2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

tabiki para önemli değil param olmuş huzursuz olmuşum neye yarar...
kimseye muhtaç olmuyalım kendi yağımızıda kavrulsak yeter...
el ele verirsin yaparsın bişiler ALLAHın izniyle
ama inan kızlar çok zor bu işsizlik çook...

selam kızlar ne yapıyorsunuz ay yazamadım bi iki gün yazamayınca ipin ucu kaçıyoo bende sizdenim haa unutmayın benikaydirigubbakcemile5 bu arada benim sözlümün tatili onbeş tatil olacaktı kurbanla birleştirmişler ama 10 gün:oklava: ya bu tıpçıların nedir çektiği yaa hele 6. sınıfta falan nerede ise hiç tatil olmayacak yaa tatilleri kısıtlayanları:mymeka: neyse eğer kısmet olursa kurbanda gelecekler sırnaşık şeysırnaşık şey allah ım inşallah gelirler kızlar benim için dua edin okuyunca yazımı bi içinizden geçirin nolur:Saruboceq::Saruboceq:

Bende 2010 yılı tmmuz ayında evlenmeyi planlıyorum arkadaşlar.. Allah hepimize sabır versin. Bana daha çok versin çünkü ben birde asker yolu bekleyeceğim...

Sağolun kızlar hoşbulduk, hem de çok!!hihoyyyt

Hoşgeldin canım aramıza allah kavuştursun askerine.Bizde geçmeyen zamanları burda geçirmeye çalışıyoruz

yenı gelenler h gelmısler valla bende zor gırdım oyuzden toplu h geldınıza.s.

yeni gelen arkdşımız hg ne demek buyur gel sende katıl bize:enbuyukkk:
böcük bende duydum yaa deprem olmus ya kayseride gecmiş olsun aşkınayerimseniben
gafım saya saya tezkere alcaz bigün inş canım:roflol:

Yeni gelenler hoşgelmişler Şeniz
zaman geçmez tabim daha 2008 deyiz sonra 2009 bitcekte 2010 gelcek :delphin:
tabi bu zamana kadar gelebilirsek
bazen düşünüyom acaba bir yalanamı inanıyom:çok üzgünüm:
ay çok ümitsiz konuştum ki öleyim bizden bir pok olmaz kızlar ahanda buraya yazdımbenneyaptımki

gunaydın 2010da gelın olma ıhtımalı olan hanımlaarr
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız
kahvekolıkcım sende hosgeldın
en erken senı gelın etcez aramızdan demekkı neguzel
ayagını surtte belkı bızde arkadandan hemen evlenıverırız

günaydınnn kızlaaarrrrkaydirigubbakcemile5
bu mübarek günde Allah hepimizin dualarını kabul etsin efenimmmm:Saruboceq:
hayırlı işleeer bol güneşleeeerhihoyyyt

gunaydın dasilvadidocum.
Allah tum sevenlerı kavustursun hayırlı yuva hayırlı evlatlar versın amiiinnn
bu mubarek gunde dualarımız kabul olur ınsallah
hayırlı cumalar hepınıze

gunaydınlar cnmcıklarım..bende 2009 sonbahar gelını olmaya hazırlanıorum ama henuz net tarıh bellı dııl bu 2010 a sarkadabılır..bu arada 2009 sonbahar topıgı ıkı uc kısıyle sınırlı kalıo arada ugrayın cnmcıklarım olurmu?
oofff offf bu arada sıkıntılar cook cnm yaa helede ceyız yapıosan ev kuruyosan daha da cok oluo sımdı bız herseyımızı kendımız almaya calısıoruz korkumuz yok cok sukur calısıp öderız gencız sonucta..gercı hep ole dıoz ama sıkıntı olmuo dııl yınede..
suan ceyız taksıtlerım 2,5 mılyarı gectı eskıden olsa kesınlıkle bu kadar borc bıle yapmazdım :D ama suan dort ayda bıtcek dıorum ve dort aydada yıne ıvır zıvır bısıler alcam ve bayramdan sora da nısanım var dusunun onada bı suru para gıtcek nısanım olmasa daha cok sey alcam ama nısan hele bı gecsın dıorum..
ıkı hafta once fırın ve bulasık makınesı aldım sozlumde davlumbaz ve ocak aldı saolsun onun taksıtlerı var ıste..ve suan camasır makınem de hala eksık nısan bıter bıtmez onuda alcam cıksın aradan..
ceyız bıtmıo gercekten allah hepımızın yardımcısı olsun ne dıyımm..

