2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Valla öyle yazıo cnm çok ateşlilerdir dio ben öle deilim şimdilik kaydirigubbakcemile3
Seninkini bilemicem tbi uyar sende baştan bak beni korkutma die kaydirigubbakcemile3

En iyisini yapmşsn cnm düşmanın olrk görm eden bulur kimsenin yaptğnı yanına kalmaz yukarda Allah warr..

füsun kimdi tatlım yaa karıştı kafam...CADIARZU
bu arada bakcam dediğin siyete sao bebeğim...Şeniz

phonem di glba nicki hiç nickni ezberleyemedm zaten füsuncğmn hatradınmı tatlım eşya bakmaya gitmişti..

ne sabretmesi ben kaçıym tatlım yaa tutuştum bak valla şimdi hee ama olsun gıdı gıdı yaparız yorganın altında tv deki gibi...:roflol:
:lepi:
Bilemiorum gıdı gıdımı yaparsnz başka bişemii artıkkk

seydacım ya aynı anda birçok msja nasıl cvp verilo ben bilmiorumda ayrı ayrı vermek zorunda kalıorum akannehir

Tatlım alıntı yap varya onun yanında no butonu warya ona tıklıosun alıntı yapmak istedklerini en sonuncusunuda alıntı yap diyip yazıosun tatlım..

Oyşş birileri bnaa kırılmşmııı burdaaa canım seninlede muhabbetim var sakardeniz di yanlş hatrlamıosam onunlada dertleştk muhabbet ettk alınmayn bna
Tekrar tanışalım bnm ismim nickmde yazıo ben şeyda senin ismin ?
Heh bide yaşını öğreneli bakalm ben taktım bu yaş olayına
kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

Merhabalar adım Gülçin 24 yaşındayım ytopiğe istanbuldan katılıyorum kaydirigubbakcemile3 çok soğuk espiri yaptım yani naniknanik

Merhabalar adım Gülçin 24 yaşındayım ytopiğe istanbuldan katılıyorum kaydirigubbakcemile3 çok soğuk espiri yaptım yani naniknanik[/QUOTE]

Yarışmacı arkadaşlarada başarılar dilee kaydirigubbakcemile3
Hmm Evet ümmücüm hala en küçüklük ünvanımızı taşıorus biz baya teze gelin olcaz demekki :roflol:
Evet gülçincim senin burcun ne ?

Tatlım alıntı yap varya onun yanında no butonu warya ona tıklıosun alıntı yapmak istedklerini en sonuncusunuda alıntı yap diyip yazıosun tatlım..
[/QUOTE]

bende olmuo nedn ki anlmdm cnm akannehir
no butonuna basınca bişey olmuo bnde seydacım :kedi:

Merhabalar adım Gülçin 24 yaşındayım ytopiğe istanbuldan katılıyorum kaydirigubbakcemile3 çok soğuk espiri yaptım yani naniknanik

Yarışmacı arkadaşlarada başarılar dilee kaydirigubbakcemile3
Hmm Evet ümmücüm hala en küçüklük ünvanımızı taşıorus biz baya teze gelin olcaz demekki :roflol:
Evet gülçincim senin burcun ne ?
[/QUOTE]

Teraziyim ben canım

bende olmuo nedn ki anlmdm cnm akannehir
no butonuna basınca bişey olmuo bnde seydacım :kedi:[/QUOTE]

Tatlım senin istediğin şuan bnm yaptğm gbi bir kaç arkdşa cwp yazmak dimi bak mesela ben seninkini alıntı yapmak için no butonuna tıkladm bişe olmuo ztn tıkladğnda ancak en son alıntı yapmak istdiklerinin hepsini bitrdiğnde son kişide alıntı yap diosun hepsi cwp yazıcağn sayfada çıkıo sende aralarına yazıosun yada altta hepsine cwp werebilrsn şimdi dene bakalım

Teraziyim ben canım[/QUOTE]

Ümmüyle aynı burcsunn demekk ee tek tekmi sorcm :sinifsinif:
eş adayının burcu?

yaaa kızlar benim çıkmam lazım babam bıdı bıdı ediyo gene kükremeye başladı bi yere çıktığım yok gezdiğim tozduğum yok akşam bi buraya gelip kafa dağıtıyım diorum onuda çok görüyolar yaa:çok üzgünüm: neyse muhabbete devam etmeyi çok istyerdim ama kalamııcam siz yarın cevap yazarım artık size sizi seviorum kendinize ii bakın ii geceleer...opuyorumnanaktan

nolmuş canım yaa ne kızıyon kocam olmuş olcak sonuçta gıdı gıdıda yaparım başka şeyde helalim olmicakmı o zaman sen şimdidenmi bahsediyorum sanıyosun yoksaa...:sm_confused:

Evet kuşum deniz öyle sandı ama aa ümmüm öle şeler yapmazz kaydirigubbakcemile3
dmiiiii :roflol:

şeydacım evet tatlım ünvanımızı koruyoruz hihi tzecik gelin olcaz..
gülçincim bende teraziyim tatlım...delikafadulden

Evett bayanlarr ee sizin yaşlarınızı öğrendikk eş adaylarınız kaç yaşndaa??

Ya ben bu yaş konusunda gerçektn çok merklym teysemin çamaşır dükkanı vardır onun dükkanında yardm ederen bohça alışwerişine gelen bütün bayanlara yaşlarını sorardım kaydirigubbakcemile3
Teysemde her sefernde derdki birgn biri seni tersleyip sanane dicek ama bekliorum
Ama kimse demedi deseydide merak etmek suçmu bee derdm bnde mafoldumben

Ümmüyle aynı burcsunn demekk ee tek tekmi sorcm :sinifsinif:
eş adayının burcu?[/B][/COLOR][/FONT]

Sevdiceğim Boğa burcu

şeydacım evet tatlım ünvanımızı koruyoruz hihi tzecik gelin olcaz..
gülçincim bende teraziyim tatlım...delikafadulden

Şeydacım biz bayatmıyız kız :roflol:

ıki terazi buluştuk ben çok duygusalım ya gerekli gereksiz sinir oluyom sende öylemisin

Boşver cnm sıkma canını
Tamam tatlım sen çık yarın görüşürs cnm sende yrn yorumlarını yaparsın
Çook öptm şekerm Şeniz
İyii gclerrr iyi uykular rüyanda sewdiceğinle evlendiğinizi görr ama sadece oraya kdrnı gör gerisini görme skn hihoyyyt

nolmuş canım yaa ne kızıyon kocam olmuş olcak sonuçta gıdı gıdıda yaparım başka şeyde helalim olmicakmı o zaman sen şimdidenmi bahsediyorum sanıyosun yoksaa...:sm_confused:

evet cnm kusura bakma bnm jeton köşeli bu gece mafoldumben
ii geceler cnm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…