• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

hayırlı cumalar kızlar allahım tumm dualarımızı kabul etsın ınş:Saruboceq:
cıkolata h geldın cnm sende
ayy sankı bugun halam gelcek gıbı :1shok:cok erken ama karnım ağrıyo yaa

bu arada arcelıkten herhangı bısey almadan bana sorun sıze yardımcı olurum takstler ve ındırm konusunda duymadık demen sonrasengözlerimebaksanab​

gunaydın kızlar hayırlı cumalar
suanda ınanın zor yazıyorum parmaklarım donma derecesıne yaklasıyo cunku
tasarruf yapcaz dıye bu sogukta kalorıferler yakılmazmı ya el ınsafkötükedihüso
bocuk aynen benımde karnım agrıyo hem halamdan hem soguktan

gecenkınde banyo ettım kesıldı o yuzden bu kez erken gelcek gıbı ay ben duş alınca kesılıyo sızdede oluyo mu yaa

gecenkınde banyo ettım kesıldı o yuzden bu kez erken gelcek gıbı ay ben duş alınca kesılıyo sızdede oluyo mu yaa

ya böcük benim halam da erken gelecek gibi anlamıyom valla:kızgın:soğuktan mı sapıttı nedir..
ama duş alınca kesilmiyo aksine daha da zapıtıyo

ya böcük benim halam da erken gelecek gibi anlamıyom valla:kızgın:soğuktan mı sapıttı nedir..
ama duş alınca kesilmiyo aksine daha da zapıtıyo

bende bı yamukluk olduğunu anladım ımalatımda hata var benım herhalde anneme sorcam:roflol: ben ılac ıctım sımdık cnm tam ağrımadan apranaxford varsa sende iç yoksa eczanede 4 ytl alabılırsın:1closedeyes:

Kızlar tünaydın...
Hepinize hayırlı cumalar
ALLAHım herşeyi gönlünüze göre versin dualarınız dilekleriniz hayırlısıyla kabul olsun Şeniz

uğur böcüğü, eftalyaa,
cok teşekkür ederim, yeni oldugumu farkettiniz :) hosbulduk... fikirlerinize de ayrı ayrı teşekkürler..
ben uzun zamandır ailemden ayrı yaşıyorum. unıv.den beri.8 yıl oldu. 2 yılında Londra da kaldım. sevgilimle de orada tanıştık. ozamndan beri 4 yıl oldu beraberiz. ama son 2 yıldır kendi ülkelerimizdeyiz. yani o iranda ben Türkiyede. ailemle cok mucadele ettim bu sürecte. istemediler. annem yıktı ortalıgı, 2 yıl dogru durust konusmadı benımle. Ki annem benım en yakın arkadasımdı. En yakın arkadasımı en onemlı konuda kaybetmıstım. sonra benım ne kadar cıddı oldugumu bırakmayacgımı anlayınca kabul etti. ama ben de ona kıyamıyorum sımdı. özeniyor, doğumuma, torunlarına, herseye.. ne yapacagımı bılemıyorum :(

ayy anneler hep öle ya herhalde tek karşıksız sevgı onunkısı:asigim:ayy tabı anne olarak haklarını ıstemıs sakın yanlış anlama ama bende annemı dınlemedım sözlendım sonra ayıldık annem onu ıstememezlık yapmadı ama ı düşün demıştı kackez sonra ayrıldık şımdık hıc uzulmuyom dmekkı hayrlısı bu senın içinde hayrlısı ne ıse o olsun ama dedım gıbı baska bı ülke baska ınsanlar cok ama cok iyi düşünmem lazım Şeniz oraya gıdersen net al eve emı konuscak bırını bulamazsan bız varız

Her rüzgar savuracak bir toz bulur.
Her hayal yaşanacak bir can bulur..
Her düş gerçekleşecek bir umut bulur..
Kolay bulunmayan tek şey dostluktur...
HAYIRLI CUMALAR OLSUN...Dualarınızda banada yer ayırın aşkımla ayrılmayalım dua edin nolur...

uğur böcüğü, eftalyaa,
cok teşekkür ederim, yeni oldugumu farkettiniz :) hosbulduk... fikirlerinize de ayrı ayrı teşekkürler..
ben uzun zamandır ailemden ayrı yaşıyorum. unıv.den beri.8 yıl oldu. 2 yılında Londra da kaldım. sevgilimle de orada tanıştık. ozamndan beri 4 yıl oldu beraberiz. ama son 2 yıldır kendi ülkelerimizdeyiz. yani o iranda ben Türkiyede. ailemle cok mucadele ettim bu sürecte. istemediler. annem yıktı ortalıgı, 2 yıl dogru durust konusmadı benımle. Ki annem benım en yakın arkadasımdı. En yakın arkadasımı en onemlı konuda kaybetmıstım. sonra benım ne kadar cıddı oldugumu bırakmayacgımı anlayınca kabul etti. ama ben de ona kıyamıyorum sımdı. özeniyor, doğumuma, torunlarına, herseye.. ne yapacagımı bılemıyorum :(

canım bızde nısanlımla ayrı sehırlerdeyız evlenınce bende aılemden buyuk ıhtımal uzak olacagım annemınde aynı senın annen gıbı endıselerı var ama sonucta kız evden bı kere cıktımı uzak yakın farketmıyo
bence bundan onemlı olan senın ırandakı yasama ayak uydurup uyduramaman eger bu konuda kafanda suphen varsa cok ıyı dusunmelısın

maşallah ne kadar hızlısın gamyoncuiremsu sağol iyiyim diyeyim kendi adıma :utangac: benim böceğim askerde o yüzden çok koptum çeyiz evlilik konularından özlemekle meşgulüm şuan :asigim:

o gelınce devam edersın sende gerçı genelde tam tersı olur askın askere gıdınce kızlar ceyıs yaparda sende ufak bı değişıklık yapabılırıkdelikafadulden
bu arada tek rakıbım THY :delphin:

o gelınce devam edersın sende gerçı genelde tam tersı olur askın askere gıdınce kızlar ceyıs yaparda sende ufak bı değişıklık yapabılırıkdelikafadulden
bu arada tek rakıbım THY :delphin:

sen THYda geçersin sırnaşık şey yok yok olması gerektiği gibi olcak tabikide ama şimdi bi yemin törenini atlatayım ondan sonra ayılır hayata dönerim -tatlicadiarzu-

sen THYda geçersin sırnaşık şey yok yok olması gerektiği gibi olcak tabikide ama şimdi bi yemin törenini atlatayım ondan sonra ayılır hayata dönerim -tatlicadiarzu-

yok okadr motor almaya param yok henuz ılerde belkımkaydirigubbakcemile3
bencede hayata dön
bu arad kac ay yapcek belkı daha once dedın amme ben balık hafızalıyım azbırazdelikafadulden

Back