• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben zaten höt höt yapıp adamı kendimden uzaklaştırmayı başarıyorum.:49:

Kendimi 7. aya kadar çok güzel hissediyordum ama 7. aydan sonra hiç beğenmediğim için sanki kocam da beni kadın olarak gördüğünden değil de acıdığından sokulup güzel şeyler söylüyormuş gibi geliyor.

Biliyorum yok öyle birşey ama oooof hayırlısıyla eski halime dönmek istiyorum artık:59:

Kendimi 7. aya kadar çok güzel hissediyordum ama 7. aydan sonra hiç beğenmediğim için sanki kocam da beni kadın olarak gördüğünden değil de acıdığından sokulup güzel şeyler söylüyormuş gibi geliyor.
Biliyorum yok öyle birşey ama oooof hayırlısıyla eski halime dönmek istiyorum artık:59:

bnde koca karnımdan kendımı guzel bulmuyorum hele son zamanlarda.selulıtlerım olms bıde.52 kıloyla hamıle kaldım suan 63kıloyum.halbukı kılodan yana eşim memnun eskıden kollarımı bacakklarımı sıkarken buukdr tatlı deılmıs sımdı tombulum dye sevıyor:) bıgun tombulum dıye sevcg hıc aklıma gelmezdı:)

iyiyiz canım biz, kesi sırasında acı duymadım pek dikişlerde zor olmadı ama sonrasında ddiğim gibi acıyor.ama bünye meselesi herkeste aynı şey olacak die bişey yok.benimki ela değil zeynep reyyan karıstırdın sanırım :)) kızçem iyi çok şükür minnak biraz :) gazı oluyor. geceleri 12 ile 6 arası en az 3 kez kalkıyorum.ama hiç zor gelmior şimdilik.kan şekeri düşük olduğu için sürekli uyandırılıp beslenmesi lazımmış.bazen ben uyanıyorum bazen o uyandırıyor:)yanımda annem var ama ancak on gün kalabiliyor 7 si gitti.üç dört güne gidecek sonra yalnızım.:((
Sen atalattin artik kesi aci sanci her neyse gecti artik kalan agrilarin gecmesini beklemekte. Annen gittikten sonra idare edebilecekmisin peki ben simdi aman bi karni bi alti bi banyosu bi gazi diyorumda insallah soylemek kadar kolay olur ilerde de sana acil sifalarmdiliyorumncanim darisi bekleyenlere ;))
Arkadaşlar merhaba,2 gün önce topiğe hiç bir doğum belirtim yok yazmıştım. Dün sabah 6:14'te suyum geldi.Akşam 18:30'da normal doğum yaptım.Kızım 4080 gr doğdu:nazar::nazar::nazar: .Dünyanın en güzel şeyi...:16:Emiyor, gayet sağlıklı hamdolsun.Şu anda yanımda uyuyor prensesim. Rabbim hepinizi sağlıkla, hayırlısıyla yavrularınıza kavuştursun inşaAllah...
aaayyyy gozun aydin gecmis olsun allah anali babali buyutsun darisids bekleyenlere olsun zamaniyla :)))Masallah kilosuda guzelmis ;))
Arkadaslar Merhaba,Hepinize guzel dilekleriniz icin cokkkk tesekkur ediyorum. Allah siradaki arkadaslara bu duyguyu nasip etsin. Ilk gece bebegimiz kuvezde kaldiktan sonra ertesi gun sabah yanimiza getirildi ben ve esim o gunu ve geceyi O'nu izleyerek gecirdik, cok karisik duygular diyebilirim, ben her an aglamakli....Clarissa Ela dun bir haftalik oldu, bugun sabah da gobek kordonu dustu cok sukur. Halen cok minik ama artik kucagima rahatlikla alabiliyorum, biryerlerini incitecegim diye korkuyordum, esim halen biraz daha korkuyor. Annem kolay tutmamiz icin minik bir yastik yapti, beslerken filan onu kullaniyorum onun haricinde de pamuk battaniye kullaniyorum. Sarilik baslamisti ama neyseki ilerleme gostermedi cok