2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkidişler

her zaman bakamıyorum nete, yeni doğumlar olmuş, ezaysay, pempermiet, suselii hepiniz gözü aydın, bebekleriniz analı babalı büyüsün uzun ömürlü olsun inşallah.
Bazı ar4kadaşlarda benim gibi beklemedeler, yavaş yavaş ağrılar artıyor, bel ağrısı, boyun ağrısı bide benim sağ elim çok uyuşuyor korkmaya başladım, randevumuzda cuma günü, bakalım bebişim kilo almışmı..

Bu arada korkularım artmaya başladı, dr normal doğum dedi ama nasıl olacak hiç bir fikrim yok çok korkuyorum:18:

canım doktorun çatı muaynesi yapıptamı söyledi?

Nestle herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yazıyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirMisssssss

nasıl acımadan bebişlerimizin hayatıyla oynuyolar ya.....Para olmuş tüm sektörün aklı fikri.Hangi cani o masumlara zarar vermek ister ve niyeeee...Terbiyesiz,ahlaksızlar...Sonuna kadar PROTESTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:63:

az önce doktor kontrolünden geldik oğlum 3 kiloyu geçmiş. ama doktorum biliyosun bazen sapmalar olabiliyo kiloda falan. umuarım altı değilde üst değerle doğurursun dedi.
nst de az sancım çıktı doktorum cuma alalım dedi ama bizim için c.tresi uygun yani kardeşlerim kayınpederim falan hepsi ctesi istiyo gelemiyo hiç kimse haftaiçi olduduğunda:(( bende ctesi olmasını istediğimi söyledim doktorumda randevularının dolu olduğunu ama hastalarla görüşüp randevu saatlerinde değişiklik yaparsak ben seni arar günü ve saati söylerim dedi. perşembe gününe kadar bizimde günümüz kesinleşmiş olucak inşallah:))

az önce doktor kontrolünden geldik oğlum 3 kiloyu geçmiş. ama doktorum biliyosun bazen sapmalar olabiliyo kiloda falan. umuarım altı değilde üst değerle doğurursun dedi.
nst de az sancım çıktı doktorum cuma alalım dedi ama bizim için c.tresi uygun yani kardeşlerim kayınpederim falan hepsi ctesi istiyo gelemiyo hiç kimse haftaiçi olduduğunda:(( bende ctesi olmasını istediğimi söyledim doktorumda randevularının dolu olduğunu ama hastalarla görüşüp randevu saatlerinde değişiklik yaparsak ben seni arar günü ve saati söylerim dedi. perşembe gününe kadar bizimde günümüz kesinleşmiş olucak inşallah:))

ne güzell darısı başımıza ....Ahhh ahh biz de bir öğrensek doğum tarihimzi...Belki de süpriz yapacak minnok oğlumm...:32:

Kızlar eve yeni geldiğim için şuan yazabiliyorum.Malesef biraz üzücü haberlerim var. Bugün öğlen Peppermint in eşi aradı. Peppermint perşembe günü yoğun bir kanama yaşamış. Hemen bebeği almak zorunda kalmışlar. Çok zor bir ameliyat olmuş Peppermint eşinin dediğine göre son anda ölümden dönmüş. Şuan hala yoğunbakımda yatıyormuş ancak Allah' a şükürler olsun hayati tehlikeyi atlatmış. Bebek de iyiymiş. Açıkçası bebeği çok sorgulayamadım. Peppermint i duyunca. Ben hergün arayıp eşinden haber alıp size nyazarım burada. Neolur şimdi hepimiz dua edelim arkadaşımız da bebeğide nsağlıklarına kavuşsunlar.

Ya buarada 3 defa yattığı hastaneyi sormuş olmama rağmen o şok haberle hastanenin adını yine unuttum. Pendikte özel hastane remine g,ibi bir ismi var bilen varsa bana hatırlatabilir mi?

Canım çarşambadan sonra bende bu konuya daha çok eğileceğim. Salı ujmarfım rapor işini halledebilirsem tabii :((

yaaa cok üzüldüm rabbim şifa versin bebegınıde onuda korusun :((((((

kızlar nasılsınız...
bizim akşam kontrolümüz vardı eve çook geç geldiğim için yazamadan sızmışım.
kontrolümüz sorunsuz geçti bebişim 3kg olmuştur hevesiyle gitmiştim ama bikaç gr kalmış 3ü doldurmasına o biraz kafama takıldı
sezeryan tarihimiz belli oldu normali çok istememe rağmen, ama bende bebeğime sezeryanle kavuşucam
eveet doğum tarihimiz 18 ağustos olarak kayda geçti
suyumuz güzel sancımız yok sorunsuz bi kontrol...perşembe tekrar gidecem kontrole...
şafak 10 olarak kayda geçmek istiyorum...

canım gözün aydın..inşallah sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşucan..bende sezaryan oldum ama çok rahattı..inşallah seninde öyle olur...

