• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende bugün çalışmaya başladım günde 2 kere olmak üzere sağıyorum oda yaklaşık 2 biberon süt çıkıyo 150 cc 'lik.bizimde babannemiz bakıyo ha buarada öğlen saatinde hemen eve gidip emzirip geliyorum.

ya çalışan arkadaşlar iş yerinde ne yapıosunuz sütü sağıyo musunuz? Bi de kim bakıyo bakıcı mı offf off

Kilo alımının ve sütün azlığından biz mamaya başladık zaten. Ev işyerine yakın sabah 8.30 da evden çıkıp 10.30 da eve dönüyorum bu arada bir defa mama alıyor. öğleden sonrada 1.30 da evden ayrılıp 4.30 da evde oluyorum bu aradada ikinci mamayı alıyor. Benim sağacak kadar sütüm olmuyor bu sebeple böyle bir altarnatif yok maalesef. çıkmadan önce ve dönünce emiyor ki çalışmasamda mamaya başlamak zorunaydık zira kilo alımı 500 gramdı son ayda önceki mesajımdada yazmıştım.

Bakıcı ayarladık belirttiğim saatlerde gelip diğer vakitler evine dönüyor zaten arka sokakta oturuyor. Çok tedirgin oldum bakıcı fikri kabus gibiydi zira 8 yaşındaki kızımı hep babaanne, anane büyüttü daha çok erken ama şimdilik ii gdiyor memnunum. Alah herkese bir kolaylık versin (amin)

ya çalışan arkadaşlar iş yerinde ne yapıosunuz sütü sağıyo musunuz? Bi de kim bakıyo bakıcı mı offf off

Evt bende 2 kere sağıyorum . Evde annem bakıo oğluma . . sabahları çıkmadan emziriorum saat 08,30 gibi :) akşamda ben gitmeden yarım saat önce genelde annem vermio süt gidincede hemn emzriyorum 19:30 gibi

ya ben bi köy okulunda çalışıyorum oturduğum ilçeden 12 km uzaklıkta babanne ve anneanne de köyde oturuyo ve gelmek için uygun değiller sen sabah getir akşam al öğlen emzirmeye gel diyorlar arada mama verirler zaten mama veriyoruz.Tek göğsümde süt var çünkü. Bizimkilerin köyde çalıştığım yere 2 km uzaklıkta ben de minicik yavrumu kıyamıyorum sabah akşam yollarda.Bir de ters bi kaymakamımız var, raporları kabul etmeyen yıl başına kadar amerikaya gitmiş bu arada heyet alsam fena olmaz 2. dönemi getirirm.Ama 5.5 aylık olacak yine de küçük .Bakıcı olarak hamile kaldığımdan beri haber bırakan çok bir tanesini çok övüyorlar ikiz falan da bakmış evi de yakın 50 mt var yok....Ben de durumlar karışık yani anlayacağınız. Ve bakıcı tutarsam öğlen eve gelme şansım da yok.....:26:

canım bende bugün çalışmaya başladım günde 2 kere olmak üzere sağıyorum oda yaklaşık 2 biberon süt çıkıyo 150 cc 'lik.bizimde babannemiz bakıyo ha buarada öğlen saatinde hemen eve gidip emzirip geliyorum.[/QUOT

peki sütünü soğutucuda mı saklıyosun ve öğretmen misin okulda zor olmuyo mu sağmak...

ya ben bi köy okulunda çalışıyorum oturduğum ilçeden 12 km uzaklıkta babanne ve anneanne de köyde oturuyo ve gelmek için uygun değiller sen sabah getir akşam al öğlen emzirmeye gel diyorlar arada mama verirler zaten mama veriyoruz.Tek göğsümde süt var çünkü. Bizimkilerin köyde çalıştığım yere 2 km uzaklıkta ben de minicik yavrumu kıyamıyorum sabah akşam yollarda.Bir de ters bi kaymakamımız var, raporları kabul etmeyen yıl başına kadar amerikaya gitmiş bu arada heyet alsam fena olmaz 2. dönemi getirirm.Ama 5.5 aylık olacak yine de küçük .Bakıcı olarak hamile kaldığımdan beri haber bırakan çok bir tanesini çok övüyorlar ikiz falan da bakmış evi de yakın 50 mt var yok....Ben de durumlar karışık yani anlayacağınız. Ve bakıcı tutarsam öğlen eve gelme şansım da yok.....:26:

Allah bir kolaylık verecektir inşallah. Bende günlerce kıvarndım ne yapsam diye sonunda çözüldü amagünlerde tansiyonum 18 lerde dolaştığı gibi sütümde kesildi sıkıntı etmeden halolur inş senn bakıcı sorununda..

canım bende bugün çalışmaya başladım günde 2 kere olmak üzere sağıyorum oda yaklaşık 2 biberon süt çıkıyo 150 cc 'lik.bizimde babannemiz bakıyo ha buarada öğlen saatinde hemen eve gidip emzirip geliyorum.[/QUOT

peki sütünü soğutucuda mı saklıyosun ve öğretmen misin okulda zor olmuyo mu sağmak...

Şutunuz varsa sagip siz yokken onu verebilirler sagdikca artıyor Allah kolaylık versin hepinize

Back