sukur, doktoru bir ay icinde billirubin degerinin daha da dusecegini soyledi. Sutum geldi fakat basindan beri mama verildigi icin memeyi almakta zorlaniyor. Ben de israr ediyorum ama bakalim...Biberonu tutmak sanirim cok daha kolay geliyor, memeyi tutmaya calisirken cok sabirli degil, acaip sinirleniyor kizariyor sonra da ben korkuyorum bir sey olacak diye.... Dun biraz agzindan ve burnundan mama geldi acaip korktum, sanki nefes almakta zorlandi gibi...sizce cok mu vermisimdir? Doktoru midesi buyuyor dedi ve acaip hickirik tutuyor uzuluyorum. Benim operasyon yerim daha iyi, agrilar azaldi ama yine de bazen zorlaniyorum. Bu arada goruntum halen hamile gibi...Bebekli hayat cokkkk yogun, lutfen kendinizi buna hazirlayin, kesinlikle cok yardima ihtiyaciniz var.Topigi okuyamadim kusura bakmayin ama en son Hilale arkadasimiz bir tosun dunyaya getirmis, cok tebrik ediyorum, Allah anali babali buyutsun.Only Smile'a not iletmistim. Hastanede acaip terliyorsunuz, ben genellikle bacak kismimi yikadim ama parfumlu islak mendillerden kendiniz icin listeye eklemenizde fayda var diyebilirim, onunla silmek insani ferahlatiyor.Arkadaslar saglikla diger bebeklerimizin de dunyaya gelmesi dilegiyle, hepinizi kocaman operim, sevgiler.
canim pes etme emzirmeye devam et o hickiriklardanmide buyummesinden kaynaklidir endise etme ayyy canim yaa darisi. Bizlere :)))
Kızlar bu sabah bir arkadaşım mail atmış aşağıda yazanları, sizlerle de paylaşayım dedim. İlk gebeliklerde doğumdan bir-iki hafta önce, sonraki gebeliklerde doğumdan yaklaşık birkaç gün önce bebeğin başının doğum kanalına yerleşmesi üzerine rahmin yüksekliği 2-3 cm azalır. Bu durum gebe kadında rahatlama yaratır. Daha rahat nefes alıp verir. Mide ve bağırsak şikayetleri azalır. Bunun yanı sıra idrar torbasına basınç arttığı için sık idrara çıkılır. Gebeliğin 28. haftasından itibaren rahimde zaman zaman kasılmalar, sertleşmeler meydana gelir. Bunlar normaldir ve genellikle ağrısızdır. Bazen ağrılı olduğunda bunlara yalancı doğum ağrısı denir. Rahmin doğuma hazırlık yaptığı bu kasılma egzersizleri son haftalarda oldukça sıklaşır. Doğumdan bir-iki gün önce hormon düzeyindeki değişiklik nedeniyle vücuttan su atılması ve iştah azalması meydana gelir. Bu nedenle 1-2 kg. kilo kaybı görülebilir. Doğumun gerçekleşeceği gün vücutta doğumda kullanılmak üzere kullanılan enerjinin bir kısmı açığa çıkarılır. Birçok gebe kadın bu enerjiyi doğumda kullanmak yerine kendilerini zinde ve dinamik hissettikleri için temizlik, alışveriş, gezme gibi işlerde kullanır. Bu enerjinin amacı dışında kullanılması, gebe kadının doğumda kolay yorulmasına, doğumun zor ve uzun olmasına neden olabilir. Onun için gebelerin 38. haftadan itibaren kendilerini her zamankinden daha iyi ve zinde hissettiklerinde, bunun doğumun yaklaştığını belirten bir belirti olduğunu düşünüp, enerjiyi başka amaçla kullanmaları, aksine istirahat etmeleri ya da hafif işlerle oyalanmaları gerekir. Bazı gebelerde doğumdan bir-iki gün önce vücudun bağırsakları temizleme işleminden dolayı ishal meydana gelebilir. Doğumun Başlangıç BelirtileriNişane (kanla karışık akıntı) nin gelmesi Poşun açılması (doğum sularının gelmesi) Düzenli ağrıların başlaması. Düzenli ağrılar: İlk başlarda 10-15 dakikada bir gelip 15-20 saniye sürer, doğum yaklaştıkça 2-3 dakikada bir gelip 1 dakika süren ağrılar şeklindedir. Kolay ve Rahat Bir doğum İçin Şunları YapınızAğrılarınız başladıktan sonra sıvı gıdaları tercih edin. Bağırsaklarınızın boş olması doğumu kolaylaştırır. Hastaneye gitmeden önce ılık bir duş alarak rahatlayın. Sularınız geldiyse ayakta durmayın, en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Korkmayın. Korku ve endişe ağrılarınızın düzenini bozarak doğumun uzamasına neden olur. İki ağrı arasında düzenli nefes alip vererek kendinizi ve bebeğinizi rahatlatın. Zamanı gelmeden ıkınmayın. Derin derin nefes alın. Sancı geldiğinde ağzınızı kapatın, çenenizi göğsünüze dayayıp, ellerinizle bir yerden (doğum masası veya yatağın kenarlan) destek alarak bütün gücünüzle aşağıya doğru ıkının. Bebeğinizin başı doğuncaya kadar ıkınmalara devam edin. Bebeğinizin doğmasıyla doğum olayı henüz bitmemiştir. Sıra plasentanın (eşin) doğumuna gelmiştir. Bu safhada fazla ağrı hissedilmez. Karnınıza yapılacak masajla eşin ayrılması kolaylaşır. Derin derin nefes alın. İlk yarım saat içerisinde bebeğin eşi ayrılacaktır. Böylece doğum olayı sizin de yardımınızla sağlıklı ve kolay bir şekilde tamamlanmıştır. Doğumdan sonra rahim eski haline dönmek için kasılır. Buna bağlı olarak da karnınızda hafif sertlik ve ağrı oluşur. Bu durum norınaldir. Karnınıza yapacağınız hafif masaj rahimin çabuk toplanmasını sağlayarak doğum sonu kanamalarını azaltır. Doğumdan sonraki ilk yarım saat içerisinde bebeğinizi emzirmeye başlayın. Bu hem doğum kanamalarını azaltır hem de bebeğinizle aranızda iyi bag kurmanizi saglar.
Canim iyi bir bilgilendirme oldu tesekkurler:)))
hocam turnusolün açıklamasını yapmadı ama ben tahmin ediyorum hani enfeksiyon kapınca vajinanın doğal asidik ortamı bozuluyor ortam bazikleşiyor heralde onu test etmek istedi.çünkü kırmızı turnusol vardı ;) fenci olmam işe yaradı dedim ama amniyotik sıvıyla ilgili olduğunu sanmıyorum.
sanirim kids go demisti amniyon sivisi olup olmadigi anlasiliyor die
Çok teşekkür ederim güzel çiçekleriniz için... :54:Canım inan korkutmamak için zor oldu diye geçiştireyim dedim ama diğer arkadaşları da korkutmam inşaAllah. Klişe olacak ama gerçekten herkesin bünyesi farklı. Ben 1.70'im, 91 kiloyla doğum yaptım, ağrı eşiğim de gerçekten yüksektir, hiç canım tatlı değildir, buna rağmen çok zor oldu, 1.55 boyunda 47-48 kilo bir arkadaşım vardı fakülteden, o çok kolay doğurmuştu mesela. Saat 18:30 da doğum yaptım. 9:30 10:00 gibi düzenli sancılarım gelmeye başlamıştı. Suyum da sancılarla beraber yavaş yavaş boşaldı, birden bire tamamı gelmedi. Saat 12'ye kadar sancı geldiği zaman sancım geliyor diyordum. 12 -15 arası sancım varken bağırmaktan sesim kısıldı. 