2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

haklısın canımcımmmm eee bana yardım edin bakam neler alam böcüğüm bişey sorcam sende benm gibi bayi ile anlasmıssın gerçi ben daha almadımda senn ettiğin gibi edicem herkes su soruyu soruyo ya magaza batar giderse ozman ne yapcan diye bana bi açıklarmısın

cnm saolsun dıyıp tekrar alcaksın:delphin: yok tabı cnm mesela arcelıkten beyaz esya aldın garantılı orası battı ee koskoca arcelık batarsa ne kalırkı gıdersın diğer satıs yerınden alırsın hem kısmet deılse bıseyınde sahıbı olamazsın valla benım son zmnlarda aklıma gelıyo yangın cıksa evde ayy allah korusun hep aklımda amanen sen al cnm bıseycık olmas onlar cekemıyolar:dilcikar:

ama benm hiç bişeyim yokki senağlama ne limon sıkıcagım ne salata kurulama aletim ne nevresimin :1no2: nevresim mesela kac tane alınır ne edilir bilemedimki

kıss sende hiç bişe bilmiyon :mymeka:
bu yasa kadar nasıl hiçbişe almazsın :uhm:
bende senden 1 yas kücügüm sankii ama ne alınır ne edilir bilirim:1closedeyes:
hem ceyizimde var bayagı azalttım alıcaklarımı :asigim:

ben evlilik olayına sıcak bakmıyordum takii bebeğim hayatıma girene kadar ama onunlada kesinlessin diye bekledim ama yumurta kapıya dayanınca olmaz dediler bende alam dedim şimdi şimdi hevesleniyom ceyiz topiğine bakaraktan annemede aldırtmadım bişey te öleeeee

ben evlilik olayına sıcak bakmıyordum takii bebeğim hayatıma girene kadar ama onunlada kesinlessin diye bekledim ama yumurta kapıya dayanınca olmaz dediler bende alam dedim şimdi şimdi hevesleniyom ceyiz topiğine bakaraktan annemede aldırtmadım bişey te öleeeee

hımm anladım cnm tmm simdi oldu o zaman yerimseniben
hayırlısı olsun alırsınız yavas yavas a.s.

işte hayırlısı bakalım yardım bekliozzz kk dan manevi olarak maddiyi de kendi şirketimden işte takıldıgım seyler sunlar nevresim takımını kac tane almam gerek anam değiişik değişik tuzluklar var hepsinden almak istiyomsüprizzzzz

cnm benim 3 tane cift kişilik nevresim takımım var
2 tanede tek kişilik misafir nevresim takımım ama duruma istegine göre cogaltabilirsin

anladım cok güzel seyler var böle 10 tane alsam diyom ama evimizde kira olucak pofya cok abartırım dimi ama senn dediğin gibi yaparım a.s.

kıss bide ceyizde oluyo zaten dantelli onlardanda var bende
2 takımda öyle var biri sarı biri beyaz işlemeli dantelli carsaf takımı deniliyo onada

yok anam ben sevmiyom dantelli seyleri :utangac: benm tarzım deyel ben değişik tasarımlı olanları cok begeniyorum gerçi nevresimlerde tektirde

laa cvp yazdım gıtmemış
5tane çiftkişilik 2 tane tek kişilık en az
ama benımm gıbı doyumsuz olursan 20 tane alırsın
suan 5tane var 3 dantel var sadece nevresım pıkelerımı saymıyom 20 olcak bu sayı
bıde dantellerı özel gunde kulancam doğumda falan anladın mı

hee böcük dogru diyooo bide pike takımım var
kac etti kıs :))
3 tane cift kişilik nevresim
2 tane tek kişilik nevresim
2 tane carsaf takımı dantelli
1 tane pike takımı
bunların hepsi var işte suanda bende yeter anacım napcam rabbim mutluluk versin gerisi boş
Allah bunları gülü güle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş

anladım kızlarrrr ii bakalım su durumları bi düzeltsek şirktce almya baslıcam bende kodum kafama vala

koy kafaya:roflol:
benım 3 tane dantel pıke 2 tane nevresım 1 gobeklıo 1 ara uc
1 orgu battanıyelı days ın colours
2 taç
1 days ın colours
1 tac saten pamuk
1 tane baska bı marka pıke ayy daha var mı unuttum
alcaklarımda varrrrrr

uuşşşş tıkandım varya :1no2: ne zor bişey bu ya nereleri tavsiye edersiniz peki

taç altınbaşak sarev days ın colours bunlar cok kalıtelı cnm :1closedeyes:

bende allah nasip ederse 2010 mayısda dünya evine giriyorum kızlar 2 yıldır nişanlıyım ee artık girim dimi:D:D

hayrlısı olsun valla 2 yıl ben dayanamazdım coktan:jeyyar:

Back