SEVGİLİM YOK DİYENLER,,AHH AHH DAHA ASKERLİĞİ VAR DİYENLER,ŞU OKULU Bİ BİTEREMEDİ DİYENLER,Bİ İŞ BULSAK TAM SÜPER OLCAK DİYENLER,PARA BİRİKTİRMEMMİZ LAZIM DYENLER,KAYNANA ELTİ GÖRÜMCE DERDİ ÇEKENLERR,ZAMANIMIZ VAR DİYENLER,,VEE TÜMMMMMMMMM 2010 İÇİN GELİNLİK HAYELLERİ KURAN ARKADAŞLARIM HEPİNİZEE
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:sm_cool:

gunaydınlar cnmcıklarım..bende 2009 sonbahar gelını olmaya hazırlanıorum ama henuz net tarıh bellı dııl bu 2010 a sarkadabılır..bu arada 2009 sonbahar topıgı ıkı uc kısıyle sınırlı kalıo arada ugrayın cnmcıklarım olurmu?
oofff offf bu arada sıkıntılar cook cnm yaa helede ceyız yapıosan ev kuruyosan daha da cok oluo sımdı bız herseyımızı kendımız almaya calısıoruz korkumuz yok cok sukur calısıp öderız gencız sonucta..gercı hep ole dıoz ama sıkıntı olmuo dııl yınede..
suan ceyız taksıtlerım 2,5 mılyarı gectı eskıden olsa kesınlıkle bu kadar borc bıle yapmazdım :D ama suan dort ayda bıtcek dıorum ve dort aydada yıne ıvır zıvır bısıler alcam ve bayramdan sora da nısanım var dusunun onada bı suru para gıtcek nısanım olmasa daha cok sey alcam ama nısan hele bı gecsın dıorum..
ıkı hafta once fırın ve bulasık makınesı aldım sozlumde davlumbaz ve ocak aldı saolsun onun taksıtlerı var ıste..ve suan camasır makınem de hala eksık nısan bıter bıtmez onuda alcam cıksın aradan..

h.g. canım aramıza evlenmek zor valla ya ama zaman var daha bende yenı nısanlandım ama dha bı yemek takımım bıle yok nısanlım subatta askere gıdıyo o gelene kadar tamamlarsam ceyızımı 2010da evlenırız belkı ama.
cunku ıkı senede yetmıcek gıbı gelıyo bana.aman hazır olalımda ole evlenelım en guzel gunlerımızı borc yuzunden sıkıntıda gecrmek ıstemıyorm aslında
Allah yınede hayırlısının versın bakalım zman gostercek herseyı

h.g. canım aramıza evlenmek zor valla ya ama zaman var daha bende yenı nısanlandım ama dha bı yemek takımım bıle yok nısanlım subatta askere gıdıyo o gelene kadar tamamlarsam ceyızımı 2010da evlenırız belkı ama.
cunku ıkı senede yetmıcek gıbı gelıyo bana.aman hazır olalımda ole evlenelım en guzel gunlerımızı borc yuzunden sıkıntıda gecrmek ıstemıyorm aslında
Allah yınede hayırlısının versın bakalım zman gostercek herseyı

hb cnmcım bende ıste nısanlancam bayramdan sora benımde ole fazla bısıyım yok cnm ya olanlarda borc ıste oduyorum eksıklerım cok..aksam enıstemlere gıttık enıstem dıo ne kadar zayıflamıssın dıo annemde dedı ceyız derdınden bu hala geldı dıookaydirigubbakcemile3
ınsallah su yılbası gelsınde ondan sonrası kolay gecıcek emınım bıde aldıgım para dokunmadan ceyıze gıdıo ınan ıcınden 20 kurus bıle harcayamıorum:(

hb cnmcım bende ıste nısanlancam bayramdan sora benımde ole fazla bısıyım yok cnm ya olanlarda borc ıste oduyorum eksıklerım cok..aksam enıstemlere gıttık enıstem dıo ne kadar zayıflamıssın dıo annemde dedı ceyız derdınden bu hala geldı dıookaydirigubbakcemile3
ınsallah su yılbası gelsınde ondan sonrası kolay gecıcek emınım bıde aldıgım para dokunmadan ceyıze gıdıo ınan ıcınden 20 kurus bıle harcayamıorum:(

canım ceyız bıtınce rahatlarsın ya napalım bıraz dısımızı sıkıcaz artık bende hafta sonu yemek takımıyla kahvaltı takımı bakmya gıdıcem ınsallah begendıgım olurda alırım aradan cıkar ben cok kararsızım yaa hemen karar veremıyorm nedense offf

canım ceyız bıtınce rahatlarsın ya napalım bıraz dısımızı sıkıcaz artık bende hafta sonu yemek takımıyla kahvaltı takımı bakmya gıdıcem ınsallah begendıgım olurda alırım aradan cıkar ben cok kararsızım yaa hemen karar veremıyorm nedense offf

ben evkurdan aldım cnm cım ama cok pısmanım nakıt para bırıktır bence gıt ucuza al emınonden..