Ay evet cok haklisin canim yaaa :)) nasilds guzel benzetmissin dudak buzmeni halimiz oirtada iste :)))
:D artık benden bıkmasınlar diye ağlamıyorumda yada bebeğin odasında ağlıyorum :D

Nestle herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yazıyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirMisssssss
ben bunu facetede paylaşayım canım...

Herkese selam;

Peppermint'in doğum haberini duyunca, yoğun bakım flln başımdan aşağı kaynar sular döküldü valla, neyseki ikiside iyilermiş çok şükür...

Yeni doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun bebişleri, allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin. Ağrısı sızısı olanların da tez zamanda geçsin inşallah.

Gelişimci;;

Canım bende emziremedim, benim göğüsler büyük bebek küçük zaten ağzına sığmıyo valla:1:, alamıyor bir türlü...
Hastanede hep sağmaya çalıştım makine ile azıcık geliyordu, şimdi evde de sağmaya devam ediyorum, sen de sağ mutlaka...mama takviyesi de yaptık haliyle. Aç kalmaması daha önemli.
Canım ben bir hafta sonra fln silikon göğüs ucuyla aldırmaya çalıştım şimdi onla emiyor, ama çıplak halde hala deniyorum kızarıyor bozarıyor almıyor yine silikon göğüs ucunu takıyorum, öyle emiyor. Sen de bir dene istersen onu??
Benim kayınvalidemde her arayışında emiyor mu diyor yok diyordum ne olacak böyle diyordu. Yani ne bileyim sanki ben istemiyorum emmesini de uğraşmıyorum yaa:47:

Bizim sorunumuzda emme işte...Memeyi tutabilse diye dua ediyorm...Ben mi beceremiyorm bilmiyorum:44:

canım senin kaç günlük oldu? buarada ben hergün sağıyorum..silikon göğüs ucuda kullandım almadı canım....

canım gözün aydın..inşallah sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşucan..bende sezaryan oldum ama çok rahattı..inşallah seninde öyle olur...

:D artık benden bıkmasınlar diye ağlamıyorumda yada bebeğin odasında ağlıyorum :D

ben bunu facetede paylaşayım canım...

canım senin kaç günlük oldu? buarada ben hergün sağıyorum..silikon göğüs ucuda kullandım almadı canım....

inş cnm kolay sağlıkla kurtulmamız dışında bişi istemiyorum...
Allah herkese sağlıklı sorunsuz doğumlar nasip etsin inş...

gunaydin kizlar.

sulesli icin dilerim dualarla kolay bir dogum olmustur. ben her boyle bisey duydugumda icim aciyor yaa:(( ama eminim kolayca gecicek dogumu. zaten 3 cm e kadar acilmasi saatler aliyor. gerisi daha cabuk geciyor. isallah saglikla almistir bebisini kucagina.

biz dun gece hic uyumadik. zaten babamiz gelincede bir kavga ettik. ben hic esimi bole gormemistim sinirli. acaba omu hakli benmi kizlar.sora icim acidi. eve geldi iste evaya banyo falan yaptiricaktik. iste gazini cikarmaya calisiyorum ole degil bole yap diyor. baska bisey yapiorum boyle yap diyor. sora sinirlendim. sen herseyi biliyorsun annem herseyi biliyor alin herseyi siz yapin dedim. bi anda iyi tamam yapmiorum hicbirsey dedi sanki benim bebegim degil annenle senin bebeginiz dedi kalkti balkona gitti. sora evayi giydirdim ettim sevsin diye goturdum aglamak uzereydi balkonda. ilgilenmedi. sora dedim hersey icin bole yapma sole yap diyorsun dedim. oda bende fikir veremezmiyim. kendi bebegime dokunamiyorum. annenle yikiyorsun, onunla degistiriyorsun. biyerden dokunmak icin firsat kolluyorum. ben bebegime dokunmayacakmiyim dedi. cok uzuldum. cidden banyo yaptirirken ben onunu kapadim garibim gitti baska yerden dokunmaya calisti. sora uzuldum. neyse konustuk hallettik. dedim bende kendimi eksik hissediyorum sen bole soleyince ole yapma bole yap daha kotu oluyorum bisey yapamiomusum gibi hissediyorum dedim. oda sen herseyi mukemmel yapiyorsun ben yapamiyorum dedi. neyse hallettik. ama evde 3 anne olmasi cok zor kizlar. hadi annem gene daha bir geri kaliyor bazen. ama esim altini temizlemek, gazini cikarmak, pispislamak herseyi oda yapmak istiyor. gece kalkiyoruz eva aglayinca. dun hic uyumadi mesela karni agridi. oda benle kalkiyor sabaha kadar duruyor. dakika basi kaka yapiyor zaten her 3 dakikada bir bezini degistirmek istiyor. offf off napicam bilmiyorum. bole iste. simdide hic uyumadim uykusuzum. oda uykusuz kordon kani icin sozlesmemiz vardi onu doldurmaya vermeye gitti hastaneye.

