- Konu Sahibi mucizem5322
gafıııı bende merakk ediyorummmmmmmmmmmmm nirdesinn GAF ım yaaa sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben söylendim yine![]()
geyikde az buçuk söyledim niden kızdığımı
muhtemelen ederiz kavga herhalde
ben evlenmiycem bananeeesenağlama
çok teşekkür ederim canım evet erkek arkadaşım var çok şükürkaydirigubbakcemile3 onunla düşünüyoruz daha doğrusu çoğunlukla ben düşünüyorum evdekilerde biliyor razılaar çok şükür ama ne çeyizim var nede işimsenağlama neler yapılır nasıl olur bilmiyorum.h.g. canım aramızaa.s.
erkek arkadasınmı var onunlamı planladınız canım
yoksa adaylarmı varsengözlerimebaksanab
hoşbuldum canım inşallah nasıl niyetliyim bir bilsen:dance: bu başlığı görünce dayanamadım katılmak istedim bundan sonra güzel paylaşımalrda bulunuruz inşallah kızlarrr:dance:tşkler canım benim sagolasın gelcek inş aşkımı görcem cok mutluyumyerimseniben
hg aramıza cnm sen niyet et olur inş hayırlısı
evet çok şükür de çocuğun başının etini yiyorum ne zaman evlencez diye:)) onun aileside biliyor benimkilerde de para olmayınca evlenemiyoruz. çalışıyor olsaydım daha iyiydi. kendime de çok kızıyorum çeyiz yok çeyiz yapacak para yok tutturdum evlencem diye( :))
evet çok şükür de çocuğun başının etini yiyorum ne zaman evlencez diye:)) onun aileside biliyor benimkilerde de para olmayınca evlenemiyoruz. çalışıyor olsaydım daha iyiydi. kendime de çok kızıyorum çeyiz yok çeyiz yapacak para yok tutturdum evlencem diye( :))
ben senı görmemıştım h geldın a.s. ana ceyıs demek ben demek bana sorabılırsın cnmkaydirigubbakcemile3 ınş bı an önce olur ama ceyıs yapmak cooook zor bılesın bı an önce çalışmk şart
gaf h geldın nan gördum senı sonunda benım prgram başladı reklama gırdıkce gelcem
ne izlin gı sen hem çalışmıyonmu nerde izliyon anamadım ben![]()
kızlar konuyla çok alakasız ama sizlerle paylaşmak istedim
hani taylanda bi havaalanı örgüt üyeleri tarafından ele geçirlmişti rehin alınmıştı alandakilerya 2 gün süren olaydan sonra dayım serbest bırakıldı artık türkiyede:lepi:dayımda alınanlar arasındaydıda
çok şükür haberini aldım sizlerle paylaşmak istedim....
tarıhın ne önemı var cnm başımın ustunde yerın var hoş geldın cnm sımdık cıkıyorum ama yarrın sızlerleyımmm
GAF roselın benım başka bı topıcten cok sevdığım bı arkadasım cok ıyı ve harıka bı kalbı var hıc kırmaz kımseyı onuda aramıza alak olur mu:asigim:
günaydın kızlarrrkaydirigubbakcemile2
Allah sağlık verirse, işlerimiz planladığımız gibi olursa " 2009 sonbahar gelinleri" ne transfer olabilirim
ama henüüüz kesin değil![]()
dasilvadido gecmiş olsun cnm yaaaa(((
Ahh canım çok geçmiş olsun çok şükür kurtululmuşlar
Tabi gelebilir canım sormana bile gerek yok a.s.
Çok sevindim canım ne güzel benimde öyle bişey olabilir ama tam belli değil nişanlım ın ailesi 2009 bitmeden olsun istiyo ama kısmet kaydirigubbakcemile2
Roselin,yurdaer,meleks,gunesteki_golge,EsTaMania kızlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza inşallah en kısa zamanda evlencez hepimizzz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kızlar günaydın hepinizie böcüğüm hayırlı olsun kalplerin
dasilvadido çok dikkat et cnm öyle sinirlenme herşeye olurmu no stresa.s.
ohhh bugünden sonra tatil moduna girebilriz artıksositososito
ya gaf sendemi 2009 a transfer olanlardansın şimdiden tebrik ederim cnm hadi bakalım inş:asigim:
ya kızlar size iğrenç bi haber vereyim dün bi hesap yaptımda bizim düğün 2011e bile kalabilir biliyomusunuz:çok üzgünüm:çok s,nrilerim bozuk:çok üzgünüm: