• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

gerçekten böcük ne marifetler varmıs sende .bende çok severim el işi takı dfalan ama marifet yok marifet alırım onca malzeme hemen geçer hevesim kalır öylece yapamadıgım için ama haızr boşken gitsem mi bi kursa diyorum ...

ben yapıyorum anında bakıyom puff olmuş suan cok az var bendede ark için yapıyom onlar alıyo kalsa elımde hedıye ederdım hatta ctesı arkadaşıma suprıs yapcem pasta börek sarma doğun gününden resımler eklerım sızın ıcın belkı arkdasıma takı mı yapsam acep ne alsam:uhm:

kıslarrrrrrrrrrr ben geldimmmm
böcük özledim seni nan bugün pek görüşemedikkk Şeniz
yanas bakam ne var ne yok :))

tarıhın ne önemı var cnm başımın ustunde yerın var hoş geldın cnma.s. sımdık cıkıyorum ama yarrın sızlerleyımmm
GAF roselın benım başka bı topıcten cok sevdığım bı arkadasım cok ıyı ve harıka bı kalbı var hıc kırmaz kımseyı onuda aramıza alak olur mu:asigim:

Yaffffffff nasıl utandırdın beni.sankim pamuk prenses kalbi var da bende.halbukim çok cadıyım ben.asıl sensin o gğzel kalpli bözüğüm benim.yüreği dantellerine de yansımış :asigim:

ben yapıyorum anında bakıyom puff olmuş suan cok az var bendede ark için yapıyom onlar alıyo kalsa elımde hedıye ederdım hatta ctesı arkadaşıma suprıs yapcem pasta börek sarma doğun gününden resımler eklerım sızın ıcın belkı arkdasıma takı mı yapsam acep ne alsam:uhm:

ooo cumartesi ziyafet var desene valla güzel süpriz olur takı yap bence canım kendi el emeğin göz nurun hediye alsan biletakı da yapabilirsin bence.

GAF ım nirdesin canım sen yaaaaaaaaaaaaaaaa.....
yoksun göremiyom ve merak ediyorum özledim seni.......

günaydın kızlarrrkaydirigubbakcemile2
Allah sağlık verirse, işlerimiz planladığımız gibi olursa " 2009 sonbahar gelinleri" ne transfer olabilirim:nazar::nazar:
ama henüüüz kesin değil:utangac:

Yaffffffff nasıl utandırdın beni.sankim pamuk prenses kalbi var da bende.halbukim çok cadıyım ben.asıl sensin o gğzel kalpli bözüğüm benim.yüreği dantellerine de yansımış :asigim:

nan yansıtcak baska bısey bulamadın mı:roflol: günduzlerı yoksun aksamları mı gırıyon yalnızca:uhm:
ooo cumartesi ziyafet var desene valla güzel süpriz olur takı yap bence canım kendi el emeğin göz nurun hediye alsan biletakı da yapabilirsin bence.

evt olabılır ctesı cıkam malzemelerı alım takı yapım ee okadrda pasta yapcam daha nolsun demı yakaydirigubbakcemile3

gaf velved özledım nan nırdesınızkafamçokkarıştı

Bende aynı şekilde allah izin veririse 2009 gelinlerine transfer olabilirim.bakalım nasıl olcak:Saruboceq:

nan yansıtcak baska bısey bulamadın mı:roflol: günduzlerı yoksun aksamları mı gırıyon yalnızca:uhm:
evt olabılır ctesı cıkam malzemelerı alım takı yapım ee okadrda pasta yapcam daha nolsun demı yakaydirigubbakcemile3
gaf velved özledım nan nırdesınızkafamçokkarıştı

burdayım canısım geldimmm bende seni cokk özledimmm Şeniz
günaydın kızlarrrkaydirigubbakcemile2
Allah sağlık verirse, işlerimiz planladığımız gibi olursa " 2009 sonbahar gelinleri" ne transfer olabilirim:nazar::nazar:
ama henüüüz kesin değil:utangac:

transfer olan olana inş kıslarrrrr istediginiz gibi olur herseyyy
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

ana ben bı yere tansfer olamıyorum neden acep :roflol:[/QUOT

ah canım benim ya benimkide tam belli değil çabucak geçer inş. 2 yıl.sen baya marifetlisin galiba.yaptığın dantelleri gösterdiğin bir topik varmı caniiiş:enbuyukkk:

ceyıs resımlerı bölumu varya bu alanda oraya gir sayfadan baslıyo sayfa sayısı değişmedyse cnm yerimseniben
velved h geldın kuzmŞeniz

sanada gunaydın dasılvadıdocum nasılsııın

teşekkür ederim canımbenim çooook iyiyim...:nazar:
sözlümle evlilik planlarımızı uzatan en büyük sorunu aştık çok şükür:Saruboceq:
evimiz hazırhihoyyyt yalnız bir sürü masrafımız olacak ama Allahın izniyle el birliğiyle halledecez:nazar:
çoook mutluyum inşallah daha daha iyileri sizlere nasip olsun kzılar:Saruboceq:

gunaydınlar tukkanı gen dasılvadıdo açmışŞeniz nasılsınz kızlar bende f.. ıle uğrasıyom ama gıremedım aşkım sıfreyı verdı akşam actım sımdık açamıyom bazılarını sılcemdekaydirigubbakcemile3
eftalya sen napan off off haftasonu gelse 9 gün yatsak
evdesositosositosositososito

Back