• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

inş. canımm.. yaw bizim net salak yavaş olduğundan bakamadım sen görüşemeyenmi böcüğüm.. sölede öle gita.s.

anlamadım nan ınan kaydirigubbakcemile3 ben bırazdan cıkıyom 7de paydosta akşam gıremezsım yarın gorusuruk dedım ana ben mı safım bugun nekaydirigubbakcemile3

anlamadım nan ınan kaydirigubbakcemile3 ben bırazdan cıkıyom 7de paydosta akşam gıremezsım yarın gorusuruk dedım ana ben mı safım bugun nekaydirigubbakcemile3
allah seniiikaydirigubbakcemile3 yok bacım sanırım ben yanlış bi şekilde sordumnaniknanik sen sevgülünle görüşmeyecekmisin kurbanda falan.. yanındamıydı yoksa nan..

yaww üzüldüğünüz şeye baak ya ben napiimm.. yazın anca görüşebiliyozz:(((( senağlamaama bu hafta sonu gelecek inş.. :teytey:çok heyecanlıyım...:teytey:
niyee cnm yazın?
gözün aydın ohhhh kavuscan
hadı cnm ınş ahh ahh :asigim:
yarısmamıda ızledım ohh bırazdan cıkcam kızlar ı akşamlar dılıyorum hepınıze ınş yarın gorusmek nasıp olur aksamda az aılemle vakıt gecırem kıtap okumam lazım belkı gelememŞeniz

bugün yoksun yane böcüşüm Şeniz

günaydın kızlarrrrrrhihoyyyt
oooof şu hafta bitmedi bi beee tatil istiyom artıkın

hayrlı günler ınşkaydirigubbakcemile4 ben geldım kızlar nasılsınz azcık temızlık yapıp gelıyom hemencıkkaydirigubbakcemile4
yeshıl yok cnm gelmıyo gelemıyo yenı işe başladıda o bakımdan ınş başka zmn bu onsuz gecrdığım 2,bayramsenağlama
velved ben yokum dıe sızde gelmemışınız nan nırdesınız anacım

günaydınnn kızlar

allh tatil gelsin artık lütfennn...yaw nedense bugün üstümde bi duygusalık var..hüzünlü parçalar dinliyorum ha bire:çok üzgünüm:

merhabalarrr bende 2010 da ewlnemeyi düşünüyorum ama BEN KENDIM dusunuyorum sewgilim ne zaman düşünür bilemiyorum tam olarak ama 2010 olur inşallah yeter gayrii daha ne kadar bekleyimm

gunaydın tobi yaaa tatılı herkes ıstıo ınan su krız donemınden dolayı mıdır nedır herkes sıkılmıs durumda en azından tatılde bıraz olsun ısten uzaklaşıcaz veeeeeeeeeeeeeee askımla ben nısanlanıcam 14 aralık pazar gunu..heralde 15 ınde ıse gelmek cok guzel olcak cunku nısanlı olcammmmmmmmmmmmm ollleyyyyyyyyyyhihoyyyt

merhabalarrr bende 2010 da ewlnemeyi düşünüyorum ama BEN KENDIM dusunuyorum sewgilim ne zaman düşünür bilemiyorum tam olarak ama 2010 olur inşallah yeter gayrii daha ne kadar bekleyimm

h geldın a.s. ınş hersey düşündüğün gıbı olur

tobı benımde patronm asker arkdaşı tuzladaki patlamada ağır yaralanmış cok duygusal bugun gözlerı dolu dolu sımdık onun yanına gtcem rabbım acil şifalar versın:Saruboceq:

mınılya bende gelcem nan ınş ayy darısı askımlan benım başıma :delphin:

kaydirigubbakcemile
gunaydın tobi yaaa tatılı herkes ıstıo ınan su krız donemınden dolayı mıdır nedır herkes sıkılmıs durumda en azından tatılde bıraz olsun ısten uzaklaşıcaz veeeeeeeeeeeeeee askımla ben nısanlanıcam 14 aralık pazar gunu..heralde 15 ınde ıse gelmek cok guzel olcak cunku nısanlı olcammmmmmmmmmmmm ollleyyyyyyyyyyhihoyyyt

vooouuuvvvvv minilya süper o zaman bu bayram sana hakikaten bayram olcak yani hihoyyyt fotoğraflarını ve detayları alırız artık..harika bi duygu inan.sabah kalakacaksın ve direk aklına aa ben nişanlıyım duygusu gelecek..ve devamlı yüzüğüne bakacaksın:asigim:

h geldın a.s. ınş hersey düşündüğün gıbı olur

tobı benımde patronm asker arkdaşı tuzladaki patlamada ağır yaralanmış cok duygusal bugun gözlerı dolu dolu sımdık onun yanına gtcem rabbım acil şifalar versın:Saruboceq:

mınılya bende gelcem nan ınş ayy darısı askımlan benım başıma :delphin:

allah acil şifalar versin canım:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile

vooouuuvvvvv minilya süper o zaman bu bayram sana hakikaten bayram olcak yani hihoyyyt fotoğraflarını ve detayları alırız artık..harika bi duygu inan.sabah kalakacaksın ve direk aklına aa ben nişanlıyım duygusu gelecek..ve devamlı yüzüğüne bakacaksın:asigim:

ayy aklıma kendım geldım nedensm:delphin: neyse darısı ıkıncı nışanıma ınskaydirigubbakcemile3

mrb 2010'nun güzel gelin adayları ben hariç :delphin:(güzellik bakımında diil evlenme bakımından :roflol:
nabersiniz bakem
yeni katılanlar hoşgeldiniz
Şeniz

mrb 2010'nun güzel gelin adayları ben hariç :delphin:(güzellik bakımında diil evlenme bakımından :roflol:
nabersiniz bakem
yeni katılanlar hoşgeldiniz
Şeniz

neden nan kavga mı ettınız etmek üzere mısnızCADIARZU
ben ıyı işler yoğunn ama boş yoğunluk kıl patronun yığenı kkya gırmemı ıstemıyo
velved h geldnŞeniz

ben söylendim yine :kızgın:
geyikde az buçuk söyledim niden kızdığımı
muhtemelen ederiz kavga herhalde :delphin:
ben evlenmiycem bananeeesenağlama

ayy kıyamam ben sana:teselli: etmen bacım etmen gıymet bılın tabı bılmeyenlerde cok :delphin: şimdık gelıp hemen okuycam nedenını

bu arada gafı ıkı gündür görmuyorum merak edıyorum nerde acabaCADIARZU

Back