2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy sulesliii dogum yapmis :) cok sevindim yaa sonunda aldi kizini kucagina saglikli bi sekilde. darisi bizim basimiza artik günlerimiz ayniydi onunla bakalim benim minik kizim ne zaman gelicek . yeri o kadar daraldi ki ama inatla ittirip duruyo nefes alamiyorum artik gögüs kafesime bastirdikca.

of kızlar ya sinir oldum....kaynım anjiyo oldu ..yarında tekrar muayenesi var..ameliyat yapıcaklar...neyse 2-3 gündür kayınvalidemle konuşamadım..zaten haberleri eşimdende alıyorum..ayrıca aradığımda mutlaka moral bozacak bişey dediği için çokta aramak istemiyordum..neyse arayayım kadını dedim..bi aradım sesi bozuk neden beni aramıyorsun dedi...bebek emiyormu herzmanki sorusu? neyse birde annen ne yapıyor dedi..bebek kucağında şuan dedim...işte kucağına almasın alışır..sonra sen çok çekersin dedi...bende daha yeni aldı kucağına dedim...kendi yanımızda yokya..kısknaıyo herlde..gerçi olsada kendi bebekle ilgilenmez rahatına düşkündür...birde annem yanımda o öyle deyince ne açıklama yapacağıma şaşırdım..annem duydu tabi kayınvalidelik yapacak illa diyor...yani annemin kucağına almasına karışmaması gerek ..annemde belki üzülmüştür kucağına almasın demesine..çok ayıp ya...yine kafaya takacak bişey buldum

ah bu kendını bısey sanan oğlan anaları:)
(ben kayınpeder kayınvalıdeden sıkayetcı oldgm bırseyden soz edıyordum eltime kendi aılem alttan alırlar cok seyı derken; eşimin abisi OĞLAN AILELERİ BASKA ISTE KIZ AILELERI DAHA ALTTAN ALIR DEDI..)

Kızlar selam,
şöyle bir geçmişe baktım. Pepperminte çok üzüldüm ama sonradan güzel haberi aldım. Canım allah analı babalı büyütsün. Kısa zamanda çok kilo alır merak etme.:nazar:

Doğum yapan arkadaşlar sizleri de tebrik ederim.... Darısı başımıza...

Kızlar benimde dün bel ağrım çoğaldı. Gece doğru dürüst uyuyamadım. Karnıma da sancılar girip durdu. Ama geçti şimdi. Nasılsa yarın kontrolüm var. Bakalım çatım darmıymış...
canım artık sona yaklaştık ağrılar normal sen normal doğu düşünüyorsun galiba. bu arada çok az kişi kaldık doğum yapmayan. bir de herzaman seninle gelecekti dün randevusu vardı ama ses soluk yok.

Ufff daraaaaal aglamak istiyoruuummmm Uffff cok sikildim artik yaaa sebep yok ama bunaldim sikildim sikildim offffff ne zormus son gunlerrr manasiz ise yaramaz aaa yazmadim 3 gundur on sag disimde sizliyor zaten uffff Artik limitim doluyor

Merhaba kızlar ben 2011 şubat annesiyim.Bebeğim için fisher price akvaryum salıncak almıştım çok severek kullandık.şimdi bebeğim büyüdüğünden satmak istiyorum ilgilenen olursa bana özelden ulaşabilir.Salıncağı 2011 mart ayında aldık garantisi hala devam ediyor ve çok temiz onu satıp yerine mama sandalyesi alacağım için aldığım fiyatın neredeyse yarısına satıyorum.Hepinize iyi günler.

