2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

yok okadr motor almaya param yok henuz ılerde belkımkaydirigubbakcemile3
bencede hayata dön
bu arad kac ay yapcek belkı daha once dedın amme ben balık hafızalıyım azbırazdelikafadulden

farkımız yok bende demişsem hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3 uzun dönem yapacak yani kısmetse 2010 martta burda temmuzda düğün :asigim: sen neden 2010u bekliyorsum pekim sengözlerimebaksanab

farkımız yok bende demişsem hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3 uzun dönem yapacak yani kısmetse 2010 martta burda temmuzda düğün :asigim: sen neden 2010u bekliyorsum pekim sengözlerimebaksanab

ben ıstersem yarın evlenırım amme ıstemıyom :dilcikar:ya bende tam tarıh yok belkı 2009 belkı 2010 suan askımın işi yok ve kayserıde o zmn ne gosterır bılınmez cnm acelemde yok acıkcası ask nezmn cıkar gelır evlılık ne zmn olur bılınmez

ay şekerim sizde mi ayrısınız ya amma insan hasret çekiyormuş Allah yardımcımız olsun senağlama

oo arkadaslar ortak nokta buldum benim sözlümde kayseride ayrıyız yani ve okulu 2010 haziranda bitiyo yani bi bucuk yılı hep birkilkte geçircez inşallaha.s.

günaydın kızlarrra.s.
ay ay bugün aşkımla 8. ayımız olmuş:asigim: zaman ne çabuk geçiyo yahu
hepiciğinize iyi haftasonları

günaydın kızlarrra.s.
ay ay bugün aşkımla 8. ayımız olmuş:asigim: zaman ne çabuk geçiyo yahu
hepiciğinize iyi haftasonları

gunaydın cnm senın adına cok sevındım nıce 8 aylara 8 yıllara hatta keske 80.yılınızıda görmek nasıp olsa Şeniz
bugun beyaz esyalrımı alcam allahın ıznıylen camasr mak bulasık mak mıkrodalga ve fırnımı hepsı ınoxkaydirigubbakcemile5

oo arkadaslar ortak nokta buldum benim sözlümde kayseride ayrıyız yani ve okulu 2010 haziranda bitiyo yani bi bucuk yılı hep birkilkte geçircez inşallaha.s.

uyy gayserılı askım benımde gayserılı bıde enıstem oldulaelaelaelaelae

hayırlı olsun böcüküm iyi günlerde kullan inşallah:1hug:

kızlar günaydın uzun bi aradan sonra yine benkaydirigubbakcemile5

böcüğm hayırlı olsun eşyaalrın şimdiden cnm allah isteğin kişiyle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..darısıda bana olsunsositososito

nırdesın sen bakım:mymeka:
bu arada saolun kızlar sızde eğer arcelıkten alırsanız ındırım ve takst konusunda yardımcı olabılırım:1hug: bı arkadasım ıle bugun buluscaz burdan bı arkdasımla onada alcaz:1closedeyes:

heycanlanma kuşum aldıkalrının fotolarını çeyiz fotoları kısmından takipe deriz artıkım..
kuuzm işler yoğun ondan dolayı pek giremiyorum bi giriyrum 2 dk durup çıkıyorum falan.ayy benim çok borcum oldu çeyiz alımına biraz ara veriyim diyorum ama çeyiz haızrlıkları kısmındaki fotolara baktım anam mudodan ne gzl şeyler almışlar öle valla kanıma giriyolar hee bu ziillii kızlar:jeyyar:

tobı cnm bak suan koydum ınan bak 12 ay oduycem ıcın evde kalabalık olmasın dıe mağazada kalcak belkıde bı kac ay sonra getrtırıım ınan o an ceker koyarım netten resım koymayı sevmem bılıyon yoksa bende aha bunları aldım dıyıp ıstedım kadar koyardım pc de yok ama eve gelır gelmez esyalarımın resmını cekerım ee tabı kolı seklındeler ıdare edersınız

cnm biliyorum seni herşey şefaf sende bu konudaki titizliğinide biliyorum cnm..en iyisini yapıyosun böyle almakla şeker.seni alan yaşadıkaydirigubbakcemile2

cnm biliyorum seni herşey şefaf sende bu konudaki titizliğinide biliyorum cnm..en iyisini yapıyosun böyle almakla şeker.seni alan yaşadıkaydirigubbakcemile2

mesela brılanttan nevresım aldım saten krem katalogtakı ılk nevresım ama koyamadım resmı pc yok artık evde beyaz esyalarımı koyarım ama ınş tabı gelınce babam belkı kalabalık etme kızm bıtınce getrsınler derse 1 yıl beklersın artık
bu arada senıde alan yaşadı sende planlı ılerle cunku hayat öle daha guzelsositososito

kızlar nişanlımgil haftaya pimapen için ölçü almaya gelecekmişşşşhihoyyyt piyasa araştırması yapacakmış da kendileri:asigim:
yalnız bu haftasonu hiç görüşemeyecez çünküm kendisi muhasebeci ve yılsonu işlemleri yapılacakmış. bugün de yarın da çalışacak...amaaen iş olsun da çalışsın çok şükür halimize dimi yania.s

benım akrabamın pımapen yerı var markasıda fırat olsa gerek tam hatrlamıyom ama kalıtelı demekkı ben yaptrsam gene bı akraba bulduk:jeyyar: allaha şükür iş olsun çalışalım:Saruboceq:

slm kıslar............
böcüğüm hayırlı olsun eşyaların şimdiden cnm allah isteğin kişiyle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..darısıda bana olsun hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…