2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

Bizim dügünde büyük ihtimal 2010 temmuz ayinda olacak..
Hayirlisi olsun hepimizin hakkinda kizlar, Allah pisman etmesin hic birimizi AMIN AMIN AMIN

gunaydın
evt uğramıyo bende koca bılem yk her burdayım
topıc sahıbıde yok gelsın ıfadesını alcam:mymeka:
:

kıslar bizde 2010 nun eylül ayında düşünüyoruz bakalım kısmetse şimdilik ortada ne nişan var ne söz zaten bende soğdum evlenmekden çokda heveslenmiyom yani

Kızlar ben taze nişanlıyım 2010 mayıs yada haziran ayında evlenmeyi planlıyoruz.Biliyorum daha çok var benim gibi şafak sayısı çook olanlarında bir paylaşım alanı olsun istedim burda hem hazırlıklarımızdan çeyizlerimizden bahsederiz dostluklar kurarız böylece zaman çabucak akıpp geçer ne dersiniz yerimseniben a.s.
benimkide aşağı yukarı 2010 un nisan yada mayısında olacak bi dünya zaman var yani ama şimdiden evi çeyizlerle doldurmaya başladım o günlerin hayalleriyle yaşıyorum demek benim gibi bekliyecek insanlar da varmış onlarla dertleşmek güzel olcak:)

kıslar bizde 2010 nun eylül ayında düşünüyoruz bakalım kısmetse şimdilik ortada ne nişan var ne söz zaten bende soğdum evlenmekden çokda heveslenmiyom yani
neden soğudunki sabırlı ol biraz benimde off dediğim zamanlar çok oluyor ama ne yapıyım elimden bişey gelmiyor askerlik falan var .....

sabır ya sabır
bende şu aralar hıc düşünmuyorum ama düşünmeme sebebım sözlenıp ayrılmış olmam:delphin:
allah kımseye yaşatmasın
ama hayrlısını versın dıyıp yolumuza tam gaz devamkaydirigubbakcemile4

2010 bahar veya yaz ayında evlenecez inşallah bu uzaklıktan hasretlikten bıkmazsakk yılmazsaakkk

daha bir çatalım bile yooooooookkkkkk

nişan yaptık allahtan ama nişanlım boşver çeyizi biz evlenelim de ben sana çeyiz de alırım diyor

ne edecezzz bilmiiimmm:(((

bizde 8 yıl birliktelikten sonra ocakta sözlendik mayısta nişanımız var seneye bu zamanlarda işallah evlilik telaşında olacağız.. bakalım herşey kısmet :D

günaydin kizlar
bakalim ben nezaman evlenecem..
askmla ben 2010da evlenmek istiyoruz Temmuz ayinda Ankarada ..

insallah paraciklar hemen birikirde evleniriz bizde.. :Saruboceq::Saruboceq:

eksık olanların solım ben,porseelen ve catal bıcak takımı,mutfak kucuk ev aletlerı..almadm sona bırakıyorum ,modeller sureklı yenılenıo dıyerektn..... dıger hersey hazr

Back