• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

günaydın kızlarrrrhihoyyyt
hepiciğinize iyi gunler dilerimmm
hava çok soğuk nan dikkat edin kendinize:1hug:
Allah sokakta olanlara sıcak bi dam, evi soğuk olana odun kömür, aç olana yemek versin:Saruboceq:

gunaydın kızlar a.s.
hakkaten dısarda dondurucu soguk var
dasılvadıdocum amıın canım benım ne guzel dua etmısın oleŞeniz

gunaydınlar ben geldımkaydirigubbakcemile4
nasılsınzı kızlar
dasılvadıdo sbh duan için tsk hayatım amın ınş:Saruboceq: dısarda olanlara cok yazık yasenağlama
noldu hedıyen varmış mı enısteye :uhm:
eftalya sen napan bacım ayy ben cok gergınım bugun

çok isterim 2010 da evlenmeyi
inşallah banada nasip olur
ailem erken demezse =))))

h geldına.s. yaş kaçta erken dıycekler aman evlen gıtsın bekarlıkta bı yere kdar 21 yıldr bekarım bı hayrını görmedım:roflol: uyy ne bıcm konustum bee valla kım ne derse desın bekarlık sultanlık yemek derdı yok bulasık temıslık cocuk ohh valla aksam oluyo eve gıdıym hersey hazr cnm annem tarafından aman kızm ne ısten ne yapım der durur:asigim:

merhaba kızlar.Bende inş 20.06.2010 da evlenmeyi düşünüyorum ama bizim aramızda resmi bişeyde yok :S bizimde planımız öle :D

gunaydınlar ben geldımkaydirigubbakcemile4
nasılsınzı kızlar
dasılvadıdo sbh duan için tsk hayatım amın ınş:Saruboceq: dısarda olanlara cok yazık yasenağlama
noldu hedıyen varmış mı enısteye :uhm:
eftalya sen napan bacım ayy ben cok gergınım bugun

böcüküm hediye ulaşmış sonunda yanihihoyyyt
bayılmış aşkım bayılmışşşşş:asigim:

bebikyuzlu gulpempe h.g kızlar hersey gonlunuzce olur ıns.a.s.
böcükcüm napam des calısmam gerekıyo ama burdan ayrılamıyom:enbuyukkk:
dogru dıyon kız bekarlık sultanlık her ıstedıgım onumde valla annecıgım saolsun
nasıl oderız haklarını

bebikyuzlu gulpempe h.g kızlar hersey gonlunuzce olur ıns.a.s.
böcükcüm napam des calısmam gerekıyo ama burdan ayrılamıyom:enbuyukkk:
dogru dıyon kız bekarlık sultanlık her ıstedıgım onumde valla annecıgım saolsun
nasıl oderız haklarını

benımde çalışmam gerek ama işim yok sadece ıkametgah ve kımlık fotokopılerı gelcek işçılerden bu aydan ıtıbaren kanun cıktı herkes maaşını bankadan alcakmış oleyy ben cok sevındım valla delikafaduldenama işin kötusu askerı ucret yatacakmış sımdık ınş ıyı bı zam gelır şakkıdı ssk ona göre yatcakya düşük olursa emeklı olunca kı bu hayal ozmn düşük maas alırık yoksam:1closedeyes:

kızlar bugün sadece arada bi okuyabiliyom hiç yazma fırsatım olmuyo yoğunluktan:oklava:
sapıtacammm az kaldıı

slm kıslarrrrr...........
ben geldim nasılsınız?

