2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çünkü aynı şehirdeyiz ama hamileliğim boyunca annem hiç ilgilenmedi. şimdi de doğuma gelmiycek herhalde kayınvalidem de annen memlekete mi gitti demek istedi. kadının aklı almadı tabi doğumda refekatçi annem kalmıycak ya.. artık ben de istemem duygusal bağım koptu çünkü.. ortada ööle kuscek doğuma gelmiycek bi olayda yok ki anlatayım şööle oldu bööle oldu diye. senden ilgi bekliyodur falan dedi kaynanalık yapmadı arayı bulmaya çalıştı valla dedim hiç ilgi gösterecek halim yok, şu doğum bi geçsin hayırlısıyla hallederiz dedim. yalan da söylemek istemedim hasta ya da maraşa gitti falan diye.. ne diyeyim çok zor durumda kaldım ama yapabileceğim hiç bişey yok yüzüne de dedim 9 aylık hamile kızına yaptığın allahtan reva değil diye.. hala diyo ki sen benle ilgilenmiyosun. sanırım bebişi kıskanıyo.. herkesin yeri ayrı anlatamadım gitti...

ben de herşeyi bi yana bıraktım. yrn kontrol var oğlum inşallah büyümüştür iki hafta önce 2600'dü bakalım 3 kilo olmuş mu..

buarada ben de son 2 haftada yarım kilo aldım 12 kilo almış oldum toplamda ..

canım hepinizde ankaradamı yaşıyorsunuz?ben annemin doğumda gelmesini istedim daha önce gelirse kalbini kırabilirim diye düşündüm...annem doğumda geldi halen burda sağolsun herşeye yardımcı olmaya çalışıyor ama ben yinede sürekli kalbini kırıyorum...daha doğrusu benim için iyi şeyler yapsada yanlış şeyler yapıyor beni geriyor sürekli...neyse anneni düşünüpte kendini üzme ozaman..annen senle ilgilenmiyorsa sende kendi haline bırak bakalım...

kızlar, ben sspatyass'tan haberlerle geliyorum. buğün gündüz hastaneye gitmişler, suni doğum vermişler. şimdi açılmayı bekliyorlar. saat 7 gibi doğum yapacakmış. konuşurken kalbinin sesinide duydum. doğum yapınca haber verecek, bende direk size yazarım. yarında sabahtan aynı hastanede kontrolüm var, doktora gitmeden önce onları da göreyim diyorum. fırsat olursa oğlunun fotoğrafını bile çekerim:)

bu arada, geçmişi henüz okuyamadım ama superisi27 haber alan var mı, onun da buğün doğumu olacaktı?

canım, çok çok tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün. benim kız da doktorun söylediği gibi seninki kadar olacakmış ama zaten önemli olan sağlıklı olsunlar, boyutlar o kadar da önemli değil:) umarım süt sorunuzda hal olur. size yine mutlu ve uzun ömürler...

aslında annem bana hep stres yapma diyip duruyor ama kendisi bana daha çok stress yaptırıyor:) evde olmama konusunda benimkide aynı şekilde. daha dün tüm gün onunla gezdik, onun için alışveriş yaptık, gezdik. buğünde kayınvalidemle birlikte hep beraber gezdik ama daha yarım saat önce akşam yine çıkalım ben oturmaktan sıkıldım demez mi:1: tamam, normal zamanlarda bende onu dolaştırmak isterdim ama şimdi gerçekten belli bir süre sonra yoruluyorum. ya bebek doğduktan sonra, ne yapacağını hiç bilmiyorum...ay, yeterki her hangi bir gerginlik çıkmasın ve bende onu kırmadan gönderirim:)

benimde annem yanimda, babamda bu gece geliyor. bende onlari kirmak istemiyorum ama bazen cocuk gibi oluyorlar. bizde annemle disari dolasmaya gidiyoruz bi magazaya giriyor cikmak bilmiyo zaten sevmem uzun uzun magazada dolasmayi, bide bu halde hic cekilmiyor. neyse dun bise begendi aldim, eve geldi begenmedi gibi tamam yarin gider geri veririm ama hic durmam cikarim hemen dedim. hemen alindimi ne, diyo birdaha birsey alma para harcama, ben ne diyorum o ne anliyo. offffffffffffff bi bebisim dogsa, bi cevremdekileri kirmadan ugurlasam, hersey duzene otursa,......vs. bide bakalim babam gelince neler yasiyacaz :84::84::84:

