2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

bizimde planlarımız ekim gibi falan yapmaktı düğünü fakat askerliği hep kısa dönem olarak düşünüyoduk :(( uzun dönem (yedek subaylık) çıkınca 2010 kasımında biticek bakalım 2011 e kaldı sanırım mafoldumben hayırlısı artık...

bizde aynı şeyleri düşündük ama 5 ay çıktığı gün gidip günü aldıkk:):) 7/08/2010 herkese hayırlısı olsun inşşşş:):)

bet canım yeni mi aldınız günü veriliyo mu şu an yaz için gün

biz 11 inde aldık önümüzdeki yaz için,,tabiiii şimdi almazsan yer bulamazsın biz zaten o yüzden ramazna 3 gün kala kaldık temmuz istioduk aslında:):)ama yer bulamadıkk eğer düşünüosan şimdiden ayarlarsan senn için çok ii olur:):)hayırlısı olsun inşşş:)

Hmmm ben de ocağı bekliodum cnm yarın arayıp soralım bari..ama çalıştığım için 15 tatili beklemek zorundayım..26 haziran bizim kısmetse...Canım bu arada sağlık raporu sırasında diyelim ki kan uyuşmazlığı dışında bi hastalık çıktı evlenmeye izin verilmiyo mu???

vallaa canım ben hiç bişmiorum onu :)daha o aşamalara gelmedikk sadece yerii tutuldu,,kesin olsun diee..nişanlım askerdde o gelsin bunlara başvururuzz:)siz bi tellede sorarsanız bence daha ii olurr,,ortada kalmazsınz gerçi biizm düğünmzde cumartesi olsun diede yer kalmamışş olabilir:)

hımmm şimdi sen düğün gününde nikah olucak dimii bende baktım şimdi nikah bölümüne 2 haftada hallettik günü aldık diyende varr,3 ay sürüo diyende var:):)

Bizde asker yolu bekliyoz 6 ayımız kalcak ocaktan sonra teskere dönüşü evlenmeyi düşünüyoz allah nasip ederse dualarınızı bekliyorum arkadaşlar allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için

Selam kızlar nasılsınız bakalım
Biz bugün yemek ve yatak odamızdan sonra koltuk takımımızıda aldık :nazar: :dance: Şaka maka evleniyom kızlar sevinsemmi ailemden kopacam üzülsemmi bilemedim mafoldumben

Selam kızlar nasılsınız bakalım
Biz bugün yemek ve yatak odamızdan sonra koltuk takımımızıda aldık :nazar: :dance: Şaka maka evleniyom kızlar sevinsemmi ailemden kopacam üzülsemmi bilemedim mafoldumben

Gülçincim hayırlı olsun opuyorumnanaktan
Üzülmemek elde değildirki cnm bnm yaa hem ağlarım hem giderim durumu olcak bizimki..
Allah aldıklarınızı mutlulukla sağlıkla kullanmanızı nasip etsn cnm zemuszemus

Back