Ufff daraaaaal aglamak istiyoruuummmm Uffff cok sikildim artik yaaa sebep yok ama bunaldim sikildim sikildim offffff ne zormus son gunlerrr manasiz ise yaramaz aaa yazmadim 3 gundur on sag disimde sizliyor zaten uffff Artik limitim doluyor

al benden de okadar.kendımı kotu hıssdyrm gıttıkce daha zor gelıyor saçımdan basımdan memnun olmyrm halbukı bunlar bahane yanı bunalıyorum bırde bebegmın SAT la uyumlu gıtmedgnı doğumuma daha 20gun oldgnu soyleynce doktor ıyıce sıkıntılandım gunler gozumde buyuyor.yapacak brsey bulamıyorm bugun sağlk ocagndan cagrdlar gıtmey gucum yok gıtmıcem de

merhaba arkidişler

her zaman bakamıyorum nete, yeni doğumlar olmuş, ezaysay, pempermiet, suselii hepiniz gözü aydın, bebekleriniz analı babalı büyüsün uzun ömürlü olsun inşallah.
Bazı ar4kadaşlarda benim gibi beklemedeler, yavaş yavaş ağrılar artıyor, bel ağrısı, boyun ağrısı bide benim sağ elim çok uyuşuyor korkmaya başladım, randevumuzda cuma günü, bakalım bebişim kilo almışmı..

Bu arada korkularım artmaya başladı, dr normal doğum dedi ama nasıl olacak hiç bir fikrim yok çok korkuyorum:18:

Kızlar selam,
şöyle bir geçmişe baktım. Pepperminte çok üzüldüm ama sonradan güzel haberi aldım. Canım allah analı babalı büyütsün. Kısa zamanda çok kilo alır merak etme.:nazar:

Doğum yapan arkadaşlar sizleri de tebrik ederim.... Darısı başımıza...

Kızlar benimde dün bel ağrım çoğaldı. Gece doğru dürüst uyuyamadım. Karnıma da sancılar girip durdu. Ama geçti şimdi. Nasılsa yarın kontrolüm var. Bakalım çatım darmıymış...

Ağustos ayının daha 8'i ama Ağustos bebişleri erkenci çıktı doğuran bekleyenden çok sanki accık kaldık darısı başımıza inşallah...
ahh ahh gittikçe zorlaşmaya başladı mızmızlanmıyım söylenmiyim diyorum ama duramıyorum:) kalkıp azıcık iş yapsam nefes nefese kalıyorum nabzım 120'yi vuruyo güm güm... bi de bel ağrısı evelki gün kociş heveslendi fırsat varken başbaşa beraber yemeğe çıkalım diye yürümek istedim yemekten sonra 10 dk lık yolu gelemedim... yaşlı neneler gibi hissediyorum kendimi.. olsun hepsi bebişlerimiz için çok bekletmesin de:))))))

Bekleyen tüm arkadaşlara kolaylıklar sabır diliyorum. bebişlerine kavuşanlara da hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun cok cok bol sütlerini emsinler inşallah:emir_bebek:

ben de ççokkkk sıkılıyorummm kızlar. evim çok bartı sıcak olmuo ama iş yapmayınca vakit de geçmiyo....... ufff bunaldımmm vallaaaaa..

ah bu kendını bısey sanan oğlan anaları:)
(ben kayınpeder kayınvalıdeden sıkayetcı oldgm bırseyden soz edıyordum eltime kendi aılem alttan alırlar cok seyı derken; eşimin abisi OĞLAN AILELERİ BASKA ISTE KIZ AILELERI DAHA ALTTAN ALIR DEDI..)

çok saçmalamış...beni deli ediyorlar....yada çok hasasslaştığım için...

canımdaha dur lohusalıkta bol bol ağlıycan :D şimdiden başlama :D ben bişey deseler dudağımı büzüyorum hemen GÜLSE gibi :D ağlıycak yer arıyorum...

