• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

dasılvadıdo cnm nan kafyı yıycen da evlenmeden:roflol:
eftalya evt cok şükür velvedımde ınş iş bulurda rahatlar azda olsa:)

inşallah cnm:Saruboceq:
aha sınavlarımda yaklastıı ders calıscam birdeee :1closedeyes:
cokk calısmam gerek cokkkkkkkk:delphin:

çalış cnm çalış haa bıde bana arcelıktekı tanıdık kıtap okurken gece bı lamba verdı cok şirin kıtabın kenarına mandallıyon bas yanıyo kucucuk cok şeker saolsun

günaydın kızlarrrrkaydirigubbakcemile5
dün akşamdan beri maşallah kar yağıyo ayağımda kışlık bot olmasına rağmen dondum resmen...Allah olmayanlara kolaylık versin valla:1no2:
dün aşkımla konuştuk, kayınpederim ev tadilatı için malzeme almaya başlamışhihoyyyt heyecan yaptım...gerçi mart gibi başlayacaz işe kısmet olursa ama insan heyecanlanıyo işte:utangac:

gunaydın dadluum yıne acmıssın dukkanıyerimseniben
ayy canım benım ınsan heyecanlanmazmı ne guzel bısey
gule gule oturmakta nasıp olur ınsallah canımŞeniz

günaydın çıtır cerezlerkaydirigubbakcemile4 ben geldım en komık en yaramaz ve en yardım sever ben:utangac:
dünden berı boğazıma bıseyler oluyo ama tam anlamış deılım gıcıklanıyo acep hasta mı olcamCADIARZU o kadarda kendıme dıkkat edıyom eve gıttım hemen ıhlamur ıctım baktım ana:1shok: ınanılmaz kar yağıyo yığenımle ındık kar topu oynadık ama onu kırmamak ıcın ındım 5 dk durmadann çıktık cok guzeldı ya:1rolleyes:
neysem hala boğazım aynı alla alla
sız nasılsınz bakem dasılvadıdo cnm ben olsam düşer bayılırım tabıkı heycan şart
eftelya sen naptın bakem
mavıs h geldın ınş ıstedığın gıbı olura.s.

iyi dileklerinis için teşekküy ederim arkidişler:1hug:
bu arada cumartesii günü bi de aşkımın doğum günü:asigim: hediyeleri hazır. bi de tanıştığımızda gittiğimiz restoranda akşam yemee ayarladım, nişan yemeği şeklinde:teytey:
onun da heyecanı var tabi...

gunaydın böcükcüm ballı lımon felan ıc canım ıyı gelır bogazına
bende kat kat lahana bı sekılde geldım ıs yerıme neysekı kalorıferler yanıyüühihoyyyt
bırazdan ders calısmaya baslayacagım bı saat kadar tabı basarabılrsem okadar zaman calısmayıkaydirigubbakcemile3

ayy dasılvadıdocum nekadar romantııııkkk:asigim:
cok guzel bır gece gecırırsınız ınsallah askınada buyuk suprız olucaktırkaydirigubbakcemile5
Allah mutlullugunuzu bozmasın canım

iyi dileklerinis için teşekküy ederim arkidişler:1hug:
bu arada cumartesii günü bi de aşkımın doğum günü:asigim: hediyeleri hazır. bi de tanıştığımızda gittiğimiz restoranda akşam yemee ayarladım, nişan yemeği şeklinde:teytey:
onun da heyecanı var tabi...

oda bişi mı:dilcikar: bende yılbaşı içun ercıyes dağında yer ayarladım :1closedeyes:

eftalya bence çalışamazsın aman salla okuyupta katıp mı olcanşakkıdı

biz ailecek yılbasında halamlara davetliyizz...
bakalım nasıl gecicek inş güzel olurrrrrrrrrr

velved çim canım inşallah güzel geçer geceniz ve tabi ki bütün yılınıza.s.
ben de evde olacam yılbaşında sokağa çıkmayı hiç sevmiyorum:1closedeyes:
zaten cumartesi aşkımla hem doğum günü hem de nişan yemeğimiz olacak ozaman inşallah bol bol eğleniriz...
zaten bi sürü ev masrafımız var deli gibi para biriktiriyoz bi tane eğlence yetera.s

velved çim canım inşallah güzel geçer geceniz ve tabi ki bütün yılınıza.s.
ben de evde olacam yılbaşında sokağa çıkmayı hiç sevmiyorum:1closedeyes:
zaten cumartesi aşkımla hem doğum günü hem de nişan yemeğimiz olacak ozaman inşallah bol bol eğleniriz...
zaten bi sürü ev masrafımız var deli gibi para biriktiriyoz bi tane eğlence yetera.s

tsklerrrrrrrrr cnma.s. inş
sen nişanlınla eglen gerisi dursun tabii para lazım sizeee Allah yardımcınız olsun yuva kurcanız:1hug:

kızlar slmmm dasilvadido planlar süper cnm şimdiden inş ii geçer diyorum..böcüküm nan napıyosun bacım..kızlar son geriye sayım başladı ne bakiim yılbaşı planlarınız...
benim nişanlım gelmiyo zaten ayda bi gün görüşüyoruz..neymiş pazartesi finller başlıyomuşda ders çalışcakmışda içine sinmiyomuş kafası rahat olmazmış hem bi günlük için masraf yapmasınmış offf:dilcikar:

Back