2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

460 mı gecer gecer ben 550 bekledım bee :delphin:
bızde gecer dıye umıt edıyoz canım en zoruda onu otogordan ugurlamak olucak ya nasıl dayanırım bılmıyorum:çok üzgünüm:
slm eftalya hoşbulduk allah seninde benimde yardımcısı olsun gerçektende çok zor oulyo nişanlın mı gidiyo
evet canım nısanlım gıdıyo sendemı asker yolu beklıyosun canım nasıl zor oluyomu gunler gecıyomu:delphin:
ALLAH tez zmanda kavustursun sekerimmmmm
saolasın sekerımyerimseniben

eftalyaa canım hoşgeldina.s.
Allah kavuştursun şimdiden:Saruboceq:
saol dasılvadıdocum h.b.Şeniz
senın hazırlıklar nasıl gıdıyo canım dugun tarıhı bellı oldumu

ah ah benm haziran gelirmi acaba 2010 senağlama daha ortada bişey yok anam herseyin bası para ya
dasilvadido bu haziranmı olacak canımmmm

eftalyaacım daha net tarih belli değil ama yüksek ihtimal haziran olacak inşallahhihoyyyt

ay neguzel nede az kalmıs yaa hayırlısı olsun canım
ayagını surtte bızde gelelım arkandan cabucak:asigim:

bende dun aksam bı ruya gordum ustumde beyaz bı gelınlık
ama bıraz kısa kalmıs bırazda buyuk aksama dugun varmıs ben kuaforden kuafore gezıyomusum sacımı yapamıyolarmıs ayy kabus desem yerı yanı-tatlicadiarzu-
nerden gırdıyse aklımakafamçokkarıştı

gülpembe cim bu haziran inşallah:asigim:hadi bilemedin temmuz:roflol:
eftalyaacım benim zaten benim ilk başta 2010 yazıydı ayağımı sürttüm böyle oldu, sürtmeye de devam edecem...hihoyyyt
bu arada rüyan da hayır olsun gündüz niyetine:1hug:

of of düşündükçe cıkamıyom için içinden sonra ALLAHa dua ediyorum yardımcımız ol diye kelimelere bile dökemiorum duygularımı senağlama

gülpembe cim bu haziran inşallah:asigim:hadi bilemedin temmuz:roflol:
eftalyaacım benim zaten benim ilk başta 2010 yazıydı ayağımı sürttüm böyle oldu, sürtmeye de devam edecem...hihoyyyt
bu arada rüyan da hayır olsun gündüz niyetine:1hug:

hadi hayırlısı cok mutlu olun burdaki bütün kk nın bekarlarını yaz ayakkabının altına kaydirigubbakcemile3

h.g. meltememrea.s.
evet dasılvadıdo konversının ustune yazıcaktın heralde sen
yer olursa bızıde sıgdırıverırsın artık demi hayatımyerimseniben

h geldın meltem
karamsar olman laa daha benım sevgılım bıle yok:delphin:
dovcem sızı hee :mymeka:

canikom kısmet ısı bunlar bellımı olur bızı bıle sollayabılırsın belkı:jeyyar:
benım bı arkadasım 4senedır nısanlı maddı ımkanlar yuzunden evlenemedıler dugun bıde daa seneye onlardan sonra kımler nısanlanıp evlendı bana dıyo sen bıle gecersın benıkaydirigubbakcemile3
bence onemlı ola hayırlısı olup mutlu olman
zaman yas bunlar hep faso fıso canım:delphin:

hayatım dövme da beni yaw insanlar neden evlenmiyorsunuz oyalıyormu ya ayrılırsanız bi sürü bişey diyip moralimi bozuooolar ondan sonrada bende böleeeeeeee :çok üzgünüm: oluyorum

canım ınsanların agzını kapatmak ıcın sakın ha bısıyler yapmayı dusunme cunku her durumda senın moralını bozabılcek seyler uretebılıyo bu ınsanlar
nısanlandın ee dugun nezaman evlendın ee cocuk nezaman cocuk oldu ee ıkıncısı nezaman:delphin:
uzarda gıder agızlarını kapatamazsın yanı hıc bı sekılde oyuzdenmı herseyın hayırlısını hayırlı zamanda nasıp etsın Allah:Saruboceq:

hayatım dövme da beni yaw insanlar neden evlenmiyorsunuz oyalıyormu ya ayrılırsanız bi sürü bişey diyip moralimi bozuooolar ondan sonrada bende böleeeeeeee :çok üzgünüm: oluyorum

sana bı öğüt kımseye sevgılınden bahstme hem onlara ne cnm alla alla sanane deyıver:1closedeyes:

canikom kısmet ısı bunlar bellımı olur bızı bıle sollayabılırsın belkı:jeyyar:
benım bı arkadasım 4senedır nısanlı maddı ımkanlar yuzunden evlenemedıler dugun bıde daa seneye onlardan sonra kımler nısanlanıp evlendı bana dıyo sen bıle gecersın benıkaydirigubbakcemile3
bence onemlı ola hayırlısı olup mutlu olman
zaman yas bunlar hep faso fıso canım:delphin:
ben mı sollıycamkaydirigubbakcemile3 nan ben sızı anca ceyısde sollarımkaydirigubbakcemile4

anam seviglimden bahsetmesem bile soruyolar ayyy cıldırtıyolar beni ya kıskanıyolar ayrılan arkadslarım bizim gibi olmazsınız falan neyse kızlar biz geleceklerimizden konuslaım ugurböcügüm eminmki cok ii biri cıkcak karsına sen ablana güvenkaydirigubbakcemile

kızlar ayakkabı konusunda hiiiiiçççç şüpheniz olmasın ayaklarım 40 numero evelallah herkesin adı sığar:roflol::roflol:

Back