kizlar bu arada cuma gunu ben eve gider gitmez baktim 2li test sonucuma,
bhcg :86
buna gore kizim mi olacak acaba?![]()
evet canım buna gore kız ama tabı bılemeyız allah bılır ama oyle oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bu arada cuma gunu ben eve gider gitmez baktim 2li test sonucuma,
evet pıt pıt şeklinde atıyo ilk etapta. benim şimdilerde değişiklik oluyo.sanki yer değiştirir gibi. bazen diyom organlarımmı oynuyo nedir. ama dışarıdan hissedilir bişi yok henüz.göbeğim dışındakizlar benim karnim da resemn nabiz atiyor, elimi koydugum zaman pit pit
acaba ordaki damarlar genisledi de bu kendi nabzim mi, yoksa bebek mi?
bebegini hisseden arkadaslar, boyle bisey mi hissettiginiz?
yahu ben anlamıyorum bendemi anormallik var. ben kolunu bacağını koyduğu yeri bile hissediyorum. zaten seyirme falan geçti artık nerden nereye geçse gayet anlıyorum yada sağlam bir tekme atıyor yani. nasıl hissedilmez. video ekleyemiyormuyum şuraya eklesemde görseniz. akşam mesela sol tarafımda hareket eden bir çizgi gayet elimle hissettiğim ya kolu ya bacağı.
çok güzel erkenden kilo almaman. ben 5 desem ayıp olur muyemeyim bari artik ben de.
kizlar bu arada "kac kilo aldik" topigi acsak mi?
ben bu h.sonu itibariyle tam 1,5 kg aldim.
4 ayda iyi mi?
kizlar 5. ayiniz dolmus nerdeyse ben ce baslayin
ben 4. ay itibariyle basladim
ne kadar erken tedbir, o kadar iyi..
Bizimki kendini göstermediğinden, cinsiyeti kesin değil. Bu haftasonu randevum var, kesinleşirse ben de ufaktan almaya başlayacağım...
Canım bence senin yapından kaynaklanıyor, derin ince ve gerçekten zayıfsın, ondan bu kadar net hissediyorsun. İlk hgebeliklerde 20. haftadan sonra anca hissedebilirsiniz diyorlar.
evet canım buna gore kız ama tabı bılemeyız allah bılır ama oyle oluyo
evet pıt pıt şeklinde atıyo ilk etapta. benim şimdilerde değişiklik oluyo.sanki yer değiştirir gibi. bazen diyom organlarımmı oynuyo nedir. ama dışarıdan hissedilir bişi yok henüz.göbeğim dışında
maşallah ne güzel ifade etmişsin.
çok güzel erkenden kilo almaman. ben 5 desem ayıp olur mu:26:
evet hazırlık yapmak en güzel kısmı. genelde dr istirahat vermişti pek çıkamadık. şimdi rahatım çok şükür,başlicam..
ohh hadi hayırlısı..
benimde 12 ağs.öylemı canım ikimizde aynı gün doğum yapıcaz o zman benım doğum 12 ağustos senın kı ben sordum dr kullan dedı bır krem dedım badem yağı kullan dedı ama be kaşıntım olmadıgını soylemedım galıba sadece ne kullanayım dedım o kadar
değerler cinsiyeti mi belirliyoookizlar bu arada cuma gunu ben eve gider gitmez baktim 2li test sonucuma,
ya hiç sorma erken aldım,görünüşte çok yokum ama tartı ağır basıyo,kesin kıyafetten monttan falandırevet cnm allah bilirr
hayirlisii
cnm ben hic almamistim da 1 hafta istirahat vermisti doktor hep yattim o zaman alabildim.
ya yaz gelse de yuruyuslere baslasak diy mi? kisin cok hareketsiz kaldik, bir de bege bisey olur korkusuyla ben hic hareket etmedim
canım özel mesaj kutun doluymuş..o yüzden yanına geldim...slm kevocum..nasılsın hemşom....topicte yazılarını gördüm..beni merak etmişsin bitanem..Allaha şükür şimdi iyiyim..grip olmuştum..ve işlerim çok yoğun geçen haftadan beri..giremedim bir türlü topice..sen nasılsın gülüm...cumartesi detaylı usgmiz var..dualarını bekliyorum hemşom benim...![]()
benimde 12 ağs.bende bu kez sorayım. kaşıntı olmasa bile önlem amaçlı,zararı yok nasılsa.teşekkürler..
değerler cinsiyeti mi belirliyooo
ya hiç sorma erken aldım,görünüşte çok yokum ama tartı ağır basıyo,kesin kıyafetten monttan falandır
ah leyloş ahhh.çok korjtum valla. çok şükür iisin herşey grip gibi olsun... dikkat et tabiki.