3'ten sonra doğuma kadar gelen sancılarımla aynı anda ıkınmamı istedi doktor. Kendiliğinden ıkınma hissi gelmedi bana. Aynı anda da müthiş uyku bastırdı. Bir de bir önceki gece on birden beri yemek yemediğim için aşırı halsizdim zaten. O son sancılarda çok zorlandım. Artık - zaman kavramını kaybetmiştim ama sanırım son bir saat- doktor hep yanımdaydı, sancılar çok sıktı, biryandan doktor eliyle aşağıyı açıyor,bir yandan ebe var gücüyle karnıma bastırıyor, aynı anda da benden o sancıları çekerken nefesimi tutup var gücümle ıkınmamı istiyorlar. Bebeğin başı çıkınca rahatlarsın derler ya, ben başı çıkınca da rahatlayamadım. Omzunun çıkışı da zordu. Sonrasında dikişleri de hissettim. Plasentayı çıkarmak için bile karnıma bastırdılar.Öncesinde lavman sonda hepsi yapılmıştı ama onlar sinek ısırığı kalıyor son sürecin yanında. Doğumhaneye giderken sancılardan eşimi bile görmemişim. Çıkarken de o kadar halsizdim ki 2 saat kimseyle konuşamadım. Sesim çıkmadı daha doğrusu.Yavrumu bile sevecek takatim yoktu. Gece biraz toparlanınca lavaboya kalktım. Aynada yüzümü görünce çığlık attım.Küçük kırmızı lekeler vardı boynuma kadar. Saçlarımı ağarmış görmem bile mümkündü sanırım o sancıların üzerine. Bugün biraz daha azaldı lekelerim. Kızıma bakmak hepsini unutturuyor zaten.Böyle uç şeyler herkesin başına gelmez, nolur rahat olun.Sonuçta ne olduysa yarım gün sürdü ve geçti gitti. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez. Rabbim hepinize kolaylık versin.
Canim iyi dayanmissin valla tebrik ederim artik yapamiycan sey yoktur heralde su hayatta ayni guc kuvvet bizede olsun ;)
Kızlar herkese salam,Biz doktordan yeni geldik sayılır...Haberler kötü değil ama benim moralim bozuldu, bir müddet ağlamadan sonra şimdi daha iyiyim.Bu son kontrolümüzdü doktor haftaya salı-çarşamba gününe planlamıştı doğumu. Ama suyum azalmaya başlamış, bundan sonra da yavaş yavaş azalacak dedi doktor. ara ara tansiyonum 13'lere çıkıyordu bir de ayak bileklerim de iyice şişince beklemeyecez cumartesi 38+0 oluyo, o zaman alacaz dedi. Gebelik zehirlenmesinden de süphelendi, idrar tahlilinde protein çıkmadı allahtan. Ben eşim yok, pazartesi gelebilecek izin durumları sıkıntıda fln dedim ama, daha fazla bekleyip seni de bebeği de riske atmaya gerek yok dedi, son konrolden bu yana kilosunda da değişim yok. Zaten küçük bir bebek takip ettiğimiz 38e kadar zorladık, bundan sonrası boşuna riske girmek olur dedi ve cumartesi de diretti.Benim moralim çok bozuldu tabi, eşim olmayacak diye ağlaya ağlaya onu da aradım. O da ben ne yapıp edip gelirim merak etme sen dedi. Yarına ayarlamış sanırım gelecek galiba beni kandırmıyorsa:((Bizden böyle 23 temmuz da doğuma gidiyorum...Dualarınızı eksik etmeyin, inşallah kuvoze gerek kalmadan getiririz kızımızı eve...
Canim sakin uzulme esin yetisir oda dayanamaz zaen napar eder gelir uzulme bebisinin sagligi daha onemli degilmi soyle bir dusun zaten esinde ayarlamis geliyormus :)) sen simdi kucagina alacagin zamani hayal et :)))
kizlar yaaa benim kasilmalarim oluyo 1 saattir 30-40 sn sürüyo ama 4-5 dk da bi karnim tas gibi oluyo ve alt tarafa dogru cekiyo gibi oluyooo cooook korkuyorum ya simdi dogurmak istemiyorum. hastaneye de gitmek istemiyorum eger gidersem dogum sancisi olmasa bile beni doguma kadar yatirirlar :((((
canim gitsen iyi degilmi ?

