- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.541
Yok yok tmm abla demedim ztn demicem skn de deme dememmmmmm sırnaşık şey
sen kaçlısın cnm 87 mi 88 mi?
Hg cnm ohh sevdiceğinleydin hee ne güzell..
Ben size anormal demedim acba bnmkimi erken diye bi an şüpheye düştüm güzel gelinler yanlış anlamayın skn..
Valla yaş falan önemli değil aslnda yaa Allah hepimize hayırlı eşler evlatlar versin eşin hayırlı olup seni pişman ettirmedikden snra yaşın kaç olursa olsun mutlusundur..
Yok canım yanlız değilsin bende aynen senin düşündüklerini düşünüorum bide çekip çevirme prblemi dha dğrusu temizlik çook üşengeç oldğm için korkuorum evi pislik götrmesn die kaydirigubbakcemile3
Yaa ümmüm o duruma alışmayı beklersek hiç evlenemeyiz çnkü hiç bi zaman alışamayız aillerimzden ayrılmaya bu alışılcak bişey deil..
Tabikide birgün herşey tekdüze gbi hissedebilrz ama bunu değiştrebilmek hem bizim hem eşimizin elinde aşk kıvılcımlarımızı söndürmessek sanmıorumki montnlaşsın..
Bende çok sıkılganımdır yaa hele bide koç burcym oku bak koç burcunun özelliklerini çok sıkılgandırlar o yzden uzun soluklu ilişkiler pek onlara göre değildir dio btün yorumlarda sinr oluorum kaydirigubbakcemile3
Ümmücüm ve denicm siz hangi burcsunuz kızlar?
Konudan konuya atlıorum yaw :lepi:
:roflol:sorma yaa bilio zaten ama ben yok diom o hemen çocuk istiyo bende daha biz çocuğuz ne çocuğu diom,ona bıraksan hemen yapcak ben kıyafet alıyom oda paso isim buluyo,ay varya önceden hiç sevmezdim böle şeyleri çok basit boş saçma gelirdi bana şimdi kendim yapıyorum aşk işste yaa insanı nereler getiriyo tükürdüğümü yalıyorum resmen...naniknanik
ben ekim 87 'lym cnm bnm yaş zaten hiç sorma askında 21 oluo çünkü 2 ayla 88'i kaçırıorum :roflol: ama 22 diyelim artk ne yaplım hihoyyyt
ben akrep burcuym seydacım ama yükselenim başak çok titizim ondan bazen kendime sinir oluorm o konuda :roflol: zaten akrepinde adı çıkmş dokuza inmez sekize maşallah cinsellik almış başını gidio okuynca utanıorum yawww :kedi:
haklısın cnm araya ünv grdi bzmde beni tanıdgnda bnde 17 idim :asigim: yani sende geç kalmış deilsn ne yapalım kader kısmet opuyorumnanaktan
Yok canım yanlız değilsin bende aynen senin düşündüklerini düşünüorum bide çekip çevirme prblemi dha dğrusu temizlik çook üşengeç oldğm için korkuorum evi pislik götrmesn die kaydirigubbakcemile3
Yaa ümmüm o duruma alışmayı beklersek hiç evlenemeyiz çnkü hiç bi zaman alışamayız aillerimzden ayrılmaya bu alışılcak bişey deil..
Tabikide birgün herşey tekdüze gbi hissedebilrz ama bunu değiştrebilmek hem bizim hem eşimizin elinde aşk kıvılcımlarımızı söndürmessek sanmıorumki montnlaşsın..
Bende çok sıkılganımdır yaa hele bide koç burcym oku bak koç burcunun özelliklerini çok sıkılgandırlar o yzden uzun soluklu ilişkiler pek onlara göre değildir dio btün yorumlarda sinr oluorum kaydirigubbakcemile3
Ümmücüm ve denicm siz hangi burcsunuz kızlar?