bugun dogum yapan arkadaslara ve yapicaklara allah kolay dogumlar versin isallah.

canim ya bende dogumdan sonra esime bebisi oyle tutma boyle tut, sunu yapma boyle yap derim diye yani cok karisirim diye cok korkuyorum. cunku simdiden cok hevesli oda vede ben cok pimpirikliyim, insalalh kendimi tutabilirim vede onada firsat veririm bebisle ilgilensin diye. yazik kocaciklarimiza yaaaaa, biz hep hamilelik psikolojisi, lohusalik psikolojisi, dogum psikolojisi icindeyiz derken onlarin psikolojisini dusunmuyoruz bazen hic. ama yinede anlayislilar, ne guzel sansliyiz yani. hersey zamanla yerine oturacak eminim.

gunu belli olan arkadaslar cok imreniyorum size :) ben 41. haftadayim daha doguramadim, yarin kontrolum var insallah banada bi gun verirler. yarin ola hayrola :D

venüs cüm ne olur sıkıntı yapma kımseyı takma bebegını dusun ona odaklan evet zor ama yapmalısın bebegın ıcın
süt için rezeneyı dene humanayıda ıyı dıyolar
pamukcuk ıcınde karbıonatlı sudan baska bısey bılmıyorum

bikesha cnm saol ıns sızde yavrunuza saglıkla kavusursunuzz

oğlumun ishali halen devam edıyor gecelerı uyumuyor uyutmuyor

sulesli ve pepermintin de dogumlari gerceklesmis cok sukur , sorun var miy ok mu tam anlayamadim gecmisi tam okuyamadigim icin ama iyi olduklarini okuyunca sevindim, rahatladim.

bana artik okula gelip calismak cok zor geliyor, dokunsaniz aglayacak haldeyim :( hicbir seyi beceremiyormusum gibi hissediyorum artik. yurumemde sorun yok, cok nadir belim agriyor ama genel olarak hicbir dogum belirtisi yok henuz :( Bebek dogsa da uyusam diyorum ama biliyorum öyle olmayacak asil o zaman uykusuz kalacagim. Dun gece 3 kez sicrayarak uyandim, bir kez kusuyormus gibi oldum uykumda öyle uyandim cok garipti, digerlerinde kramp girdi ama bacagima degil gögsume ve kasigima... Esimi de korkutuyorum :):) dogum mu basliyor diye firliyor halbuki alakasi yok :)

kids_go dan haber alamadim umarim o da iyidir...

Her sey yolunda görunuyor sizde, insallah hep böyle olur...

suleslinin mesajini simdi okudum, ufff cok uzuldum, zaten icim bir sikkin ve aglayacak yer ariyorum :( umarim her sey yolunda gitmistir... cok cani yanmamistir... Hayirlisiyla bebegine kavusmustur...

sulesli ve pepermintin de dogumlari gerceklesmis cok sukur , sorun var miy ok mu tam anlayamadim gecmisi tam okuyamadigim icin ama iyi olduklarini okuyunca sevindim, rahatladim.

bana artik okula gelip calismak cok zor geliyor, dokunsaniz aglayacak haldeyim :( hicbir seyi beceremiyormusum gibi hissediyorum artik. yurumemde sorun yok, cok nadir belim agriyor ama genel olarak hicbir dogum belirtisi yok henuz :( Bebek dogsa da uyusam diyorum ama biliyorum öyle olmayacak asil o zaman uykusuz kalacagim. Dun gece 3 kez sicrayarak uyandim, bir kez kusuyormus gibi oldum uykumda öyle uyandim cok garipti, digerlerinde kramp girdi ama bacagima degil gögsume ve kasigima... Esimi de korkutuyorum :):) dogum mu basliyor diye firliyor halbuki alakasi yok :)

kids_go dan haber alamadim umarim o da iyidir...

