• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

SELAM kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Herkesin bayramını kutluyorum şimdiden iyi bayramlarrrrrrrrrrrŞeniz
Herkes tatile cıkıyo girmez dedim belkii şimdiden kutladım

bende temizlik yaparım yaaaaaaaa
annem yardım etsede bütün ev bana ait oluyooooooo
olsun ben ona kıyamammmmmmmmm

tatil yaa belki girmeyen olurr şimdiden kutlayımmmmm
Herkesin bayramı kutlu olsun iyi bayramlarrrrrrrrr herkesi öptümŞeniz

bende öpüyorum kocaman sözlüm pazar gelecek o yüzden hiç giremem bayram bitene kadar özliycem sizi:1hug: hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere kıslaaarr. ii bayramlar herkese:lepi:

bende öpüyorum kocaman sözlüm pazar gelecek o yüzden hiç giremem bayram bitene kadar özliycem sizi:1hug: hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere kıslaaarr. ii bayramlar herkese:lepi:

ben yengemle yaşıyorum başkasının yaptığı temıslığı beğenmem pekk:dilcikar: o bakımdan kendı odama kımseyı sokmam annem harıc ve temızletmem genelde haftasonu çalışmadımda temızlerım cnmyerimseniben
herkese ı bayramlar ama ben daha burdayım evdede netten gırerım

ben yengemle yaşıyorum başkasının yaptığı temıslığı beğenmem pekk:dilcikar: o bakımdan kendı odama kımseyı sokmam annem harıc ve temızletmem genelde haftasonu çalışmadımda temızlerım cnmyerimseniben

iyi yapıyon böcügüm:1hug:
bende girerim dahaaaa:dilcikar:

hmm hasbam:dilcikar:
valla ben beğenirim yeterki ben yapmayayım:lepi:

hahahah yok canıııım okadarda değil. benim evde yengem yok (benim abim yokki yengem olsun) annem yapar oyüzden temiz yapar yani:)))

anladım yengen olsa zatı böle demen emın ol:delphin: nede olsa el kızı(bunu cok dıyombende bee) yok yok yengem ıyıdr hoştur hıç sorun yok sadece yemek konusnda uymuyoz bıde sureklı evdekı eşyalrın yerlerı değişıyo bı gün korkuyom odamı yerınde bulamıycam dıekaydirigubbakcemile3 mesela öle tuhaf hoşlantıları varkı mutfak çekmecesındekı erzakları çıkarmıs cekmeceye kaselerı bardak altlaırnı koymus caydanlığı tencere bölumune o bakımdan hıçç umrumda deıl valla benım odam güzel gerısı vınn

anladım yengen olsa zatı böle demen emın ol:delphin: nede olsa el kızı(bunu cok dıyombende bee) yok yok yengem ıyıdr hoştur hıç sorun yok sadece yemek konusnda uymuyoz bıde sureklı evdekı eşyalrın yerlerı değişıyo bı gün korkuyom odamı yerınde bulamıycam dıekaydirigubbakcemile3 mesela öle tuhaf hoşlantıları varkı mutfak çekmecesındekı erzakları çıkarmıs cekmeceye kaselerı bardak altlaırnı koymus caydanlığı tencere bölumune o bakımdan hıçç umrumda deıl valla benım odam güzel gerısı vınn

bigün eve gelecenki kendi odasını senin odaya taşımış:))))
çekmeceye kase ve bardak, peki çekmeceyi açıp kapatınca kırılmıyolarmıCADIARZU

evet odana kimseyi sokmamakta haklıymışsın valla:)

annaam böcüük pek fena bi görümcesin zaarrr:)))) ben girerdim aslında ama kıslar sözlüm üye olduğumu bilmiyo girdiğim bi aqn yakalanmak istemiyorum. malum her konuda özel falan herşeyimi yazıyorum amann duymasın:))))))))

bigün eve gelecenki kendi odasını senin odaya taşımış:))))
çekmeceye kase ve bardak, peki çekmeceyi açıp kapatınca kırılmıyolarmıCADIARZU

evet odana kimseyi sokmamakta haklıymışsın valla:)

benzerı oldu benım odamdakı pc onun odasındaydı :1shok: halada ölekaydirigubbakcemile3 yaw ben ne olgunum bıseycık demedım
çekmecedekıler kırılmadı ben acınca ama ınanılmaz ağır haa
bıde evdekı perdemızı hemde yıllardr anam cok severdı brıllantan almıştık ağır bı küpürü vardı geldımkı mutfak kapısına süs yapmış kesıp:1shok: yerınede desenlı perde dıktrmş gerısını sen düşün
hem ben ona zamannında çok ıyı uyardım kapıdan içerı gıremez:1closedeyes:
not:2 yengem var-tatlicadiarzu-

annaam böcüük pek fena bi görümcesin zaarrr:)))) ben girerdim aslında ama kıslar sözlüm üye olduğumu bilmiyo girdiğim bi aqn yakalanmak istemiyorum. malum her konuda özel falan herşeyimi yazıyorum amann duymasın:))))))))

sen neden bahsedıyon nan:uhm:

benzerı oldu benım odamdakı pc onun odasındaydı :1shok: halada ölekaydirigubbakcemile3 yaw ben ne olgunum bıseycık demedım
bıde evdekı perdemızı hemde yıllardr anam cok severdı brıllantan almıştık ağır bı küpürü vardı geldımkı mutfak kapısına süs yapmış kesıp:1shok: yerınede desenlı perde dıktrmş gerısını sen düşün

Allah'ım inanamıyorum çok sinir olurum haaa. sendede annendede iyi sabır varmış. gerçi abinin hatrı için bişey demiyosunuzdur ona veya onlara:)))
ben sizin kadar sabırlı olamazdım herhalde. iyikide abim yok, ablamda yok. ben ablayım:jeyyar: kardeşime çektiriyom:)

:roflol::roflol::roflol:çok komikmiş kıızz... güldüm valla kusura bakma... mutfağa süs yapmış kesip ha:roflol: 2 yengende mi sizin evde-tatlicadiarzu-

Back