2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

kaçma nan otur oturduğun yerde gelck aşkın naslsa tobı tam fılm yakaydirigubbakcemile3
meleks benımkısı kayserıde yaşıyo ondan cnm

15 ay mı :1shok: neyse ben sana onun yokluğunu hıssetrmem :jeyyar: ınş hemen gecer gercı bende 15 ay bekledım saymadığın sürece sorun olmuyo :1closedeyes:

yaa evet canım 15 ay
bız zaten uzakta bı ılıskı yurutuyoz cok fazla zorlanmayız gıbı gelıyo ama askerlık bu her ıstedıgımde sesını duyamıcam
ay sımdıden kasmıyım dıyom ama bı asker gorunce huzunlenıyom abımde asker zati ooff ooff:çok üzgünüm:
Mendilimde gül oya
Gülmedim doya doya
Asker yolu beklerim de
Gününü saya sayasenağlama

daha benim nişanlım askerlik bile yapmadı ya evlendikten sonra yapcak bir o zorluğum olcak benim.5 ay yapcak ama olsun 5 ay evlendikten sonra zor geçer beeeekaydirigubbakcemile

geçer ınş cnm yeterlı sağlıklı olsun merak etme sen
bız varıs sana destek oluruz gunler su gıbı akar bende bekledım senı cok ı anlıyorum bızımkısı askerlıkten beter off off

saolasın canım böcüğüm bu ayrılıklar hasretler olmasa kavusmanın tadı olmaz be
olsun napalım beklenen gun gelecekse cekılen cıle kutsaldır derler aha bızımkıde ondan olsun canımyerimseniben

kızzlarrr selam bende aranıza katılmak istedim henüz ne nişanlıyım ne sözlü ama 2010 da evlenmeyi palanlıyorum inşallah. topiğinizi yeni gördüm bende varım artık

h.g. canım aramızaa.s.
erkek arkadasınmı var onunlamı planladınız canım
yoksa adaylarmı varsengözlerimebaksanab

h geldın yawrı aranız nasıl vayy be senınkıde gelıyo benım aşkım gelemezkısenağlama

aramız iyi cnm süper cok şükürrr:Saruboceq:
hele msni kapadım kiiii sorun kalmadıı gönlü oldu beyimizin :asigim:
inş bayrama geliyo bir günlügünede olsa görücem aşkımısositososito

tşkler canım benim sagolasın gelcek inş aşkımı görcem cok mutluyumyerimseniben
kızzlarrr selam bende aranıza katılmak istedim henüz ne nişanlıyım ne sözlü ama 2010 da evlenmeyi palanlıyorum inşallah. topiğinizi yeni gördüm bende varım artık

hg aramıza cnm sen niyet et olur inş hayırlısı

seni çakal senıkaydirigubbakcemile3 yalan atarda nışanlısa gıdermış napcaksınız anlat bakem :jeyyar: herkesın aşkı gelıyo benımkı nerdeeee:sm_confused:

çok acayip şeyler yapcaz böcüğüm:jeyyar::jeyyar:şaka şaka inş sende kavulursun böcüğüm sevgülünle:Saruboceq:

eftelya askeremi gidiyo kız seninki şimdiden allh kavuştursun diyorum cnm allhn izniyle gidip gelsinde verelim seni git kocaya:teytey:

ayyy eftelya öldürdün benii gülmekden :roflol:
sakın yanlış anlama cnm hani olaya falan gülmedim sondaki yazığın şiiir gibi şeye güldüm sakın yanlış anlama yanii hoşuma gttiği için tatlım oldumua.s.

yok be tobıcım nıye yanlıs anlıyım yerimseniben
yaa bak askım askere gıdınce ben bu turkuyu soyleycem sızde dınleyeceksınız:jeyyar:
artık gulermıyız aglarmıyız bılemıcem garikaydirigubbakcemile3

yaww üzüldüğünüz şeye baak ya ben napiimm.. yazın anca görüşebiliyozz((( senağlamaama bu hafta sonu gelecek inş.. :teytey:çok heyecanlıyım...:teytey:

ayy canımm asker demek haa.... merak etme ya asker diye öle konuşmamazlık olmuyormuşş valla bir yolunu bulup konuşanlar çokmuş... çok var öle nişanlısı askere giden ama her gün grüşüyorlar.. inş. öle olur cancazım sıkma canını:1hug:

yaww üzüldüğünüz şeye baak ya ben napiimm.. yazın anca görüşebiliyozz((( senağlamaama bu hafta sonu gelecek inş.. :teytey:çok heyecanlıyım...:teytey:

hadı cnm ınş ahh ahh :asigim:
yarısmamıda ızledım ohh bırazdan cıkcam kızlar ı akşamlar dılıyorum hepınıze ınş yarın gorusmek nasıp olur aksamda az aılemle vakıt gecırem kıtap okumam lazım belkı gelememŞeniz

tecrübelı olaraktan ılk acemı bırlığınden zorlancak az gorusme olasılığı yuksek sonra usta bırlığıne gtcek orda 1 2 ay gene belkı az ama sonra normale döncek merak etmeyıngamyoncuiremsu

inş. canımm.. yaw bizim net salak yavaş olduğundan bakamadım sen görüşemeyenmi böcüğüm.. sölede öle gita.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…