• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

tunaayyddıın kızllaar..
böcüğüm hayırlı olsun ınsallah gule gule kullanmak nasıp olur
tobıcım nerelerdesın yaa goremez olduk senı

of askım olsaydıda soyle bı gezseydık tek basına bıseycık yapasım yok

GÜNAYDIN güzeller.bende taze sözlüyüm...allah nasip kısmet ederse 2010da düşünüyoruz evlenmeyi...bu kış askere gidecek :(:(:( asker yolu beklicem yani desteğinize çok ihtiyacım olacak...askerlik dışında şuan bi engelimiz yok çok şükür...

gitimi nişanlın inşallah sağ salim kavuşuruz zaman su gidip akıp gider

ugur bocugum eftalyamm :) cok tesekkurler paylasimlariniz icin... annem geldi bu hafta bende kalacak. bakalim nasil gececek o konuda ki dialoglar :) dun aksam bir arkadasimin dugunune gittim. kiz daha once annesinin zoruyla biriyle evlenmisti, evliliginden 7 ay sonra hem de bakire olarak bosandi adamdan, hic birsey paylasmamislar. hic ama hiccc istememisti. sonra maltaya gitti, dil icin, oradan alman bir sevgili buldu, cocuk gel beraber yasayalim dedi, ne ana ne baba hic birsey takmadi carpti kapiyi gitti, ilk defa hayatinda yureginin sesini dinledi ve inanilmaz mutlu bir evlilik yapti.
Dusunuyorum da hayat o kadar ince hesaplar kaldiramayacak kadar basit aslinda. bazen yureginin sesine izin vermek gerek galiba...
Sizi seviyorum kizlar hihoyyyt

benim ki asker değil güselim... bize gelmişti de gittiler ona çok üzülüyorum gider gitmez çok özledim.. çok kötü olmuştum.. şimdi hem sizin hemde sevgilimin desteği tesellisi ile daha iiyim..a.s. canım benim yaa... sende üzülmemeye çalış aklına güsel şeyler getir ..geçecek bu günlerde inş..allah senide kavuştursun bi an önce inş... ne kadar sürecek askerlik

pardon cnm ya. ben askerliğe kurmuşum kendimi herkesi asker sanıyorum.:utangac: suan izmir bornovada 15 ay askerlik yapıcak. Allah hepimize sabır versin.sende sevgiline kavuşursun en kısa zamnda inşallah

günaydın kızlarrr hepinize güsel bi hafta diliyorumhihoyyyt
evdeki pc interneti çökmüş durumda...artıkın sadece işten işe buraya gelebilecem onun için üzgünüm:çok üzgünüm:

günaydın kızlarrr hepinize güsel bi hafta diliyorumhihoyyyt
evdeki pc interneti çökmüş durumda...artıkın sadece işten işe buraya gelebilecem onun için üzgünüm:çok üzgünüm:

gunaydın kader arkadaşımkaydirigubbakcemile3
ben beyaz esyalrımı aldım bak ceyıs resımlerı bölumunde :dilcikar:
bu arada ı haftalar dılıyorum

keske olsaydı böcüküm ne güzel gezerdini beraberrrr vakit gecirirdinizzz
hem yanında olmak gibisi var mıı cok seyini görür ögrenir daha iyi tanırdın
hemdeee isteyince görürdün özlem hasret olmazdı ohhhhhhh ne güzel olurdu valla

Son düzenleme:
ahh ahh bende napım evde kıtap okudum durdum yattım durdum bıseycık yapmadım bı erkek arkdasımlan gezcektık onunda amcası amelıyat olmuş kaldım evde sınemaya gtcektık ne gözel

ah böcükcüm sende bendensın ıste kısı bu yuzden sevmıyorum soguktan bıyere cıkamadım
ıkı gun uyumaktan sıstım sıkıntıdan patladım askımda yok yanımda gezeyım
neysekı ısım var Allaha sukur oda olmasa napardım bılmıyorum

offf kızlar iş güç var çok şükür ama çoook yoğun beee yorudum şimdiden-tatlicadiarzu-
bi yandan da sabahtan beri ev masrafları için hesap yapıyodum ama artık beynim durdu ara verdim:emir_bebek:

Back