Konudan konuya atlıorum yaw :lepi:
:roflol:sorma yaa bilio zaten ama ben yok diom o hemen çocuk istiyo bende daha biz çocuğuz ne çocuğu diom,ona bıraksan hemen yapcak ben kıyafet alıyom oda paso isim buluyo,ay varya önceden hiç sevmezdim böle şeyleri çok basit boş saçma gelirdi bana şimdi kendim yapıyorum aşk işste yaa insanı nereler getiriyo tükürdüğümü yalıyorum resmen...naniknanik
bende 16 mda buldum hala devam ediyoruz beş buçuk sene oldu şaka maka ama çok güzel bi ilişkim var hiç ayrılmadık büyük kavgalarımız oldu ama ayrıl barış yapmadık ilişkimizi basitleştirmedik çok seviyorum aşkımı yaa uwwww kuzum benim yanımda olsada mıncıklasam şimdi yaa aşka geldim yapmayın kızlar asker bekliorum ben gaza getirmeyin izne gelcek zaten 5 gün sonra nemelazım nolur nolmaz Allah muhafaza...kaydirigubbakcemile3
Aaaaaaaalmaz:
Evlenceniz kızım az sabrettt :kedi: kaydirigubbakcemile3
evet tatlım haklısın bu birazda bizim elimizde,,,
yaa benim nişanlımda koç ama ben terazi ben 26 eylül doğumluyum oda 13 nisan,14 nisanda yıldönümümüz...laelaelaelaelae:asigim:
Hadi 22 diyelim gitsn cnm kaydirigubbakcemile3
Biz ümmümle 89luyz cnm..
Evlendiğimzde 21 olcaz yani aman çokta küçüükk değilz yaa dimi ümmüm?
delikafadulden
koptum yaa sen koç burcu hakknda yazılanları okudunmu cinsellikle ilgili yuhh diorm
Ferhatta başak hele onla bnm uyumumu okudğnda cinsellikte resmen koç burcu üstüne atlar başağn dio hiçte öle diil bilmiolar atıolar bunlar yaa kaydirigubbakcemile3
adaer canım iyi gcler sana yarn okursun yorumlarını paylaşırsın bizimle..
Ümmüm hepimz öleyiz yaa saçma sapan gelenlerin hepsini şmdi bi hevesle bekliorus eveett tükürdüğümüzü yalıorus resmen
Gerçi ben söledğm çoğu şeyi yapmıorum nişanı hiç sewmezdim yapmıorum düğünlerden hoşlanmam kır düğünleri hariç düğünde yapmıorum eğlence olck Allah nasp kısmet ederse nikahtan snra ondan snracıma başkaaaaaaaa heh bohça olayını sewmezdim detaylı girşmedk ztn gelinlik içinde bi hayelim vardı onay çktı bakalım istediğm gbi bişeyn olma ihtimali kaçmş onuda bi öğrenym tam olck zemuszemus
Hadi 22 diyelim gitsn cnm kaydirigubbakcemile3
Biz ümmümle 89luyz cnm..
Evlendiğimzde 21 olcaz yani aman çokta küçüükk değilz yaa dimi ümmüm?
yok yaaa deiliz amaaan küçüksekde onlarla büyürüz nolmuş yani canım 18 inde anne olanlar var bu devirde hala 21 küçükmü onların yanında...naniknanik
delikafadulden
koptum yaa sen koç burcu hakknda yazılanları okudunmu cinsellikle ilgili yuhh diorm
Ferhatta başak hele onla bnm uyumumu okudğnda cinsellikte resmen koç burcu üstüne atlar başağn dio hiçte öle diil bilmiolar atıolar bunlar yaa kaydirigubbakcemile3
bnm için farketmez cnm ama mantık olark düşünrsen 88 yılına girildgnde 2 aylık olrm yaş deil yani aman 1 eksik 1 fazla yaşa takılmam ben zaten :sm_cool:
aşkımda oglak bnm zaten biz burç açısından uyumluyz ama akrep dynce insanlar hemn cinsellik dio tamam çekicymdr kahretsn ama aklım fikrm orda deil yani delikafadulden
yaa ben gelinlik bakıyorum ama bi türlü kafama göre bulamıyorum bide tesettürlüyüm ya yok yaa sitelerini bilmiorum bilsem girerim ama defalarca baktım bulamadım bişi..:1no2:
Tatlım biliorum senin testtürlü oldğnu Füsuncumda testtrlü oda site sormştu bnmde kk dan duyduğum bi site war söliym sna bak istersen bi ayşe firidin yaz googla bak bakalm belki beğenicen bişiler bulrsn
nolmuş kız koç burcuna nasılmışki korkutma len beni herif bide askerden yeni gelmiş olcak düğün öncesi ne diyn sen yaa...:1ninca:
Neee nişanlın koçmuuu Allah sabır versin o zmn :lepi:
Ama için rahat olsun aklındaki neyse dilindeki de odur koç burcunun kolay kolay kin tutmazlar sevdimide tam severler yani kendi burcum diye sölemiorum öledirler hihoyyyt
