2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizde de o beyaz akıntı vardı çok yoğun sonra kırmızı oldu şimdiler de hemen hemen yok biz daha 1 hftlığız sizin 2 hftlıkken varmıydı hala

maşallah maşallah
şu an iki haftalık sayılırız ve hala var canım.... bakalım antibiyotik kullanıyoruz geçecek inşallah...

evet canım ya yenidoğan konjonktiviti...( bu arada damlalar haricinde, bebek şampuanını steril gazlı beze 1 damla döküp kaynatılmış soğutulmuş suyla hafif köpürtüp, gözü içten dışa doğru silmek de çok iyi geliyor... bu da başka dr. tavsiyesi.. bugün sonucunu gördüm.... iyi geliyor..

hippy demek sende zonguldaklısın bende evlendım geldım buraya aydın a yanı.özledm ama memleketımı

kızlar biz geldikk. pazartesi günü 40+0 da sabah 9 da suni sancı verildi. akşama kadar suyum geldi açılmam tamamdı ama bebek bi türlü aşağıya kanala giremedi. doktor da zorlamayalım dedi ve 08.08. akşam 9.15 te Çınar Ege 3940 gr 52 cm olarak spinal sezeryanla dünyaya geldi. doğum geç olduğu için hastanede 2 gece kaldık dün eve geldik. çok şükür iyiyiz.
çok fazla okuyamadım ama doğum yapan diğer arkadaşları da tebrik ediyorum.
doğumu bekleyen arkadaşlara da darısı başınıza diyorum:)
bikesha sana ayrıca çok çok teşekkür ederim. ziyaretin bizi çok mutlu etti

kızlar ben kontrolden geliyorum ve bu akşam doğuruyorum Allah izin verirse
3 cm açıklık başlamış ve 4cm de epidural yapılıyomuş onu seçtik
sezeryanden döndük
epidural normal olacak
benim için çook dua ediin...
dr dan 1 saatlik duş izni aldım birazdan çıkıcam
dualarınızı esirgemeyin meleğime kavuşayım...

canım hayırlı olsun inşallah kolay bir doğum olur her şey yolunda gider Allah yardımcın olsun

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.dört gün önce normal doğum yaptım ve dünden beri popomda bir acı hissediyordum.birde baktım ki hemoroid olmuş nohut tanesinden büyük.ne önerirsiniz şu durumda.cok canım yanıyo.kendiliğinden zamanla küçülürmü ki.

canım hayırlı doğumlar diliyorum

Allah analı babalı büyütsün yavrunu
darısı bizlere

Kızlar buarada bebekşekerimiz bunlar olacak ( çıngırak ) Eki Görüntüle 239290

canım çok güzel ben henüz ne yaptırcağıma karar vermedim...çerçevede olabilir diye düşünüyorum..tanesi nekadara mal oldu canım..bu arada benimde korkum eşimin tarafı gelip avuç avuç götürmeleriydiçünkü benim ailem burda değil..eşim tarafıda kalablık....hep kafamda soru işareti vardı...neyseki şimdi hastaneye eşim tarafı geldi gitti..hastanede normal çikolata ikram ettik..şimdi benim ve eşimin arkadaşları ya ramazan içinde yada bayramda gelicekler...onlara rahatlıkla dağıtabilirim...memlekete gidince annem mevlüt yapıcak ordada dağıtacam kendim istediğim gibi...hastaneye gelenlere sende çikolata ikram et..zaten hastaneye gelenlerin bi kısmı yine hediye için eve gelicekler ..ozaman evde verirsin bence...hem tarihinide yazdırırsın..en azından verdiğin kişiler her yıl bebeğinin doğum gününü unutmazlar..hemde doğumda çok kalablık olur başın dediğin gibi kayınvaliden toplar götürür...sonra dağıtırsan kendin daha sakin kafayla rahat verirsin istediğin kişilere....

hayırlı habererini bekliyoruz....allah kolay doğum nasip etsin....bebeişini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin....çok heycanladım valla....dualarımız herzman seninle

bana hamileligin en baslarinda görülen belirtileri söyleyebilirmisiniz.

canım benim hatırladığım belirgin bir belirti yoktu..zaten kişiden kişiyee belirtiler değişiyor...sadece adetim gecikti ve tahlil yaptım...

hüsnüzan hemeroid için kuru kayısı hoşafı içmek iyi geliyor birde kurumuş papatya kaynatıp soğutup sürersen şişkinliğini alıyor

hadi bakalım...güzel haberlerini bekliyoruz...bebişini sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhh

Kızlar bir daha fırsat bulur muyum yazmaya bilmiyorumBen tırsıyorum bu sezeryan işinden dua edin bize olur mu Saatimiz de belli değil tam olarak ...sabah olmaz bu geceeee:2:Allahım sen büyüksün...

canım geçmiş olsun.allah analı babalı büyütsün bebişini.

Kızlar bir daha fırsat bulur muyum yazmaya bilmiyorumBen tırsıyorum bu sezeryan işinden dua edin bize olur mu Saatimiz de belli değil tam olarak ...sabah olmaz bu geceeee:2:Allahım sen büyüksün...

canım neen satatin belli değil..inşallah güzel gecer doğumun canım..benim çok rahat geçti..inşallah senin de öyle olur? sen hangi şehirdesin canım?

ya kızlar benim alt tarafımda sancı var.böyle sanki bıçak batıyormuş gibi.ara ara geliyo ama.dayanılmayacak gibi değil ama sanki vajinama bıçak saplanıyo gibi.kızım da sertleştiriyo karnımı.doğum sancısı nasıl bişey.buna benzer mi.henüz ne nişanım geldi,ne de su falan.normal mi acaba.korkuyorum yaa.yarın kontrole gidicektim.sabahı beklesem mi.kocişi de panik yapmak istemiyorum ama.napayım :18: daha da erken aslnda.

allah kolay doğumlar nasip etsin canım.güzel haberlerinizi bekliyoruz.

ALLAH kolaylık versın hayırlı doğumlar cnm. bnde normal doğumdan tırsıorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…