2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

masallah kız benımm 36 37 anacım ne ayak varmış sende

gul cnm ınş hayrlısı olsun benım acelem yok kucukum ben da 22 olmadım

böcük boyum uzun onun için mecburen ayak da kocumen oluyu...küçük ayağa çok özeniyom ben hıh:dilcikar:

biliyim ugur böcüğümmm daha taptaze 21 yasındasın benm gibi 24 deilsenki

ahh ben sankı 24 olmuycam acep ozmn hala bekar mı olcam laa ceyısler elımde patlamasınkaydirigubbakcemile3

böcük boyum uzun onun için mecburen ayak da kocumen oluyu...küçük ayağa çok özeniyom ben hıh:dilcikar:

benım boyum taaaaa 1,5 mt bacım(böle dıyınce sankı daha uzun gıbı gelıyoda 152cm)delikafadulden ayaklarımda bana göre yane

ahh ben sankı 24 olmuycam acep ozmn hala bekar mı olcam laa ceyısler elımde patlamasınkaydirigubbakcemile3

benım boyum taaaaa 1,5 mt bacım(böle dıyınce sankı daha uzun gıbı gelıyoda 152cm)delikafadulden ayaklarımda bana göre yane

benm ayaklarım 36 boyum 160 uygunmuyum kıssslarrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden anam ugur böcügüm patlamz merak etme da sen en iyisini ettin ben ne etcem bilmem hiç biseyim yok veeeeeeeeeeeeeeeeee hiç bişeyde bilmiim ne nerden alnır diye

benm ayaklarım 36 boyum 160 uygunmuyum kıssslarrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden anam ugur böcügüm patlamz merak etme da sen en iyisini ettin ben ne etcem bilmem hiç biseyim yok veeeeeeeeeeeeeeeeee hiç bişeyde bilmiim ne nerden alnır diye

ınş patlamaz
anacım sen almak ıste ben saa her turlu bılgıyı verırımsengözlerimebaksanab

de kız bana bişeyler hakket sen ceyiz baskanı gibisin kaydirigubbakcemile3 şimdi ceyiz resimlerine bakıyomda anaaaaaaaa hiç bişeyim yok ya benm hepiside ufak ama bianda adımmı kazık gibi olucak eminim şimdi kaliteli olsun istiyimm de bakam nerelerden ne alabilirim

oyyy en bilgilisi ceyiz konusunda burda böcük sen dogru kişiyi buldun gülpembem
izlerini azcık takip et bak nolcak
sende baslıcan yavas yavas ceyiz almaya heveslenmeye
gör bakkkkkk :)))

günaydınnn kızlarrrr nasılsınız bakalım bugun haftanın son günü evet velvedciğim sizleri böle calıskan gördüm ve kendimden utandım anam 24 yasındayım ve hiç bişeyim yok oo ceyiz resimlerini gördükce bi alasım bi alasım tuttu ama iste bu seferde parasızlık beni vurdu senağlama

hayrlı cumalar
RABBIM tum dualarımız kabul eylesın ınş
herseyın hayırlısını versın
haftanın son gunu am aben yarında çalışcam anacım:delphin:

ah ah iş olsada cumartesileri calıssaam belki güzel 2 gün yatıyon amaa iş olmayıncada para olmuyyoo nekdar agladın ya parasızlıktan Çok üzgünüm çoook

valla kızlar Allah hayırlı kazanç versin iş güç versin de haftasonu o kadar problem değil yani:Saruboceq:

haklısın canımcımmmm eee bana yardım edin bakam neler alam böcüğüm bişey sorcam sende benm gibi bayi ile anlasmıssın gerçi ben daha almadımda senn ettiğin gibi edicem herkes su soruyu soruyo ya magaza batar giderse ozman ne yapcan diye bana bi açıklarmısın

haklısın canımcımmmm eee bana yardım edin bakam neler alam böcüğüm bişey sorcam sende benm gibi bayi ile anlasmıssın gerçi ben daha almadımda senn ettiğin gibi edicem herkes su soruyu soruyo ya magaza batar giderse ozman ne yapcan diye bana bi açıklarmısın

ayy böle burunlarını sokanlardan nefret edıorum yok batarsa yok bılmem ne olursa o kadar garantıcı olmayın yaa ona bakarsan aldın evınde esyaların dıyelım bı deprem oldu onlarda gıttı evde gıttı mesela yanı Allah korusun..
hıc bsıeyın garantısı yokkı yarın cıkacagımızı bılıomuyuz?
onuda gecelım bayi sana zaten aldına daır bı kagıt verıo zaten hem nıye batsın batsa bıle onun parasını sana verır senın hıc kuskun olmasın cnmm bıde böle dıyenlere bakma sen..

günaydın kıslar.......
Allah herkesin gönlüne göre versin tüm dualarımızı kabul etsin inş
hayırlı cumalar....

ayy böle burunlarını sokanlardan nefret edıorum yok batarsa yok bılmem ne olursa o kadar garantıcı olmayın yaa ona bakarsan aldın evınde esyaların dıyelım bı deprem oldu onlarda gıttı evde gıttı mesela yanı Allah korusun..
hıc bsıeyın garantısı yokkı yarın cıkacagımızı bılıomuyuz?
onuda gecelım bayi sana zaten aldına daır bı kagıt verıo zaten hem nıye batsın batsa bıle onun parasını sana verır senın hıc kuskun olmasın cnmm bıde böle dıyenlere bakma sen..

sekerim cok haklısın insanlar okadar kıskancki nerelere saldırcaklarını cok ii biliyorlar vala kadının düşmanı gene kadındır ama siz bi baskasınız be:enbuyukkk::utangac:

Back