Maydanozluk olacak ama gün içinde 3 yada 4 farklı saat belirleyin ortak vakitlerde işini bitiren o saate gelsin böylece kimse boşuna beklemez.:)
Güzel fikir bencede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maydanozluk olacak ama gün içinde 3 yada 4 farklı saat belirleyin ortak vakitlerde işini bitiren o saate gelsin böylece kimse boşuna beklemez.:)
10 gün oldu çalışmaya başlayalı işyende daha kolay ara ara bakıyorum bende. Evde iken nete girmek şöyle dursu çay içmeye vaktim yoktu.. Ev şide bitmiyordu şimdi hepsine yetişiyorum nasıl bir tezattır aanlamadı gitti:)
ya çalışan arkadaşlar iş yerinde ne yapıosunuz sütü sağıyo musunuz? Bi de kim bakıyo bakıcı mı offf off
ya çalışan arkadaşlar iş yerinde ne yapıosunuz sütü sağıyo musunuz? Bi de kim bakıyo bakıcı mı offf off
canım bende bugün çalışmaya başladım günde 2 kere olmak üzere sağıyorum oda yaklaşık 2 biberon süt çıkıyo 150 cc 'lik.bizimde babannemiz bakıyo ha buarada öğlen saatinde hemen eve gidip emzirip geliyorum.[/QUOT
peki sütünü soğutucuda mı saklıyosun ve öğretmen misin okulda zor olmuyo mu sağmak...
ya ben bi köy okulunda çalışıyorum oturduğum ilçeden 12 km uzaklıkta babanne ve anneanne de köyde oturuyo ve gelmek için uygun değiller sen sabah getir akşam al öğlen emzirmeye gel diyorlar arada mama verirler zaten mama veriyoruz.Tek göğsümde süt var çünkü. Bizimkilerin köyde çalıştığım yere 2 km uzaklıkta ben de minicik yavrumu kıyamıyorum sabah akşam yollarda.Bir de ters bi kaymakamımız var, raporları kabul etmeyen yıl başına kadar amerikaya gitmiş bu arada heyet alsam fena olmaz 2. dönemi getirirm.Ama 5.5 aylık olacak yine de küçük .Bakıcı olarak hamile kaldığımdan beri haber bırakan çok bir tanesini çok övüyorlar ikiz falan da bakmış evi de yakın 50 mt var yok....Ben de durumlar karışık yani anlayacağınız. Ve bakıcı tutarsam öğlen eve gelme şansım da yok.....:26:
canım bende bugün çalışmaya başladım günde 2 kere olmak üzere sağıyorum oda yaklaşık 2 biberon süt çıkıyo 150 cc 'lik.bizimde babannemiz bakıyo ha buarada öğlen saatinde hemen eve gidip emzirip geliyorum.
canım bende bugün çalışmaya başladım günde 2 kere olmak üzere sağıyorum oda yaklaşık 2 biberon süt çıkıyo 150 cc 'lik.bizimde babannemiz bakıyo ha buarada öğlen saatinde hemen eve gidip emzirip geliyorum.[/QUOT
peki sütünü soğutucuda mı saklıyosun ve öğretmen misin okulda zor olmuyo mu sağmak...
Şutunuz varsa sagip siz yokken onu verebilirler sagdikca artıyor Allah kolaylık versin hepinize
slm kızlar benım gıbı uykunuzmu kactı öykü uyusa da benm uykum kacıyo ne tuhaf cok yorgunum son gunlerde huyu cok degıstı hep aglıyo napcam bılemedım bu arada bugun dogum günüm...
Mersindemi yasıyorsun erdemlide yazlığımız var ordayken Mersin'e çok gelirim
Biz genelde Mersin'de deniz kenarında Park'ta gezeriz tabi gecen yıl gidemedim buyil bebisimle Veli'den insallah