- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 683
- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.361
yok okadr motor almaya param yok henuz ılerde belkımkaydirigubbakcemile3
bencede hayata dön
bu arad kac ay yapcek belkı daha once dedın amme ben balık hafızalıyım azbırazdelikafadulden
farkımız yok bende demişsem hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3 uzun dönem yapacak yani kısmetse 2010 martta burda temmuzda düğün :asigim: sen neden 2010u bekliyorsum pekim sengözlerimebaksanab
ben ıstersem yarın evlenırım amme ıstemıyom :dilcikar:ya bende tam tarıh yok belkı 2009 belkı 2010 suan askımın işi yok ve kayserıde o zmn ne gosterır bılınmez cnm acelemde yok acıkcası ask nezmn cıkar gelır evlılık ne zmn olur bılınmez
ay şekerim sizde mi ayrısınız ya amma insan hasret çekiyormuş Allah yardımcımız olsun senağlama
günaydın kızlarrra.s.
ay ay bugün aşkımla 8. ayımız olmuş:asigim: zaman ne çabuk geçiyo yahu
hepiciğinize iyi haftasonları
oo arkadaslar ortak nokta buldum benim sözlümde kayseride ayrıyız yani ve okulu 2010 haziranda bitiyo yani bi bucuk yılı hep birkilkte geçircez inşallaha.s.
gunaydın cnm senın adına cok sevındım nıce 8 aylara 8 yıllara hatta keske 80.yılınızıda görmek nasıp olsa Şeniz
bugun beyaz esyalrımı alcam allahın ıznıylen camasr mak bulasık mak mıkrodalga ve fırnımı hepsı ınoxkaydirigubbakcemile5
kızlar günaydın uzun bi aradan sonra yine benkaydirigubbakcemile5
böcüğm hayırlı olsun eşyaalrın şimdiden cnm allah isteğin kişiyle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..darısıda bana olsunsositososito
tobı cnm bak suan koydum ınan bak 12 ay oduycem ıcın evde kalabalık olmasın dıe mağazada kalcak belkıde bı kac ay sonra getrtırıım ınan o an ceker koyarım netten resım koymayı sevmem bılıyon yoksa bende aha bunları aldım dıyıp ıstedım kadar koyardım pc de yok ama eve gelır gelmez esyalarımın resmını cekerım ee tabı kolı seklındeler ıdare edersınız
cnm biliyorum seni herşey şefaf sende bu konudaki titizliğinide biliyorum cnm..en iyisini yapıyosun böyle almakla şeker.seni alan yaşadıkaydirigubbakcemile2
kızlar nişanlımgil haftaya pimapen için ölçü almaya gelecekmişşşşhihoyyyt piyasa araştırması yapacakmış da kendileri:asigim:
yalnız bu haftasonu hiç görüşemeyecez çünküm kendisi muhasebeci ve yılsonu işlemleri yapılacakmış. bugün de yarın da çalışacak...amaaen iş olsun da çalışsın çok şükür halimize dimi yania.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?