Allah yardıcın olsun,sağol haber verdiğin için...çok öpüyorum sizi. Allah a emanet,güzel haberler olsun inşallahhhhhhh![]()
kizlar dediler ki,
2li testteki bhcg 50 ustu ise kiz,
50 alti ise erkekmis
bilimsel bisey degil buyuk ihtimal ama tutanlar var))
kizlar dediler ki,
2li testteki bhcg 50 ustu ise kiz,
50 alti ise erkekmis
bilimsel bisey degil buyuk ihtimal ama tutanlar var))
valla ilk defa duydum,güzel bi ayrıntı.
ayyy bende cmt gidicem taaa 13 haftamda kız denmişti sonra göstermedi ya gene göstermezse( valla bu kez dr a diycem kesin öğrenmem gerek yani cmt mobilya baktık kız odalarına ama gözümüz erkek odasına da kaymıyor değil
umarım cmtsi uğraştırmadan gösteriri
4 nisanda benimde detaylı ultrasonum var :))
iyi oldu cnm soyledigin,
sol koluma yaptirayim, hem de fazla hareket ettirmeyeyim bari..
gecmis olsun sana da.,
sor canim tabi..
aa supermis.
ben pendik tarafindayim cnm,
viaportta varmis oraya bakicam
kis icin cok hamile kiyafeti aldim, bahara kadar idare eder de, yazliklar icin de bu magazaya bakayim bari.
fiyatlari nasil peki cnm?
cesit cok mu?
bebek seyleri de coookk tatlilardi yaa
hepsini alasim geldi kataloktakilerin
Bizimki kendini göstermediğinden, cinsiyeti kesin değil. Bu haftasonu randevum var, kesinleşirse ben de ufaktan almaya başlayacağım...
Canım bence senin yapından kaynaklanıyor, derin ince ve gerçekten zayıfsın, ondan bu kadar net hissediyorsun. İlk hgebeliklerde 20. haftadan sonra anca hissedebilirsiniz diyorlar.
bebegim degil bu o zaman.
ben bebegimi bir kez hissettim, bir sabah yatakta,
dedigin gibi 10 kere falan seyirme gibi pit pit atti karnim
sonra bidaha hissedemedim aynisini yaa :-((((
evet pıt pıt şeklinde atıyo ilk etapta. benim şimdilerde değişiklik oluyo.sanki yer değiştirir gibi. bazen diyom organlarımmı oynuyo nedir. ama dışarıdan hissedilir bişi yok henüz.göbeğim dışında
maşallah ne güzel ifade etmişsin.
çok güzel erkenden kilo almaman. ben 5 desem ayıp olur mu:26:
evet hazırlık yapmak en güzel kısmı. genelde dr istirahat vermişti pek çıkamadık. şimdi rahatım çok şükür,başlicam..
ohh hadi hayırlısı..
kızlar omega3 desteği için özel bişey yiyomusunuz,yada ilaç?? ben şuan elevit kullanıyorum pek çok destek var içinde ama bu yok. cevizde çok varmışta ondanda tiksindim çok yağlı..![]()
yahu ben anlamıyorum bendemi anormallik var. ben kolunu bacağını koyduğu yeri bile hissediyorum. zaten seyirme falan geçti artık nerden nereye geçse gayet anlıyorum yada sağlam bir tekme atıyor yani. nasıl hissedilmez. video ekleyemiyormuyum şuraya eklesemde görseniz. akşam mesela sol tarafımda hareket eden bir çizgi gayet elimle hissettiğim ya kolu ya bacağı.
Slm arkadaşlar 2010 eylül annesi olarak hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıklı sıhatli alırsınız inşallah kucagınıza
Kızlar dr. um aradı 3' lü testimin sonuçlarına bakmış. Çok şükür endişe edecek birşey olmadığını söyledi gerçi 2' li sonucunda da sıkıntı yok diyip 1 ay sonra ki muayenede bi de 3' lü bakalım hafif riskin var demişti ama olsun. Kendini riske atmaz herhalde diye düşünüyorum. Çok mutlu oldum. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Yaaa ben deeee istiyorum kolu bacağı fırlasın karnımdan17. haftadan itibaren bekliyorum olsun diye
D
slm arkadaslar...ikiz kizlarimdan firsat buldukca sizi takip ediyorum ama pek yazamiyorum.bugun tam 20 haftalik olduk ve cinsiyeti erkekmisherkesin saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini dilerim.