• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert başkasının mi benim mi?

Allah yardımcınız olsun benim ablam da aynı durumda ama ihraç olmadı eşi cezaevinde. Ablamın yanına hemen annem gitti kv den önce. Şimdi başa gelmeden bilmezsiniz ama hüküm yer mi yemezmi tutuklu kaç ay yatar bilinmiyor. Böyle bi bilinmezlikle de kardeşinizizn ruh sağlığı için yanınızda olsun. Hafta da bir gün kapalı ayda Birgül açık görüş var ona göre gelir gider eşini görür.

Zaten yol masrafı çıkmasın diye gelmek istemiyor. Ayda bi gelirse babama çok yük olurmuş maddi olarak. Biz destek oluruz diyorum enistenle sen sıkıntı yapma. Ama değişik bi gurur yapıyor kimseye maddi manevi yük olmamak için saçma bi inadin içinde. Psikolojik olarak mahvolmuş zaten. Allah sizinde yardimciniz olsun

Su hayatta bir seyi iyi anladim, bir sey isterken hayirlisiyla istemek lazim.

Kesinlikle.. Kardeşim her gece yatarken. Dua ederdi "zengin olsun, yakışıklı olsun, asker-polis olsun"diye.. Hayirlisini iste bak eksik dua ediyorsun derdim kulak ardı ederdi.. Simdi sen çok hakliymissin diyor. Keşke hayirlisini isteseymisim diyor

Kocasını daha çok görecek diye her gün o çile çekilir mi yahu?
Bence madem öyle siz çok dert etmeyin.
Kardeşiniz çok bunalıyorsa sizin yanınıza gelir yani.

Back