• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar benim karnim da resemn nabiz atiyor, elimi koydugum zaman pit pit

acaba ordaki damarlar genisledi de bu kendi nabzim mi, yoksa bebek mi?

bebegini hisseden arkadaslar, boyle bisey mi hissettiginiz?
evet pıt pıt şeklinde atıyo ilk etapta. benim şimdilerde değişiklik oluyo.sanki yer değiştirir gibi. bazen diyom organlarımmı oynuyo nedir. ama dışarıdan hissedilir bişi yok henüz.göbeğim dışında:9:
yahu ben anlamıyorum bendemi anormallik var. ben kolunu bacağını koyduğu yeri bile hissediyorum. zaten seyirme falan geçti artık nerden nereye geçse gayet anlıyorum yada sağlam bir tekme atıyor yani. nasıl hissedilmez. video ekleyemiyormuyum şuraya eklesemde görseniz. akşam mesela sol tarafımda hareket eden bir çizgi gayet elimle hissettiğim ya kolu ya bacağı.

:53::53: maşallah ne güzel ifade etmişsin.

yemeyim bari artik ben de.

kizlar bu arada "kac kilo aldik" topigi acsak mi?
ben bu h.sonu itibariyle tam 1,5 kg aldim.
4 ayda iyi mi?

kizlar 5. ayiniz dolmus nerdeyse ben ce baslayin
ben 4. ay itibariyle basladim

ne kadar erken tedbir, o kadar iyi..
çok güzel erkenden kilo almaman. ben 5 desem ayıp olur mu:17::26:
evet hazırlık yapmak en güzel kısmı. genelde dr istirahat vermişti pek çıkamadık. şimdi rahatım çok şükür,başlicam..
Bizimki kendini göstermediğinden, cinsiyeti kesin değil. Bu haftasonu randevum var, kesinleşirse ben de ufaktan almaya başlayacağım...

Canım bence senin yapından kaynaklanıyor, derin ince ve gerçekten zayıfsın, ondan bu kadar net hissediyorsun. İlk hgebeliklerde 20. haftadan sonra anca hissedebilirsiniz diyorlar.

ohh hadi hayırlısı..

evet canım buna gore kız ama tabı bılemeyız allah bılır ama oyle oluyo

evet cnm allah bilirr

hayirlisii
evet pıt pıt şeklinde atıyo ilk etapta. benim şimdilerde değişiklik oluyo.sanki yer değiştirir gibi. bazen diyom organlarımmı oynuyo nedir. ama dışarıdan hissedilir bişi yok henüz.göbeğim dışında:9:

evet hazırlık yapmak en güzel kısmı. genelde dr istirahat vermişti pek çıkamadık. şimdi rahatım çok şükür,başlicam..

ohh hadi hayırlısı..

cnm ben hic almamistim da 1 hafta istirahat vermisti doktor hep yattim o zaman alabildim.

ya yaz gelse de yuruyuslere baslasak diy mi? kisin cok hareketsiz kaldik, bir de bege bisey olur korkusuyla ben hic hareket etmedim

canım özel mesaj kutun doluymuş..o yüzden yanına geldim...slm kevocum..nasılsın hemşom....topicte yazılarını gördüm..beni merak etmişsin bitanem..Allaha şükür şimdi iyiyim..grip olmuştum..ve işlerim çok yoğun geçen haftadan beri..giremedim bir türlü topice..sen nasılsın gülüm...cumartesi detaylı usgmiz var..dualarını bekliyorum hemşom benim...:nazar::69::69::69::69::16::16::16::16::16:

canım bu bhcg hamılelıkte bebek kızsa cok salgılanıyomus erkekse az salgılanıyomus 2003 de yapılan arastırmalarca kanıtlanmıs ınternette okumustum simdi aklıma geldı solıyım dedım

öylemı canım ikimizde aynı gün doğum yapıcaz o zman benım doğum 12 ağustos senın kı ben sordum dr kullan dedı bır krem dedım badem yağı kullan dedı ama be kaşıntım olmadıgını soylemedım galıba sadece ne kullanayım dedım o kadar
benimde 12 ağs.:62::62: bende bu kez sorayım. kaşıntı olmasa bile önlem amaçlı,zararı yok nasılsa.teşekkürler..
kizlar bu arada cuma gunu ben eve gider gitmez baktim 2li test sonucuma,
bhcg :86

buna gore kizim mi olacak acaba?:12:
değerler cinsiyeti mi belirliyooo:53:
evet cnm allah bilirr

hayirlisii

cnm ben hic almamistim da 1 hafta istirahat vermisti doktor hep yattim o zaman alabildim.