demek sendede oluyor hormonlarımızdan galıba:) senın plan guzelmıs.tabı polıs evınde eşinin tanıdıkları olursa oda çevreden cekınıp yok deme ıhtımalı yuksek.cunku anlar erkek kısmısı:) bzmde gıyım magazamız var senın gıbı fırsatlarım yok dukkanda eleman var zaten.bıde bayrama denk gelıyor logusalk sonu iş konusundada eşimn en streslı oldg tarıhler:) doğsun artık bu tosun da gunluk hayatımıza devam edelım tam cilveleşirken bır viyaklama bunlarda gelecek daha:)

ay evet bak kesin öyle olur normalde bebişlerimiz uyurken bile tam o anda uyanacaklar ben eminim valla benim eşim sabırsızlıkla şu zamanın geçmesini bekliyo artık hissedebiliyorum bunu canım ya çok özledi beni kocacım:1:

canım hiç üzülme ama seni çok iyi anlıyorum benim ilk doğumum da eşim yoktu yanımda sadece annem vardı.çok zor ve üzücüydü ama çocuğumu kucağıma alınca herşeyi unuttum ama merak etme eşin yalan söylemez eminim o senden daha çok heyecanlıdır.ben eşinin geleceğine inanıyorum.içini ferah tut.herşey yoluna girecek ....:3:

canım moralini bozma eşin doğumda yanında olacaktır mutlaka bebek içinde en iyisinni dr bilir küveze gerek kakmıcak inşallah tatlım minik kızına kavuşacaksın sen sakın bu son günlerde üüzülme herşey çok güzel olacak

canım senin ve bebişin için iyi olan neyse o olsun,38+0 kötü bi zaman değil ki...sen kendini üzüp de strese sokma lütfen...eşin için de canını sıkma yaa...bir baba adayı napar ne eder,eşinin ve yavrusunun yanında olur...sen şimdi kendini üzme bebişini de etkileme....o güzel olaya odaklan...onu koklamana ne kadar az kaldı onu düşünnnnnnnnnnn:nazar:

cnm değiştin demek dr u hayırlısı olsun...
bebişin kilosu güzel maşallah ona
bu arada lökosit bendede 11 12 çıkmıştı o suda eriyenle 1 2ye dştü sakın ihmal etme

cnm hiç sıkma canını bebeişin çok güzel bi haftada gelmiş olacak sen merak etme...
kilosunu tam yaz mamışın ama eğer düşük görülürse 2 3 gün küvezde kalır buda dünyanın sonu değil çoğu bebek giriyo küveze
sen kafana takma bebişin gelecek o mutluluğu düşün
eşinde bence seni nu zorlu ve bi o kadarda güzel gününde yalnız bırakacak değil herşeyi göze alarak gelir(nerede bilmiom ama)herşeyin hayırlısını dile cnm

canım sıkılma sakın inş sağsalım kurtulursun dualarım senınle canım merak etme hersey guzel olacak

ALLAH sağsalım doğum nasıp etsın emınımkı eşin gelecektr kandırırmı karısıyla bebişini.hayırlısıyla kucagna almak nasıp olsun . bence mutlu ol oyle yada boyle bebeğine kavusuyorsun ve erkende deıl 38 hafta.

Çok sağolun kızlar yaa iyiki varsınız. Dualarınız benimle biliyorum...
Eşim de yarın çıkıyo yola bir aksilik çıkmazsa inşallah. Şimdi moralim daha iyi tabi...Sadece sağlıkla kucağıma alabileyim, bir aksilik çıkmasın diye dua ediyorum.

bnde koca karnımdan kendımı guzel bulmuyorum hele son zamanlarda.selulıtlerım olms bıde.52 kıloyla hamıle kaldım suan 63kıloyum.halbukı kılodan yana eşim memnun eskıden kollarımı bacakklarımı sıkarken buukdr tatlı deılmıs sımdı tombulum dye sevıyor:) bıgun tombulum dıye sevcg hıc aklıma gelmezdı:)

:46:....................................

benimde öyle hissettiğim zamanlar oluyo ama bunu eşime belli etmiyorum bide ben gerçekten çirkinleştim ya :1: önemli olan bu anda beğenmesi ama iltifat bile etse insanın zoruna gidiyo dimi çok iyi anlıyorum seni çok

benimde öyle hissettiğim zamanlar oluyo ama bunu eşime belli etmiyorum bide ben gerçekten çirkinleştim ya :1: önemli olan bu anda beğenmesi ama iltifat bile etse insanın zoruna gidiyo dimi çok iyi anlıyorum seni çok

