2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

benim erkek arkadaşımda askerde şimdi, dönüşünde nişan sora da 2010 gibi evlenelim artık diyoruz ama böle kampanyaları kaçırırsam daa uzar gibi gözüküor :asigim:
taçları bakıyordum bende şimdi internetten saten takımlar 179 fln gözüküor ama çok güzeller ya değermiş :) sende güle güle kullanırsın inşallah cnm

kızlar selam nasılsınız benm calıskkan gelin adaylarım 2010 yılında bakalım kim evlencek önce

bambamgamgam ve böücüğüm süpersiniz bambamgamgam onlara kalsa biraz uzatılrlar ama onlarada hak vermek gerek bence zor yane buzmanda ev geçindirmek böcüğüm bakmıssın 2009 haziran seni bulmus

kızlar son aldıklarımıda ekledım ceyıs resımlerıne bölume ama sarjı bıttı yarıda makınanın

Kızlarrrrrrrrr ben geldimmm kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4
Uzak kaldım yine neler kaynattınız bakalım yeni gelenler hoşgeldi aramıza
dasilvadido bi şey gördüm bu yaz evleniyosun he gözünaydın canım darısı başımıza çok sevindim valla hihoyyyt
Benimda kayınvalidem ekim gibi yapalım düğünü diyo ama nişanlım olmaz para biriktiremeyiz diyo ana-oğul inatlaşıyolar bakalım ne olcak dua edin kızlar kayınvalidem kazansın :jeyyar: o kazanmazsa kafamda bi tarih var nişanlım doğum günü 15/05/2010 o olacak inşallah :dance:

dasilvadido bi şey gördüm bu yaz evleniyosun he gözünaydın canım darısı başımıza çok sevindim valla hihoyyyt
Benimda kayınvalidem ekim gibi yapalım düğünü diyo ama nişanlım olmaz para biriktiremeyiz diyo ana-oğul inatlaşıyolar bakalım ne olcak dua edin kızlar kayınvalidem kazansın :jeyyar: o kazanmazsa kafamda bi tarih var nişanlım doğum günü 15/05/2010 o olacak inşallah :dance:

güzelim hosgeldin özlemişim Şeniz
oyyyyyyyy inş ekimde olur senin dügünün delikafadulden
hayırlısı olsun bacım :1hug:

güzelim hosgeldin özlemişim Şeniz
oyyyyyyyy inş ekimde olur senin dügünün delikafadulden
hayırlısı olsun bacım :1hug:

Sağol canım inş.olur valla :Saruboceq: Bende özledim ya yazamıyorum akşamları bütün gün bilgisayarda çalışınca akşamlarıda bakmak zor geliyo uzak kalıyorum sizden :a015:

uuşşşş tıkandım varya :1no2: ne zor bişey bu ya nereleri tavsiye edersiniz peki

taç altınbaşak sarev days ın colours bunlar cok kalıtelı cnm :1closedeyes:

hayrlısı olsun valla 2 yıl ben dayanamazdım coktan:jeyyar:

tavsiyelerine unique art da ekleyeyim ben ordan aldım 3 takım 1 pike takımı. eve bi gideyim inş en kısa zamanda resimlerini de koyucam çeyiz sayfasına kesinlikle tavsiye ederim kendilerini :1closedeyes:

gaf çım vallla özletiyon kendini he:1hug: ben, evet bi ara yaz deniyodu ama kayınvalidemle oturacaktık, sonra nişanlımla ortak karar vererek vazgeçtik bu sonbaharda karar kıldık hayırlısıyla 26 eylül/3 ekim düşünüyoruz.
canımbenim senin için de en hayırlısını diliyorum, Allah gönlüne göre versinhihoyyyt

Back