ya yaz gelse de yuruyuslere baslasak diy mi? kisin cok hareketsiz kaldik, bir de bege bisey olur korkusuyla ben hic hareket etmedim
ya hiç sorma erken aldım,görünüşte çok yokum ama tartı ağır basıyo,kesin kıyafetten monttan falandır:9:
canım özel mesaj kutun doluymuş..o yüzden yanına geldim...slm kevocum..nasılsın hemşom....topicte yazılarını gördüm..beni merak etmişsin bitanem..Allaha şükür şimdi iyiyim..grip olmuştum..ve işlerim çok yoğun geçen haftadan beri..giremedim bir türlü topice..sen nasılsın gülüm...cumartesi detaylı usgmiz var..dualarını bekliyorum hemşom benim...:nazar::69::69::69::69::16::16::16::16::16:

ah leyloş ahhh.çok korjtum valla. çok şükür iisin herşey grip gibi olsun... dikkat et tabiki.
Allah yardıcın olsun,sağol haber verdiğin için...çok öpüyorum sizi. Allah a emanet,güzel haberler olsun inşallahhhhhhh:nazar::nazar::nazar::16:

benimde 12 ağs.:62::62: bende bu kez sorayım. kaşıntı olmasa bile önlem amaçlı,zararı yok nasılsa.teşekkürler..

değerler cinsiyeti mi belirliyooo:53:

ya hiç sorma erken aldım,görünüşte çok yokum ama tartı ağır basıyo,kesin kıyafetten monttan falandır:9:

ah leyloş ahhh.çok korjtum valla. çok şükür iisin herşey grip gibi olsun... dikkat et tabiki.
Allah yardıcın olsun,sağol haber verdiğin için...çok öpüyorum sizi. Allah a emanet,güzel haberler olsun inşallahhhhhhh:nazar::nazar::nazar::16:

kizlar dediler ki,
2li testteki bhcg 50 ustu ise kiz,
50 alti ise erkekmis

bilimsel bisey degil buyuk ihtimal ama tutanlar var:-)))

kizlar dediler ki,
2li testteki bhcg 50 ustu ise kiz,
50 alti ise erkekmis

bilimsel bisey degil buyuk ihtimal ama tutanlar var:-)))

ben ınternette okumustum 2003 de arastırmalarca kanıtlanmıs ama ne kadar doğru bılmıyorum ama oyle yazıyodu kızlarda daha cok bu hormon salgılanıyomus

kızlar omega3 desteği için özel bişey yiyomusunuz,yada ilaç?? ben şuan elevit kullanıyorum pek çok destek var içinde ama bu yok. cevizde çok varmışta ondanda tiksindim çok yağlı..:50:

görüşürüz arkadaşlar. kocişle çıkayım biraz. bakalım ne var ne yok piyasada:))

ayyy bende cmt gidicem taaa 13 haftamda kız denmişti sonra göstermedi ya gene göstermezse :(( valla bu kez dr a diycem kesin öğrenmem gerek yani cmt mobilya baktık kız odalarına ama gözümüz erkek odasına da kaymıyor değil
umarım cmtsi uğraştırmadan gösteriri
4 nisanda benimde detaylı ultrasonum var :))

canım biz seninle aynı günüz galiba :49:

iyi oldu cnm soyledigin,
sol koluma yaptirayim, hem de fazla hareket ettirmeyeyim bari..

gecmis olsun sana da.,

sor canim tabi..

aa supermis.
ben pendik tarafindayim cnm,
viaportta varmis oraya bakicam

kis icin cok hamile kiyafeti aldim, bahara kadar idare eder de, yazliklar icin de bu magazaya bakayim bari.
fiyatlari nasil peki cnm?
cesit cok mu?

bebek seyleri de coookk tatlilardi yaa
hepsini alasim geldi kataloktakilerin

çok çeşit olmasada güzel şeyler var..fiyatıda uygun canım.eteği indirime girmiş 30 a aldım pantolonu 50 ye aldım..başka yere pantolan baktım 80_120 arası genelde..

Slm arkadaşlar 2010 eylül annesi olarak hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıklı sıhatli alırsınız inşallah kucagınıza

Bizimki kendini göstermediğinden, cinsiyeti kesin değil. Bu haftasonu randevum var, kesinleşirse ben de ufaktan almaya başlayacağım...

