2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

Gülçincim hayırlı olsun opuyorumnanaktan
Üzülmemek elde değildirki cnm bnm yaa hem ağlarım hem giderim durumu olcak bizimki..
Allah aldıklarınızı mutlulukla sağlıkla kullanmanızı nasip etsn cnm zemuszemus

Amin sağol canım.Evet şeydacım hem ağlıycaz hem gidicez ama böyle zamanda nişanlılarımız bize destek olmalı benimki şimdiden üzülüyorum diye kızıyo bana vazgeçicem sanıyo :sinifsinif:

ömrümünsahibi gün aldınmı canım sen nikah günü?
ben bugün 24 nisan için gün alabiliyomuyuz diye sordum,nisana gün veriyoruz gelin dedi görevli,
yarım saattir midem titriyo,heyecanlandımm resmen,günler geçtikçe "O" güne yaklaştığımı hissetmek çok acaip bi durum

Amin sağol canım.Evet şeydacım hem ağlıycaz hem gidicez ama böyle zamanda nişanlılarımız bize destek olmalı benimki şimdiden üzülüyorum diye kızıyo bana vazgeçicem sanıyo :sinifsinif:

Canım sende açıkla ona vazgeçmeyi falan düşünmüyorum ama ailemden ayrılmak kolay değil üzülüyorum ve üzüntümü yaşamama biraz müsade et içimi rahatlat seninle derteşiorum sadece bişiyler ima etmiyorum biz evlenices bi hayatı paylaşcas sana derdimi anlatamıcaksam kime anlatcm de mafoldumben
Eminol anlycaktır cnm yerimseniben

selam kızlar hepinize hayırlı akşamlar bol bol aşk dolu günler diliyorum bende 2010 gelini olucam inşallah 3 yıldır beklediğim an geldi 1 ay 1 haftalık nişanlıyım 10 temmuzda düğünüm nasipse ama vakit geçmiyor sanki yaaaaa biran önce gelsin istiyorum heran aşkımın yanında olayım istiyorum böle kıskançlık duygularımı ister istemez bastıramıyorummmmmm kıskanıyorummmmmmmm :)

selam kızlar hepinize hayırlı akşamlar bol bol aşk dolu günler diliyorum bende 2010 gelini olucam inşallah 3 yıldır beklediğim an geldi 1 ay 1 haftalık nişanlıyım 10 temmuzda düğünüm nasipse ama vakit geçmiyor sanki yaaaaa biran önce gelsin istiyorum heran aşkımın yanında olayım istiyorum böle kıskançlık duygularımı ister istemez bastıramıyorummmmmm kıskanıyorummmmmmmm :)

Hayırlı olsun cnm hg..
Neyi kıskanıyorsun cnm anlamadım..

Slm cnm.. opuyorumnanaktan

nişanlımı aslında hiç kıskaç değilimdir ama güveniyorumda ama işte erkek yaa bir yanım kıskanıyor :( o yüzden zaman geçsin yanıbaşında olayım bi an öncee :)

Hmm anladım cnm ama öyle düşünme içinde olan yanıbaşında bile olsa yapar..

ömrümünsahibi gün aldınmı canım sen nikah günü?
ben bugün 24 nisan için gün alabiliyomuyuz diye sordum,nisana gün veriyoruz gelin dedi görevli,
yarım saattir midem titriyo,heyecanlandımm resmen,günler geçtikçe "O" güne yaklaştığımı hissetmek çok acaip bi durum

Ayyy gerçektenmi canım bende heyecanlandım şimdi gidip resim çektiriyim aradan çıksın diyodum bi çok şeyi hallettik yılbaşından sonra gidelim bunuda halledelimde aklımızdan çıksın oda zemuszemus Yaklaşıyo ajikalcım takvimime baksana geline damada kavuşmak üzere tabi bizde opuyorumnanaktan

Canım sende açıkla ona vazgeçmeyi falan düşünmüyorum ama ailemden ayrılmak kolay değil üzülüyorum ve üzüntümü yaşamama biraz müsade et içimi rahatlat seninle derteşiorum sadece bişiyler ima etmiyorum biz evlenices bi hayatı paylaşcas sana derdimi anlatamıcaksam kime anlatcm de mafoldumben
Eminol anlycaktır cnm yerimseniben