canım annem sabah alışveriş merkezine gitti 4 saat gezdi..tabi bu arada ben gitmiyorum bebeği bırakıp...şimdi yine gitti..bukadar gezmeyi seven görmedim yaaa..normal zaman olsa yine neyse ama bana yardım cı olmaya geldi..ama sürekli geziyor..sağolsun yemeğimi yapıyor bebekle ilgileniyor ama mesela evi çok dağıtıyor..sürekli peşindeyim..herşeyi döke saça yapıyor..ben arkasında yoruldum artık...hem evi topluyorum hem temzliyorum..ev temizlemekten hoşlanmıyorum diyor:9:işin içinden çıkıyor..temzilikte bana kalıyor..zaten annem temizlemek bir yana sürekli kirletiyor...ve çok dağıtıyor...inşallah kalbini kırmadan yollarım...

Merhaba arkadaşlar

aslında ağustos annesiydim ama bebişim erken geldiği için Temmuz annesi oldum

Bebişim doğdu ve büyüyor sevgili tontiş anneler :)

gözün aydın canım kaç haftalık kaç kilo doğdu boyu posu nasıl?kızmı erkekmi? nasıl doğum yaptın?
biraz paylaş bizimle...

kızlar, ben sspatyass'tan haberlerle geliyorum. buğün gündüz hastaneye gitmişler, suni doğum vermişler. şimdi açılmayı bekliyorlar. saat 7 gibi doğum yapacakmış. konuşurken kalbinin sesinide duydum. doğum yapınca haber verecek, bende direk size yazarım. yarında sabahtan aynı hastanede kontrolüm var, doktora gitmeden önce onları da göreyim diyorum. fırsat olursa oğlunun fotoğrafını bile çekerim:)

bu arada, geçmişi henüz okuyamadım ama superisi27 haber alan var mı, onun da buğün doğumu olacaktı?

canım, çok çok tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün. benim kız da doktorun söylediği gibi seninki kadar olacakmış ama zaten önemli olan sağlıklı olsunlar, boyutlar o kadar da önemli değil:) umarım süt sorunuzda hal olur. size yine mutlu ve uzun ömürler...

aslında annem bana hep stres yapma diyip duruyor ama kendisi bana daha çok stress yaptırıyor:) evde olmama konusunda benimkide aynı şekilde. daha dün tüm gün onunla gezdik, onun için alışveriş yaptık, gezdik. buğünde kayınvalidemle birlikte hep beraber gezdik ama daha yarım saat önce akşam yine çıkalım ben oturmaktan sıkıldım demez mi:1: tamam, normal zamanlarda bende onu dolaştırmak isterdim ama şimdi gerçekten belli bir süre sonra yoruluyorum. ya bebek doğduktan sonra, ne yapacağını hiç bilmiyorum...ay, yeterki her hangi bir gerginlik çıkmasın ve bende onu kırmadan gönderirim:)

benimde annem yanimda, babamda bu gece geliyor. bende onlari kirmak istemiyorum ama bazen cocuk gibi oluyorlar. bizde annemle disari dolasmaya gidiyoruz bi magazaya giriyor cikmak bilmiyo zaten sevmem uzun uzun magazada dolasmayi, bide bu halde hic cekilmiyor. neyse dun bise begendi aldim, eve geldi begenmedi gibi tamam yarin gider geri veririm ama hic durmam cikarim hemen dedim. hemen alindimi ne, diyo birdaha birsey alma para harcama, ben ne diyorum o ne anliyo. offffffffffffff bi bebisim dogsa, bi cevremdekileri kirmadan ugurlasam, hersey duzene otursa,......vs. bide bakalim babam gelince neler yasiyacaz :84::84::84:

ha birde bu arada eşim yada eşimin tarafından biri arayıp nasılsın annen ne yapıyor gibi soru sorduklarında artık markette yada alışveriş merkezinde demekten bıktığım için ve ayrıca utandığım için:9::26::17:artık wc de ...banyoda yada sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gitti diyorum:35:ne yapayım..diycekler annen gezmeye mi gelmiş diye...