Her sey yolunda görunuyor sizde, insallah hep böyle olur...

cnm beni mera etmissin :) ben iyiyim daha dogum yapmadim :) son zamanlarda tuhaf agrilar yasiyorum arada kasilmalarim da oluyo ama bakalim ne zaman gelicek bizim minik prenses. benimde aklima geldin bugün mail aticaktim sana :) geceleri bende mideden cok cekiyorum yanma oluyo ve midem bulaniyo kusucak gibi oluyorum aynen dedigin gibi. bi de tuvalete gitmekten hic uyuyamiyorum. insallah bebekler gelince bu s1k1ntilar biraz olsun azalir :) kendine dikkat et bisey olursa haber vermeyi unutma ;)

suleslinin mesajini simdi okudum, ufff cok uzuldum, zaten icim bir sikkin ve aglayacak yer ariyorum :( umarim her sey yolunda gitmistir... cok cani yanmamistir... Hayirlisiyla bebegine kavusmustur...

canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik havalar sıcak hareketlerimiz ağır genelde çevremizde canımızı sıkacak bişeyler oluyo.. bunalıyoruz.. derdimiz uykusuzluk ya da ağrı değil aslında bebişimiz kucağımıza bi sağlıkla gelsin herşey boş..

bana da kayınvalidem uğradı yazık kadıncağız mutfağı topluyo. annemi sordu ne cevap vereceğimi şaşırdım ankarada mı diyo evet diyorum bi hafta kalmış ses yok.. neyse kem küm yaptım geçiştirdim o da anladı üstüme gelmedi. normalde çok üzülür mahcup olurdum şimdi amaaaann diyorum sağlıklı olsun herkes önemli değil beni seven kötü düşünmez boş bulunup bişey söyleyen de olursa elimden geldiğince takılmıycam. 32 yaşına gelmişim ilk kez beebğim oluyo binbir çabadan sonra bunu gölgelemek lazım..

canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik havalar sıcak hareketlerimiz ağır genelde çevremizde canımızı sıkacak bişeyler oluyo.. bunalıyoruz.. derdimiz uykusuzluk ya da ağrı değil aslında bebişimiz kucağımıza bi sağlıkla gelsin herşey boş..

bana da kayınvalidem uğradı yazık kadıncağız mutfağı topluyo. annemi sordu ne cevap vereceğimi şaşırdım ankarada mı diyo evet diyorum bi hafta kalmış ses yok.. neyse kem küm yaptım geçiştirdim o da anladı üstüme gelmedi. normalde çok üzülür mahcup olurdum şimdi amaaaann diyorum sağlıklı olsun herkes önemli değil beni seven kötü düşünmez boş bulunup bişey söyleyen de olursa elimden geldiğince takılmıycam. 32 yaşına gelmişim ilk kez beebğim oluyo binbir çabadan sonra bunu gölgelemek lazım..

hıh ağzına sağlık ne yapıp edip biraz rahat olmak lazım aynı benimde ben burda tekim annem kendi evinde rahatını bozamıyor eşimde evde tek bırakmak istemiyorum niye gelmiyor annen diye sıkıştırıyor önceleri hep arıyodum gel diye saldım şimdi rahatım böyle tek iyi kötü işimi de yapıyorum.. çok özel şeyler yaşadıklarımız çook özel zamanlar e tabi insan daha hassas oluyor ama önce bebişimizi eşimizi kendimizi düşünüp geri kalanına biraz kulak tıkamak gerekiyor herhalde.. tadını çıkartalım kızlar :49:

bi de bişey diycem ben 2 haftadır hiç kilo almıyorum evde tek iyi beslenemiyorum yoksa normal mi bu son zamanlarda ??

canım annenle ilgili neden ne cevap vereceğimi şaşaırdım dedin?

kızlar nasılsınız...
bizim akşam kontrolümüz vardı eve çook geç geldiğim için yazamadan sızmışım.
kontrolümüz sorunsuz geçti bebişim 3kg olmuştur hevesiyle gitmiştim ama bikaç gr kalmış 3ü doldurmasına o biraz kafama takıldı
sezeryan tarihimiz belli oldu normali çok istememe rağmen, ama bende bebeğime sezeryanle kavuşucam
eveet doğum tarihimiz 18 ağustos olarak kayda geçti
suyumuz güzel sancımız yok sorunsuz bi kontrol...perşembe tekrar gidecem kontrole...
şafak 10 olarak kayda geçmek istiyorum...

bende seni merak edip durdum
sağlık sıhatle bi avazda inşallah canım benim

Back