slm kızlar..bende 2010 culardanım....ahh ahh nişanlım daha okuyo...2010da daha bizim kafamızda olan yani düşünün belkide 2011:çok üzgünüm:çok üzülüyorumm çoooookk..bende bu arada bi çeyiz temposundayım her fırsatta bişiler alıyorum.
bekeleyen arkadaşlara tavsiyem sakın daha çook var dyip almamazlık etmeyin şimdiden başalyın.
kız uğur böcüğü maşallah hee 2010 evlenmeyi planlayanlar 2009 evlenmeyi planlayanlar..çeyiz hazırlığında olanlar her dalda tam gaz devam ediyosunkaydirigubbakcemile3 bayağdır giremiyorum görüşemedik..ama aldığın çeyizleri falan gördüm yanii:icecream:

Hoşgeldin canım aramıza bende 2010 mayıs en geç haziran geliniyim inşallah :dance: Ceyiz konusunda haklısınız ben hep aldım zamanında annem babaannemde aldı sağolsunlar babaannem ben küçükken almış bir çok şeyimi Allah razı olsun

benımkınınde ısı yok suan 12.ayda baslıycak ıns cok borcu yok evıde var arabasıda hersey guzel suan ıst olsa zaten bız coktan nışanlanmıstık ama herseyde bı hayr vardr cnm bazı unutamadıklarım var kafam karısık bı donemdeyım yoksa evlenmek sorun deıl bende ama eskı sözlumu cok zor unutcam gıbı ya bılmıyom sıze anlatamadıklarım var sıkmk ıstemıyorum :çok üzgünüm:

Canım evide arabasıda varmış işte bulunur allah izniyle bizim iş var ama ne ev nede arabamız var olur ama zamanla el ele verdikmi.Sen hep neşelisin ama içinde ne fırtınalar var kimbilir anlat canım ya dertler mutluluklar hepsini paylaşıcaz burda

benim sözlümün de mali durumu pek parlak değil çalışıyo ama maaşı az yine de şükür gerçi...kayınpederimin emekliliğine 6 ay kadar kalmış, adam geceleri bekçilik yapıyo, kayınvalidem evde teğel dikiş işleri yapıyo kendi yağlarında kavruluyolar yani...ne evi vaaar ne arabası...evlenince borç ödemek istemediği için bizim düğün haliyle 2010 a kalıyo...gerçi düşününce hak da veriyorum

Allah sağlık versin de bekleriz sorun değil:1closedeyes:

Benim durumumda seninle aynı canım bizde herşeyi kendimiz yapmak borç yapmamak istediğimizden 2010a kalıyoo

Bende 2010 yılı tmmuz ayında evlenmeyi planlıyorum arkadaşlar.. Allah hepimize sabır versin. Bana daha çok versin çünkü ben birde asker yolu bekleyeceğim...

Hoşgeldin aramıza canım Allah tamamına erdirsin bende 3 haftalık nişanlıyım aklına takılan bişey olursa sorabilirsin nişanda baya masraf oluyo canım iki taraf içinde ceyiz işini nişan sonuna bıraksaydın keşke sıkışabilirsin

ıyı hos dıyosun canımda nakıtde durmuyo yerınde arkadasıma 1bucuk bın ytl borc verdım o gelırse onunla toptan bıseyler alıcam ınsallah

evet bencede bendede nakıt durmuo mafeles o yuzden gıdıp borc yaptım cunku borc bı sekılde ödenıp bıtıyor..
hayırlısıyla su nişan işi hallolsa daha cok borca gırerım yada adıgım maasla gıdıp ceyız alırım ama nısan cıksın aradan dıe ertelıorum suan..
bır bucuk nakıt cok guzel para bence ılk sen gıt beyaz esyanı al derım cnm dıger ıvır zıvırlarını yavas yavas alırsın..
beyaz esyayı aldın mı yoksa:dance:bole al dıorum ama

MİNİLYA NASILSIN CNMa.s.
uzun süre görüşemedik senle.
ben 2009 sonbahar gelini değilim artık:1no2:
nişanlım subaylık sınavını kazanamadısenağlama
çok zor günler geçirdimsenağlama
herşey o sınava bağlıydı.
kazansaydı sonbaharda evlenecektik.amaaaaa olmadı:1no2:
allah kısmet etmedi.
napalım hayırlısı olsun artık
çok ağladım senağlama
ama şimdi biraz olsun iyiyim çok şükür:Saruboceq:
nişanlımın okulunun bitmesini bekliyecem .
bu son senesi allah izin verirse.
allahım hepinizin dualarını kabul etsin inş
.

Çok üzüldüm canım ya her işte bir hayır vardır ama sıkma canını a.s.

Back