2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

aaaaa ben bu başlığı daha yeni gördüm :roflol:
nan kızlar niye çağırmıosunuz beni :mymeka:
kızlar bende nasipse yaza nişanlanıyorum 2010 mayıs-haziran düğün düşünüyoruz
neler kaçırdım anlatın hemen :)))

Kızlar ben taze nişanlıyım 2010 mayıs yada haziran ayında evlenmeyi planlıyoruz.Biliyorum daha çok var benim gibi şafak sayısı çook olanlarında bir paylaşım alanı olsun istedim burda hem hazırlıklarımızdan çeyizlerimizden bahsederiz dostluklar kurarız böylece zaman çabucak akıpp geçer ne dersiniz yerimseniben a.s.

Vay be zaman ne çabuk geçmiş zemuszemus

aa 2010 gelinleri burdaymış bende varııım. ama ben 229 sayfayı nasıl okucam şimdi. Benide araıza alırmısınız... yerimseniben

aa 2010 gelinleri burdaymış bende varııım. ama ben 229 sayfayı nasıl okucam şimdi. Benide araıza alırmısınız... yerimseniben

Canımcım bu benim geçen yıl açtığım bi topik okumana gerek yok onlar eski açtığım konuları karıştırınca baktımki geçen yıl bu zamanlar açmışım bu topiği o zaman şafak çokmuş nasılda geçmiş zaman

Aaaaaa burdada varmış 2010 gelinleri dieee...
Gülçinn nie sölemion yaw burdada muhabbet ederiz..
Aslında burdakilerle ordakiler bi yerde toplansın ya..
Ordada 2010 yazı gelinleri dio ama yaz evlnmicek olanlarda var o yzden bi yerde toplanalım bnce..

Aaaaaa burdada varmış 2010 gelinleri dieee...
Gülçinn nie sölemion yaw burdada muhabbet ederiz..
Aslında burdakilerle ordakiler bi yerde toplansın ya..
Ordada 2010 yazı gelinleri dio ama yaz evlnmicek olanlarda var o yzden bi yerde toplanalım bnce..

Olabilir kuzum burayada yazabiliriz burası kış ilkbahar yaz sonbahar bütün 2010 gelinlerini kapsıyo yani başlık olarak :lepi:

bizimde planlarımız ekim gibi falan yapmaktı düğünü fakat askerliği hep kısa dönem olarak düşünüyoduk :(( uzun dönem (yedek subaylık) çıkınca 2010 kasımında biticek bakalım 2011 e kaldı sanırım mafoldumben hayırlısı artık...

bende::):) herkese hayırlı olsun.....07/08/2010......

bizimde planlarımız ekim gibi falan yapmaktı düğünü fakat askerliği hep kısa dönem olarak düşünüyoduk :(( uzun dönem (yedek subaylık) çıkınca 2010 kasımında biticek bakalım 2011 e kaldı sanırım mafoldumben hayırlısı artık...

Hoşgeldiniz kızlar hayırlısı olsun

bende variimmmmmm 24 nisan 2010 :)

Sende hoşgeldin düğündaşım nisan gelinim opuyorumnanaktan

Kızlaaar merhaba sonunda aldım beyaz eşyalarımı bosch dan..Çamaşır makinesi WASV24762TR ..Bulaşık makinesi SGS 55M82TR..Fırın HSV 74W220T ve Buzdolabı KGN 57A00NE

Back