canım hepinizde ankaradamı yaşıyorsunuz?ben annemin doğumda gelmesini istedim daha önce gelirse kalbini kırabilirim diye düşündüm...annem doğumda geldi halen burda sağolsun herşeye yardımcı olmaya çalışıyor ama ben yinede sürekli kalbini kırıyorum...daha doğrusu benim için iyi şeyler yapsada yanlış şeyler yapıyor beni geriyor sürekli...neyse anneni düşünüpte kendini üzme ozaman..annen senle ilgilenmiyorsa sende kendi haline bırak bakalım.....

evet tatlım ankaradayız hepimiz. insanlar da aa ne güzel hem annen hem kayınvaliden yanındaymış diyo... canım sıkkın ama kafam çook rahat bakalım hayırlısı...

ay canim ya stress yapma bosver,ama cok haklisin ister istemez insan mahcup olur kaynanana. bide biz bu halde kalkip onlari dusunuyoruz kaprislerini cekiyoruz zor. ama hayirlisiyla su dogumu bi atlatalim. s1kmaaa caniniii. kilonda iyiymis canim ben 14-15 kilo aldim, son haftamda catlaklarim oldu :( olmaz diyodum bu zamana kadar olmamisti. ama catir catir catlamis gobusum.

sağol canım.. neee son hafta çatlak mı oluyo ??????? şimdiye kadar olsaydı olurdu diye seviniyodum....

ha birde bu arada eşim yada eşimin tarafından biri arayıp nasılsın annen ne yapıyor gibi soru sorduklarında artık markette yada alışveriş merkezinde demekten bıktığım için ve ayrıca utandığım için:9::26::17:artık wc de ...banyoda yada sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gitti diyorum:35:ne yapayım..diycekler annen gezmeye mi gelmiş diye...

kızlar bende aksıne evde otrmktan sıkılıyorum annemde evde otrp yatalm dıor bana ozmn sıkıntılar basıyor agırlık cöküyor.evde nasıl vakıt gecırıyorsunuz banada fıkır verın..?? daha 23gun var oğlumun doğmasına ne yapıcam nasıl gun gecıcek yardımcı olun

:1: al bendende o kadar, annem sabah evi sildi supurdu, sonra beni yanliz birakip ablamla dayimlara gittiler, kac saat oldu hala gelmedi, aksamada babam geliyo yani, esimin ablasi aradi napiyosun, annen nasil? bende ne diyim, evi temizledi, simdide domates almaya gitti dedim , hamile hamile yalan soyletiyolar insana :1::1:
sağol canım.. neee son hafta çatlak mı oluyo ??????? şimdiye kadar olsaydı olurdu diye seviniyodum....

evet canim malesef 39. haftamda catlaklarim olustu, nasil oldular 1 gece icinde cok sasirmistim, ama cok sinir birsey, insalalh olusmaz sende, olsada yapicak birsey yok, saglik olsun demekten baska....

