- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.561
aynen öle canım özelliklerini birebir taşıyo ve bende terazitim koçun karşıt burcu eşi yani teraziymiş öle okumuştum her konuua özelliğini taşıyo ama şu cinsellik nolüüü çok mu ateşlisiniz kız ya bak benimki bide askerden gelek korkutma la beni ama işime de gelir yani :kedi: uyyyy bide üstüne 6 senelik bi birlikteliği bekleyişi eklersek...anaaaaaam ben evlenmiyom yaaa bananeeee canıma susamadım ben...akannehirakannehirakannehir
cnm seyda haklı sabret biraz aaaaklava: akrepte kinci derler ama kinim olmadı hiç sadece bana yaplan haksızlık varsa asla gelemem susmam yani ama kin benlik deil düşmanda iyidir sna savunmayı öğretir çnkü ki haytta hç düşmanım olmadı çekemyn oldu ama :lepi: hatta aşkımla bni ayrmak isteyn dost sandgm kişiler oldu ama onlara dahi düşman gözüyle bakmadım çünkü aşkımın gözü bnden başkasını görmdi en iyi cevabı o verdi zaten :asigim:
:dilcikar::dilcikar:
Oyşş birileri bnaa kırılmşmııı burdaaa canım seninlede muhabbetim var sakardeniz di yanlş hatrlamıosam onunlada dertleştk muhabbet ettk alınmayn bna
Tekrar tanışalım bnm ismim nickmde yazıo ben şeyda senin ismin ?
Heh bide yaşını öğreneli bakalm ben taktım bu yaş olayına
kaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk canımcım Kavuştum çok şükür şafak az kalmış sende kavuşacaksın hayırlısıyla
ömrümünsahibi hg cnm nasılsın görüşmeyli hihoyyyt
ne sabretmesi ben kaçıym tatlım yaa tutuştum bak valla şimdi hee ama olsun gıdı gıdı yaparız yorganın altında tv deki gibi...:roflol:
füsun kimdi tatlım yaa karıştı kafam...CADIARZU
bu arada bakcam dediğin siyete sao bebeğim...Şeniz
:lepi:ne sabretmesi ben kaçıym tatlım yaa tutuştum bak valla şimdi hee ama olsun gıdı gıdı yaparız yorganın altında tv deki gibi...:roflol:
seydacım ya aynı anda birçok msja nasıl cvp verilo ben bilmiorumda ayrı ayrı vermek zorunda kalıorum akannehir
Hoşbulduk canımcım Kavuştum çok şükür şafak az kalmış sende kavuşacaksın hayırlısıyla
amin canım yaa inşallah az kaldı çok şükür evet...opuyorumnanaktan
Valla öyle yazıo cnm çok ateşlilerdir dio ben öle deilim şimdilik kaydirigubbakcemile3
Seninkini bilemicem tbi uyar sende baştan bak beni korkutma die kaydirigubbakcemile3
amaaan olursada olsun napalım başa gelen çekilir hem işimede gelmez deil yani...:smiley-cool:
Merhabalar adım Gülçin 24 yaşındayım ytopiğe istanbuldan katılıyorum kaydirigubbakcemile3 çok soğuk espiri yaptım yani naniknanik
olduuuuuuuuu cnm başkaaaaaalmaz:
Tatlım alıntı yap varya onun yanında no butonu warya ona tıklıosun alıntı yapmak istedklerini en sonuncusunuda alıntı yap diyip yazıosun tatlım..
Yarışmacı arkadaşlarada başarılar dilee kaydirigubbakcemile3
Hmm Evet ümmücüm hala en küçüklük ünvanımızı taşıorus biz baya teze gelin olcaz demekki :roflol:
Evet gülçincim senin burcun ne ?
nolmuş canım yaa ne kızıyon kocam olmuş olcak sonuçta gıdı gıdıda yaparım başka şeyde helalim olmicakmı o zaman sen şimdidenmi bahsediyorum sanıyosun yoksaa...:sm_confused:
şeydacım evet tatlım ünvanımızı koruyoruz hihi tzecik gelin olcaz..
gülçincim bende teraziyim tatlım...delikafadulden
nolmuş canım yaa ne kızıyon kocam olmuş olcak sonuçta gıdı gıdıda yaparım başka şeyde helalim olmicakmı o zaman sen şimdidenmi bahsediyorum sanıyosun yoksaa...:sm_confused:
Ümmüyle aynı burcsunn demekk ee tek tekmi sorcm :sinifsinif:
eş adayının burcu?[/B][/COLOR][/FONT]
şeydacım evet tatlım ünvanımızı koruyoruz hihi tzecik gelin olcaz..
gülçincim bende teraziyim tatlım...delikafadulden
yaaa kızlar benim çıkmam lazım babam bıdı bıdı ediyo gene kükremeye başladı bi yere çıktığım yok gezdiğim tozduğum yok akşam bi buraya gelip kafa dağıtıyım diorum onuda çok görüyolar yaa:çok üzgünüm: neyse muhabbete devam etmeyi çok istyerdim ama kalamııcam siz yarın cevap yazarım artık size sizi seviorum kendinize ii bakın ii geceleer...opuyorumnanaktan
yaaa kızlar benim çıkmam lazım babam bıdı bıdı ediyo gene kükremeye başladı bi yere çıktığım yok gezdiğim tozduğum yok akşam bi buraya gelip kafa dağıtıyım diorum onuda çok görüyolar yaa:çok üzgünüm: neyse muhabbete devam etmeyi çok istyerdim ama kalamııcam siz yarın cevap yazarım artık size sizi seviorum kendinize ii bakın ii geceleer...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?