcak diyo yapmasak ölmeyiz ya..
bu akşam da mecburen bekleyecez yani :)
500 gramı geçmiş oğlum.. kalbi pıt pıt atıyoduuu.. yüzünü görünce gözlerim doldu yine..
Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsinn
benimde bir kere oldu nokta kadar pembe bir kan, ama ilski ile alakasi yok bence cunku alisveristeydik esimle. Alisveris merkezinin lavobosunda farkettim ama nokta kadar ve pembe renk olunca onemsememistim.
kızlar çok sağolun
doktordan geldim şimdi
oğlum çok şükür iyi yüzünü de gördüm 4 boyutluda :)
doktor ilişkiye girebilirsiniz bi problem yok dedi. yani dünkü kanamanın zedelenmeden tahrişten olduğu ortaya çıktı. bu sefer dr izin verdi ama benim heryanım acıdığından yine bekleyecez
eşimin son 5 ayı beklemekle geçti.. ama inan onu o kadar çok seviyorum ki.. siz iyi olun nolcak diyo yapmasak ölmeyiz ya..
bu akşam da mecburen bekleyecez yani :)
500 gramı geçmiş oğlum.. kalbi pıt pıt atıyoduuu.. yüzünü görünce gözlerim doldu yine..
Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsinn
canım ben baktım göremedim...
kızlar yaa benden pembe leke geliyo yinee
durumu şöyle yazayım
ben 2 haftadır eşimden ayrıydım. plasenta previadan kaynaklı geçirdiğim kanama sebebiyle ilişki yasaktı zaten. 1 ay önceki kontrolde dr plasenta problem çıkarmayacak gibi duruyor demişti. ilişkinin yasak olduğunu tekrarlamadı. ama biz yine de yapmadık bişi. bu gece eşim tam içime girmedi ama biraz girdi. fakat biz son 2 aydır ilişkiye girmediğimizden canım yandı. wc de de pambe leke geliyo. ama tahminimce tahrişten kaynaklı. eşim askerden gelince de olmuştu. akıntım pembe diil kesinlikle. ordan anladım rahimden gelen bi kanama olmadığını
aranızda böyle uzun zaman sonra ilişkiye girince kanaması olan var mı. yarın kontrolüm zar zaten dr a tekrar sorcam aama içim rahat etmedi
bu arada kiloduma falan gelen bi kan yok. sadece wc de çok silinince geliyo ama canım da yanıyo. tahriş olmuş galiba :)
benim çatlak olan kısım bazen kaşınıyor..hafif dokunuyorum...ozaman yine pembe lekeler gelişyor....belki seninde öle bişeydir..tahriş olmuş sanırım benimki
evet cnm biliyorum gormustum,
zaten idil bebeye bakmak senden aklima geldi
cok tatli bi set,
ben kremli pembeliyi begendim.
esimle karar verdik h.sonu alicaz ya,
cok icime sindi
cnmm yazdim buraya cmr.
sen kacirmissin
yok cnm,
prenses geliyorr![]()
![]()
![]()
kizlarr
daha once de sormustum yine sorayim,
ayrintililarinizi nerde ve kaca yaptirdinizz
![]()
gözün aydın canımmaşallah 500 ml.küçük su şişesi olmuş bebiş
korkularımız hep boşa çıkıyor..neyse boşa çıksında önemli değil...
taptazehamile GEÇMİŞ OLSUN CANIM. İÇİN RAHAT ETMİŞ OLDU.. MAŞALLAHH BEBİŞİNE KOCAMAN OLMUŞŞ
oo hayirli olun 500 gr ha :) Masallah :)
eger tahris oldugunu hissediyorsan, gecinceye kadar iliskiye girmeyin bence. Tahris artarsa idrar yolu iltihabina cevirebilir, bu da antibiyotik kullanimini gerektirebilir. Idrar yolu iltihabina bu yuzden bazen balayi hastaligi da deniyor, ust uste yapinca tahris olursa, idrar yolu iltihabina cevirebiliyor cunku.
taptazehamile gecmis olsun cnm
bebegin iyiymis, bi sorun olmamasina sevindim
kizlar valla biz de bi sorun olmamasina ragmen esim de ben de psikolojik olarak ekiniyoruz iliskiye
yani bebege bi zarar gelecekmis gibi hissediyoruz,
ama boyle de cok mutluyuz, inanin mutlulugmuzu zerre etkilemiyor bu durum ;-))
Canım çok geçmiş olsun. Umarım kötü bişey değildir.
Biz korkudan eşimle kardeş olduk resmen![]()