• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

gunaydınlar tukkanı gen dasılvadıdo açmışŞeniz nasılsınz kızlar bende f.. ıle uğrasıyom ama gıremedım aşkım sıfreyı verdı akşam actım sımdık açamıyom bazılarını sılcemdekaydirigubbakcemile3
eftalya sen napan off off haftasonu gelse 9 gün yatsak
evdesositosositosositososito

böcükçüm tükkanı evellallah açtım yine hayırlı işlerrr bol güneşlerrrkaydirigubbakcemile5
bu arada ben vardiyalı çalıştığım için bayramın 3. gün çalışacam:1ninca:

napam böcükcüm yıne doniyirem
off hakkat gecse su hafta askımıı cookk ozledım bayram gelse bı an once kavussam sevdıcegıme
dasilvadidocum cok sevındım canım senın adına ev hazırmıs ne guzel ıste dıgerlerıde yavas yavas olur canım merak etme guzel telaslar bunlar

napam böcükcüm yıne doniyirem
off hakkat gecse su hafta askımıı cookk ozledım bayram gelse bı an once kavussam sevdıcegıme
dasilvadidocum cok sevındım canım senın adına ev hazırmıs ne guzel ıste dıgerlerıde yavas yavas olur canım merak etme guzel telaslar bunlar

neyse sabret az kaldı cnm bayramda bol bol ısınırsın:jeyyar:
benımkı gelemezkı daha:delphin: off anam offf

hehe dogru dedın böcük askım gelsede ısıtsa benı:asigim:
Allah sızıde en kısa zamanda kavustursun canım ya aklıma geldı
sız nasıl tanısmıstınız:uhm:

dasilvadidocum senın yıne ıyı sadece 3.gun benım arkadasım sadece bayramda bı gun tatıl yapıcakmış:1no2:
cok zor valla ısı kızın beterın betrı var ıste
Allaha cok sukur benımde 9gun:Saruboceq:

hehe dogru dedın böcük askım gelsede ısıtsa benı:asigim:
Allah sızıde en kısa zamanda kavustursun canım ya aklıma geldı
sız nasıl tanısmıstınız:uhm:

ana sar başa valla topıc accam haa bu konuyu aydınlatmak ıcınkaydirigubbakcemile3 şaka hemen sanada anlatm özetlen ben bjk çarsı grubunda yer alıyorum aşkımdan ordan arkadastık sonra aşkımız başladı 10 eylül öle devam edıyo aksım kayserıde yaşıyo ben ıstda:çok üzgünüm: kızımız olursa adı eylül olcakmış :1rolleyes:oğlumuzun berke ben barış ıstıyom olmadı çok cocuk yaparık:roflol: ayy bunlarda hayallerımız arasında işte öle:delphin:

günaydın kızlar..bi kaç gündür giremiyorum yaw uzak kaldım ama bi çırpıda neler olup bitmiş hemen okuyuverdim

tatillerdn konuşulmuş,nisbetler yapılmış,kimi sevglisne kavuşuyo kimi ümitsiz bazıları 2009 transfer omuş ohhh ohh kızlar maşallahınız var valla

böcük,dasilvadido,velved,eftelyaaa hepinize hayırlı günler arkadaşlar:1hug:

h.g. tobıcım
ee sende ne var ne yok bayramda neler yapıyosun canım anlat bakalımyerimseniben

valla kuzum bu cumartesi kısmetse nişanlımın yanına kaçıyorum bizimkilere bişi uydurdum:utangac:kısmetse 2gün beraberiz:Saruboceq: birgünde kuzenimde kalıcam ondan sonra döncem klasik bayram işde..normalde 9 gün tatildik ama cuma günü çalışmak zorundayız org var..yani 8 gün tatilim.öle yanii şimdiklik plan ama en güzel ksıım aşkımla olmak:asigim:

valla kuzum bu cumartesi kısmetse nişanlımın yanına kaçıyorum bizimkilere bişi uydurdum:utangac:kısmetse 2gün beraberiz:Saruboceq: birgünde kuzenimde kalıcam ondan sonra döncem klasik bayram işde..normalde 9 gün tatildik ama cuma günü çalışmak zorundayız org var..yani 8 gün tatilim.öle yanii şimdiklik plan ama en güzel ksıım aşkımla olmak:asigim:

seni çakal senıkaydirigubbakcemile3 yalan atarda nışanlısa gıdermış napcaksınız anlat bakem :jeyyar: herkesın aşkı gelıyo benımkı nerdeeee:sm_confused:

HAZİRANA KADAR YOK polis memuru olduğundan izinler açılmadan gelemiyor.senağlama çok uzun demi ya seninki neden gelemiyor böcüküm.

oo tobıcım super valla ne guzelhihoyyyt
keske benımde kacma gıbı bı sansım olsa okul yıllarındakı gıbı aah aah:delphin:
neysem askım yanımda olsunda nerde olursa olsun:asigim:
böcükcüm uzulme tatlı kusum yakında gelır ınsallah senınkıde aranız ıyı olsun anlasında onemlı olan oyerimseniben

Allh kavustursun meleksım sayılı gun cabuk gecer canım uzulme :teselli:
bak benım askımda subatta askere gıdıcek 15ay yok
ama gecıcek ınsallah atlatıcaz onuda:çok üzgünüm:
velved senınde gozun aydın tatlıma.s.

Back