kızlar ya Annem burda ama oruç oruç bana hizmet ediyor bi taraftan da yemek temizlik Allah razı olsun ama kapıyı pencereyi açmaktan ev hergün tozlar içinde kalıyor bir de evi boyatmıştık geçtiğimiz aylarda ama başımıza ne geldi üst kat komşumun banyosunda su kaçağı oldu bütün koridorlar banyo tavanı akıyor kafayı yicem doğum her an olabilir diyo doktor ev de bu halde takmıyım diyorum ama duş almaya korkuyorum mikrop kapıcaz yaaaa
sabah sucular geldi kaçağı kapatmışlar ama önceden yine olmuştu üst katın banyosu tamamen kırılmak zorunda kızlarda kiracı üniversite öğrencisi hem de çalışıyolar evlerinde bulmak imkansız oluyor gece gündüz çıkıp zillerine basıyorum yaaaaaa insanı hamilelikte sinirlendiriyo herşey....ev bu haldeyken elimdende bişey gelmiyo boyatamayız da kuruması gerekiyormuş kim bilir kaç güne düzelir koku da yaptı eve nasıl getiricem diye düşünüyorum çocuğu...

kızlar nasılsınız...
bizim akşam kontrolümüz vardı eve çook geç geldiğim için yazamadan sızmışım.
kontrolümüz sorunsuz geçti bebişim 3kg olmuştur hevesiyle gitmiştim ama bikaç gr kalmış 3ü doldurmasına o biraz kafama takıldı
sezeryan tarihimiz belli oldu normali çok istememe rağmen, ama bende bebeğime sezeryanle kavuşucam
eveet doğum tarihimiz 18 ağustos olarak kayda geçti
suyumuz güzel sancımız yok sorunsuz bi kontrol...perşembe tekrar gidecem kontrole...
şafak 10 olarak kayda geçmek istiyorum...

merhaba arkidişler

her zaman bakamıyorum nete, yeni doğumlar olmuş, ezaysay, pempermiet, suselii hepiniz gözü aydın, bebekleriniz analı babalı büyüsün uzun ömürlü olsun inşallah.
Bazı ar4kadaşlarda benim gibi beklemedeler, yavaş yavaş ağrılar artıyor, bel ağrısı, boyun ağrısı bide benim sağ elim çok uyuşuyor korkmaya başladım, randevumuzda cuma günü, bakalım bebişim kilo almışmı..

Bu arada korkularım artmaya başladı, dr normal doğum dedi ama nasıl olacak hiç bir fikrim yok çok korkuyorum:18:

evet ağrılarımız çok arttı benim de boyun ağrım tavan yapmıştı

çok saçmalamış...beni deli ediyorlar....yada çok hasasslaştığım için... canımdaha dur lohusalıkta bol bol ağlıycan :D şimdiden başlama :D ben bişey deseler dudağımı büzüyorum hemen GÜLSE gibi :D ağlıycak yer arıyorum...
Ay evet cok haklisin canim yaaa :)) nasilds guzel benzetmissin dudak buzmeni halimiz oirtada iste :)))

Nestle herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yazıyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirMisssssss

Herkese selam;

Peppermint'in doğum haberini duyunca, yoğun bakım flln başımdan aşağı kaynar sular döküldü valla, neyseki ikiside iyilermiş çok şükür...

Yeni doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun bebişleri, allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin. Ağrısı sızısı olanların da tez zamanda geçsin inşallah.

Gelişimci;;

Canım bende emziremedim, benim göğüsler büyük bebek küçük zaten ağzına sığmıyo valla:1:, alamıyor bir türlü...
Hastanede hep sağmaya çalıştım makine ile azıcık geliyordu, şimdi evde de sağmaya devam ediyorum, sen de sağ mutlaka...mama takviyesi de yaptık haliyle. Aç kalmaması daha önemli.
Canım ben bir hafta sonra fln silikon göğüs ucuyla aldırmaya çalıştım şimdi onla emiyor, ama çıplak halde hala deniyorum kızarıyor bozarıyor almıyor yine silikon göğüs ucunu takıyorum, öyle emiyor. Sen de bir dene istersen onu??
Benim kayınvalidemde her arayışında emiyor mu diyor yok diyordum ne olacak böyle diyordu. Yani ne bileyim sanki ben istemiyorum emmesini de uğraşmıyorum yaa:47:

Bizim sorunumuzda emme işte...Memeyi tutabilse diye dua ediyorm...Ben mi beceremiyorm bilmiyorum:44:

Back