kızlaaar dr dan geldik yaklaşık 3 haftadır aynı pozisyonda kafa milim kımıldamadı karnım hiç asagı inmedi ee bide kordon sıkıntısı (ki kordondan inmiyor olabilir dedi dr) eee bide benim sıkıntı
drm ultrason nst falan senin kız gelin işi yapıyor dedi hiç kımıldamadı bi son günlerde hareketide az zaten bende tedirginim bunaldım iice
bana dediki istersen normali bekleyebiliriz ama zor bir doğum seni bekliyor (ki sezer istese şimdiye 10 kere alırdı sekeri bahane ederdi kordonu bahane ederdi ...)ama istersen bekleriz
bir diğer husus da 5 cm açılman olsa bile sezeryana döenbiliriz seçimi sen yap dedi bende dr m tecrübesine inanarak onada güvenerek sizin öneriniz ne dedim oda sezeryan dedi ne zman istersen dedi bende sizin ilk uygun oldugunuz zamn dedim (kızımın tamamıyle sansiyla istediği gun saatte gelmesini istediğimden dr ma bıraktım en azından ordan kısmetine göre gelsin dedim :)
velhasıl kelam yarın 10 da hastanede olucam saat 1 de de operasyona giricem netleşmiş olması beni rahatlattı odamı falanda sectim zaten :)) ayrıca seker oldugundan planlı omasının bazı avantajlarıda var sekerimin dengede olması acısından
bi rtaraftanda komik geliyor ben hep istediği gün ve saatte gelemsini herşeyin normal olmasını istiyordum ama kısmeti böyleymiş yavrukuşumun :)))
39 haftadır taşıyorum yarına ayrılacak olmanın verdiği bir huzun onu görecek olmanın verdiği sevinç ve heyecan aylardır o kadar alışkınım ki onun hareketlerine pır pırına hıçkırıgına tekmelerine vucudumu gerdirmesine mesanemde onun ittirmesini hissetmeye ultrasonda göreceğim zamanları heyecanla cekiyorum şimdi yarına ondan ayrılacak olmak am aslınıda görecek olmak öyle tarif edilemezki rahat rahat hönküre hönküre aglamak içimi resmen boşaltmak istiyorumama çok sevinçli bir olayıda yaşayacağımında farkındayım beni ancak sizler anlarsınız bunuda biliyorum :))
karışık duygularr işte yaaa belkide buraya bir daha ANNE olarak yazıcam inşallah yarına güzel bir mesaj atarım topikimize :))) benden haber bekleyiiinnnn :)))
elis imle selam vericez hepinizeeeee :))
hepinizi çok seviyorum iyi ki burda buluşmuşuz iyiki aylardır yazışıyoruz :))) sizleri ve kuzularınızı kucaklıyorum hepinizi öpüyorumm :))))))
:69:

efsun cuuumcanım nekadar guzel duygularını yazmıssın ya.ALLAH sağsalım bebegıne kavusmanı nasıp etsın nazarlardan korusun sizi.imrenıyorum sıze valla benım daha cook varmıs bebegm bıraz zayıf dıye doktor almak ıstemedı nasıp boyleymıs.su zamanlar cok bunalıyorum doğsada rahatlasam kavussam dıyorum allah affetsın sonra kendıme kızıyorum.bak sen ne guzel kendılıgınden gelsın saatı gunu bellı olmadan demıssın ama gunu ve saatıyle gelıyor bende tam tersi işte.buyuk konusmamak lazımmıs demek:)
sımdıden geçmıs olsun bol sütlü emzirmeli gunler senın ve kızının olsun..guzel haberlerını beklıyoruz

Son düzenleme:
kızlaaar dr dan geldik yaklaşık 3 haftadır aynı pozisyonda kafa milim kımıldamadı karnım hiç asagı inmedi ee bide kordon sıkıntısı (ki kordondan inmiyor olabilir dedi dr) eee bide benim sıkıntı
drm ultrason nst falan senin kız gelin işi yapıyor dedi hiç kımıldamadı bi son günlerde hareketide az zaten bende tedirginim bunaldım iice
bana dediki istersen normali bekleyebiliriz ama zor bir doğum seni bekliyor (ki sezer istese şimdiye 10 kere alırdı sekeri bahane ederdi kordonu bahane ederdi ...)ama istersen bekleriz
bir diğer husus da 5 cm açılman olsa bile sezeryana döenbiliriz seçimi sen yap dedi bende dr m tecrübesine inanarak onada güvenerek sizin öneriniz ne dedim oda sezeryan dedi ne zman istersen dedi bende sizin ilk uygun oldugunuz zamn dedim (kızımın tamamıyle sansiyla istediği gun saatte gelmesini istediğimden dr ma bıraktım en azından ordan kısmetine göre gelsin dedim :)
velhasıl kelam yarın 10 da hastanede olucam saat 1 de de operasyona giricem netleşmiş olması beni rahatlattı odamı falanda sectim zaten :)) ayrıca seker oldugundan planlı omasının bazı avantajlarıda var sekerimin dengede olması acısından
bi rtaraftanda komik geliyor ben hep istediği gün ve saatte gelemsini herşeyin normal olmasını istiyordum ama kısmeti böyleymiş yavrukuşumun :)))
39 haftadır taşıyorum yarına ayrılacak olmanın verdiği bir huzun onu görecek olmanın verdiği sevinç ve heyecan aylardır o kadar alışkınım ki onun hareketlerine pır pırına hıçkırıgına tekmelerine vucudumu gerdirmesine mesanemde onun ittirmesini hissetmeye ultrasonda göreceğim zamanları heyecanla cekiyorum şimdi yarına ondan ayrılacak olmak am aslınıda görecek olmak öyle tarif edilemezki rahat rahat hönküre hönküre aglamak içimi resmen boşaltmak istiyorumama çok sevinçli bir olayıda yaşayacağımında farkındayım beni ancak sizler anlarsınız bunuda biliyorum :))
karışık duygularr işte yaaa belkide buraya bir daha ANNE olarak yazıcam inşallah yarına güzel bir mesaj atarım topikimize :))) benden haber bekleyiiinnnn :)))
hepinizi çok seviyorum iyi ki burda buluşmuşuz iyiki aylardır yazışıyoruz :))) sizleri ve kuzularınızı kucaklıyorum hepinizi öpüyorumm :))))))