Konuştum şeydadım aşkımla opuyorumnanaktan anladı beni ama biz kızlar daha farklı düşünüyoruz tabi o beni dahamı çok seviyo diye düşünmeden edemiyorum hç kimse umurunda değil bana kavuşmaya baş koymuş:nazar: ne güzel yeni bi hayat kurucaz herşey ikimizin olacak karışan yok görüşen yok üzülme alışman çok sürmez diyo opuyorumnanaktan içimi ferahlattı meseleye böyle yaklaşması Şeniz

Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :nazar:

Konuştum şeydadım aşkımla opuyorumnanaktan anladı beni ama biz kızlar daha farklı düşünüyoruz tabi o beni dahamı çok seviyo diye düşünmeden edemiyorum hç kimse umurunda değil bana kavuşmaya baş koymuş:nazar: ne güzel yeni bi hayat kurucaz herşey ikimizin olacak karışan yok görüşen yok üzülme alışman çok sürmez diyo opuyorumnanaktan içimi ferahlattı meseleye böyle yaklaşması Şeniz

Evet cnm biz erkeklerden farklıyız onlar için dha kolay oluo glba..
Seni anlamasına sevindim cnm ya kendine skntı yapmana gerk kalmadı opuyorumnanaktan

Evet cnm biz erkeklerden farklıyız onlar için dha kolay oluo glba..
Seni anlamasına sevindim cnm ya kendine skntı yapmana gerk kalmadı opuyorumnanaktan

Evet bide hafta sonu gördüm duygularım değişti bi anda çok özlemişim :kedi: bugünde süpriz yaptı bu tarafta işi varmış 5dk uğradı beni pijamalı rüküş halimle bastı :sinifsinif: ama bu halimi daha çok beğenmiş opuyorumnanaktan bende bol bol göreceksin zaten evlenince dedim sırnaşık şey

Evet bide hafta sonu gördüm duygularım değişti bi anda çok özlemişim :kedi: bugünde süpriz yaptı bu tarafta işi varmış 5dk uğradı beni pijamalı rüküş halimle bastı :sinifsinif: ama bu halimi daha çok beğenmiş opuyorumnanaktan bende bol bol göreceksin zaten evlenince dedim sırnaşık şey

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Çok güldm cnm yaa dmi nasılsa evlenince bol bol görcek

Ayyy gerçektenmi canım bende heyecanlandım şimdi gidip resim çektiriyim aradan çıksın diyodum bi çok şeyi hallettik yılbaşından sonra gidelim bunuda halledelimde aklımızdan çıksın oda zemuszemus Yaklaşıyo ajikalcım takvimime baksana geline damada kavuşmak üzere tabi bizde opuyorumnanaktan:

canım bugün itibariyle tam 117 gün var :))) deli gibi gün sayıyorum -tatlicadiarzu-

Merhaba.Bende Ağustosta nişanlandım.Mayıs sonu Haziran başı gibi evlenicem ama çok uzun geliyo bu süre:)

aynenn ben de yaa bi nişanlansam süper olcak diodumm şimdi zaman geçmio..ağustosta nişanlandım haziran sonu düğün kısmtesee..

kızlaaarrrr öncelikle allah yardımcımız olsun 2010 a da girdik zaman daralmaya başladı.bu düğün ev işi fazlasıyla meşakatli birşeymiş yaaa ev derdi çeyiz derdi derken kendimi unuttum.evle uğraşmaktan nikah tarihi almaya gidemiyoruz.bi de sosyal hayat adına hiçbirşeyimiz kalmadı çok gezen insanlarken şimdi yapılmakta olan evimizden başka hiçbiryere gidemiyoruz.sizler nasılsınız sinemaya falan vakit ayırabiliyomusunuz.ben bi dersaneye gidebiliyorum değişik yer olarak kantini cafe niyetine görüyorum ordaki tvde de yerel vizyonda neler varsa onları izliyorum...olsun yinede hayatımdan memnunum...güzel günler bekliyodur inşallah hepimizi...

Back