Eeeee boşuna dememişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye.:55:

kızlar benim şeyimin ucu çok acıyo arada alttan baskı yapıyo bebek sanki bacak arama yastık bastırıyorum artık acıdan sizce nedenki

Kızlar herkese salam,

Biz doktordan yeni geldik sayılır...Haberler kötü değil ama benim moralim bozuldu, bir müddet ağlamadan sonra şimdi daha iyiyim.
Bu son kontrolümüzdü doktor haftaya salı-çarşamba gününe planlamıştı doğumu. Ama suyum azalmaya başlamış, bundan sonra da yavaş yavaş azalacak dedi doktor. ara ara tansiyonum 13'lere çıkıyordu bir de ayak bileklerim de iyice şişince beklemeyecez cumartesi 38+0 oluyo, o zaman alacaz dedi. Gebelik zehirlenmesinden de süphelendi, idrar tahlilinde protein çıkmadı allahtan.
Ben eşim yok, pazartesi gelebilecek izin durumları sıkıntıda fln dedim ama, daha fazla bekleyip seni de bebeği de riske atmaya gerek yok dedi, son konrolden bu yana kilosunda da değişim yok. Zaten küçük bla devair bebek takip ettiğimiz 38e kadar zorladık, bundan sonrası boşuna riske girmek olur dedi ve cumartesi de diretti.
Benim moralim çok bozuldu tabi, eşim olmayacak diye ağlaya ağlaya onu da aradım. O da ben ne yapıp edip gelirim merak etme sen dedi. Yarına ayarlamış sanırım gelecek galiba beni kandırmıyorsa:((
Bizden böyle 23 temmuz da doğuma gidiyorum...Dualarınızı eksik etmeyin, inşallah kuvoze gerek kalmadan getiririz kızımızı eve...
canım, bence kandırmıyordur o seni. sonuçta o da çocuğunu görmek ister. umarım yanına yetişir ve sen yalnız hissetmezsin kendini. sonradan da, inş bebeğin küvoza girmeden, mutlu mesut evinize dönerseniz..

kizlar yaaa benim kasilmalarim oluyo 1 saattir 30-40 sn sürüyo ama 4-5 dk da bi karnim tas gibi oluyo ve alt tarafa dogru cekiyo gibi oluyooo cooook korkuyorum ya simdi dogurmak istemiyorum. hastaneye de gitmek istemiyorum eger gidersem dogum sancisi olmasa bile beni doguma kadar yatirirlar :((((
canım, uzandıkça devam ediyor mu. evde sonuçta yalnız deilsin, dimi? yalnızsan ne olur ne olmaz arayıp birisini çağırsan...

Arkadaşlar merhaba,

2 gün önce topiğe hiç bir doğum belirtim yok yazmıştım. Dün sabah 6:14'te suyum geldi.
Akşam 18:30'da normal doğum yaptım.
Kızım 4080 gr doğdu:nazar::nazar::nazar: .
Dünyanın en güzel şeyi...:16:
Emiyor, gayet sağlıklı hamdolsun.
Şu anda yanımda uyuyor prensesim.

Rabbim hepinizi sağlıkla, hayırlısıyla yavrularınıza kavuştursun inşaAllah...
oh, maşallah, kızının kilosuda gayet iyiymiş. allah analı babalı büyütsün. size uzun ve mutlu ömürler.
Arkadaslar Merhaba,

Hepinize guzel dilekleriniz icin cokkkk tesekkur ediyorum. Allah siradaki arkadaslara bu duyguyu nasip etsin. Ilk gece bebegimiz kuvezde kaldiktan sonra ertesi gun sabah yanimiza getirildi ben ve esim o gunu ve geceyi O'nu izleyerek gecirdik, cok karisik duygular diyebilirim, ben her an aglamakli....