canim benim cok duygulandim, benimde yarin beklenen dogum tarihi tam doluyo ama bizim bebisin gelecegi yok daha, kime niyet kime kismet:), yasanalardan dolayi aslinda bi nevi sezeryan yada normal bebis secmis oluyo dogacagi gunu. dun guzel haberlerle gel demistim bugunki kontrolunden, cok guzel bi haber yarin Elis'ine kavusuyosun ne guzel, saglicakla al kizini kucagina. darisida bizlere. yarin sabirsizlikla bekliycez haberini. :nazar:

kısslar annemle kardesımde ayın 4unde geldıler 15ı gıbı doğum olack dıye.doğum 31 agustosa ertelendi.boyle oldgnu bılseydım bende 1hafta once gelın derdım ama belkıde o beklemez yıne erken gelırlerdi.annem evden cıkmak ıstemdg ıcın bnde cıkamıyorum evdede yapacak brsy bulamıyorum eşimle arada gezerdık gunlerı gecırırdık ama sımdı eşim yiyor yatıyor kalkıyor dükkana gidiyor:) puff gunler nasıl gecer.

herkes bebeklerınden bahsederken ben hala ay sancım ay suyum ay nişanmı bu dicem :49:

benim ablamin bebegi dogdugunda abartmiyorum 1 ayi geckin sarilik olmustu, ama burda hep normal dediler ve hicbirsey yapmadilar. sonra gecti ama baya uzun surmustu. sari sari gezdi cocuk:). ya ben anneme diyorum geceleri her 2 saatte bi uyandirip emziricem sariligi cogalmasin/olmasin diye yok diyo aglamadigi surece uyandirip emzirme olmaz. gunduzleri uyandir ama geceleri uyandirip emzirmek yok diyo :( sizce ne yapilmali? mudehale eden olunca iki arada bi derece kaliyorum, bebis dogunca insalalh kimseler cok karismaz bana, bide dedikleri dogrumudur diye ikilemdede kaliyorum.

bizim bebiş de oldu 3.gün sarılık...doktorumuz gündüz 2 saatte gece de maksimum 3 saatte uyuyor olsa da uyandırıp emzireceksin dedi...kuzumu 5.gün doktora götürdük...billuribin değerine bakmaya bile gerek yok dedi...çok şükür bugün bi haftalık kuzum...atlattık sarılığı :)

canımmmmm yazdıklarını okuyunca heyecanlandım ben de yaaw...Elis bebişe kavuşmana çok az kaldı desene...Badenin karnımdaki son gecesinde ben de tuhaf duygular hissetmiştim...bu gecenin keyfini çıkarmaya bak :) süper bi deneyime uzanan yolculuğaaaaaa az kaldı ve de uykusuz günlere iihihihihhi...benim gözler ayakta kapanıooooooo :P Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Elis kızııııııııııııı...dualarım senle canım:)

Yarın doğuma girecek olan var mı??* Sabah 8 de hastanede olacakmışımmm....Dualarınızı esirgemeyin....