cnm msn acamıym bana özel msj atar msın ne dıyceksen bılıyn patron acıyo benden önce :delphin:

kızlar bugün sadece arada bi okuyabiliyom hiç yazma fırsatım olmuyo yoğunluktan:oklava:
sapıtacammm az kaldıı

bende aynen ama bıraktım ayy cok sevındım ya bı arkadasıma yardımcı oldum camasr mak.aldı ayy cok mutluyum yaa ındırımlı aldı hemde oleyyyydelikafadulden

ya kızlar ismi lazım olmayan gerzek kargo firması dün benden gün içinde teslim için 2 katı para almasına rağmen anca bu sabah yollamış...aşkım daa önce şubeyi sonra bölge ofisini sonra da çağrı merkezini arayıp bi güzel fırçalamış:oklava: adamlar da ücret farkını iade edecez demişler...meğerse suçu kargocu elemanlara atmışlar; insancıklar kendi aralarında para toplayıp getirmişler ama aşkım almamış çok üzülmüş ( ki bence doğru da yapmış yani )

şimdi tüketici hakem heyetine vs şikayet edecez işin peşini bırakmayacam.

sonuçta yolladığım şey hayati bi eşya ilaç vs olabilirdi böyle bişey yapmaya hiç bi firmanın hakkı yok:oklava::oklava:

Merhaba kızlarrrr...
Ben de 2010 da evlenicem sanırım ama, daha söz nişan yok. Sizin de İranlı bir sevgiliniz olsa ve 4 yıldır ondan kopamasanız tüm zorluklara ragmen evlenmeyi ister miydiniz? cok defa terkettim ama her defasında döndürdü beni. 2010 da evlenelim artık diyor okulu o zaman bitecek. mimarlık okuyor. ama iran korkutuyor beni biraz :(
Belki siz de fikrinizi söylersiniz bana, ne dersiniz?

Merhaba kızlarrrr...
Ben de 2010 da evlenicem sanırım ama, daha söz nişan yok. Sizin de İranlı bir sevgiliniz olsa ve 4 yıldır ondan kopamasanız tüm zorluklara ragmen evlenmeyi ister miydiniz? cok defa terkettim ama her defasında döndürdü beni. 2010 da evlenelim artık diyor okulu o zaman bitecek. mimarlık okuyor. ama iran korkutuyor beni biraz :(
Belki siz de fikrinizi söylersiniz bana, ne dersiniz?

öncelıkle hayrlısı olsun cnm h geldına.s. sımdık 4 yıldr sürdrdun bı askı bızım lafımızla asla bırakma ama bende ıran dıyınce tırstım az aılemden uzak yasayabılır mıyım bıde tanıdık kımsen olmuycak ne bılem senın ıcn kesınlıkle demıyorum ama ben guzel ulkemı bırakıp gıdecek kadr sevemem galıba-tatlicadiarzu-

ya kızlar ismi lazım olmayan gerzek kargo firması dün benden gün içinde teslim için 2 katı para almasına rağmen anca bu sabah yollamış...aşkım daa önce şubeyi sonra bölge ofisini sonra da çağrı merkezini arayıp bi güzel fırçalamış:oklava: adamlar da ücret farkını iade edecez demişler...meğerse suçu kargocu elemanlara atmışlar; insancıklar kendi aralarında para toplayıp getirmişler ama aşkım almamış çok üzülmüş ( ki bence doğru da yapmış yani )

şimdi tüketici hakem heyetine vs şikayet edecez işin peşini bırakmayacam.

sonuçta yolladığım şey hayati bi eşya ilaç vs olabilirdi böyle bişey yapmaya hiç bi firmanın hakkı yok:oklava::oklava:

tırbesızler :kızgın::kızgın:

ellie cim oncelıkle aramıza h.g.
evlenınce ıranamı yerleseksınız canım :uhm:
yanı ıranda yasam bıcımı turkıyeye gore cok farklı
mutlaka sen bunları bızden daha cok bılıyorsundur ve eger o yasayıs tarzına ayak uydurabılırım dıyorsan kendını buna hazır hıssedıyorsan bı sorun olacagını dusunmuyorum
ama her acıdan cok ıyı dusunmek gerek cunku bu gercekten buyuk bı rıska.s

günaydın kızlarrrhihoyyyt
hepinize hayırlı cumalar:Saruboceq: Allah tüm dualarımızı kabul etsin

Back