• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Sevdiceğim Boğa burcu

Şeydacım biz bayatmıyız kız :roflol:

İki terazi buluştuk ben çok duygusalım ya gerekli gereksiz sinir oluyom sende öylemisin

Yokk be cnmmm her evlenene teze gelin diolar ya esprk yapm ddm
Nie söledklerm yanlış anlaşılıoooooooooooo mafoldumben

bende olmuo nedn ki anlmdm cnm akannehir
no butonuna basınca bişey olmuo bnde seydacım :kedi:

Tatlım senin istediğin şuan bnm yaptğm gbi bir kaç arkdşa cwp yazmak dimi bak mesela ben seninkini alıntı yapmak için no butonuna tıkladm bişe olmuo ztn tıkladğnda ancak en son alıntı yapmak istdiklerinin hepsini bitrdiğnde son kişide alıntı yap diosun hepsi cwp yazıcağn sayfada çıkıo sende aralarına yazıosun yada altta hepsine cwp werebilrsn şimdi dene bakalım

yaa seydacım gerçektn olmuo ya nerede yanlış yapıorum anlmdm neyse cnm boşver senide meşgul ediorm akannehir

yaa seydacım gerçektn olmuo ya nerede yanlış yapıorum anlmdm neyse cnm boşver senide meşgul ediorm akannehir[/QUOTE]

Yok cnm yapabiliosn bnmde çözmem biraz zaman almştı bak şmdi benden önce yorum yapan bi arkadaşa cwp wermek istiosun mesela onda no ya tıkla snra bnm bu yazdklarmda alıntı yap de snra bak orda ikimizin yazdıklarının arasnda bi boşluk oluo oraya yaz snra en alta inip bnm yazdklarma cwp yaz snra ön izleme yap bakalm yapabilmişmsn eğer aralara yazmakta kafan karışırsa en alta nickleri yada isimleri yazp cwp yazarsn aralara yazmak sorunda deilsn
Zamanı almak ne demek güzelim yaa olurmu öle şey bütün zamanlar sizin zemuszemus

Sevdiceğim Boğa burcu

Şeydacım biz bayatmıyız kız :roflol:

İki terazi buluştuk ben çok duygusalım ya gerekli gereksiz sinir oluyom sende öylemisin

evet canm aynen öleyim çok da kafaya takarım herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürüm en ufak bişeye anlık kızar sert tepki veririm sonra gereksiz olduğunu anlar üzülürüm öle işte ama seviyorum burcuma yaa sempatik sıcak gelio burcum bana...

Boşver cnm sıkma canını
Tamam tatlım sen çık yarın görüşürs cnm sende yrn yorumlarını yaparsın
Çook öptm şekerm Şeniz
İyii gclerrr iyi uykular rüyanda sewdiceğinle evlendiğinizi görr ama sadece oraya kdrnı gör gerisini görme skn hihoyyyt

sağol bitanem benim...

yaa seydacım gerçektn olmuo ya nerede yanlış yapıorum anlmdm neyse cnm boşver senide meşgul ediorm akannehir
deneme yapıorum şuanda cnm evet sonra

Yok cnm yapabiliosn bnmde çözmem biraz zaman almştı bak şmdi benden önce yorum yapan bi arkadaşa cwp wermek istiosun mesela onda no ya tıkla snra bnm bu yazdklarmda alıntı yap de snra bak orda ikimizin yazdıklarının arasnda bi boşluk oluo oraya yaz snra en alta inip bnm yazdklarma cwp yaz snra ön izleme yap bakalm yapabilmişmsn eğer aralara yazmakta kafan karışırsa en alta nickleri yada isimleri yazp cwp yazarsn aralara yazmak sorunda deilsn
Zamanı almak ne demek güzelim yaa olurmu öle şey bütün zamanlar sizin zemuszemus
[/QUOTE]

anladım cnm şimdi fakat şu var mesela bu senin yazdğna cvp oldu mesela atıyrm bi başkasını nasıl eklcm buraya alkisalkisalkis

evet canm aynen öleyim çok da kafaya takarım herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürüm en ufak bişeye anlık kızar sert tepki veririm sonra gereksiz olduğunu anlar üzülürüm öle işte ama seviyorum burcuma yaa sempatik sıcak gelio burcum bana...

Her burcun kendine göre özellikleri var cnm hayatımızdaki insanlar bizim bu hallerimize alışcaklar artık başka çareleri yok varmı? Yookkk kaydirigubbakcemile3
zemuszemus

sağol bitanem benim...

Tekrar iyi geceler bitanemmm
Görüşürsss Şeniz

[/QUOTE]

olmuş işte hayatım bak aferin...kaydirigubbakcemile5

saol cnm senin ve seydanın sayesinde iyi geceler burada bn seni yanlş anladım yorgn altı konusunda kusura kalma artk kaydirigubbakcemile3

hadi ben kaçtım çoooook öppüyorum sizi kızlar ii geceler kendinize çok ii bakın yarın görüşürüz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol cnm senin ve seydanın sayesinde iyi geceler burada bn seni yanlş anladım yorgn altı konusunda kusura kalma artk kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ne demek canım yaa sen başardın...
nası anladın sen...lülülülülülü

Tatlım bnmde arada karışıo bak ümmünün yazdıklarına cwp yazarken alıntının ortasına yazmşm kaydirigubbakcemile3 en alta yazmam gerekiodu karşmaması için fakat tek bi kişiden alntı yaptğm için öle oldu..
Hepsine no ya basıosun bu cwp sayfasına geçmeden önce en son cwp wericeğin insanada alıntı yap diyorsun ve cwplarını yazmaya başlıyosun eğer onların yazdıklarında değişklik yaparsan bazen o alıntı yaptğn kutucuğn için çkmıo yazdkları

ben akrep burcuym seydacım ama yükselenim başak çok titizim ondan bazen kendime sinir oluorm o konuda :roflol: zaten akrepinde adı çıkmş dokuza inmez sekize maşallah cinsellik almış başını gidio okuynca utanıorum yawww :kedi:

Benimde burcum akrep yükselenim başak :kedi:
Yazdıklarınızı okuyup,selam verip gidecektim ama duramadım.
Canım çoook sıkkın,herşey problem,nefret ettim bu son zamanlarda yaşananlardan :kızgın:
Ne zormuş herkesi idare etmek :mymeka:

Back