Sağlıkla bebişine kavuşmanı dilerim canım...güzel haberlerini bekliyoruz :)

ben kuzuma gideyimmmmm...özledim :)

efsung şimdiden hayırlı ugurlu olsun yarın bebeğine kavusacaksın düşündükçe insanın içi titriyor heyecanlanıyor
gözdemmmsana da kolay bir doğum diliyorum inşallah ikinşz için de her şey yolunda gider bol bol sütünüz olur
stzmnzaman benim için de inan hiç geçmiyor sürekli gün sayıyorum 35 olsak diyorum şimdi de akciğerlerinin geliştiğini bileyim içim biraz ddaha rahat olsun diye o zaman da 37 olsun derim.evde de oyalayamıyorum kendimi bütün gün internet acık ve artık bakacak araştıracak bir şey bulamıyorum
bugün markete gittim kızlar gitmez olaydım bütün sokağı kazmışlar inan 200 metre yol arabada sallanmaktan eziyet oldu sancılandım saatlerce yattım bebek asağı bastırıp durdu şimdi biraz azaldı ama hala baskı hissi var ve alttaki kemiklerim sızlıyor uzanıyorum tedirgin oldum hareketlerinin sayısı normal.inşallah bir s1kıntı olmaz

efsungcim ne guzek yazmissin duygularini inan ojurken bile gozlerim doldu.. bizinde ctwsi olucak buyuk bu ihtimal ama bende simdiden aglamaya basladim. bebegimi bir daha icimde hissedemicem diye ayni bedende olamicaz diye agliyorum onu icimde hissetmek cok cok guzel hamilelik cok ozel bisey. hayirli dogumlar diliyorum canim
gozdemmm sanada hayirli dogumlar dikiyorum..

efsung cnm ne güzel haberlerle dönmüssün öyle :) yarin büyük gün desene. ayyy ben bile cok heyecanladim. hayirlisi olsun cnm yarin güzel haberlerini sabirsizlikla bekliyorum :)

gözdemmm sana da iyi dogumlar diliyorum. bebegini saglikla kucagina alirsin insallah.

benim yine kasilmalarim basladi ama düzenli degiller sanirim yaaa ben bu kasilmalari anlayamiyorum cünkü bende agri yapmiyoo. hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum yanlis alarm olur da bosuna geri dönerim diye hic istemiyorum aslinda. kizim da bi rahat durmuyo sag tarafimdan bacaklarini ittiriyo karnimin ortasindan poposunu ittiriyo basiyla da asagiya bastiriyo bazen artik cok canim yaniyoo

benimde tam tersi eşim bana güvenmiyor gibi yapıyor beni üzüyor..dediğim gibi çocuk gelişim uzamnı olduğum halde hiçbir yaptığıma güvenmiyor...koca karı laflarına daha çok inanıyor...sen eşinin yanlış yaptığı hareketlere güzel bir şekilde açıklama yap..belki yapmaya devam etmez...

yaa ne kotu birsey o bilirim. isinle ilgili birisinin yorum yapmasi. cok cok iyi biliyorum hemde. insanin isinde bile kendine guveni gidiyor. sende konus esinle canim anlat durumu. mecbur biraz daha iletisimci olucaz heralde.

eyezsay evet canim normal dogumu bekliyorum. yarin beklenen dogum tarihi normalinde, kontrole gidicez. artik gun verirler insallah ,sunni sancidan korkuyorum ama biran oncede gelmesini istiyorum oglusumun.
camlarin hepsi aciksa dikkat edin canim, ceyranda kalip usutur diye bi laf vardir. ya minicik o usur...

canim suni sanci banada verdiler biliyorsun. gayet yavas ve duzenli geliyor. hic merak etme neden korkuyorsunki. oyle hemende gelmiyor zaten. belli bir sure sora en yavastan basliyor. o cogalana kadar sen epidurali yaptirisin bile.

ya, erkekler bazen böyle şeylere hiç dikkate almıyorlar, bazende gereksiz yere bizden daha çok detaylı düşünüyorlar. ona bu şekilde hem seni hem bebeğinizi hasta edebileceğini anlatmaya çalış. sinirlenerek anlatınca daha çok inat ediyorlar, kendi eşimden biliyorum:)

ya, ben kendimde sarılık taşıyıcısıyım. doktorum bebek doğar doğmaz serüme takılacağını söyledi. bide her 2-3 emzireceğmizi söyledi..

yok anlamiyor doktor ole demis. yani bebek hasta olmassa yaptigi iyi biseyde yazdan kisa hazirlamak bebegi. bende alissin biseylere istiyordum cunku. ama hastalanirsa kafasini kopartirim artik.

