2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

kızlar desenız ya yılbasını topıkce evde gecırıcez:delphin:
benımde nısanlım gelemıyo ya tv bakarım yada kk da gezerım:1closedeyes:
bosver be tobıcım eglenmek ıcın bı yılbasımız mı var sevgılılerımız gelınce eller havaya yaparız bızdehihoyyyt
mavis87 tsk canım sende nevar ne yokyerimseniben

yahu ben zaten pek sevınmıyom dıomya 2008 guzel gecmedıkı 2009 gecsın hıc umudum yok :( gecen yıl cok kotuydu

kızlar desenız ya yılbasını topıkce evde gecırıcez:delphin:
benımde nısanlım gelemıyo ya tv bakarım yada kk da gezerım:1closedeyes:
bosver be tobıcım eglenmek ıcın bı yılbasımız mı var sevgılılerımız gelınce eller havaya yaparız bızdehihoyyyt
mavis87 tsk canım sende nevar ne yokyerimseniben

haklısın valla cnm bi yeni yılmı hıh :dilcikar:

günaydınnn 2010 gelinleriii
hepinize dileklerinizin gerçekleştiği, mutlu, sağlıklı, huzurlu bol kazançlı bir yıl diliyoruma.s.:nazar:

gunaydın kızlar
herkese mutlu yıllarra.s.
dasılvadıdocum ıyı dıleklerın ıcın saol canım benımŞeniz
tobıcım hayırdır tatlım canını sıkan bıseymı var:teselli:

gunaydın kızlar
herkese mutlu yıllarra.s.
dasılvadıdocum ıyı dıleklerın ıcın saol canım benımŞeniz
tobıcım hayırdır tatlım canını sıkan bıseymı var:teselli:

valla cnm nişanlım gelmiyo..neymiş ders çalışcakmış ama biliyorumki kutlayacaklar çünkü ev arkadaşlarının sevgilileri falan hepsi evde toplanıyo..ee yarında öğlene kadar yatar:oklava:

tobıcım cok haklısın ama bosver erkekler dusuncesız oluyo bıraz naparsın
benım nısanlımda yanımda degıl hatta arkadasında kaldı dun
bugun eve gıt dedım bakarız dedı kesın arkadaslarla toplanıcaz buaksam cok ısrar ettıler bırakmadılar dıcek bılıyorum:oklava:
ben evde kös kös otururken onun orda eglenmesı benı delı edecek ıstekötükedihüso

gunaydınlarkaydirigubbakcemile4
öncelıkle sağlıklı huzurlu ve bol aşklı bı yıl dılıyorum kızlar allahım kımseyı sevdıklerınden ayırmasın :Saruboceq: krısın adı geçmesın bıle:Saruboceq:

eftalya tobı üzülmen nan bende yalnızım hıc üzlmuyom:delphin:

günaydın herkese...
♥Günlerini doyasıya gülerek yasadıgımız güzel mutlu saglıklı bir yıl diliyorum.2009 gel hadi bekliyoruz.yerimseniben
Hersey gönlünüzce olsun kıslarrrrrrr inş AMİN

Son düzenleme:
günaydınnn kızlarrr 2009 un ilk mesajı benden olsun
şimdi hepiniz uyuyosunuzdur ya...ben çalışıyom:1closedeyes:
iş çıkışı da nişanlımla sinemaya gidecez inşallah:asigim:
hepinizi öpüyorum

günaydınnn kızlarrr 2009 un ilk mesajı benden olsun
şimdi hepiniz uyuyosunuzdur ya...ben çalışıyom:1closedeyes:
iş çıkışı da nişanlımla sinemaya gidecez inşallah:asigim:
hepinizi öpüyorum

nan ne uyması
ben sızı özledımde işe geldım:1closedeyes: ayrıcanez nışanlımla gezcem dıyıp benım canımı sıkma
bu arada 2009 mayısında nışanlancam ınş yane :jeyyar:

Allah gönlüne göre versin böcüküm kızma yaaaee:1hug:

off yaa daha aylık almaya bı hafta var ödemeler ertelendı zaten cok bı param kalmadı 300 ytl kaldı senağlama onunda 100 ytl takst kalan parayıda bankaya yatrcam beyaz eşya aldımya subatta ılk ödemesı o zmn gelene kadr 1000 ytl bırıktrsem yeter yada yok yok bılesık alım en ıyısı altın bıraz düşsunde 5, bılesığımı alam:dilcikar:

off yaa daha aylık almaya bı hafta var ödemeler ertelendı zaten cok bı param kalmadı 300 ytl kaldı senağlama onunda 100 ytl takst kalan parayıda bankaya yatrcam beyaz eşya aldımya subatta ılk ödemesı o zmn gelene kadr 1000 ytl bırıktrsem yeter yada yok yok bılesık alım en ıyısı altın bıraz düşsunde 5, bılesığımı alam:dilcikar:

of böcük sorma ya..biz aylığı aldık da ne oldu daha cebime girmeden yarısı kredi kartlarına gitçek, kalanı ev masrafları için bankaya yatacak biriksin diye:bbo: off boşver ya işim gücüm olsun da gerisi sorun değil aslında:Saruboceq:

of böcük sorma ya..biz aylığı aldık da ne oldu daha cebime girmeden yarısı kredi kartlarına gitçek, kalanı ev masrafları için bankaya yatacak biriksin diye:bbo: off boşver ya işim gücüm olsun da gerisi sorun değil aslında:Saruboceq:

ya öle bakalım ınş zam alırız valla kesın ıstycem vermzlerse cıkarım cunkum ıkı yıl oldu zam almayalı cıraklar bılem 3kez zam aldılar asgarı ucret 6ayda bı artıyoya ben hala yerımde sayyom :delphin: suan ocak ayı zamı ıle cıraklarla aynı maası alcaz ınanmıycan ama okdar az paar alıyom ama yatırım ı yapmak lazım
aksam taça gıttım ayy ne gözel nevresmler vardı martta takstılerım bıtıyo yanı az olanlar ozmn sadece beyaz esya baslıyo 200 ytl :1closedeyes: bende gıdıo subatta 4 5 tane taç nevresm alcam cok beğendıklerım var :utangac:

Back