Canım bence senin yapından kaynaklanıyor, derin ince ve gerçekten zayıfsın, ondan bu kadar net hissediyorsun. İlk hgebeliklerde 20. haftadan sonra anca hissedebilirsiniz diyorlar.

evet doktorda öle söyledi. çok merak ediyorum ilerleyen aylarda nasıl olucak. bazen derim yırtılıcak falan sanıyorum cidden.

bebegim degil bu o zaman.

ben bebegimi bir kez hissettim, bir sabah yatakta,
dedigin gibi 10 kere falan seyirme gibi pit pit atti karnim
sonra bidaha hissedemedim aynisini yaa :-((((

hissedersin jnm bnm ben ilk 17 haftanın sonuna doğru hissetmiştim o pıt pıtları.

ohh hadi hayırlısı..

:)) zaten elim orda geziyorum artık bağlantı şeklinde:)

kızlar omega3 desteği için özel bişey yiyomusunuz,yada ilaç?? ben şuan elevit kullanıyorum pek çok destek var içinde ama bu yok. cevizde çok varmışta ondanda tiksindim çok yağlı..:50:

keten tohumu koyabilirsin salatalara falan. burda birisi yazmıştı bende aldım koyuyorum.

Kızlar dr. um aradı 3' lü testimin sonuçlarına bakmış. Çok şükür endişe edecek birşey olmadığını söyledi gerçi 2' li sonucunda da sıkıntı yok diyip 1 ay sonra ki muayenede bi de 3' lü bakalım hafif riskin var demişti ama olsun. Kendini riske atmaz herhalde diye düşünüyorum. Çok mutlu oldum. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

yahu ben anlamıyorum bendemi anormallik var. ben kolunu bacağını koyduğu yeri bile hissediyorum. zaten seyirme falan geçti artık nerden nereye geçse gayet anlıyorum yada sağlam bir tekme atıyor yani. nasıl hissedilmez. video ekleyemiyormuyum şuraya eklesemde görseniz. akşam mesela sol tarafımda hareket eden bir çizgi gayet elimle hissettiğim ya kolu ya bacağı.

Yaaa ben deeee istiyorum kolu bacağı fırlasın karnımdan :66: 17. haftadan itibaren bekliyorum olsun diye :DD

selam kizlar keyifler nasil ;)

biz bugün yüzmeye gittik evin yakinindaki havuzda p.tesi günleri 2 saat hamileler icin özel yüzme saati varmis dün gece internette görünce bugün hemen gittim iyi ki de gitmisim cok güzeldi su insani o kadar rahatlatiyo ki bebeklerde suda rahatliyomus dediklerine göre

bebek hareketlerinden bahsedilmis okudugum kadariyla her insan farkli zamanlarda hissedebilir endiselenmemek lazim insandan insana bebekten bebege degisen bi durum bu. tabi ki biz bi an önce hissetmek istiyoruz ama bazen biraz daha beklememiz gerekebilir. gerci bende son 1 haftadir falan gayet rahat hissediyorum bebegimi belki de zayifliktan erken hissetmisimdir ama babamiz ne zaman elini karnima koysa hareket eden cocuk duruyo :) o da bi türlü hissedemedi simdiye kadar.babasina naz mi yapiyo bilmiyorum ki ya da o elini koyunca huzurlu oluyo bilemiyorummm

slm arkadaslar...ikiz kizlarimdan firsat buldukca sizi takip ediyorum ama pek yazamiyorum.bugun tam 20 haftalik olduk ve cinsiyeti erkekmis :52: herkesin saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini dilerim.

Slm arkadaşlar 2010 eylül annesi olarak hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıklı sıhatli alırsınız inşallah kucagınıza

çok saol canım allah seninde bebişine uzun sıhhatli yıllar versin.

Kızlar dr. um aradı 3' lü testimin sonuçlarına bakmış. Çok şükür endişe edecek birşey olmadığını söyledi gerçi 2' li sonucunda da sıkıntı yok diyip 1 ay sonra ki muayenede bi de 3' lü bakalım hafif riskin var demişti ama olsun. Kendini riske atmaz herhalde diye düşünüyorum. Çok mutlu oldum. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yaaa ben deeee istiyorum kolu bacağı fırlasın karnımdan :66: 17. haftadan itibaren bekliyorum olsun diye :DD

hehe olur olur. sen iyice dinle bi bakalım:)

slm arkadaslar...ikiz kizlarimdan firsat buldukca sizi takip ediyorum ama pek yazamiyorum.bugun tam 20 haftalik olduk ve cinsiyeti erkekmis :52: herkesin saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini dilerim.

maşallah canım. ikizlerinede allah uzun ömürler versin sağlıkla

Back
X