Yarın doğuma girecek olan var mı??* Sabah 8 de hastanede olacakmışımmm....Dualarınızı esirgemeyin....

amannnnnnnnn cok heyecanlandim yahuuuu. yaaa bende sevindim. ayyy valla nede guzel anlatmissin bide. bana telini yazsana canim ozelden yarin arar sorarim. hayirlisi ile gelsin elis bebekte aramiza. burdaki guzel ailemize. tuylerim diken diken oldu valla zaten duygusalim.

bizim bebiş de oldu 3.gün sarılık...doktorumuz gündüz 2 saatte gece de maksimum 3 saatte uyuyor olsa da uyandırıp emzireceksin dedi...kuzumu 5.gün doktora götürdük...billuribin değerine bakmaya bile gerek yok dedi...çok şükür bugün bi haftalık kuzum...atlattık sarılığı :)

canımmmmm yazdıklarını okuyunca heyecanlandım ben de yaaw...Elis bebişe kavuşmana çok az kaldı desene...Badenin karnımdaki son gecesinde ben de tuhaf duygular hissetmiştim...bu gecenin keyfini çıkarmaya bak :) süper bi deneyime uzanan yolculuğaaaaaa az kaldı ve de uykusuz günlere iihihihihhi...benim gözler ayakta kapanıooooooo :P Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Elis kızııııııııııııı...dualarım senle canım:)

Sağlıkla bebişine kavuşmanı dilerim canım...güzel haberlerini bekliyoruz :)

ben kuzuma gideyimmmmm...özledim :)

ahhh ahh aynen uykusuzluktan oluyorum bende kuzum. yaa bizimde cok az oranda sarilik olmus. az orani nasil oluyorsa. ama bize 2 pediatristte gunduz uyanmazsa 3 saatte bir gecede ne zaman uyanirsa dedi. gunduz butun camlari acin gun isigi sarilik icin cok iyi dedi o kadar. oyle sik besleyin demediler.

canım benim bugun dogum olmadı yarın sabah 9 gitcem suni sancı vercekler sancım hiç yok daha açılma başlamış yarın sabah aç gel dedi doktor dualarınızı eksik etmeyin herkese hayırlı dogumlar

evet tatlım ankaradayız hepimiz. insanlar da aa ne güzel hem annen hem kayınvaliden yanındaymış diyo... canım sıkkın ama kafam çook rahat bakalım hayırlısı...

kafanın rahat olmasına sevindim...gerisini boşver...

kızlar bende aksıne evde otrmktan sıkılıyorum annemde evde otrp yatalm dıor bana ozmn sıkıntılar basıyor agırlık cöküyor.evde nasıl vakıt gecırıyorsunuz banada fıkır verın..?? daha 23gun var oğlumun doğmasına ne yapıcam nasıl gun gecıcek yardımcı olun
canım ben doğuma kadar gezdimde şimdi bebekle ilgileniyorum

:1: al bendende o kadar, annem sabah evi sildi supurdu, sonra beni yanliz birakip ablamla dayimlara gittiler, kac saat oldu hala gelmedi, aksamada babam geliyo yani, esimin ablasi aradi napiyosun, annen nasil? bende ne diyim, evi temizledi, simdide domates almaya gitti dedim , hamile hamile yalan soyletiyolar insana :1::1:

evet canim malesef 39. haftamda catlaklarim olustu, nasil oldular 1 gece icinde cok sasirmistim, ama cok sinir birsey, insalalh olusmaz sende, olsada yapicak birsey yok, saglik olsun demekten baska....
ay valla ya..ne diycemi şaşırıyorum soranlara...neyse haftasonu gidiyor...

güzel hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..bizi merakta bırakmayın...

Back