2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

günaydın kızlar canım beyaz esyaların hayırlı olsun hepsini ağız tadıyla kullan inşallah

tunaayyddıın kızllaar..
böcüğüm hayırlı olsun ınsallah gule gule kullanmak nasıp olur
tobıcım nerelerdesın yaa goremez olduk senı

of askım olsaydıda soyle bı gezseydık tek basına bıseycık yapasım yok

saolun kızlar
off off yarım saat gec cıkcak mışız ıslerın bıtmesı gerklıymış yaa

gitimi nişanlın inşallah sağ salim kavuşuruz zaman su gidip akıp gider

ugur bocugum eftalyamm :) cok tesekkurler paylasimlariniz icin... annem geldi bu hafta bende kalacak. bakalim nasil gececek o konuda ki dialoglar :) dun aksam bir arkadasimin dugunune gittim. kiz daha once annesinin zoruyla biriyle evlenmisti, evliliginden 7 ay sonra hem de bakire olarak bosandi adamdan, hic birsey paylasmamislar. hic ama hiccc istememisti. sonra maltaya gitti, dil icin, oradan alman bir sevgili buldu, cocuk gel beraber yasayalim dedi, ne ana ne baba hic birsey takmadi carpti kapiyi gitti, ilk defa hayatinda yureginin sesini dinledi ve inanilmaz mutlu bir evlilik yapti.
Dusunuyorum da hayat o kadar ince hesaplar kaldiramayacak kadar basit aslinda. bazen yureginin sesine izin vermek gerek galiba...
Sizi seviyorum kizlar hihoyyyt

pardon cnm ya. ben askerliğe kurmuşum kendimi herkesi asker sanıyorum. suan izmir bornovada 15 ay askerlik yapıcak. Allah hepimize sabır versin.sende sevgiline kavuşursun en kısa zamnda inşallah

günaydın kızlarrr hepinize güsel bi hafta diliyorumhihoyyyt
evdeki pc interneti çökmüş durumda...artıkın sadece işten işe buraya gelebilecem onun için üzgünüm:çok üzgünüm:

günaydın kızlarrr hepinize güsel bi hafta diliyorumhihoyyyt
evdeki pc interneti çökmüş durumda...artıkın sadece işten işe buraya gelebilecem onun için üzgünüm:çok üzgünüm:

gunaydın kader arkadaşımkaydirigubbakcemile3
ben beyaz esyalrımı aldım bak ceyıs resımlerı bölumunde :dilcikar:
bu arada ı haftalar dılıyorum

Günaydın kıslarrrrrr...........
Herkese iyi güzel mutlu bir hafta diliyorum Şeniz

gunaydın tazecık cıtırcık pıtırcık gelınlerımŞeniz
ıyı bır hafta gecırın ınsallah..

sanada ı haftalar cnm nasılsınız bakım ben dun evde cok sıkıldım ohh çalışmak cok gözel

tşkler kendi adıma iyiyim cok şükürrr.........
sen nasılsın böcügüm Şeniz

bende ıyı cnm dün cok sıkıldım evde ohh be işte olmak gıbısı yok

alışkınsın yaaa cnm ev sıkıcı gelirrr bunalırsın iyicee

patlamak uzreydım valla keske askım yakın olsaydı kışın hep aynı

keske olsaydı böcüküm ne güzel gezerdini beraberrrr vakit gecirirdinizzz
hem yanında olmak gibisi var mıı cok seyini görür ögrenir daha iyi tanırdın
hemdeee isteyince görürdün özlem hasret olmazdı ohhhhhhh ne güzel olurdu valla

Son düzenleme:
ahh ahh bende napım evde kıtap okudum durdum yattım durdum bıseycık yapmadım bı erkek arkdasımlan gezcektık onunda amcası amelıyat olmuş kaldım evde sınemaya gtcektık ne gözel

ah böcükcüm sende bendensın ıste kısı bu yuzden sevmıyorum soguktan bıyere cıkamadım
ıkı gun uyumaktan sıstım sıkıntıdan patladım askımda yok yanımda gezeyım
neysekı ısım var Allaha sukur oda olmasa napardım bılmıyorum

kıssss ben napayım işimde yok hep evdeyim
azcıkda beni düşünün beeee

offf kızlar iş güç var çok şükür ama çoook yoğun beee yorudum şimdiden-tatlicadiarzu-
bi yandan da sabahtan beri ev masrafları için hesap yapıyodum ama artık beynim durdu ara verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…