Clarissa Ela dun bir haftalik oldu, bugun sabah da gobek kordonu dustu cok sukur. Halen cok minik ama artik kucagima rahatlikla alabiliyorum, biryerlerini incitecegim diye korkuyordum, esim halen biraz daha korkuyor. Annem kolay tutmamiz icin minik bir yastik yapti, beslerken filan onu kullaniyorum onun haricinde de pamuk battaniye kullaniyorum. Sarilik baslamisti ama neyseki ilerleme gostermedi cok sukur, doktoru bir ay icinde billirubin degerinin daha da dusecegini soyledi. Sutum geldi fakat basindan beri mama verildigi icin memeyi almakta zorlaniyor. Ben de israr ediyorum ama bakalim...Biberonu tutmak sanirim cok daha kolay geliyor, memeyi tutmaya calisirken cok sabirli degil, acaip sinirleniyor kizariyor sonra da ben korkuyorum bir sey olacak diye.... Dun biraz agzindan ve burnundan mama geldi acaip korktum, sanki nefes almakta zorlandi gibi...sizce cok mu vermisimdir? Doktoru midesi buyuyor dedi ve acaip hickirik tutuyor uzuluyorum. Benim operasyon yerim daha iyi, agrilar azaldi ama yine de bazen zorlaniyorum. Bu arada goruntum halen hamile gibi...

Bebekli hayat cokkkk yogun, lutfen kendinizi buna hazirlayin, kesinlikle cok yardima ihtiyaciniz var.

Topigi okuyamadim kusura bakmayin ama en son Hilale arkadasimiz bir tosun dunyaya getirmis, cok tebrik ediyorum, Allah anali babali buyutsun.

Only Smile'a not iletmistim. Hastanede acaip terliyorsunuz, ben genellikle bacak kismimi yikadim ama parfumlu islak mendillerden kendiniz icin listeye eklemenizde fayda var diyebilirim, onunla silmek insani ferahlatiyor.

Arkadaslar saglikla diger bebeklerimizin de dunyaya gelmesi dilegiyle, hepinizi kocaman operim, sevgiler.
canım, sizi ikinizide yine tebrik ediyorum. bebeğinde yavaş yavaş toparlanıyor gibi. umarım şu emzirme sorunuda çözerseniz

iyi bilirim egenin sıcağını ben denizliliyim biz yatak odasında yatıyoruz ama sıcaktanda ölüyoruz erken doğum riskim olduğu için evde ananem var cilveleşemiyoruzda:1: gerçi ben şimdi sıcaktan yanaştırmıorum yanımada ah şu lohusalıkta bitsede kavuşsak eşlerimize:1:
ya, kızlar, onu bende çok özlüyorum. gerçek eşimle yine kucaklaşarak uyuyoruz ama insan uzun müddet kardeş gibi olunca vahşileşmeye başlıyor. bazen saldıracak gibi bakıyorum:) eşimde dalga geçip, şu bakışlarından korkmaya başladım, diyip gülüyor. çocuk doğduktan sonradan annem bir ay kadar daha yanımda olacak, yani istesekde eskisi gibi rahat olamayacağız:) artık yaramaz çocuklar gibi olacağız:1:

keşke hamilelikte lekenmeler olmasaydı benim yüzümden de tren gibi bene benzer lekeler çıktı eşimden saklar oldum yüzümü ya bide gitmese diyede korkmaz değilim:17:

bi twitera bakıyorum bır buraya vakıt baska gecmıyor pırıncı ıslamayı unutmsm kızlar sımdı ısladım geldım.esım 10bckt kapatyr dukkanı tam zamanında aklıma geldı pırınc.gercı son 1aydr yemek yaptgmda yok esımın yedıgıde yok cıps meyvesuyu kola falan menemen ıdare edyrz sıcakta yıyesımız gelmıyor ama bugun bı degısıklık ypp ymek yaptım borulce:) e pılavsız ne anlarız o borulceden neysekı cok gec kalmadım pılav ıcın.sımdı bıde ben yemıcem der delı eder adamı bey:)

kızlar benim şeyimin ucu çok acıyo arada alttan baskı yapıyo bebek sanki bacak arama yastık bastırıyorum artık acıdan sizce nedenki

Çatı ağrısı işte o.

Özelli,kle fazla ayakta kaldığımda bende de oluyor.