Neee nişanlın koçmuuu Allah sabır versin o zmn :lepi:
Ama için rahat olsun aklındaki neyse dilindeki de odur koç burcunun kolay kolay kin tutmazlar sevdimide tam severler yani kendi burcum diye sölemiorum öledirler hihoyyyt
Hiii canımmmm hoşgeldinn nerelerdesin yaa merk ettimm
biraz canım sıkkın hayatım o yüzden sadece şafak topiğinde şafak listelerini yapıp çıkıyorum nişanlımın olduğu yer çok karışmış dışardan 100 küsür çelik kuvvet gelmiş başka şehirlerden toparlamışlar bunlarla beraber kalıyolarmış dışarı çıkmayı falan kesinlikle yasaklamışlar ama benim nişanlımda ahsta oldumu onları hastaneye falan götürüyo illaki dışarı çıkıyo yani 7 şehidimiz daha var ve ne şekilde pusuya düşürüldüklerini biliyoruz çok korkuyorum bişi olucak die bana güçlü görünmeye çalışıyo ama oda çok tedirgin farkındayım,bugün 159 a düştük 60 lar bitti ve mehtaba sadece 5 gün kaldı ama sevnemiyorum bile sadece korkuyorum tam sözü nişanı istemeyi falan bi arada yaptık,tam dedimki tamam artık bittigizli saklı konuşmalar görüşmeler rahatlıcaz artık dedim tam ona kavuştum dedeim bi hafta sonra uçtu gitti ellerimden kaybettim onu nişanlılığımı yaşayamadım şimdi temellli kaybetmekten korkuyorum...mafoldumbensenağlama
Allah yardımcın olsun canım benim sağ sağlim gelir inş. Bnede asker yolu bekledim doğudaydı nişanlım çok şükür bitirdi oda her operasyona gidişinde ondan haber gelene kadar uyumazdım Rabbim bütün askerlerimizin yardımcısı olsun dualarımız onlarla :Saruboceq: turkbayragi
:dilcikar::dilcikar:
Bitanem eminol seni çok iyi anlıyorum ben asker yolu beklemedim hiç fakat sözlümden 10 ay ayrı kaldım elini tutamadım dokunamadım yüzünü azıck görebiliodm çok farklydı konuştkca yaşıorum o yzden detaylara giremycem kızlar nolur affınıza sığınıyorum..
Ama içini sıkmaman için kendini rahatlatman için elimizden geleni yapıcaz buna eminolabilrsn hep yanındayz elimizden geldiğince cnm ya sen bol bol dua et dualarınla onun yanında ol kötü düşünme nişanlın Allah'ın izniyle sağ salim gelcek..
Teşekkür ederm cnm güzel iltiftların için eminol burda bi kaç gndr konuşuorus ama bende size çok alıştım bu topiğe ilk girdimde gözlerim denizle seni arıo direk a.s.
Ooo oğlkmı erkek arkdşn çok şanslısın o zmn benim babam oğlaktır çok evcimen olurlar eşlerine çok düşkün olurlar o konuda yaşadn yani kaydirigubbakcemile3
Hee cinsellik konusunda işte cehalet be güzelim insanların aklı oraya kayıyo demekki asıl onların akılları orda sırnaşık şey
Allah yardımcın olsun canım benim sağ sağlim gelir inş. Bnede asker yolu bekledim doğudaydı nişanlım çok şükür bitirdi oda her operasyona gidişinde ondan haber gelene kadar uyumazdım Rabbim bütün askerlerimizin yardımcısı olsun dualarımız onlarla :Saruboceq: turkbayragi
:dilcikar::dilcikar:
sağol hayatım hoşgeldin sen kavuşmuşun ne güzel darısı başıma inşallah...opuyorumnanaktan
aynen öle canım özelliklerini birebir taşıyo ve bende terazitim koçun karşıt burcu eşi yani teraziymiş öle okumuştum her konuua özelliğini taşıyo ama şu cinsellik nolüüü çok mu ateşlisiniz kız ya bak benimki bide askerden gelek korkutma la beni ama işime de gelir yani :kedi: uyyyy bide üstüne 6 senelik bi birlikteliği bekleyişi eklersek...anaaaaaam ben evlenmiyom yaaa bananeeee canıma susamadım ben...akannehirakannehirakannehir
Valla ben bişe demiorum bu yorumcular sölüolar bişiler gir bak bi istersen kaydirigubbakcemile3
yok artk cnm olmz hemn öle aaaa az daha sabret baklım o günlerde gelck
sağol hayatım hoşgeldin sen kavuşmuşun ne güzel darısı başıma inşallah...opuyorumnanaktan
Hoşbulduk canımcım Kavuştum çok şükür şafak az kalmış sende kavuşacaksın hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?