- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
- Konu Sahibi mucizem5322
-
oo tobıcım super valla ne guzelhihoyyyt
keske benımde kacma gıbı bı sansım olsa okul yıllarındakı gıbı aah aah
neysem askım yanımda olsunda nerde olursa olsun:asigim:
böcükcüm uzulme tatlı kusum yakında gelır ınsallah senınkıde aranız ıyı olsun anlasında onemlı olan oyerimseniben
Allh kavustursun meleksım sayılı gun cabuk gecer canım uzulme :teselli:
bak benım askımda subatta askere gıdıcek 15ay yok
ama gecıcek ınsallah atlatıcaz onuda:çok üzgünüm:
velved senınde gozun aydın tatlıma.s.
yaa evet canım 15 ay
bız zaten uzakta bı ılıskı yurutuyoz cok fazla zorlanmayız gıbı gelıyo ama askerlık bu her ıstedıgımde sesını duyamıcam
ay sımdıden kasmıyım dıyom ama bı asker gorunce huzunlenıyom abımde asker zati ooff ooff:çok üzgünüm:
Mendilimde gül oya
Gülmedim doya doya
Asker yolu beklerim de
Gününü saya sayasenağlama
h geldın yawrı aranız nasıl vayy be senınkıde gelıyo benım aşkım gelemezkısenağlama
Allh kavustursun meleksım sayılı gun cabuk gecer canım uzulme :teselli:
bak benım askımda subatta askere gıdıcek 15ay yok
ama gecıcek ınsallah atlatıcaz onuda:çok üzgünüm:
velved senınde gozun aydın tatlıma.s.
kızzlarrr selam bende aranıza katılmak istedim henüz ne nişanlıyım ne sözlü ama 2010 da evlenmeyi palanlıyorum inşallah. topiğinizi yeni gördüm bende varım artık
seni çakal senıkaydirigubbakcemile3 yalan atarda nışanlısa gıdermış napcaksınız anlat bakem :jeyyar: herkesın aşkı gelıyo benımkı nerdeeee:sm_confused:
yaa evet canım 15 ay
bız zaten uzakta bı ılıskı yurutuyoz cok fazla zorlanmayız gıbı gelıyo ama askerlık bu her ıstedıgımde sesını duyamıcam
ay sımdıden kasmıyım dıyom ama bı asker gorunce huzunlenıyom abımde asker zati ooff ooff:çok üzgünüm:
Mendilimde gül oya
Gülmedim doya doya
Asker yolu beklerim de
ayy canımm asker demek haa.... merak etme ya asker diye öle konuşmamazlık olmuyormuşş valla bir yolunu bulup konuşanlar çokmuş... çok var öle nişanlısı askere giden ama her gün grüşüyorlar.. inş. öle olur cancazım sıkma canını:1hug:yaa evet canım 15 ay
Mendilimde gül oya
Gülmedim doya doya
Asker yolu beklerim de
yaww üzüldüğünüz şeye baak ya ben napiimm.. yazın anca görüşebiliyozz((( senağlamaama bu hafta sonu gelecek inş.. :teytey:çok heyecanlıyım...:teytey:
ayy canımm asker demek haa.... merak etme ya asker diye öle konuşmamazlık olmuyormuşş valla bir yolunu bulup konuşanlar çokmuş... çok var öle nişanlısı askere giden ama her gün grüşüyorlar.. inş. öle olur cancazım sıkma canını:1hug:
inş. canımm.. yaw bizim net salak yavaş olduğundan bakamadım sen görüşemeyenmi böcüğüm.. sölede öle gita.s.hadı cnm ınş ahh ahh :asigim:
yarısmamıda ızledım ohh bırazdan cıkcam kızlar ı akşamlar dılıyorum hepınıze ınş yarın gorusmek nasıp olur aksamda az aılemle vakıt gecırem kıtap okumam lazım belkı gelememŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?