Ben de o zaman sol yanıma uzanıp bacaklarımın arasını yastıkla destekliyorum.

Ayakları havaya dikmek de işe yarıyor.

Yaramazlar kafaları bastırmaya başladı artık olacak bunlar.:49:

keşke hamilelikte lekenmeler olmasaydı benim yüzümden de tren gibi bene benzer lekeler çıktı eşimden saklar oldum yüzümü ya bide gitmese diyede korkmaz değilim:17:

gıdıyormus cnm o lekeler.kalanı gormedım yanı.sanırım kızın olacak.kız bebek bekleyenler olyormus.oylemı?

canım, bence kandırmıyordur o seni. sonuçta o da çocuğunu görmek ister. umarım yanına yetişir ve sen yalnız hissetmezsin kendini. sonradan da, inş bebeğin küvoza girmeden, mutlu mesut evinize dönerseniz..

canım, uzandıkça devam ediyor mu. evde sonuçta yalnız deilsin, dimi? yalnızsan ne olur ne olmaz arayıp birisini çağırsan...

oh, maşallah, kızının kilosuda gayet iyiymiş. allah analı babalı büyütsün. size uzun ve mutlu ömürler.

canım, sizi ikinizide yine tebrik ediyorum. bebeğinde yavaş yavaş toparlanıyor gibi. umarım şu emzirme sorunuda çözerseniz

ya, kızlar, onu bende çok özlüyorum. gerçek eşimle yine kucaklaşarak uyuyoruz ama insan uzun müddet kardeş gibi olunca vahşileşmeye başlıyor. bazen saldıracak gibi bakıyorum:) eşimde dalga geçip, şu bakışlarından korkmaya başladım, diyip gülüyor. çocuk doğduktan sonradan annem bir ay kadar daha yanımda olacak, yani istesekde eskisi gibi rahat olamayacağız:) artık yaramaz çocuklar gibi olacağız:1:

sen yine iyisin kucaklaşarak uyumak hayal oldu bizde :1::1: arada göbüş var rahat edemiyorum ki ben arada işve cilve yapayım diyorum kucağına oturayım diyorum ama göbüş fırsat vermiyokii:1::1::1:

Arkadaşlar merhaba,

2 gün önce topiğe hiç bir doğum belirtim yok yazmıştım. Dün sabah 6:14'te suyum geldi.
Akşam 18:30'da normal doğum yaptım.
Kızım 4080 gr doğdu:nazar::nazar::nazar: .
Dünyanın en güzel şeyi...:16:
Emiyor, gayet sağlıklı hamdolsun.
Şu anda yanımda uyuyor prensesim.

Rabbim hepinizi sağlıkla, hayırlısıyla yavrularınıza kavuştursun inşaAllah...

bir bebeğimiz daha doğmuş:8::8::nazar::nazar: Allah analı babalı büyütsün inşallah

bal perisinden haber yok sanırım :emir_bebek:

Çatı ağrısı işte o.

Özelli,kle fazla ayakta kaldığımda bende de oluyor.

Ben de o zaman sol yanıma uzanıp bacaklarımın arasını yastıkla destekliyorum.

Ayakları havaya dikmek de işe yarıyor.

Yaramazlar kafaları bastırmaya başladı artık olacak bunlar.:49:

ayyy çok acıyo yaaa açılmamı yapıyo yani şimdi ondanmı oluyo

aynen dıger arkdsn dedıgı gııbı catı acılıyor.bendede olyr ara ara.sanırım sızın kdr uzun surelı deıl 10sn falan snra gecıyor.ama su dıkktmı cektı bundan 2hafta oncesıne kdr daha az haraket ederdı smdı ayn anda sağdan soldan ıcımde baloncuklar patlyor gıbı olyr kıpır kıpır onunda cıkası var galıba:=)

gıdıyormus cnm o lekeler.kalanı gormedım yanı.sanırım kızın olacak.kız bebek bekleyenler olyormus.oylemı?

oğlum olacak ama iyi boyadı yüzümü ben kendimi tanıyamıyorum aynada bu kim ya der oluyorum inşallah dediğin gibi gider yoksa çok sinir bozucu yüzüm harita gibi

Back
X