- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
- Konu Sahibi mucizem5322
- #2.041
kızlar nerdesinizz anam vazmı geçtiniz evlenmekten hane bana ceyiz alcaktık :1no2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nerdesinizz anam vazmı geçtiniz evlenmekten hane bana ceyiz alcaktık :1no2:
haklısın canımcımmmm eee bana yardım edin bakam neler alam böcüğüm bişey sorcam sende benm gibi bayi ile anlasmıssın gerçi ben daha almadımda senn ettiğin gibi edicem herkes su soruyu soruyo ya magaza batar giderse ozman ne yapcan diye bana bi açıklarmısın
cok yoğunum cnm sen ne almak ıstersın onu de hele bıdelikafadulden
ama benm hiç bişeyim yokki senağlama ne limon sıkıcagım ne salata kurulama aletim ne nevresimin :1no2: nevresim mesela kac tane alınır ne edilir bilemedimki
ben evlilik olayına sıcak bakmıyordum takii bebeğim hayatıma girene kadar ama onunlada kesinlessin diye bekledim ama yumurta kapıya dayanınca olmaz dediler bende alam dedim şimdi şimdi hevesleniyom ceyiz topiğine bakaraktan annemede aldırtmadım bişey te öleeeee
uuşşşş tıkandım varya :1no2: ne zor bişey bu ya nereleri tavsiye edersiniz peki
bende allah nasip ederse 2010 mayısda dünya evine giriyorum kızlar 2 yıldır nişanlıyım ee artık girim dimi![]()