- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
- Konu Sahibi mucizem5322
- #2.001
uoff poff afraa tafraa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bızde gecer dıye umıt edıyoz canım en zoruda onu otogordan ugurlamak olucak ya nasıl dayanırım bılmıyorum:çok üzgünüm:460 mı gecer gecer ben 550 bekledım bee
evet canım nısanlım gıdıyo sendemı asker yolu beklıyosun canım nasıl zor oluyomu gunler gecıyomuslm eftalya hoşbulduk allah seninde benimde yardımcısı olsun gerçektende çok zor oulyo nişanlın mı gidiyo
saolasın sekerımyerimsenibenALLAH tez zmanda kavustursun sekerimmmmm
saol dasılvadıdocum h.b.Şeniz
eftalyaa canım hoşgeldina.s.
Allah kavuştursun şimdiden:Saruboceq:
eftalyaacım daha net tarih belli değil ama yüksek ihtimal haziran olacak inşallahhihoyyyt
ah ah benm haziran gelirmi acaba 2010 senağlama daha ortada bişey yok anam herseyin bası para ya
dasilvadido bu haziranmı olacak canımmmm
gülpembe cim bu haziran inşallah:asigim:hadi bilemedin temmuz:roflol:
eftalyaacım benim zaten benim ilk başta 2010 yazıydı ayağımı sürttüm böyle oldu, sürtmeye de devam edecem...hihoyyyt
bu arada rüyan da hayır olsun gündüz niyetine:1hug:
bende geldiim
h geldın meltem
karamsar olman laa daha benım sevgılım bıle yok
dovcem sızı hee :mymeka:
h geldın meltem
karamsar olman laa daha benım sevgılım bıle yok
dovcem sızı hee :mymeka:
hayatım dövme da beni yaw insanlar neden evlenmiyorsunuz oyalıyormu ya ayrılırsanız bi sürü bişey diyip moralimi bozuooolar ondan sonrada bende böleeeeeeee :çok üzgünüm: oluyorum
hayatım dövme da beni yaw insanlar neden evlenmiyorsunuz oyalıyormu ya ayrılırsanız bi sürü bişey diyip moralimi bozuooolar ondan sonrada bende böleeeeeeee :çok üzgünüm: oluyorum
ben mı sollıycamkaydirigubbakcemile3 nan ben sızı anca ceyısde sollarımcanikom kısmet ısı bunlar bellımı olur bızı bıle sollayabılırsın belkı:jeyyar:
benım bı arkadasım 4senedır nısanlı maddı ımkanlar yuzunden evlenemedıler dugun bıde daa seneye onlardan sonra kımler nısanlanıp evlendı bana dıyo sen bıle gecersın benıkaydirigubbakcemile3
bence onemlı ola hayırlısı olup mutlu olman
zaman yas bunlar hep faso fıso canım